עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רואה ששומדבר לא משתנה אצל NVIDIA אשר משנה את שמות כרטיסיה ללא הרף בכדי לתת לקונים טעם לרכוש אותם. הGeforce 250 GTS הוא לא יותר מאשר הGeforce 9800GTX+ שצויד בשם חדש הכרטיס נשאר אותו הדבר בגרסת ה512MB אך בגרסרות ה1GB הכרטיס מקבל PCB חדש (לא מובן למה...) Bottem of the Line הוא אמור לתפקד כ9800GTX+ לכול דבר. מה עוד Nvidia מתכננת? עוד בדיחה גרועה מבית Nvidia תודות לanandtech http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3523

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by din264,

שלום למחשב לאולפן הקלטות ביתי איזה מבין האפשרויות הכרטיס מסך הכי מומלץ? יחובר למחשב 2 מסכים האפשרויות הם:gtx1650,rx580,NVIDIA NVS 510,QUADRO K2000 ,NVIDIA QUADRO P620. הכרטיס מסך ישודך למעבד רייזן 3900x.

3. כרטיס המסך שלי הוא X800GTO2 לא עבר אוברקלוק ההגדרות שבמחשק הם על 1024X768 רוב שאר ההגדרות על הHIGH וחוץ מכמה שסומן לי כבר על MEDUIM. השאלה שלי למה זה מקרטע נורא, המשחק לא רץ חלק, מה אפשר לעשות בשביל שהוא ירוץ חלק? שאר המפרט שלי בפרופיל. תודה

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. יחובר למקרן במטרה להציג סרטי MKV באיכות 1080P המפרט של המחשב אליו יתחבר כרטיס המסך: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 4200+ 2200MHz 2GB DDR2 אין לי מושג אם התקציב שנתתי נמוך מדי או גבוה מדי אשמח אם תפרטו לי מדוע כדי לי להשקיע יותר או פחות תודה..!

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שאלות, הערות, הארות ועוד. נא לשמור על שפה נאותה. למאמר: http://hwzone.co.il/articles/bench_system/.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Bengo5,

מבחינת ביצועים,מחיר וצריכת חשמל http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=297&grp=3 או http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2003 יש לי את הספק ezcool 450w

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. היי שוב דגם LCD MAG : MS776 דגם חדש יחסית של מאג המסך מעולה איפשר להגיד שווה תמחיר שלו (ניראה לי) !! = 1800 ש"ח אני הזמנתי MS776 קיבלתי MS776K מסתבר אחר כך שיש עוד דגם בסדרה שזה MS776i מה שגרם לי להתבלבל הפעם לחלוטין אז בבקשה תנסו לעזור לי לעשות סדר בעניין מאוחר יותר הבנתי (תקנו אותי אם אני טועה ) שהדגם שמסתיים ב i יש לו יציאת DVI וזה שמסתיים ב K אין לו DVI הבנתי גם DVI זה דגיטלי השאלה שלי מה ההבדל והשוני מבחינה טכנית וביצועים של המסך זה עם DVI וזה שבלי ? במה זה מתבטא ומה המשמעות ? האם DVI זה דגיטלי ושלי לא ?! ??? ובמה זה מתבטא ,שוב מה ההבדל,יש הבדל מבחינתי בתור משתמש ,צרכן תמים שלא ממש מתמצא במסכים?!! תודה לכם מראש

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. קודם כל שלום כולם אני חדש כאן והמחשב שלי נדפק יש לו בעייה.... על המסך שלי מופיעים פסים צהובים מאונכים על המסך.. אקיצר אני רוצה לדעת אם זה המסך נדפק או שזה הכרטיס מסך? המחשב שלי גם עושה הרבה בעיות מה שלא היה לי לפני הפסים.... יכול להיות שזה נובע מהפסים? תודה מראש לעונים ;D חופש נעים!

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Yakov Ben-shitrit,

שלום לכולם. בכוונתי לבצע sli בקרוב לכרטיס שלי, שהוא מדגם windforce. האם חובה עלי להוסיף כרטיס נוסף מאותו הדגם בדיוק, או שגם g1 יתאים? תודה.

