כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX79T256DB-RH.htm זה זה
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3410 זה זול יותר משאר דגמי ה-9800GTX, אבל זה באמת מאותם דגמי GTX+ ששמענו עליהם לא מזמן שאמורים להיות זולים ומהירים יותר? כי זה מפתיע שזה הדגם היחיד בשוק הישראלי. אז מה דעתכם, משתלם או שיש כאן משהו מסריח? (ולפני שתציעו לי את ATI 4850, אני מסכים אתכם, אבל אני פשוט צריך את תכונת ה-CUDA בגלל תוכנה מסויימת שאני עובד איתה, וזה מגביל אותי ל-NVIDIA)
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
במחיר הוא עולה בפנדה ויש 3 שנים אחריות החברה הזאת טובה או אמינה תודה 2370
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה רציתי לדעת את דעתכם לגבי geforce 4mx 440 שקניתי לא מזמן....... אני יודע שזה רחוק להיות מכרטיב high-end אבל זה משיכולתי לקנות בכסף שהיה לי ועוד שאלה האם הוא יותר טוב מרדאון 7500le או 7500 רגיל?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קנה את ה-GeForceFX 5950 Ultra 256MB של Asus רציתי לדעת מה דעתכם על כרטיס המסך..... אהה וגם איך הוא ביחס לRadeon 9800 pro כי זה מה שאני קונה ואני והוא כל הזמן מתוכחים מי יותר טוב........... (תענו לי על השאלות בלי שום שום שום יחס למחירים....כי הוא קנה את הכרטיס הנ"ל בחו"ל) תודה
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
התקציב שלי לכרטיס מסך נמוך מאוד - כ400 ששקל - ככה שנראה לי שזה מה שאני יכול לקנות בסכום הזה. השאלה אם אני צריך והאם הכרטיס הזה שווה משהו. יש לי כרגע פנטיום 3 733 עם 256 מ"ב SDRAM וכרטיס GEFORCE 2 MX 32 MB ASUS 7100. אף משחק חדש לא זז לי. הציעו לי להחליף לATHLON 1800 + לוח אם (לא יודע איזה, דרך אגב האם תוכלו לתת לי המלצה לדגם טוב וזול)+ החלפת זכרונות ל DDR.- כל זה ב550 ש"ח תמורת טרייד אין. האם הGEFORCE הישן יפעל הרבה יותר מהר במחשב החדש? או להחליף לGEFORCE 4? האם GEFORCE4 יהיה עליית מדרגה ושיפור רציני או שיהיה אפשר להסתדר בלעדיו? תודה מראש לכל המייעצים שרון
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למערכת מחשב ישנה (i5-750,12gb) שייתן תמורה טובה למחיר ואפשרות לשחק בכמה משחקים (GTA V, HITMAN) על רזולוציה סבירה. ממה שקראתי באינטרנט הכרטיס בחרתי בכרטיס הנ"ל. אשמח לתגובות, תודה. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5467#kf
-
- 16 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
תקציב עד 700 ש"ח ללא חריגה. ולגבי ספק.... 400W אמיתי של Corsair (או איך שלא השם שלהם) יספיק ? או שכדי ללכת על 550W כדי שיהיה מתח ספק ואם אני יחבר למחשב עוד מאוורר הוא לא יקרוס הוא עולה 630 ב KSP והוא של Sapphire והכרטיס הוא לרזולוציה מקסימלית של מסך 19 אינצ' (1280X1024)
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוה לקנות 9500PRO אך להא מגיע BBA לארץ כבר הרבה זמן האם כדאי להשקיע עוד ולקבל HERC שהוא יותר איכותי מבחינת קירור ותצוגה, אך יש לו בעיות במיוחד בארץ עם אחריות (אגב אם מישהו יודע מי היבואן של HERC לארץ אשמח לדבר איתו). מיש שיש לו כרטיס של HERC גם מוזמן להגיב על איכותו או על כישלונו או כל דבר שיש לו להגיד על HERC בארץ ובכלל.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון אנשים נפטרים מה CRT שלהם .. מסכים שגם היום מוכרים אותם ב3-4 אלף ש"ח חדשים, נמכרים במחירים זולים יד שניה אחד המסכים שתפס את העין שלי הוא HP p1230 Diamondtron NF Aperture Grille CRT 2048 x 1536 @ 85 Hz Display, Maximum Pixel Rate 420 MHz !!!!! נתונים מרשימים מאוד .. מה אתם חושבים ? אני כרגע משתמש ב LG F900P ומרוצה ממנו אבל אני רוצה מסך שני .
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את LG L1720P, נראה לי מסך מצויין המחיר טוב. כמה שאלות: האם יש הבדל בין 16ms ו-12ms בסרטים\משחקים וכו (קראתי מלא בנושא, לא קיבלתי תשובה חד משמעית) (אני עדיין חי עם הסיוט הזה ממסכים צבאיים שטקסט היה נמרח כשמדפדפים עם גלגלת ) DVI או 15פין - לקחת DVI רק בגלל יש לי יציאה כזאת בכרטיס מסך?? תוספת ביצועים (איזה ביצועים, קיבנימט)? מה, מה זה נותן חוץ מתוספת במחיר?? שמישהו יגיד לי! refreshment rate - אני הולך לשבור ת'עיניים ב-60Hz או לא? כי ראיתי שרוב המסכים לא מגיעים בכלל ל85! שורה תחתונה - רואים טוב או שאני אשאר עם ה-F700B שלי ואמשיך לקבל קרינה לעיניים?? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
זהו! נראה לי שסוף כל סוף החלטתי על איזה מסך ללכת. עכשיו אני רק צריך את חוות דעתכם. אז בבקשה... וגם מה עדיף? LG או ASUS VW192S ?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אז מה דעתכם על המסך הבא? מישהו עבד איתו? מריחות?......... http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1720BL&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=23# אני כנראה אוכל להשיג אותו ב 2300 שקל. שווה? (נא לא להתייחס למסכים לא דקים, אני יודע שעדיף אם יש מקום בשבילם). עריכה: אין לו מחבר DV, רק 15 פינים. האם זה משמעותי בכלל? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19402 והבנתי שזו החולשה הגדולה ביותר שלו....
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך החברה הזאת - יש למישהו נסיון? ואיך הכרטיס הספצפי הנ"ל PixelView GeForce 6800 GT? http://www.prolink.com.tw/english/products/vga/FX/GeForce%206800%20GT.htm
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה הכרטיס : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 256bit (6L PCB) Retail Video Card אני לא מבין כל כך מה כל זה אומר. רציתי לקנות 9500 PRO אבל כבר לא מוכרים אותו באותה חנות, אז רציתי חדכת אם משתלם לקנות אותו ואם הוא יותר טוב/פחות טוב מ R9500 PRO . תודה לעוזרים!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יכול להביא את הכרטיס ב80 שקל חדש ורציתי לדעת האם האיכות של היצאת TV תעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אני כנראה קונה את הReadon 8500. האם הוא טוב? אני צריך כרטיס שיעבוד טוב עם המשחק Gta3 (כדי שאני אוכל לעשות את זה: :AR15: בלי שהוא יתקע). אין לי מושג מה זה fps וכל הדברים האלה. יש לי Duron 800Mhz (מה לעשות אין לי תקציב לדברים יותר טובים בינתיים). האם הו יתאים? ענו לי מהר כי אני מקבל אותו היום בערב (אבל יהיה לי אפשרות להחליף). באותה הזדמנות אשמח להבין קצת יותר על fps, קצב רענון, התחממות (איך מודדים) וכל המיליון דברים שאני קורא אותם בשאלות בפורום ולא מבין מילה וחצי... תודה רבה, אסף
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי GF256 ישן, ורציתי להחליפו הכרטיס חדש יותר. מצאתי בפלונטר את SIS Phantom XP-3800PRO כרטיס עם 128 מגה והכל ב430 ש"ח מישהו מכיר את הכרטיס הזה? איך הוא מול הMX של NVIDIA למיניהם?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש מסך שימש אותי לשנתיים שלוש הבאות (לפחות) באת חיפושי אחר מסכים ניתקלתי במסך הזה VIEWSONIC 17 E70F+ לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 המסך מחברת viewsonic שנחשבת למצויינת הוא נראה טוב מאוד ! והוא אפילו בה אם עכבר ומקלדת תואמים (מה שמזכיר לי שאני צריך גם עכבר ומקלדת ) אז רציתי לישאול אותכם אם לדעתכם הוא שווה קניה .. ד"א אין לי ממש אפשרות לחרוג מן התקציב של המסך (במקרה ויהיו הצעות למסכים אחרים) תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אבא שלי עובד בעבודה אם IIYAMA Vision Master Pro 453 והציעו לו להחליף את המסך במסך viewsonic p95f מה דעתכם די לו להחליף או להשאר אם המסך הקיים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי MSI TI4200X8 64MB, ואני שוקל להחליף ל- Sparkle TI4200-8X Platinium 128MB. ההבדל הוא 230 ש"ח. כדאי? יש למישהו הצעה יותר טובה באזור ה-700-800 ש"ח? תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
האם אתם חושבים שכדאי לי להחליף את ה-6600GT ל7800GS .. כמובן SLOT של AGP .. לפי מה שאני רואה באתרים אומרים ש7800GS הוא הכרטיס הכי עוצמתי לAGP שקיים.. מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-