כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לבדוק זאת ? למשל בCompany Of Heroes או אובליויון ? כי יש לי כרטיס מסך 7800GT ושמתי הכל על HIGH ומה שאפשר על ULTRA וב1280X1024 ונראה לי עובד בסדר, איך אני יודע מה המקס' שהכרטיס יכול לתת ?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מפרט למחשב שאמור להריץ תוכנה גרפית עסקית. התוכנה מדמה צילום של עצמות ועצבים (תחשבו סוג של רנטגן משופר) בתלת מימד (מדומה בתוך המסך) עם אפשרויות ניווט תלת מימדי, תכנון ניתוחים והשתלות וחישוב פרמטרים שונים.. קובץ צילום כזה, יכול להגיע ל- 500MB. התוכנה לא זולה בכלל, אך דרישות המערכת של היצרן שלה.. קצת מתסכלות.. עזרתכם בבקשה.. תודה רבה. נ.ב. - כל השאלות שלי הן כאלה שלא קיבלתי עבורן תשובה מיצרן התוכנה. - היית הולך על האופציות היקרות אם היה מדובר רק במחשב אחד. - היות ומדובר במחשבים לצרכי עבודה, אני מבקש שרק מביני עניין יתרמו.. - גם עזרה לחלק מהשאלות תתקבל בשמחה. דרישות: לא מומלץ - גרפיקה משולבת i5-6XX/ i3(פקודות 3Dחסומות שם!!). כרטיס נפרד שמתאים למש…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! כעיקרון השאלה בכותרת, מה אתם אומרים כעיקרון אני רוצה להזמין את ה- 1950PRO 256MB של ASUS כנראה ב- 1215 ש"ח השאלה אם שווה להוסיף 445 שקל בשביל 512MB ? שעולה 1650 ש"ח חברה אחרת אבל זה לא העיקרון כעקרון אני מוגבל לעבוד על רזולוציה של 1024*1280 איך קריסיס ואנריל 2007 יעבדו? יהיה הבדל רצני? בכמה FPS מדובר? בקיצור האם זה משתלם ההוספה הזאת? תודה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתקשה להבין איך כרטיס שעולה 4000 שקל עושה coil whine. איך מאפשרים לדבר כזה לצאת מהמפעל? איך כרטיס כזה מגיע לבית של הלקוח לאחר שעבר שלל בדיקות במפעל, בחנות, ועדיין כשאני מריץ את המשחק הראשון אני שומע רעש של טרקטור מהמחשב החדש שלי. (הרעש במציאות הרבה יותר חזק מבסרטון). איזו בדיקת 24 שעות עשו בחנות אם אצלהם הם לא מצאו כלום ואני מהמשחק הראשון ועד האחרון שניסיתי רק מקבל את הרעש הזה. מה הם הריצו שם, שולה המוקשים? לפי המידע שיש לי המשלוח הראשוני שהגיע לארץ של כרטיסי GTX1080 Gigabyte G1 gaming כלל את הפאק הזה. זה כבר היה ידוע. אז איך הכרטיס עדיין הגיע למחשב שלי תקול אם אני לא "המשלוח הראשון"? בכוונה דחפו לי את זה כדי להפטר מהסחורה?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך, אולי אפילו היום, אחרי שאני כבר מלא זמן מורח את זה... כל הזמן הה על הכוונת שלי ה 9800pro 128mb 256bit sapphire(התקציב שלי הוא 1500 שח ולא שקל יותר!) אבל עכשיו ראיתי בזיגזג שיש באותו מחיר את ה: GIGABYTE ATI RADEON X600XT 128 mb PCI EXPRESS / DVI / TVoUT - R מה אתם אומרים? אני לא יודע מה יותר חזק, אני רק יודע ש x600xt שייך לדור החדש (וכמובן שאני לא יכול להרשות לעצמי X800... תודה!
