עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. והאם זה משמעותי במשחקים ברזולוציות גבוהות למשל 1000 וה1600?

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by The-Fox,

בשעה טובה ומבורכת (לכבוד החג אולי ?) הגיעה אלינו לטובה ה Radeon 9700 PRo החדש החדש החדש... עכשיו, כמו כל בן-אדם נורמלי גם אני חשבתי שעם ההגעה שלו לארץ המחיר של הרדאון 8500 (בגרסאותיו השונות) ירד, אך לא כך היה הדבר, ואני שואל, מדוע ? אני עוקב כל הזמן אחרי המחירים והם לא השתנו, ומכיוון ואני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב כרטיס מסך זה די מפריע לי. אז אני שואל, האם תבוא ירידת מחירים בכלל ?, ואם כן אז מתי ? אני יודה מאד לכל מי שיענה...

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אני רוצה רשימת דירוג של כרטיסי המסך של NVIDIA שנמכרים כרגע. מהחזק ביותר לחלש ביותר... משהו יכול לבנות או לקשר אותו לאחת ? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  4. Started by CEHZI68,

אני רוצה ליקנות את הכרטיס מסך הזה תגידו לי עם הוא טוב תודה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=703 לי יש FX 5500 שהוא כבר ישן והוא מרעיש וניסיתי לנקות אותו וזה לא עוזר לי

• 47 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by toxigun,

בהמשך לת'רד הזה הייתי רוצה לשאול שאלה דומה בתחום אחר. האם הייתם רוצים להעשיר את ידיעתכם בנושא התלת מימד: לדעת איך הכל עובד, מה זה באמת T&L, מה זה באמת Shaders ואיך הכל משתלב יחד?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. לפני חצי שנה קניתי את ה-9600XT ואחרי חודש וחצי הוא התחיל להתחרפן, להראות כול מיני פסים על המסך אז שלחתי אותו בחזרה ואחרי חודש! קבלתי כרטיס חדש, אחי התקין אותו אני אפילו לא נגעתי בו. ועכשיו אחרי 3 חודשים (המחשב ןבעיקר הכרטיס כמעט ולא היו בשימוש) עשיתי בדיקת בנצ'מארק וקיבלתי עם אקוומארק 28000 ויש לי P-2.8 ו-512 זיכרון והטמפרטורות בסדר והכרטיס לא סתום ומשהו פשוט לא הסתדר לי התוצאה הזאת לא הגיונית אני אמור לקבל הרבה יותר. אז שמתי לב למהירות הזיכרון של הכרטיס בגלל שהחלפתי דריוורים וזה מראה לי על 200 וליבה של 499 ועכשיו שמתי לב שגם הקופסה היא של TX 9600 256 MB ואני הזמנתי 128 MB זאת אומרת שהקופה לא שייכת בכלל לכרטיס.

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by lmlm,

http://www.pcpro.co.uk/custompc/news/91589/amd-to-drop-ati-brand.html פשוט לא יאומן, לא ציפיתי מAMD שתעשה מהלך שכזה

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Nvidia is ‘excited’ about ‘Pascal’ and next-gen process technologies. Jen-Hsen Huang, chief executive officer of Nvidia Corp. said this week that he is excited about the company’s next-generation graphics processing units code-named “Pascal” as well as next-generation process technologies. Nevertheless, while the CEO of Nvidia is confident of the company’s roadmap, he notes that current-gen “Maxwell” family of GPUs is only beginning its journey. “We have got lot of great surprises for you guys and I am excited about our next generation GPUs,” said Jen-Hsun Huang during quarterly conference call with investors and financial analysts. “But right now we are enjoying rampin…

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  9. Started by elif,

hd 4890 , hd 5770 איזה כרטיס הייתם בוחרים שניהם במחיר די זהה. ועד כמה התמיכה בDirectX 10.1/11 חשובה? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. יש לי LCD 32 של היטאצי והיא תומכת ברזולוציה של 1366*768 אני מחובר בין המחשב למסך עם כבל DVI-HDMI הבעיה היא שאני לא יכול לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך (1366*768) בעזרת powerstrip אני יכול להגיע ל 1360*768 או 1368*768 אבל לא לרזולוציה הטבעית הכרטיס מסך שלי הוא ati 9800 pro איך אני יכול להגיע לרזולוציה שאני רוצה? תודה מראש וייס

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. אורח
    Started by אורח,

אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי, זה המערכת שלי: E8400@3.6 4Giga 260GTX Seasonic 500W Samsung 260T אני משחק רק על ההגדרות הכי גבוהות עם הפילטרים על מקס, ו260 כבר לא מספק את הסחורה... מה כדאי לי 480 או 5870? OC מתוכנן. והאם הכרטיסים האלה יראו שיפור משמעותי על ה260?

