כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי לוח אם 945P-S3האם תהיה בעיית תאימות עם הכרטיס מסך הנ"ל?? בגלל שהוא PCI-E2?? הזנמתי היום מנועה מחשבים את הכרטיס. תודה רבה לכם!!
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שאלה - חיברתי את כרטיס המסך של המחשב לטלוויזיה ורואים את המחשב בטלוויזיה - רק סרטים למרות שרואים אותם בתוכנת הסרטים (Media Player Classic) רואים מסך שחור בטלוויזיה פתרונות ? זו בעיה של רזולוציה, תוכנת סרטים לא מתאימה ?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מתכוון לקנות מסך LCD כנראה MAG BP2219W 5MS כלומר מסך 22 אינץ' רחב באיכות לא רעה בכלל. עכשיו אני רוצה שישמש גם כטלויזיה כלומר לחבר את המסך גם לכרטיס מסך GF6600 וגם לכרטיס טלויזיה שיהיה מחובר לממיר דיגטלי של הוט או שלא צריך לחבר אותו לכרטיס טלויזיה אני לא ממש יודע. בקצרה השאלה העיקרית היא איך יראו? איך מעבירים את המסך מתצוגה של המחשב לתצוגה של הטלויזיה?האם מרחוק (4-5 מטר) יראו טוב? ועוד משהו קטן- לאבא שלי יש במגירה איזה כרטיס טלויזיה ישן שנארה לי עובד שמו FLY VIDEO-LIFE VIEW TV SIERIES והחיבורים מתאימים לחיבור של הממיר. הכרטיס יעבוד ? הוא שווה משהו? (אני יודע שאתם לא יודעים אני באעצם רוצה שתנחשו עפ"י הנסיון שלכם) תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכרטיס SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL יעשה לי צוואר בקבוק עם מעבד Q6600. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לפני כ 3 שבועות קניתי מסך זה בPCH. לאחר עבודה איתו במשך שהוע שמתי לב לשבירה קטנה מאוד בצידו של המסך מעין חור קטנטן. - לא יחסתי לזה חשיבות כי זה היה בפינה. אך לאחר שבועיים (כלומר שלשום) שמתי לב להופעת חור נוסף במרקז - החור כמעט בלתי נראה ורק אם מתקרבים רואים אותו. חשוב לציין שלא קירבתי שום עצם חד למסך ולא נפל עליו כלום. רציתי לשאול אם הבעיה ידועה. האם זה מכוסה ע"י האחריות - כלומר האם יחליפו לי מסך בגלל זה או שלא :-[
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214 איך החברה? כדאי לקנות? ואם לא-על איזה חברה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם בעל הבית השתגע הכרטיס נמכר ב 1100 ש"ח מחיר נמוך ב 700 ש"ח מהמחיר שהוא נמכר התקשרתי לחנות אשר מוכרת נאמר שאין כרגע במלאי תוך 10 ימים אמור להגיע שאלתי את המכור מדוע המחיר כזה נמוך ביחס לשוק . נאמר לי שזה מחיר מבצע לזמן מוגבל וניתן לרכוש במחיר זה אך ורק דרך ביצוע הזמנה דרך האתר על מנת לשריין כרטיס יש לציין שלא צריך לבצע תשלום דרך האתר בעת ההזמנה . מישהו יכול לתת לי דעה לגבי כרטיס מסך INNOVISION GFORCE 6800GT 256MB AGPX8 איך החברה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
Viewsonic VX912 19 inch. 1280 x 1024 resolution, 12 ms response time, 500:1 contrast ratio, DVI and VGA בשעה טובה רכשתי את המסך ואני משתמש בו כבר מעל שבוע , מאוד מרוצה וזו התרשמות ראשונה שלי . עריכה יש לי בעיה עם התמונות הן חתוכות כנראה הרזולוציה גדולה מדי אני יעלה מאוחר יותר תמונות תקינות יתרונות: מסך מוצלח ביותר מבית טוב צבעים עשירים אם כי עדיין לא אמיתיים כמו CRT השחור והלבן מוצגים יפה מאוד, תמונה אחידה ללא הבדלי בהירות מורגשים על כל שטח המסך. מהיר מאוד במשחקים ללא מריחות בכלל. לעבודה משרדית(גלישה ,תכנות , DESKTOP י) המסך מעולה טקסט חד וברור העיניים לא מתעייפות גם אחרי מספר שעות בהירות גבוהה מקל ומשפר מאוד את התצוגה. איכות בניה מעולה וניתן להסתיר כבלים בבסיס המסך. …