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לקראת קניית כרטיס מסך למחשבי. אני רואה שישנם כרטיסי מסך מבית MSI או GB. האם יש בינהם הבדלים (משמעותיים) וא"כ מה הם ומה כדי? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז הנה המסך שאני עומד לקנות: NU new tech - QL 711-V פירוט של המסך: Dimension 39.9 x 40.2 x 19.0(cm) Weight 4.1KG Introduction 17-inch Flat panel active-matrix TFT LCD Display 17.0" SXGA 1280x1024 Screen Size: 17.0" Response Time: 16 ms Pixel Pitch: 0.264mm Contrast: 500:1(maximum) Brightness: 320 cd/m2 ( Maximum) True Color Supported Auto Scaling Function Power Consumption Complies with EPA " Energy Star" Standard. < 1W Power consumption during active off operation < 35W Power consumption during normal operation 70° / 65° View Angle of Vertical 80° / 80° View Angle of Horizontal 4ms +12ms /16ms (Tr+Tf / typical) Response Time 16.2M C…
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים. האחד ישן מאוד (בזמנו יועד למשחקים) AMD2800 על לוח אם EPOX 8HDA5J, זכרון 512 וכרטיס מסך ATI 9800 PRO. מחשב שני "חדש" יחסית אבל יועד לעבודה משרדית, מעבד של Intel E2180 (לא זוכר במדויק יכול להיות שאני ממציא), לוח אם Asus P5GC-MX, זכרון 1GB וכרטיס מסך 1650X. השאלה - לאחרונה ה9800 שלי נדפק וגורם למסך להכבה במשחקים, האם ניתן להחליף בין הכרטיסים ככה שה1650 יותקן במקום ה9800 הגוסס? או יותר נכון איך 1650 מול 9800 מבחינת ביצועים. אם כן, עד כמה הכרטיס מסוגל לסחוב עם המפרט הנוכחי שלי? תודה!
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. התקנתי לחבר שלי Windows 7 (Ultimate, 32 Bit) על המחשב והכל הלך חלק, אבל יש בעיה (קראתי באינטרנט שיש את אותה להרבה אנשים) עם הכרטיס מסך .. כשהוא נכנס ל - Youtube ופותח כמה Tabים המסך נהיה שחור לכמה שניות, חוזר לעצמו והמחשב מוציא את ההודעה הבאה nvidia windows kernel mode driver בלה בלה בלה ואז הסרטונים ביוטיוב נהיו ירוקים .. ז'תומרת שהוא מריץ את הסרטון כאילו מהתחלה הוא כולו תמונה ירוקה .. קראתי שיש פתרון לבטל את ה - Hardware Acceleration אבל זה בלתי אפשרי במחשב שלו כי זה נעול משום מה (חיפשתי איך לבטל את הנעילה ולא מצאתי) .. ניסיתי גם להתקין דרייברים שונים (מחקתי קודם כל את הדרייברים הקודמים לפני כל גרסא שהתקנתי) וזה לא עוזר .. יש לו GeForce 8500GT .. מה נ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש מתלבט ביניהם תעזרו לי בבחירה! זאת המערכת שלי: gigabyte ga-x58a-ud7 intel i7 980, cooler master v10 CPU cooler cooler master HAF 932 RAM 1333 6GB תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום, קניתי לפני 2.5 8800GT של ASUS והיו גם אז ארטיפקטים, החלפתי לאחד אחר כעבור חודש מהקנייה+-. היום, זה חזר. יש היבהובים בBC2, טקסטורות שנראות כמו לוח שחמט\דמקה בGTA IV וכדומה. השאלה שלי היא, איזה כרטיסי מסך שווים לכוח של 8800GT כדי שלא יחליפו לי למשהו פחות חזק אם בכלל יחליפו לי. יש איזו דרך לסדר את הבעיה? תודה עריכה, אני יודע שתשאלו לגבי הטמפ' של הכרטיס: בIDLE: GPU=65-70 AMBIENT=50-55 DIODE=65-70 במאמץ עדיין לא בדקתי
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלנו מחשב חדש ובו כרטיס מסך Gigabyte GTX1080Ti extrim. במחשב הישן יש לי כרטיס בן שנה לערך מסוג GTX970. האם ניתן לחבר את שניהם במחשב החדש (בתצורת SLI), או שחייבים שני כרטיסי מסך זהים ? אם כן - איך (הגדרות, לאן מחובר המסך וכדומה...) ? לוח האם הינו Asus Z270 E. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקחת בשביל שיראה לי HD בלי להתאמץ יש לי מסך שמתאים לעבודה... 1680X1050 פאנל S-IPS דגש על רצון לדעת איזה כרטיסים של אנווידיה יכולים לעשות את זה כי זה לא סוד ש38XX ו48XX של רדאון יכולים... ומה לדעתכם אידאלי לעבודה מבחינת ביצועים...