10. אם אני לא טועה ראיתי כמה פעמיים אצל כרטיסי ATI שכמה שתשים AA גבוהה.תמיד זה לא יהיה הכי חלק כמו אצל נוודיה. מי שיודע בדבר והיה לו את שניי סוגי החברות שיענה תודה ותראו תמונה שלקחתי מפורום משחקים לזה אני מתכוון. [attachment deleted by admin]

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by rk666,

האם יש כבל כזה שמתחבר ליציאת הDVI או הVGA בכרטיס מסך? למה הוא משמש? איפה אפשר להשיג כזה?

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. למישהו יש את המסך הזה? החברה הזאת אמינה? האם למישהו יש משהו יותר טוב להציע בעניין מסכי ה17" CRT?

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by paveltj,

האם יש השפעה גדולה על הכרטיס מסך הזה אם יש לי PCIE1 והלוח אם שיש לי הוא GIGABYTE GA-M61VME-S2 האם יהיה הורדה בביצועים? ואם כן בכמה FPS או אחוזים. האם שווה לי לקנות בכלל לוח אם חדש בשביל זה?.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by morbidangel,

שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים. האחד ישן מאוד (בזמנו יועד למשחקים) AMD2800 על לוח אם EPOX 8HDA5J, זכרון 512 וכרטיס מסך ATI 9800 PRO. מחשב שני "חדש" יחסית אבל יועד לעבודה משרדית, מעבד של Intel E2180 (לא זוכר במדויק יכול להיות שאני ממציא), לוח אם Asus P5GC-MX, זכרון 1GB וכרטיס מסך 1650X. השאלה - לאחרונה ה9800 שלי נדפק וגורם למסך להכבה במשחקים, האם ניתן להחליף בין הכרטיסים ככה שה1650 יותקן במקום ה9800 הגוסס? או יותר נכון איך 1650 מול 9800 מבחינת ביצועים. אם כן, עד כמה הכרטיס מסוגל לסחוב עם המפרט הנוכחי שלי? תודה!

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. המסתורין סביב המוצר הבא של מפתחת השבבים האדומה ממשיך עם הופעה במבחן ביצועים ראשון ברשת, בתוצאה שטובה באופן בלתי מבוטל מזו של ה-Radeon RX 480 לכתבה

16. אני מברר את הנושא בשביל חבר, שיש לו כרטיס של ATI 5870 ועכשיו הוא החליט שהוא רוצה לעשות SLI/CROSSFIRE אך אינו מצליח למצוא באף חנות את אותו הדגם שיש לו , הוא רוצה לדעת אם הוא יכול לעשות CROSSFIRE/SLI עם כרטיס גרפי אחר ואם כן עם איזה מומלץ? אה והאם בכלל שווה לו לעשות מערך של שני כרטיסים במקביל או עדיף בכלל לכל היותר לשדרג בעתיד לכרטיס אחר יותר טוב במקום הישן?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by DORAZABI,

http://www.tms.co.il/product/11520 http://www.tms.co.il/product/12821

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שאלה שמטרידה אותי זמן רב! מדוע סרט DVD או קובץ באיכות DVD-Rip וכל קובץ וידאו אחר נראה מרוח על מסך המחשב ברגע שמגדילים מסך והרזולוציה שלו בנגן מאוד מצומצמת ולעומת זאת, ברגע שמחברים אותו למסך טלויזיה דרך USB או דרך דיסק צרוב מתקבלת איכות גבוהה בהרבה במסך מלא? אם זה קשור להגדרות מסוימות אשמח לדעת מה להגדיר והיכן. תודה רבה

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. OnBoard Intel GMA X4500 OnBoard Intel GMA 3100 2 אלו הם כרטיסים מובנים והייתי רוצה לדעת מה המקבילה שלהם בכרטיסי מסך לא מובנים. כמו כן, מה הכוח של- GAINWARD 8400GS 512MB DDR2 DVI HDMI ‏HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ GIGABYTE ‏8400GS Gen2 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E‎ Zotac תודה רבה! (ב"מה הכוח?", הכוונה היא מה בערך ניתן להריץ (חוץ מסוליטר))...

