עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by swed21,

חיברת הכל טוב עכשיו אני מדליק מנסה להתקין ובאמצע התקנה הוא נתקע לי וחייב לעשות ריסט ! עכשיו בהתחלה התקנתי עבד ופתאום הוא התחיל להתקע אז מחקתי התקנתי עוד פעם בהתחלה היה בסדר הוא התקין הפעם הכל אבל עוד פעם הוא התחיל להתקע עכשיו מחקתי ובאמצע ההתקנה (התקנה 3) הוא נתקע כבר בהתקנה ! וחייב ריסט ! מה אני יכול לעשות !?!? :s05: נ.ב. זה לא קשור לספק !!!

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

אני בדרך כלל על 30% וזה קירור סטוק של GIGABYTE שמתי על 60% וזה נורא רועש , כל כך רועש זה מפחיד אותי שזה יכול להרוס , האם גם 100% לפי היגיון אם המאוורר מגיע למהירות כזאת , לא יהרוס?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  3. קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני שבועיים בערך. הבעיה היא, שבדיסק שבתוך הקופסה, יש רק אפשרות התקנה לוינדוס XP או Vısta לי יש וינדוס 7, וכשאני מתקין את הדרייבר של ויסטה, ההתקנה הושלמה, אבל הדרייבר עובד על הפנים: משחק כמו battlefıeld 1942 עובד ממש לאט גאדג'טים דינמיים של הוינדוס (כמו שעון, או מד CPU) מעוותים atı מציעים באתר שלהם דרייבר מתאים לוינדוס 7 השוותי בין הדרייבר באתר של atı לבין מה שיש בדיסק, וההבדל היחיד הוא שאין בהתקנה של האתר שלהם את atı dısplay drıver שזה בעצם הדבר המהותי בהתקנה...

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  4. שלום לכולם פרסמתי את ההודעה הזאת בפורום גרפיקה והמליצו אותי להעביר אותה לפה סוף סוף שידרגתי את חבילת האדובי שלי (AI DW PS ID) לגירסת cs6 במקום הcs3 שהיה לי עד היום משום מה נראה לי שהכל עובד נורא לאט הייתי רוצה לדעת מהו המינימום שאני צריך לשדרג כדי להנות מביצועים טובים בעבודה המפרט שלי: Operating System Windows 7 Home Premium Home Edition CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Video Adapter Intel® G33/G31 Express Chipset Family (256 MB) System Memory 4083 MB Disk Drive SAMSUNG HD161HJ ATA Device …

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  5. כרטיס שעובד ב1 טקסטורה ב8 צינוריות עיבוד ?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by danvis,

מישהו פעם אמר לי שיש דרך לשפר את האיכות תמונה של הרדאון משהו בחידוד של התמונה, אני לא בדיוק בטוח מה, אולי מישהו מכם יודע מזה ואיך לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by Aner,

תודה ;D

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by Zeliran,

כבר יותר מדי שנים שאני תקוע עם ה geforce 2 mx אז החלטתי שהגיע הזמן לשדרג קטן כרגע המצב הוא כזה: Intel Dual Core 2.8ghz 1gb RAM תקציב ה"גג" שקבעתי לעצמי הוא 1000 ש"ח, ככה שאני מתלבט עכשיו בעיקר בין 6800gt לבין 7600gt. מצאתי את שני המקומות הבאים: http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=571 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 מדובר בהפרש של 200 שקלים שאני אשמח לחסוך (משכורת צבאית.. =]), אבל השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע אותם? ההפרש הזה ממש מתבטא בביצועים של הכרטיס? איך שבטח הבנתם עד עכשיו, אני לא בדיוק גיימר כבד, אלא אני מחחפש כרטיס שיתן ביצועים טובים ושיחזיק לזמן רב. על מה אתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by e-r-a-n,

טוב העניין הוא כזה.. יש לי את הוידאו שציינתי בכותרת, וביום שבת אני צריך להקליט איזה סרט.. עכשיו אין לי ממש מושג איך אני מקליט איתו מהטלויזיה כי בחיים לא התעסקתי עם זה............ אם מישהו יכול להדריך אותי...אני אודה לו.. ניסיתי פשוט לשים את הקלטת (עם הריבוע לא שבור) בוידאו, להפעיל אותו לשים סתם ערוץ 2 לנסות, וללחוץ על REC אבל זה לא ממש עושה משהו.. אני בכלל אמור להשאיר אותו או להוציא? אני לא בטוח בנושא הזה גם כן....

