כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
חברים נכבדים, מידע טרי לגבי ה- refresh לסדרת פסקל (יתכן שנקראת וולטה ?) אשר תבצע שימוש בפס הייצור המתקדם של TSMC בליטוגרפיה בת 12 ננו מטר. במה מדובר: נוידיאה המתינה להבשלת תהליך הייצור העדכני בליטוגרפיה בת 12 ננו מטר אצל היצרנית הטאיוונית TSMC. מדובר בקפיצה של "חצי מדרגה" כאשר חלק מהתשתית זהה לזו של 16nm. במקרה המדובר לא מרוויחים "יותר טרנזיסטורים ליחידת שטח", אך צריכת החשמל יורדת פר טרנזיסטור - ובעטיה מעטפת החום משתפרת ומתרחבת. דבר אשר בתורו מאפשר להעלות (גם) את תדר העבודה. ברמת העיקרון לא קיים הבדל דרמטי באלגוריתמיקה של הדור הבא (או כך לפחות מובן), והוא יותר תהליך שמזכיר refresh של אותה טכנולוגיה על פיס…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מגה הרץ ספק כוח 400 וואט לוח אם של פי סי פרטנר עם ציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 MHZ זיכרון 512 SDRAM מהירות 133 מגה הרץ כרטיס קול קריטיב 128 ויש לי חיבור AGPX2 וכרגע יושב לי ATI RADEON 9250 128 MB 64 BIT הוא מעלה את כל המשחקים אבל לא הכי טוב שיש כעיקרון הרצתי חיפוש וראיתי שחלק מהאנשים המליצו על ATI 9500 PRO ועל ATI 9700 ורציתי לדעת האם אני יכול להשיג את הכרטיסים האלה אם כן מאיפה? אני יודע שיש לי מחשב חלש אבל אני רוצה כרטיס לפחות עם 128BIT כי אמרו לי שזה חשוב אז מה לדעתכם כדאי לקנות למחשב? תודה רבה לעוזרים
-
- 44 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן. ברשותי מחשב עם המפרט להלן: Core I 5 750 2.6 Ghz 8 גיגה ראם ספק כח 600W OCZ הכרטיס הנוכחי שלי Nvidia 9800GT. לאורך החצי שנה האחרונה המחשב מידי פעם קופא לגמרי, דבר שקורה רק בצפייה בסרטים (מה שאני עושה רוב הזמן על המחשב). הצפייה היא עם תוכנת MPC-HC. לאחרונה המחשב התחיל להתקע גם בצפייה מהדפדפן. כמובן שניסיתי להחליף מקודדים, לעדכן דריברים, לסרוק וירוסים, לבדוק זיכרון (memtest) ולבדוק הרד דיסק (Mhdd + Hard Disk Sentinel). הכל היה תקין. מה שגרם לי להבין שהכרטיס מסך מתחיל לאותת על סימני פרישה, דבר שדוחף אותי לקנות כרטיס חדש. הדרישות שלי הם שיהיה כרטיס שקט, חזק, ובעל חיבורים מספקים. השימוש הוא בעיקר לסרטים HD, אבל שיהיה גם אופציה למשחקים כמו GTA החדש וכדומה. …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עקב שידרוג המסך שברשותי, היה לי עד עכשיו 17" וקפצתי ל 23". היה לי עד היום כרטיס מסך OB של NVIDIA (7300) אם אני זוכר טוב, הוא דיי הספיק לי למרות שלא הייתי מתנגד ליותר ביצועים. במסך החדש אני עובד ברזולוציה גבוהה יותר, והכרטיס OB כבר לא מספיק. חשבתי על מס' כרטיסי מסך: 4670 4650 9500 9600 כולם באזור חלקם יותר חלקם פחות, מה מהם הכי מומלץ ביחס למחיר/תועלת? תודה רבה. האם אחד מהכרטיסים האלה יספיק לי ע"מ לשחק משחקים כדוגמאת COD, PES, בצורה שבה אראה מספיק טוב? עד היום ה 7300 הספיק לי :]
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כן אתם רואים טוב הX800 בגירסת PCI-Express עם תמיכה בPS 3 !!!! עוד צעד חכם של ATI כניראה שבמעכה הזאת הם הולכים לנצח גם תמיכה בPS 3 כמו ה6800 וגם ביצועים טובים ממנו!!! ATI RULZZZ
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב אני שוקד על מפרט למחשב הבא שלי , שבעיקר יהיה מחשב לgaming ועוד דברים "קטנים" כמו אופיס וסרטים קראתי לא מעט השוואות וראיתי שהGTX 580 הרבה יותר טוב מה HD6970, אבל הוא גם יותר יקר ב700 ש"ח בממוצע , השאלה היא האם שווה להשקיע בו (המטרה היא להריץ משחקים כמו rage,skyrim,nba2k12 בהגדרות הכי גבוהות ) , כאשר מבחינת מעבד כנראה שזה יהיה I5 . תודה רבה לכל המגיבים , שהיה אחלה של בוקר
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200+ x2 (oc 5.2ghz 2gb ddr400 corrsair cl2 Asus a8n32 deluxe (pcie 1.0 x16) לשים לב לpcie 1 ולא 2 ספק enermax 535w מארז thermaltake shark מסך 22 רחב 1650X1080 יעוד משחקים בגפיקה מקסימלית וסרטי HD אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת שלי, שיהיה לי הכי פחות צוואר בקבוק. התקציב הוא עד 1500 מה שבנתיים נראה לי זה HD4870 או gtx260 לא בדקתי עדיין אם הם מתאימים
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום האם זה נכון שכרטיס מסך מאיץ את המחשב משמעותית?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קראתי השוואה בין NV לATI השתתפו בהשוואה די הרבה כטיסים הFX עבר ברוב המקרים את הREDON ומתי שלא עבר אותו כמעט והשתווה לו, (ההשוואה : http://www6.tomshardware.com/graphic/20030311/geforcefx-5600-5200-03.html ) בנוסף לכך הבדל המחירים אינו גדול R9800 של ATI עולה 2800 ש"ח וFX 5800ULTRA של LEADETEK עולה 3000 ש"ח, אז למה מפנים תמיד את האנשים באופן אוטומטי אל הREADON'ים? זה לא הגיוני שבא לפה בן אדם עם תקציב של 22,000 ש"ח ונותנים לו READON באופן אוטומטי, בלי להסתכל אפילו על הFX, ולצערי זה מה שקורה ואני פשוט לא מבין מדוע? נ.ב- תסלחו לי על הפרק בהיסטורי שכתבתי
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תראו יש לי רק 400 מגה הרץ.. אז אני חייב לקנות או את 128 radeon 9600 pro או את fx 5600 256 mega... תעזרו לי מהר זה דחוףףף עריכה: הלוח אם 400 מגה הרץ.. לא המעבד.. המעבד הוא 2400
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לינק לכרטיס של Gigabyte: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2326&ProductName=GV-N66256DP-E לינק לכרטיס של Leadtek: http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6600_td_1.html את ה-Gigabyte אני יכול להביא ב520 ש"ח, את ה-Leadtek ב565 ש"ח. מה עדיף?
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
איך אני יכול לבדוק זאת ? למשל בCompany Of Heroes או אובליויון ? כי יש לי כרטיס מסך 7800GT ושמתי הכל על HIGH ומה שאפשר על ULTRA וב1280X1024 ונראה לי עובד בסדר, איך אני יודע מה המקס' שהכרטיס יכול לתת ?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי עכשיו כטיס מסך ישן וגרועה GTA3 איפלו מקרטע קצת מדי פעם (RADEON 9200 SE 128MB) אניר וצה להחליף את הכרטיס.. הבעיה היא שאין לי מושג מה לקנות.. בבקשה תעזרו לי. אני צריך את הכרטיס הכי חזק למשחקים (שכול המשחקים יעבדו עם FPS גבוה וברזולוציה גובה בקצור הכי טוב) אני מוכן להשקיעה עד אלף שקל (זה המקסימום) מקווה לתשובה בהקדם ובתודה מראוש - דן רפופורט.
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני לקראת קניית כרטיס מסך למחשבי. אני רואה שישנם כרטיסי מסך מבית MSI או GB. האם יש בינהם הבדלים (משמעותיים) וא"כ מה הם ומה כדי? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס המסך שלי הוא X800GTO2 לא עבר אוברקלוק ההגדרות שבמחשק הם על 1024X768 רוב שאר ההגדרות על הHIGH וחוץ מכמה שסומן לי כבר על MEDUIM. השאלה שלי למה זה מקרטע נורא, המשחק לא רץ חלק, מה אפשר לעשות בשביל שהוא ירוץ חלק? שאר המפרט שלי בפרופיל. תודה
-
- 41 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי gtx 560 ti הכל מותקן כמו שצריך.. בהגדרות נסיתי הכל בחירה אוטומטית המעבד המרכזי והדגם כרטיס שלי לא עוזר הפעלתי מישחק שבמיקרה יש לי אותו בסטים Homefront והוא כן תמוך בphysx מה עלי לעשות שזה כן יעבוד?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות לאיזה כרטיס מסך לשדרג אני צריך כרטיס מסך חזק למשחקים המפרט: QX9770 2 ג'יגה ראם 320 ג'יגה HDD 8800GT 512 מגה ספק:ANTEC 500W(אם הדגם חשוב אתן אותו מאוחר יותר) וויסטא הום פרימיום 32 ביט ההתלבטויות שלי הן: 1. 9800GTX+ גירסאת הOC שהיא ממש לא יקרה 2.HD4870 ג'יגה זיכרון התקציב שלי הוא עד 2000 שח משהו כזה תודה
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קודם כל מי ששם לב זו שאלה ולא הכרזה אז אל תתקיפו ישר. הסיבה שאני שואל את זה כי אני יודע שכל הג'י פורס TI הם מצויינים וכרטיסים חזקים, אבל מה יהיה שייצא הDIRECT X 9 ? מי שקוונה ג'י פורס 4 TI4600 באיזה 2000 שקל ועוד איזה שנה הכרטיס לא יתמוך בDX9 אז בעצם לא כ"כ השקיע לטווח הארוך, מישהו רוצה לתקן אותי ?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם אני לא טועה ראיתי כמה פעמיים אצל כרטיסי ATI שכמה שתשים AA גבוהה.תמיד זה לא יהיה הכי חלק כמו אצל נוודיה. מי שיודע בדבר והיה לו את שניי סוגי החברות שיענה תודה ותראו תמונה שלקחתי מפורום משחקים לזה אני מתכוון. [attachment deleted by admin]
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי שוב דגם LCD MAG : MS776 דגם חדש יחסית של מאג המסך מעולה איפשר להגיד שווה תמחיר שלו (ניראה לי) !! = 1800 ש"ח אני הזמנתי MS776 קיבלתי MS776K מסתבר אחר כך שיש עוד דגם בסדרה שזה MS776i מה שגרם לי להתבלבל הפעם לחלוטין אז בבקשה תנסו לעזור לי לעשות סדר בעניין מאוחר יותר הבנתי (תקנו אותי אם אני טועה ) שהדגם שמסתיים ב i יש לו יציאת DVI וזה שמסתיים ב K אין לו DVI הבנתי גם DVI זה דגיטלי השאלה שלי מה ההבדל והשוני מבחינה טכנית וביצועים של המסך זה עם DVI וזה שבלי ? במה זה מתבטא ומה המשמעות ? האם DVI זה דגיטלי ושלי לא ?! ??? ובמה זה מתבטא ,שוב מה ההבדל,יש הבדל מבחינתי בתור משתמש ,צרכן תמים שלא ממש מתמצא במסכים?!! תודה לכם מראש
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, המערכת שלי היום עדיין עובדת יפה אבל מעט מזדקנת. אחד הדברים שאני רוצה לשדרג זה את כרטיס המסך שלי. ראיתי בפורום המלצות לכל מיני כרטיסי מסך אבל איך אני יודע האם ספק הכח שיש לי יתמוך בכרטיס מסך מסוג מסוים? זה המחשב שיש לי היום. אשמח לתשובה שתאפשר לי להבין ולחשב בעצמי האם כרטיס מסך X יתאים לי או לא. ואם לא, איך לבחור ספק כח שכן יתאים. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-