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. האם הכרטיס מסך 2100# LEADTEK 7900GT 256MB EXTREME PCI-E DDR3 CORE 520HZ MEMORY 1430MHZ יתאים למשחקים הכבדים ברזולוציה 1600X1200 ובכל הדברים האחרים על הכי גבוה (סביבה וכדומה) בלי ANTI LAYSING או איך שרושמים את זה או שאני צריך לקנות כרטיס מסך יותר משוכלל?? ואיזה אם צריך

• 51 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. מדוע אף יצרן לא מייצר כרטיס מסך HDMI 2.1 ? יש מסכים , טלוויזיות עם HDMI 2.1 ואין כרטיס מסך באופק . והכי מוזר שיצרני כרטיסי מסך לא עונים לשאלה הזאת

14. Started by מרק10,

שלומות, האם לוח האם תוצרת ASUS מדגם P5KR עם חריץ PCI-E יכול לעבוד ללא שום בעיה עם כרטיס מסך Asus Nvidia GeForce GT730 ?[h=1][/h]קישור ללוח האם: https://www.asus.com/Motherboards/P5KR/specifications/ קישור לכרטיס המסך: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15781 תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. יש לי Geforcd 2 100/200 MX 32 MB ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב אבל לא כל כך יקר (בגלל שזה לא מהכסף שלי אז אני לא יודע כמה אני אוכל לשכנע את ההורים שלי). לפי מה שראיתי כאן אתם המלצתם על MSI G4 TI4200 כי זה גם כרטיס שיחזיק מעמד לכמה שנים וגם הוא לא עד כדי כך יקר, וחבר שלי המליץ לי על GeForce 3 Ti4200 128MB שהוא אמר שעולה בסביבות ה700-800 שקל ושהוא גם יספיק לי לכמה זמן... אז מה עדיף לי? או שאולי כדאי לי משהו אחר (אבל לא יקר) שיספיק לי למשחקים שדורשים הרבה? ואם אתם יכולים גם לומר לי מאיפה אני יכול להשיג אותו (אם אתם יודעים)...

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Drek Boy,

אני קונה מחשב חדש והציעו לי את ה5770... ראיתי שהGTX260 חזק ממנו ועולה אותו דבר... אז האם יש סיבה לקנות את ה5770? כי הבנתי בכל זאת שהוא מוכן לDIRECTX 11 ולחלונות 7... אני כנראה אתקין עליו חלונות 7... ככה שהאם כדי לי לקנות אותו?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by 123456789,

??? ??? ??? למרות שאם אני אקנה את הכרטיס הזה אין סיכיו שאני אפילו היסתכן לעשות oc אני שואל פשוט מסקרנות. נ.ב: מנהל יקר: מצטער ששמתי אותו בפורום מעבדים ולוחות אם חשבתי שזה פורום oc (קורה) וכשניסיתי למחוק את ההודאה כבר הספקת להעביר אותו.

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by gal505,

שלום לפני מספר דקות החלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (AMD CCC) מגרסה 13.1 ל 13.9 והופתעתי לגלות שמשום מה ההרטז המקסימלי ברצולציה הזאת הוא 60 לעומת זאת בדרייבר הקודם הייתה האפשרות של 75hz ב- 1280x960. מה לדעתכם הפתרון ?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by TheWiz,

המחיר לא חשוב כרגע. אשמח לקבל שמות של כרטיסים שמשווקים עם FireWire(1394) . חשוב שיהיו חדשים (GeForce3/4 או Ati 8500). ואם לא מוצאים אז המלצות על כרטיס FireWire שבא לבד. כמו כן אשמח לשמוע המלצות אחרות בנושא זה. ידוע שUSB 2 יותר מהיר אבל זה מה שהמלצמה שלי רוצה PC110E Sony . תודה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. למישהו יש את המסך הזה? החברה הזאת אמינה? האם למישהו יש משהו יותר טוב להציע בעניין מסכי ה17" CRT?