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  10. קחו בחשבון שיש לי מסך דק עם כניסת DVI. FX6200 Max 256MB TurboCache,PCI RADEON X300 SE 128MB PCI-E,DVI , TV? ללא עניין ה-DVI - מי טוב יותר מהשניים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  11. היי, במקביל לחיפוש שלי באינטרנט אני אפרסם גם פה. בעבודה שלי אנחנו רוצים להריץ את התוכנה שאנחנו מפתחים על מחשב נייד. מדובר בתוכנה גרפית, אבל לא כזו שדורשת מהכרטיס "כוחות סוס" (כלומר ביצועים גבוהים) אלא שימוש בכלל מיני שיידרים ופונקציות תלת מימד. כרגע התחנות עבודה שאנחנו רצים איתן כוללות כרטיס Quadro (מכל מיני דגמים - 3800, 4000 וגם חלשים יותר כמו ה-600), ועכשיו בלפטופים אני רצת פחות מכיר. בפעם הקודמת שבדקנו, לפני 3-4 שנים, הכרטיסים המובנים לא כללו את ה"פונקציות" שהיינו צריכים בשביל התוכנה (שוב, שיידרים, 3D, תמיכה ב-Open GL). יכול להיות שהכרטיסים ה"חדשים" של אינטל (כלומר ה-Intel HD Graphics 4000) יספיקו עכשיו? את הנייד שאנחנו שוקלים כרגע, אפשר לקבל עם 3 סוגי כרטיסי …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by harry,

שלום, פעם למאג היה דגם של מסך17 אינץ , כבר וגדול והיה לו ייחוד שמתחת למסך היה עוד מסך lcd קטן שהכיל אינפורמצייה.. מישהוא יודע מה הדגם של המסך הזה?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by t d,

שלום, ברשותי כרטיס radeon 9800pro חדש, הורדתי ישר את הדרייברים הכי חדשים catalyst 4.6 (כמובן אחרי שפרמטתי את המחשב, אני לא רוצה שיהיה שום התנגשות עם הדרייברים הישנים של ה mx. ני לא יודע איך להגדיר את כל הcatalyst , יש כל כך הרבה אפשרויות ואני לא את כולם מכיר, אני רוצה להגדיר כי מסיבה מסויימת unreal 2004 קרטע טיפה (אוי ויי זמיר!) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by israel_0,

אני דחוף כבל לג'ויסטיק « בתאריך: היום בשעה 15:46:22 » -------------------------------------------------------------------------------- אני זקוק לעזרה!!! ישלי לוח GA 7S748 L וכרטיס קול OB (בנוי בפנים) יש בלוח מחבר ואני זקוק לכבל שמחבר בין יציאת הפינים לג'ויסטיק איפה אפשר להשיג??? אפשרות שניה היא להוסיף כרטיס קול חיצוני PCI שיש בו יציאה מובנית לג'ויסטיק יש לי VIBRA 128 של CREATIVE אבל מה יקרה עם הכרטיס המובנה??? מישהו יכול לעזור???

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by yonatanR,

איזה מהכרטיסים הנ"ל עדיפים: 1950GT, 1950PRO, 1950XT, 7950GT (מתוכנן אוברקלוק). תודה למגיבים ולעונים.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by RoNi0,

