כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיסי מסך תומכים כיום בdirectX10 ? אני רוצה לדעת מה הכרטיס הכי פחות טוב של nvidia ושל ati שתומך בdx10
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ראיתי כמה פעמים כשלא הייתי צריך תוכנות כאלה אפשר בבקשה אחת שתעבוד על האתר הזה http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4189,00.html או זה http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/v/index.html תודה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אין לי מושג מדוע אני רואה סמנים מוזרים כאלו....מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
בכרטיסי NVIDIA או יותר נכון בדרייברים שלהם יש אפשרות לעשות שיפור צבע כללי ע"י שימוש בתכונה שנקראית digital vibrance. פעם הייתה תוכנה חיצונית שעושה את זה בשם NVMAX, והיום ניתן לעשות את זה דרך הדרייבר בתכונה color correction ואז בוחרים את רמת תיקון הצבע בכפתור אחד - דבר שמכניס חיים ועושר של צבעים למשחקים וללוח העבודה בכלל. אני מתכוון לקנות כרטיס של ATI ועד עכשיו לא ראיתי תכונה כזו שם והמשחקים נראים יותר "דהויים" לעומת כטיסי Nvidia עם התכונה הזו. זה חשוב לי מאד לדעת אם יש דבר דומה או תוכנה חיצונית שעוזרת, כי זה יתרון לא קטן לטובת Nvidia... תודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
המעבד p4 2.2g זיכרון ראם 512 שווה בזה להשקיע במחשב כזה?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך עד 1500 שקל למשחקים כבדים ושיראו על גרפיקה טובה.. איך ה hd5850 ?
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי לפני כשנה קניתי כרטיס RADEON 9700 של ATI ומאז נחתי על זרי הדפנה ולא התעניינתי בתחום. עכשיו פתאום התעוררתי וראיתי שהמון דברים זזו והשתנו (אני קונה רק כרטיסים מבוססי ATI). האם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר ? מה משמעות כל הגרסאות של ה RADEON 9800 (מה זה PRO, XT, SE וכ"ו ? מי מהם הכי טוב ומי הכי גרוע ?) ? האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס שיש לי לבין הכרטיסים האלו ? זה לא שאני הולך לשדרג מחר בבוקר, אבל שנדע... תודה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי i5 4570 3.2G (1150) CPU האם שדרוג ל 1070 (מ 770) ייצור bottleneck קיצוני מדיי על ה CPU (אם בכלל) אשר יגרום לשדרוג להיות לא משתלם? או שהשיפור ב performance יהיה גדול ושוה את ההשקעה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה שיכול לקלוט את הממיר של הוט (ב F.A.Q ראיתי שכל כרטיס מסך עם יציאה כזו לא בהכרח מתאים) הכרטיס יתחבר למסך Samsung SyncMaster 2443BW ואם אפשר גם שיריץ את GTA 4 זה יהיה מעולה. המחשב שלי: Q8200 @ 2.33 DDRII 2G/800 MHZ של kingston לוח אם: לא יודע... גנרי, זה מה שכתוב במפרט: לוח אם אינטל G43TF CHIPSET כולל 6 יציאות USB ויציאת FW ללא יציאה טורית ומקבילית. חיפוש בגוגל לא מניב כלום. (זה מה שקורה כשאבא שלך מקשיב לטכנאי מהחברה שלו ולא לי שבניתם לי פה מפרט מצוין באותו מחיר) ספק כוח 450W של HEC ד"א הכרטיס מסך הנוכחי הוא 9500GT אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה מראש. י
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD רחב והוא ממליץ להשתמש ברזולוצית 1440*900... 2 שאלות : 1 האם באמת זה הרזולוציה המתאימה? 2 האם שווה לקנות XT או שברזולוציה כזאת עדיין לא שווה להשקיע? תודה
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
דודה שלי צריכה כרטיס מסך עם TV OUT שיתמוך ב AGP 2X ו 4X ו 8X כי אני לא יודע מה יש לה היא מוכנה להשקיע 200 - 300 שקל אני קונה מירדן פי סי אז לתת לי דגם שיש שם ובמלאי ואם אפשר עד 5 כי הם סוגרים תודה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס x800pro VIVO 16 צינורות עיבוד תקינים. בזמנו צרבו בעבורי ביוס של x800xt pe על הכרטיס הנ"ל ועד היום עבדתי ככה עם atitool במהירויות נמוכות יותר. (במהירות xtpe הכרטיס נתקע בהרצת 3dmrak...) אני רוצה לנסות לצרוב לכרטיס גרסאות ביוס אחרות של xt pe מה שעשוי לפתור את הבעיה, ואני לא יודע בדיוק איך לעשות זאת. מודה לעזרתכם, נדב
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... אני ממש ממש רוצה לשדרג, אבל יש לי 2 דילמות.. 1. המערכת שלי לא תומכת ב64 ביט (המעבד)... שאוטוטו יוצא vista וכו' וכו'... 2. AGP...... ממ למחשב החדש שאני יקנה מתישהו בעתיד, זה לא יתאים בהכרח ולא יהיה מספיק חזק כביכול (רואים לפי ה3dmark06)... אז השאלה שלי היא כזאת... האם כדאי לי לשדרג לכרטיס הזה? (xfx 6800GS) שכמובן מה שגרם לי עוד יותר להתלהב מזה זה שניתן בחלק מהכרטיסים לפתוח צינורות ל16... ד"א, יש לי מזל עם זה.. יש לי כרגע 6200 פתוח ל8 צינורות + אוברקלוק.... (1322 3dmark06). או לחילופין, לחסוך ולסבול, ואני מדגיש אני סובל, זה לא מריץ לי על גבוה כמעט כלום חוץ מדום3 וקוויק... ולקנות עוד חצי שנה ככה מערכת שלמה חדשה... אשמח לתגובתכם הכנה, ד…
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שהיה לי קריסטל 4.10 אז המחשב שלי עבד פיקס ושהתקנתי את קריסטל 4.11 נהיו לי בעיות(משחקים קופאים,צג שחור שעולה הווינדוס וכל זה) אז רציתי לשאול אם אני יקח תדריביירים של אומגה הם יהו טובים לי? תביאו בבקשה גם קשיור(יש לי רדאון 9600 אקס טי)
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי מדיה סנטר מבוסס ION 330 של NVIDIA עם כרטיס 9400 האם המחשב אמור להריץ משחקים בצורה סבירה? או בכלל? ניסיתי אתמול פעם ראשונה והתקנתי את הבאטמן האחרון. המחשק זז באיטיות מחרידה. יש לי ווינדוס 7 והתקנתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA. יכול ל היות ששכחתי איזה הגדרה או התקנה של משהו?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה זה הדטונטור מה הוא נותן מה הוא עושה ואיזה אני צריך ל G-force ti4200 128MB by asus
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף לקחת? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDO או http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 בהתחשב בעובדה ש ה80 שקלים הבדל לא ממש מפריעים לי. כיום אני משתמש במסך 19".
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
Sapphire ATI Radeon X1800GTO PCIe 256MB VS EVGA e-Geforce 7600GT CO PCX 256MB DVI Video Card מה יותר חזק מבחינת משחקים? מה כדאי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus M4A88T-M שתומך בטכנולוגית Hybrid CrossFireX. קראתי שבטכנולוגיה הזאת אתה יכול להרכיב מערך CrossFire של הכרטיס מסך שלך + הכרטיס המובנה שעל הלוח אם. הכרטיס מסך שיש לי הוא Ati Hd 5770 והכרטיס המובנה שיש לי על הלוח אם הוא Ati Hd 4250. איך אני אמור להפעיל את זה ? ואם זה בכלל ישתלם לי מבחינת ביצועים ?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לחבר שלי לוח אם שתומך בcross fire יש אליו כרגע sappire x1600 האם כדי לו לשהקיע ולהוסיף בכרטיס מסך שני מאותו דגם או "להסתפק" בsappire x1800xt
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
האם זה משנה כל כך מהי הסיבה שPCI EXPRESS יותר זולים מAGP X8
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום. יש סרט שהורדתי, שהוא לדעתי 720p. כאשר אני צופה בו במחשב הנייד שלי שנמצא בחדר שלי - והוא עגלה של ממש (מריץ לינוקס Puppy) והוא בעל מעבד Celeron, ואולי כבר בן 8 או 10 שנים - - זה רץ נקי, חלק, יפה. לעומת זאת, יש לי לפטופ יותר רציני (בן 3 וחצי שנים, עם מעבד Core 2 Tude, וכרטיס מסך Nvidia יעודי - מריץ Ubuntu), והוא מקרטע כאשר אני צופה באותו הסרט! מה קורה? מישהו יכול לעזור? תודה! אה - ואני לא יודע אם זה מעניין או קשור או רלוונטי, אבל שניהם באמצעות VLC, והמחשב היותר-חדש מחובר למסך חיצוני 24" אינץ HD
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600GS להתקין עם הדיסק שהביאו לי הוא שיש בטח כבר דריבר חדש באינטרנט? תודה
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום את הלוח הנ"ל M2NPV-VM אחרי חיפושים רבים שבלוח שגם יש לו TVOUT גם מבוסס NVIDIA על הלוח הזה יש גם VGA גם DVI וגם SVIDEO. אך כשאני נכנס לספיקציות של הלוח רשום שם הדבר הבא: Note: DVI-D can not be converted to output RGB signal to CRT. מכיוון שהמחשב הולך להיות מחובר ל KVM אני חייב להישתמש ב חיבור 15 פינים VGA, אך גם מכיוון שרשום שם Note: RGB and TV-Out can not be used simultaneously. זה אומר שאני חייב להישתמש ב DVI לחיבור המסך. האם אני אוכל לחבר את ה KVM שלי עם מתאם פשוט ל DVI ? או שזה לא יעבוד ? תודה לכל המגיבים ... הספיקציות נמצאות כאן : http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=1138&l1=3&l2=101&l3=296&l4=0
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-