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
וואי וואי והיו לי פרנציפים נגד ATI חחח הייתי רק Nvidia
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4595 למסך 19 למשחקים כבדים
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אולי מישהו להסביר לי: אני מעצב 2D משתמש בעיקר בפוטושופ אילוסטרייטור וגם עוסק בצילום. מה שמעניין אותי זה עומק הצבעים הנגדיות וזהו. האם מהבחינה הזו יש הבדל בין כרטיס מסך יעודי לזה של אינטל? עם מה תהיה לי התצוגה הכי טובה? אני משתמש בלפטופ שמחובר למסך. תודה לפותר התעלומה עבורי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, נהרס לי הכרטיס מסך מסך Geforce 8600GT ואני רוצה להחליף אותו לכרטיס מתקדם יותר. השאלה היא איזה כרטיס הכי מתקדם יוכל לעבוד עם החומרה הקיימת במחשב שלי (שהוא משנת 2007) ??!? אשמח להמלצות לכרטיסים טובים במקום האחד שנהרס (המאוורר שלו התקלקל), החומרה הקיימת במחשב כרגע היא: לוח אם- Intel DP35DP מעבד- Intel Core 2 Duo E6750 זיכרון- 2 זיכרונות של 1G DDR2 800 של Kingston ספק Hec 6A19 400W כרטיס מסך כרגע - LeadTek 8600GT 512MB - PCI EXPRESS כרגע מחובר לכרטיס מסך Samsung 226BW אם זה משנה משהו בבחירה של הכרטיס מסך החדש. תקציב עד 600 שקלים תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מסך דק... זה המסך: ViewSonic VA712 17" LCD http://www.viewsonic.com.sg/product...?id=215&s=specs לינקים אחרים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3543 (לא קונה מכאן - רק שיהיה את השם) http://www.viewsonic.com.sg/products/productspecs.php?id=215&s=specs איך הוא? כדאי? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום זמן רב לא עקבתי בתחום, ויש לי מחשב בן כמה שנים בתקופה של GTX 570ומעבד I5 2500K. חשבתי אולי לשדרג אותו עם כרטיס מסך חדש נגיד GTX 1050 ורציתי לשאול האם באמת זה כמה דורות מעל מה שיש לי עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן חברים, ברשותי כרטיס מסך: Palit 512MB Radeon HD 4850 אני משחק במחשב במשחק Bionic Commando וכל כמה שניות יש לי הודעה שהכרטיס מסך לא מגיב ונעשה לי vpu recover יש לי אפשרות של send\dont send. המממ אני עושה כמה פעמים dont send ואז זה יוצא לי לוינדוס. קורה לי הרבה פעמים ההודעה הזאת שאני משחק במחשב, אם אני אבטל את ה VPU recover המחשב יתקע. מה ניתן לעשות עם זה כך שאוכל לשחק באופן רציף?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האתר Digital Report בדק את ההבדל בין DX9 ל DX10 בביושוק (יש תמונות) וגם מבחנים של 8800GTX כנגד HD2900XT http://www.digitalreport.net/content/view/52/29/
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קניתי כרטיס X1900XTX 512 ולאחר מכן אמרו לי בחנות שבסוף אין את הכרטיס אבל בגלל שהזמנתי כבר אז אני יכול להוסיף כבר 120 שקל ולקבל את X1950XTX. השאלה היא אם זה שווה את המחיר ועד כמה יש הבדל בין הכרטיסים.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן כאשר אני מנסה להתקין דרייבר 13.4 של AMD (או כל גרסת דרייבר אחרת) אני נתקל בהודעה הבאה: current version not installed amd cim installation package ולאחר סיום ההתקנה, כאשר אני נכנס ל-CCC אני מקבל הודעה כזאת: catalyst control center cannot be started. there are currently no settings that can be configured ניסיתי שוב פעם להסיר לחלוטין את הדרייבר ולהתקין אחד אחר וזו הודעה שאני מקבל: application install: install is already running. complete that installation before continuing מה עושים לעזאזל? זה משגע. פעם ראשונה שזה קורה לי... מתחיל לאכזב - - - תגובה אוחדה: - - - טוב... אז עקב שגיאה חמורה נאלצתי לעשות שחזור מערכת ועכשיו זה בסדר. תודה וכל טוב