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי היום תכרטיס מסך GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB מTMS אני עשיתי מעבר מכרטיס מסך הישן שלי: Sapphire AMD Redeon HD 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הGIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB האם הוא יסחוב לי משחקים חדשים חלק? אני משתמש ברזולוצית מסך 1920X1080FULL HD 1080P האם יש לו בעיות התחממות או רעש?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מגה הרץ ספק כוח 400 וואט לוח אם של פי סי פרטנר עם ציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 MHZ זיכרון 512 SDRAM מהירות 133 מגה הרץ כרטיס קול קריטיב 128 ויש לי חיבור AGPX2 וכרגע יושב לי ATI RADEON 9250 128 MB 64 BIT הוא מעלה את כל המשחקים אבל לא הכי טוב שיש כעיקרון הרצתי חיפוש וראיתי שחלק מהאנשים המליצו על ATI 9500 PRO ועל ATI 9700 ורציתי לדעת האם אני יכול להשיג את הכרטיסים האלה אם כן מאיפה? אני יודע שיש לי מחשב חלש אבל אני רוצה כרטיס לפחות עם 128BIT כי אמרו לי שזה חשוב אז מה לדעתכם כדאי לקנות למחשב? תודה רבה לעוזרים
-
- 44 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מניח שיש חלק לא מבוטל בפורום שדי מחבב את החברה הזו. אני עוד זוכר כשהיא התחילה כיצרן OEM-י פשוט, שהתפרסם בזכות ELSA המוכרת לכל באיכות שלה. הGF2 GTS של ELSA, הלא הוא ה Gladiac הזכור לטוב בעיקר בזכות ה"פילטרים" האיכותיים שלו, יוצר ע"י VisionTek. כך צברה לעצמה החברה מוניטין ראשוני בעולם החומרה ולקוחות שראו כי ELSA בחרה ב VT כדי לייצר עבורה את הGTS-ים, בטחו בה, וטענו כי אם ELSA בחרה דווקא בVT, וודאי היא מייצרת כרטיסים ברמה! איך זה מתקשר אלי? ובכן יש לי כרטיס מסך מתוצרת VisionTek מסדרת ה Xtasy ה'מהוללת' שלהם, שהיא הכי חדישה, למעשה. הכרטיס נקנה בארה"ב , וזמן קצר לאחר התקנתו, גוף הקירור+מאוורר (HSF) שלו כמעט נפלו לגמרי! הגוף עדיין נאחז בכל כוחותיו שצ'יפ החמים רק בנקודות מעטו…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
מדוע אף יצרן לא מייצר כרטיס מסך HDMI 2.1 ? יש מסכים , טלוויזיות עם HDMI 2.1 ואין כרטיס מסך באופק . והכי מוזר שיצרני כרטיסי מסך לא עונים לשאלה הזאת
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך חלופי לכרטיס שלי ששבק חיים. אני כרגע עם מחשב ישן שישודרג כנראה בשנה הקרובה. מעבד- Intel Q6600 זיכרון- 8GB ספק- Corsair VX550 התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח. אני לא גיימר כבד, אבל רוצה להיות יכול לשחק בצורה סבירה. תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכרטיס הראשון Gigabyte ATI Radeon 4650 1024MB PCIe - אחד גיגה אבל DDR2 הכרטיס השני Sapphire Radeon HD4670 512MB PCIe - חצי גיגיה אבל DDR3 מה עדיף הכרטיס הראשון מבחינת ביצועים או הכרטיס השני ? שניהם פחות או יותר באותו מחיר. מפרט: ספק כוח של JSP-Tech EZ-Cool 450W Real הכולל מאוורר 12CM פנטים 2.8GHZ E7500 core2duo 4 גיגה זיכרון קינגסטון דיסק קשיח WD 500 GB חלונות ויסטה תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קודם כל, מרץ שמח לכולם! מכיוון שהמערכת התעקשה שאני לא אגיב לנושא הקודם שפתחתי (תוכלו למצוא שם את המפרט שלי + נתונים על ספק הכוח) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392554.0 אז אני אפתח נושא חדש: בגדול, אני רוצה לקנות בקרוב מסך 24 חדש למחשב (FULL HD), ואני רוצה לשדרג את המחשב בהתאם. כלומר להחליף את ה 6600GT ששירת אותי נאמנה (באמת!) במשך מספר שנים, ולקנות כרטיס שיספיק לי לכמה שנים טובות. אני מתלבט האם לקנות HD4850 בגירסא רגילה, או גירסא משודרגת (למשל Sapphire Toxic) חשוב לי שהכרטיס לא יהיה רועש במיוחד (או לפחות שידע לוסת את הרעש כשאני משחק / IDLE) כמו כן, למרות שאני עוקב אחרי החדשות באתר, איני יודע עם השוק עומד לעבור זעזוע בכל הנוגע לכרטיסים. האם כרטיסי ה HD48XX…
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-