שלום רב, לצערי אני כבר לא בקיא בציוד החומרה כפי שהייתי בעבר. קניתי מחשב לפני שנתיים וחצי, והכרטיס מסך הלך לי והוא כבר לא באחריות. אני סה"כ מעוניין לרכוש כרטיס שיחליף אותו עד שאקנה מחשב חדש. אני לא גיימר רציני, אבל לא נעים להרגיש שהכרטיס OnBoard לא עומד בדרישות המינימליות ביותר של המשחקים שאני משחק. המחשב שיש לי כיום הוא: CPU: TripleCore AMD Athlon II X3 445, 3100 MHz Motherboard: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 Memory: 2x2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM OS: Microsoft Windows 7 Ultimate יש לי רק שתי בקשות. מכיוון שאני ארכוש מחשב חדש בעתיד הלא רחוק, אני לא מעוניין להוציא יותר מ-300 ש"ח לכל היותר על הכרטיס. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס בעיר מגוריי שהיא באר שבע,…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  17. בהתחשב במפרט שלי, שכמובן כבר לא מסוגל להריץ משחקים כמו שצריך, האם שווה להחליף הכרטיס מסך? כלומר אם עכשיו אתקין כרטיס high end חדש, האם אני אוכל להריץ משחקים ברמת ביצועים גבוהה (ממש גבוהה) או ששדרוג שכזה לא יעניק מספיק יכולת למערכת? האם בשביל להגיע לרמת ביצועים מעולה יש צורך בשדרוג כל המערכת או די בכרטיס מסך. טרם החלטתי על כרטיס מסך אך אם אני אחליט לשדרג, על עצתכם, התקציב בטח יעמוד בסביבות ה1500-1800. שוב, אני פחות מעוניין כרגע בהצעות על כרטיסים ספציפים, אלא רק לדון אם האופציה משתלמת בהתחשב בעוצמת מעבד, זיכרון פנימי וכ׳ו. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  18. שלום ראיתי המלצות לכמה כרטיסי מסך עכשיו ראיתי תדגם HD6870 רציתי לדעת איך הוא? אמרו שהוא יותר טוב מ6850 זה נכון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nirock,

http://3dmark.com/3dm11/2258271 התוצאה נמוכה? בוצע OC גם למעבד וגם לכרטיס מסך... ושאלה בנוגע לטמפ' - 50 מעלות במעבד (i5-2500), ו 60 מעלות בכרטיס מסך (GTX570), זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by Wizard,

יש לי Leadtek GE-FORCE 4 TI 4400 +VIVO וניסיתי לחבר את הtv out אבל לא הצלחתי חיברתי את הכבלים , אבל בהגדרות של ה Nview מסומן לי רק מצב "רגיל" ולידו בסוגרים nview מושבת מישהו מוכן להסביר לי איך להפעיל את ה tv out תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by barzanger,

אני לא יודע לאיזה פורום להכניס את זה אז תעבירו אם צריך יש בעיה בחלק מהמשחקים שאני מפעיל המסך לא מציג כלום ורושם out of frequencY המשחק האחרון הוא L4D אני אשמח אם תסבירו לי איך לסדר את זה (המסך הוא CRT ברזולוציה של 1280X1024)

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by chenrp,

יש לי 7600GS של INOO3D. PCIE 256MB. הTVOUT שלו לא עובד ונראה לי שהכרטיס דפוק. אני אלך לחנות להחליף במסגרת אחריות. איזה כדאי מבין כל ה 7600GS והאם כדאי להוסיף כמה שקלים כדי לקבל משהו יותר טוב? תודה.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  23. להלן תשובה רשמית של אלבטרון לשאלה מדוע אין בכרטיס אפשרות לבקרה על הטמפרטורה: Thank you very much for contacting Albatron technical support. According the NVIDIA official specification of 6600GT AGP, They took off this temperature sensor from this card and So does the latest 6600GT card, This temperature display information will get rid off because of the hardware design changing. Sorry for the inconventience. אבל ישנה דרך לפתור את הבעיה,ולהציג את הטמפרטורה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  24. קניתי לאחרונה טלוויזיה LCD 37 אינץ' rady HD של SHARP. וכמובן מייד חוברה למחשב, עובד לא רע עם משחקים כמו DMC4 וכדומה אבל משחקים יותר כבדים הביצועים יורדים. זה די הגיוני מכיוון שיש לי כרטים די חלש אני מודע לזה radeon 3650HD. איזה כ.מסך מומלץ לקנות לא במחירים הכי גבוהים (1200ש"ח) שירוץ טוב ?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by EladxDxD,

איזה כרטיס מסך יותר חזק??? ***ה9800 הוא גרסת Green של Palit..

• 3 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.