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by DJO,

לפני כמה חודשים, לא זוכר מאיפה אבל מצאתי לינק לכתבה שהסבירה איך להבהיר (מהמילה בהיר) מסכים ישנים שכהים, במיוחד במשחקים אפילו שאתה שם את הגאממה על מקס. ההסבר שם היה עם לפתוח את המסך מאחורה איך שהו וחשבתי ששמרתי את הלינק אבל מסתבר שלא קיצר יש לי מחשב אחד בבית עם מסך ישן וכל החברים שלי טוענים שהם לא רואים ובגלל זה אני משמיד אותם בקאונטרסטרייק אז כדי לא לתת להם את התירוץ הזה הייתי רוצה לדעת האם מישהו מכיר את הטריק או יש לו לינק למאמר שמסביר על זה? תודה

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Boomer,

נגמר בארץ המלאי של ה-SUMA GF 4 Ti 4200 64mb הרגיל ואני רוצה משהו באותו מחיר בערך ושעדיין יהיה טוב. כמובן שיהיה Geforce 4 Ti 4200. האחרים הטובים עולים 200 ש"ח יותר וזה קצת יותר מדי... יש לכם הצעות? אני יודע שיש את MSI אבל יש משהו אחר במקרה?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

ביצעתי לא מזמן הזמנה למחשב עם הכרטיס מסך x1900xt 256mb והתקשרו אליי מהחנות ואמרו לי שהם לא יכולים לספק לי את הכרטיס אז הם אמרו לי שהם יכולים להביא לי את הכרטיס x1950xt 256mb במקום אבל אני בקושי מוצא זכר למשהו פה על הכרטיס מסך הזה ? לאיזה כרטיס הוא משתווה ? ומה ההבדל בינו לבין x1950pro תודה מראש.

23. חברי הפורום שלום לאחרונה שמתי לב שבפורום מפרטי מחשב, בעיקר כאשר ישנן מגבלות תקציב, ניתנות המלצות שלא לקחת כרטיס מסך חיצוני מסויים אלא להישאר עם כרטיס המסך (יותר נכון - ליבה גרפית) המובנה במעבד או/ו בערכת השבבים, פשוט כי כרטיס המסך החיצוני חלש יותר וזה יהיה למעשה ביזבוז כסף. אני יודע שקיימת ההשוואה הזו, שכולם מפנים אליה: http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html ידוע כי מדובר באתר אמין, ולכן סביר להניח שהתוצאות שבו נכונות, אבל יש לי כמה הסתייגויות: א. לא כל הליבות הגרפיות המובנות מופיעות בו (כמו הליבות הגרפיות במעבדי APU של AMD בעלי ליבת Richland או Kaveri). ב. זוהי ההשוואה היחידה שהצלחתי למצוא, ונראה לי קצת בעייתי שכל ההשוואות וההחלטות נ…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום, לפני כשנתיים קניתי כרטיס מסך Sapphire 7970 מחבר, קיבלתי אותו ביחד עם הקופסא המקורית והאביזרים + אחריות מKSP. הכרטיס פעל בסדר פרט לארטיפקטים נדירים בזמן עליית המחשב. לפני כשבוע הכרטיס התחיל להוציא ארטיפקטים, מסכים כחולים או ללא תצוגה כלל, למזלי נשארו לו עוד חודשיים וחצי של אחריות. לקחתי אותו לKSP כמו שהוא והמוכר בא לקחת לי אותו עם הקופסא, שאלתי אם יש צורך בקופסא ואם יחזירו לי אותה הוא אמר לי שכן ושהיא תחזור אלי, ווידאתי פעמיים. שלשום באתי לאסוף אותו לאחר שקיבלתי הודעת SMS שהוא מחכה לי בסניף, מסתבר שהביאו לי כרטיס אחר לגמרי, לא חדש, בשקית אנטי סטטית בלבד... אומנם 7970 אבל של ASUS עם קירור של 2 מאווררים במקום מפוח ובגלל הקירור הכרטיס גם פי 2 יותר שמן. כששאלתי אותם למה …

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by maphisto,

טוב היום קיבלתי אותו ביחד עם אחיו הצעיר מאג 776 (שניהם 17 אינצ ) המסך מדהים -תמונה מדהימה ללא ספק . http://www.ctx.com.tw/Frame-product-pv722E.htm אין מספיק מילים בפי לתאר לכם את איכות התמונה

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.