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. קודם כל, מרץ שמח לכולם! מכיוון שהמערכת התעקשה שאני לא אגיב לנושא הקודם שפתחתי (תוכלו למצוא שם את המפרט שלי + נתונים על ספק הכוח) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392554.0 אז אני אפתח נושא חדש: בגדול, אני רוצה לקנות בקרוב מסך 24 חדש למחשב (FULL HD), ואני רוצה לשדרג את המחשב בהתאם. כלומר להחליף את ה 6600GT ששירת אותי נאמנה (באמת!) במשך מספר שנים, ולקנות כרטיס שיספיק לי לכמה שנים טובות. אני מתלבט האם לקנות HD4850 בגירסא רגילה, או גירסא משודרגת (למשל Sapphire Toxic) חשוב לי שהכרטיס לא יהיה רועש במיוחד (או לפחות שידע לוסת את הרעש כשאני משחק / IDLE) כמו כן, למרות שאני עוקב אחרי החדשות באתר, איני יודע עם השוק עומד לעבור זעזוע בכל הנוגע לכרטיסים. האם כרטיסי ה HD48XX…

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by EAD,

אז כנראה זה הגרסה הבאה של DIRECTX, מיקרוספוט טוענת שבשונה מן המעבר שלקח בין 9 ל10 (כמה שנים ומערכת הפעלה חדשה), פה יהיה זמנים קצרים יותר. אז מישהו יודע מה יחדשו, כמה שיפור זה יתן, תמונות ראשונות של הדגמות ואולי גם זמן משוער לבטה ראשונה וגרסה סופית?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by saarxee,

נקנה מחשב חדש עם הכרטיס הבא: GTX660 DUALFAN ושמתי לב שגם במצב מנוחה הכרטיס חם מאוד (70 מעלות בערך), והמחשב מציג מסך כחול גם במצב מנוחה וגם במשחקים.. המאווררים שלו תקינים, גם המעבד על 60 מעלות במנוחה.. מה אפשר לעשות? המחשב עצמו חדש.

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. את ליבת GP100 האימתנית נקבל כנראה רק בשנה הבאה, אבל הכירו את אחותה הקטנה שתנסה לכבוש את עולם כרטיסי המסך בעוד חודשים ספורים כמיטב המסורת, מוצרי הדגל של דור כרטיסי מסך מסויים נדחים לשנה שניה של השקות מה שאומר שמוצרים המכונים "שוק הביניים" ו-"שוק הביצועים" יגיחו בקרוב בחנויות. את ההשקות הקרובות של NVIDIA תלווה הליבה הגרפית GP104 ונגזרותיה שישמשו כאחים הקטנים יותר. בכנס GTC שערכה NVIDIA לפני כמה ימים היא חשפה שני מוצרים, האחד הוא ה-Tesla P100 אשר מבוסס על הליבה הגרפית החזקה ביותר שלה כיום. המוצר השני הוא ה-PX, לוח מודפס שכולל שתי ליבות גרפיות מדור Pascal החדש ומטרתן היא חישובים הקשורים לסביבת הרכב וצורת נסיעתו כדי לקדם את עולם המכוניות החכמות. ההצצה הזא…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by israelmg12,

בס"ד בשעה טובה , קניתי כרטיס חדש sapphire amd r7 370 nitro 4gb . רציתי לדעת כמה דברים . מה אתם חושבים עליו ? דבר שני , בזמן עבודה (בטלפילד 4 ברשת) הטמפרטורה מזנקת לסביבות 70-67 מעלות , זה תקין ? דבר נוסף המאווררים מרעישים באופן מפריע . אני מניח שזה בגלל הטמפרטורה , אבל זה לא מצליח ממש להוריד אותה והרעש מתגבר.... המארז שלי הוא מארז גדול ומאוורר של tt (טרמלטק) עם מספר מאווררים כולם תקינים ועובדים . לוח אם asus פשוט אבל חדש 8 ram ומעבד i5 4690k גם בין פחות מחודשיים . אשמח לשמוע תגובות.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים