עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Fkl0ster,

אני מניח שיש חלק לא מבוטל בפורום שדי מחבב את החברה הזו. אני עוד זוכר כשהיא התחילה כיצרן OEM-י פשוט, שהתפרסם בזכות ELSA המוכרת לכל באיכות שלה. הGF2 GTS של ELSA, הלא הוא ה Gladiac הזכור לטוב בעיקר בזכות ה"פילטרים" האיכותיים שלו, יוצר ע"י VisionTek. כך צברה לעצמה החברה מוניטין ראשוני בעולם החומרה ולקוחות שראו כי ELSA בחרה ב VT כדי לייצר עבורה את הGTS-ים, בטחו בה, וטענו כי אם ELSA בחרה דווקא בVT, וודאי היא מייצרת כרטיסים ברמה! איך זה מתקשר אלי? ובכן יש לי כרטיס מסך מתוצרת VisionTek מסדרת ה Xtasy ה'מהוללת' שלהם, שהיא הכי חדישה, למעשה. הכרטיס נקנה בארה"ב , וזמן קצר לאחר התקנתו, גוף הקירור+מאוורר (HSF) שלו כמעט נפלו לגמרי! הגוף עדיין נאחז בכל כוחותיו שצ'יפ החמים רק בנקודות מעטו…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by t d,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך, אולי אפילו היום, אחרי שאני כבר מלא זמן מורח את זה... כל הזמן הה על הכוונת שלי ה 9800pro 128mb 256bit sapphire(התקציב שלי הוא 1500 שח ולא שקל יותר!) אבל עכשיו ראיתי בזיגזג שיש באותו מחיר את ה: GIGABYTE ATI RADEON X600XT 128 mb PCI EXPRESS / DVI / TVoUT - R מה אתם אומרים? אני לא יודע מה יותר חזק, אני רק יודע ש x600xt שייך לדור החדש (וכמובן שאני לא יכול להרשות לעצמי X800... תודה!

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אז הנה המסך שאני עומד לקנות: NU new tech - QL 711-V פירוט של המסך: Dimension 39.9 x 40.2 x 19.0(cm) Weight 4.1KG Introduction 17-inch Flat panel active-matrix TFT LCD Display 17.0" SXGA 1280x1024 Screen Size: 17.0" Response Time: 16 ms Pixel Pitch: 0.264mm Contrast: 500:1(maximum) Brightness: 320 cd/m2 ( Maximum) True Color Supported Auto Scaling Function Power Consumption Complies with EPA " Energy Star" Standard. < 1W Power consumption during active off operation < 35W Power consumption during normal operation 70° / 65° View Angle of Vertical 80° / 80° View Angle of Horizontal 4ms +12ms /16ms (Tr+Tf / typical) Response Time 16.2M C…

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. והאם זה משמעותי במשחקים ברזולוציות גבוהות למשל 1000 וה1600?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by asaf199,

איזה כרטיס!!!!!!!!!111 אני מרוצה לאללה!! הוציא 4027 במארקק05 תגובות אנשים

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by KF,

שלום כרגע יש לי את המסך L1730S .... ויכול להיות שמחליפים לי אותו ל L1730B אם יסכימו..... בכל אופן רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהים ? הבננתי של- L1730B יש יציאת DVI מה עוד יש ? הנה שני המסכים: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&ser=1 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1771&ser=1 תודה

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by !DrAgOn~LiGhT!,

שלום לכולם! כעיקרון השאלה בכותרת, מה אתם אומרים כעיקרון אני רוצה להזמין את ה- 1950PRO 256MB של ASUS כנראה ב- 1215 ש"ח השאלה אם שווה להוסיף 445 שקל בשביל 512MB ? שעולה 1650 ש"ח חברה אחרת אבל זה לא העיקרון כעקרון אני מוגבל לעבוד על רזולוציה של 1024*1280 איך קריסיס ואנריל 2007 יעבדו? יהיה הבדל רצני? בכמה FPS מדובר? בקיצור האם זה משתלם ההוספה הזאת? תודה לעוזרים!

8. Started by Xebu25,

שלום לכולם פעם ראשונה אי פעם שאני מנסה להריץ משחק (watch dogs) והוא לא נותן לי בכלל להפעיל אותו - בדר"כ הפעיל לי הכל על איכותיות בסיסיות אבל לפחות הפעיל בכמה שיותר זול אני מתכוון לכמה שיותר זול.. סטודנט תפרן המפרט הנוכחי זה i5 3470 4GB seasonic 430 s12ii והכרטיס הנוכחי HD4670 השאלה ההתחלתית היא איזה כרטיס (הכי טוב) הספק הזה יוכל לסחוב? ראיתי את הכרטיס הזה במציאון של KSP http://ksp.co.il/?uin=21717 האם הספק יריץ אותו? בעקרון לא הייתי רוצה להגיע לתג מחיר הזה - אלא יותר לכיוון ה400-450 לכל היותר אין לי בעיה עם מוצרי יד שנייה, ebay וכ"ו.. אשמח לעזרה תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by tovtov,