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מסך "LCD 19 חדש. חשבתי בכיוון של ה- 930B. המחיר נראה טוב, והספציפיקציה גם. האם שווה לדעתכם להשקיע עוד כמה שקלים ולקחת 913B? חוץ מהפיווט וכיוון הגובה ישנם עוד הבדלים שלא כתובים בסטיקי? האם הם מציגים בדיוק את אותה התמונה? או שאולי בכלל כדאי להשקיע ב 930BF? האם ההבדל של 4ms באמת מורגש ומשמעותי? האם הוא מצדיק תוספת של כמה מאות שקלים? מעבר לכך אני מעוניין ללכת ולראות את המסך בפעולה בימים הקרובים..האם מישהו יודע היכן ניתן לראותו בתצוגה באזור השרון? בתודה ניר
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה: Inno3D GT430 http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf400/gt_430.html יש לי ספק כח של HEC דגם HEC300-AR-TF לוח אם ASUS M2A-VM-HDMI מעבד athlon 64 x2 3800 זכרונות 2X2 GB האם הספק יחזיק את הכרטיס הזה? בסקירה הזו כתוב שצריך 350-400W ובאתר של NVIDIA כתוב 300W. האם לוח האם מתאים לכרטיס? במידה ולא, האם הם יחזיקו את הGT520?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מרכיב לאחי מחשב תקציבי ואני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח . המפרט : E5400 + Stock Cooling Asrock G31M-VS (עם כרטיס OB שאותו אני מתכנן להחליף) 2GB DDR 800 GEIL Value ספק 500 ג'נרי WD 250 GB IDE כמו כן מסך 19" של ChiMei שעובד ברזולוציה 1280X1024 אז ככה : הילד בן 10 משחק משחקים מכל הסוגים בהגדרות גבוהות , (ProtoType , TF2 , MiniNinjas , וכו' וכו' ) כרגע הוא משחק במחשב שלי . עכשיו אין לי בעיה לכוון את המשחקים להגדרות של MEDIUM הוא בכל מקרה לא ישים לב, מה שאני לא מחליף עקב בעיות תקציב זה את הספק שהוא אכן ג'נרי ואני מודה לבעיה של ספקים ג'נרים עם כרטיסים חזקים . לכן אני מבקש המלצה לכרטיס מסך שלא דורש הרבה כוח (אם לא יהיה לכרטיס דרישה לכניסת 6…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני משתמש בכרטיס מסך און בורד לוח אסוס M2NPV-VM הכרטיס מגיע עם יציאת DVI-D/ SVIDEO/ RGB /D-SUB/TV OUT-RCA לחיבור המוניטור אני משתמש ב- D-SUB ולחביור הטלויזיה אני משתמש ב- tv-out בננת RCA לתמונה בלבד (קול מהרמקולים של המחשב) ניתקלתי ב-2 בעיות: 1: אני לא מצליחה לראות סימולטנית גם במוניטור וגם בטלויזיה 2: וזו הבעיה הכי אקוטית למרות שאני משתמש בכבל איכותי (10מ') התמונה שנקלטת על הטלויויזה נוראית ממש מגורענת+גלי רוחב משהו זוועה. אני מאד לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך כיון שמבחינת הביצועים הכרטיס הנ"ל מספק אותי לחלוטין. השאלה אם יש דרך לפתור את הבעיות הללו. כמובן שהורדתי את הגרסה העדכנית של הדרייבר מאתר אסוס לגבי הבעיה ה-1 מישהו אמר לי שאם אחרבר את המוניטור באמצעות DVI-…
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/geforce-gtx-960-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91-22-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8-%d7%95%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%a2%d7%a8/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-