בוקר טוב, אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך למחשב חדש ADM 2200 ההתלבטות היא בין RADEON 9600 PRO ל GF Ti 4200 המטרה היא למשחקים. בביצועים הם די דומים, במחירים ה 4200 יותר זול. אני לא מתכוון לבצע OVERCLOCKING. מה אתם אומרים? תודה, יוסי

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by maazg,

שלום רב, אני מחכה כבר כמה חודשים לסדרות של כרטיסי המסך החדשות, וכנראה שטעיתי או שאני תריך לחכות עוד הרבה זמן והסיבה היא המחיר. בדקתי כמה עולה ה 7970 וזה כמעט 2900 ש"ח - פשוט וואו. מתי NVIDIA משחררת את הסדרה החדשה שלה- והאם לפי מבחני הביצועים כדאי לחכות להוזלה או שזה לא ישפיע כל כך? עזרה בבקשה

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום חברים, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש , GTX1060 / ATI 480 - עדיין לא החלטתי. העניין הוא שיש לי לוח DX58SO ומעבד I7-980x ו-8GB RAM האם כרטיס מסך חדש יעבוד על לוח כזה ישן? אם כן, האם יווצר איזשהו צוואר בקבוק משמעותי? או בעיה אחרת שאני אחווה? לקנות לוח ומעבד חדשים זו לא אופציה. תודה רבה!

12. Started by Works4me,

פרסמתי בלוחות אבל זה לא מופיע , מוכר אותו במחיר העלות שלו בחו"ל ( 40$ ) בערך , לא כולל המשלוח ששילמתי ( זו כבר בעיה שלי ) לא מוכרים כאלו בארץ אז מי שצריך גשר עבור זוג ה1070/1080 שלו במרווח 3 סלוטים יכול לבוא ולקחת ב160 ש"ח ( עיגלתי למעלה מ156 ש"ח ) מי שמכיר אותי יודע שאני לא מנסה לעשות רווחים על אף אחד .

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by clown,

לינק לכרטיס של Gigabyte: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2326&ProductName=GV-N66256DP-E לינק לכרטיס של Leadtek: http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6600_td_1.html את ה-Gigabyte אני יכול להביא ב520 ש"ח, את ה-Leadtek ב565 ש"ח. מה עדיף?

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by CyAn1de,

שלום חברים נתחיל מזה שהייתי צריך משהו בסיסי+ לאחד הפרוייקטים שלי, וחיפשתי כרטיס מסך פשוט: באיביי נתקלתי בGTX750 TI במחיר זול ולא הגיוני למציאות שלנו: https://www.ebay.com/itm/PCI-E-Extended-Port-VGA-Gaming-Graphics-Card-For-GTX750ti-2G-GDDR5-128Bit-CA/372235280711?hash=item56aaf3a147:m:m2r7yKOJ0tpm0m-lMNGpWoQ *מעניין החיבור המאוורר של הכרטיס ללוח חיפוש זריז ברשת אישר את החשד שלי - הכרטיס מזוייף! אותו הכוכב שבלינק בסרטון: מטרת הפוסט בעיקר להזהיר שלא תיפלו בפח על שטויות כאלה

15. למישהו יש את המסך הזה? החברה הזאת אמינה? האם למישהו יש משהו יותר טוב להציע בעניין מסכי ה17" CRT?

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. ומהם העלויות יצור של 9500pro לא ניראה לי שההבדלים הם כלכך גדולים...אז למה ההבדלים במחיר כלכך גדולים ? לא היה שווה יותר למכור 9800pro במחיר של 9500pro וע"י כך למכור הרבה יותר יחידות ? ??? עם כל הכבוד לטכנולוגיה המתקדמת אבל 3000 שקל לחתיחת מתכת ???

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Or ei,

המסך החדש שלי :veryangry: מתחיל לרועד יעני הצדדיים רועדים :errr: :errr: :errr: יש דרך לסדר את זה?! ואין שופ פלאפון לייד .....

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אני לקראת קניית כרטיס מסך למחשבי. אני רואה שישנם כרטיסי מסך מבית MSI או GB. האם יש בינהם הבדלים (משמעותיים) וא"כ מה הם ומה כדי? תודה רבה!

19. קראתי השוואה בין NV לATI השתתפו בהשוואה די הרבה כטיסים הFX עבר ברוב המקרים את הREDON ומתי שלא עבר אותו כמעט והשתווה לו, (ההשוואה : http://www6.tomshardware.com/graphic/20030311/geforcefx-5600-5200-03.html ) בנוסף לכך הבדל המחירים אינו גדול R9800 של ATI עולה 2800 ש"ח וFX 5800ULTRA של LEADETEK עולה 3000 ש"ח, אז למה מפנים תמיד את האנשים באופן אוטומטי אל הREADON'ים? זה לא הגיוני שבא לפה בן אדם עם תקציב של 22,000 ש"ח ונותנים לו READON באופן אוטומטי, בלי להסתכל אפילו על הFX, ולצערי זה מה שקורה ואני פשוט לא מבין מדוע? נ.ב- תסלחו לי על הפרק בהיסטורי שכתבתי

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. קודם כל, מרץ שמח לכולם! מכיוון שהמערכת התעקשה שאני לא אגיב לנושא הקודם שפתחתי (תוכלו למצוא שם את המפרט שלי + נתונים על ספק הכוח) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392554.0 אז אני אפתח נושא חדש: בגדול, אני רוצה לקנות בקרוב מסך 24 חדש למחשב (FULL HD), ואני רוצה לשדרג את המחשב בהתאם. כלומר להחליף את ה 6600GT ששירת אותי נאמנה (באמת!) במשך מספר שנים, ולקנות כרטיס שיספיק לי לכמה שנים טובות. אני מתלבט האם לקנות HD4850 בגירסא רגילה, או גירסא משודרגת (למשל Sapphire Toxic) חשוב לי שהכרטיס לא יהיה רועש במיוחד (או לפחות שידע לוסת את הרעש כשאני משחק / IDLE) כמו כן, למרות שאני עוקב אחרי החדשות באתר, איני יודע עם השוק עומד לעבור זעזוע בכל הנוגע לכרטיסים. האם כרטיסי ה HD48XX…

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום רב, בגלל בעיה חוזרת ונשנית של ריסטרטים שעליה לא הצלחתי להתגבר גם אחרי פרמוט והתקנה מחדש של ווינדוס, ואחרי התייעצות עם התמיכה של מייקרוסופט שניתחו עבורי את קבצי הדאמפ, המסקנה היא שכנראה יש צורך להחליף את כרטיס המסך, ובמידה וזה לא יעזור, אז גם את לוח האם. הרכיבים שיש אצלי כרגע הם: Sapphire ATI Radeon 2600XT GIGABYTE GA-P35-DS3 rev 1.0 מאחר ומדובר במחשב מדיה סנטר, המטרה היחידה שלי היא צפייה בסרטי HD לכן אני מעוניין בכרטיס מסך, שמצד אחד יהיה חזק יותר מהכרטיס הנוכחי (הרי לא הולכים אחורה ;D ), שיאפשר להתמודד עם סרטי 1080p ללא בעיה, ומצד שני שלא יהיה ברמה של כרטיסי המסך לגיימרים, כי אני לא זקוק לכך. אשמח לשמוע המלצות שלכם, תודה רבה

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by neil4,

אני מדבר על ה 8500 64 מגה הרגיל מול ה 9000 128 מגה הרגיל ? [ספציפית -YUAN XPERTVISION ATI RADEON 8500 64MB DDR POWERCOLOR RADEON 9000 128MB DDR DVI, TV Out]

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by ofelshadow,

רציתי לשאול לגבי הכרטיס הנ"ל בהתחשב בזה שיהיה לו מחשב חזק, עם QUAD זיכרון ולוח אם איזה משני הכרטיסים עדיף: הGDDR2 עם 1G זיכרון או הGDDR3 עם 512 זיכרון נא לקחת בחשבון שאני אבחר כנראה בדגם של Zotac שמגיע עם הZONE תודה רבה

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by paveltj,

האם יש השפעה גדולה על הכרטיס מסך הזה אם יש לי PCIE1 והלוח אם שיש לי הוא GIGABYTE GA-M61VME-S2 האם יהיה הורדה בביצועים? ואם כן בכמה FPS או אחוזים. האם שווה לי לקנות בכלל לוח אם חדש בשביל זה?.

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, יש ברשותי 5850 של sapphire שמאוכלס ב-antec 300... המארז נמצא עם הקירור המקורי (מאוור למעלה ומאוורר מאחור - שניהם מוציאים אוויר) + מאוורר ששמתי מקדימה שמכניס אוויר. לאחרונה שמתי לב לארטיפקטים (פיקסלים אפורים רנדומליים על המסך) כשאני משחק ב-Bad Company 2. בדקתי את הטמפ' תוך כדי המשחק והיא מגרדת את ה-80 מעלות. 1) רציתי לדעת האם זה נחשב תקין לכרטיס זה? 2) יש בדיקות מאמץ שאני יכול לעשות כדי לוודא תקינות? 3) אם אני יוסיף מאוורר על הדלת שיכניס אוויר לכיוון הכרטיס מסך... זה ישפר את הטמפ'? (יש לציין שהכרטיס עם קירור סטוק ולכן הוא פחות או יותר מכוסה לגמרי בחיפוי פלסטיק) תודה אנשים

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים