עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by CyAn1de,

שלום חברים נתחיל מזה שהייתי צריך משהו בסיסי+ לאחד הפרוייקטים שלי, וחיפשתי כרטיס מסך פשוט: באיביי נתקלתי בGTX750 TI במחיר זול ולא הגיוני למציאות שלנו: https://www.ebay.com/itm/PCI-E-Extended-Port-VGA-Gaming-Graphics-Card-For-GTX750ti-2G-GDDR5-128Bit-CA/372235280711?hash=item56aaf3a147:m:m2r7yKOJ0tpm0m-lMNGpWoQ *מעניין החיבור המאוורר של הכרטיס ללוח חיפוש זריז ברשת אישר את החשד שלי - הכרטיס מזוייף! אותו הכוכב שבלינק בסרטון: מטרת הפוסט בעיקר להזהיר שלא תיפלו בפח על שטויות כאלה

2. Started by natan805,

GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL או HIS PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O - RETAIL או SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by nisi90,

כן אתם רואים טוב הX800 בגירסת PCI-Express עם תמיכה בPS 3 !!!! עוד צעד חכם של ATI כניראה שבמעכה הזאת הם הולכים לנצח גם תמיכה בPS 3 כמו ה6800 וגם ביצועים טובים ממנו!!! ATI RULZZZ

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. קודם כל, מרץ שמח לכולם! מכיוון שהמערכת התעקשה שאני לא אגיב לנושא הקודם שפתחתי (תוכלו למצוא שם את המפרט שלי + נתונים על ספק הכוח) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392554.0 אז אני אפתח נושא חדש: בגדול, אני רוצה לקנות בקרוב מסך 24 חדש למחשב (FULL HD), ואני רוצה לשדרג את המחשב בהתאם. כלומר להחליף את ה 6600GT ששירת אותי נאמנה (באמת!) במשך מספר שנים, ולקנות כרטיס שיספיק לי לכמה שנים טובות. אני מתלבט האם לקנות HD4850 בגירסא רגילה, או גירסא משודרגת (למשל Sapphire Toxic) חשוב לי שהכרטיס לא יהיה רועש במיוחד (או לפחות שידע לוסת את הרעש כשאני משחק / IDLE) כמו כן, למרות שאני עוקב אחרי החדשות באתר, איני יודע עם השוק עומד לעבור זעזוע בכל הנוגע לכרטיסים. האם כרטיסי ה HD48XX…

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום לכולם, עדיין לא בטוח שזהו הכרטיס ( נשארה רק עוד אופציה אחת - שמשהו בספק כוח התפגר והוא לא מספק מספיק חשמל לכרטיס, יש פוסט בתמיכה טכנית ) אבל אני חושב קדימה. בכל אופן, מפרט בצד, הכרטיס הקודם היה 4890 עם קירור TWIN TURBO PLUS שעשה עבודה טובה מאוד. בעקרון, הייתי מאוד רוצה להעביר את הקירור לכרטיס החדש, אבל לא ניראה לי שיש תמיכה קדימה בקירורים האלו. אז בעקרון פרט לזה, אני לא משחק כמעט במחשב ( באמצע תואר ), אז חשבתי על משהו בינוני שבכל מקרה עדיף שיהיה ( ככה או ככה אין כרטיס על לוח האם ) משהו שיוכל להריץ משחקים חדשים באופן סביר ( מאמין שכרטיס של פעם ב 1000 ש"ח יהיה זהה מבחינת טכנולוגיה היום לכרטיס של 500, לא?! ). אז דבר ראשון חייב יציאת HDMI () כמובן שגם מעביר קול ) וממש ממ…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by redti,

שלום חברי פורום גרפיקה. אני גיימר כבד ואני מעוניין בכרטיס הכי טוב שאפשר לרכוש ב1000-1100 אני הרבה זמן לא בעסק של כרטיסי מסך ואם אני לא טועה הכי טוב שיש במחיר הזה הוא RADEON 9600 XT ? ועוד שאלה קטנה... אם כרגע יש לי P4 2.6 GHZ 512 PC 3200MB DDR אני יוכל להריץ דום 3 ופאר קרי על HIGH ? תודה מראש

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. אני לקראת קניית כרטיס מסך למחשבי. אני רואה שישנם כרטיסי מסך מבית MSI או GB. האם יש בינהם הבדלים (משמעותיים) וא"כ מה הם ומה כדי? תודה רבה!

8. Started by outlook,

(נפתח בטעות גם בפורום תמיכה טכנית) רכשתי כרטיס מסך חדש דרך הקניה הקבוצתית הפעלתי Crysis 1 לפני הקניה עם הכרטיס GPU של אינטל ה3000 וזה עבד (על הגדרות נמוכות) בלי בעיות היום התקנתי את הכרטיס החדש (חובר לספק 520W של אנטק NEO ECO שמגיע עם 2 חיבורים לכרטיס מסך) הכל הותקן המחשב עלה הותקנו דריברים 13.1 הכל עובד יפה (הפעלתי NFSMW עובד מדהים) שאני מפעיל Crysis אני שומע רעשים מכיוון הכרטיס מסך (בדקתי שזה לא מאווררים) רעשים שאני יכול להגיד שהם לא מכנים אך תלויים במה שמוצג (חשמליים אולי) בזמן טעינת מסך אין רעש בתפריטים יש וגם במשחק עצמו ישמח לקבל עזרה תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. כרטיס המסך שלי הוא X800GTO2 לא עבר אוברקלוק ההגדרות שבמחשק הם על 1024X768 רוב שאר ההגדרות על הHIGH וחוץ מכמה שסומן לי כבר על MEDUIM. השאלה שלי למה זה מקרטע נורא, המשחק לא רץ חלק, מה אפשר לעשות בשביל שהוא ירוץ חלק? שאר המפרט שלי בפרופיל. תודה

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Sol@rWind,

אני רוצה לקנות 9700 פרו אבל היום פורסם פה שה 350 קרוב קרוב, מה אתם אומרים ???

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אפשר מדריך בבקשה ? שאני אוכל לצפות מהממיר במחשב ? ישנו חיבור (נקבה ) USB בגב הממיר ..

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by hh66,

עליכם השלום אני מאוד אוהב את NVIDIA תמונה מדהימה ואיכותית אני שומע דרך הרסיבר HDMI חסר לי מאוד Dolby Digital Live דרך HDMI האם יש להם כרטיס שמכיל תכונה זאת ? שהופך כל סאונד שאני רוצה ל- Dolby Digital Live 5.1 או 7.1

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Or ei,

המסך החדש שלי :veryangry: מתחיל לרועד יעני הצדדיים רועדים :errr: :errr: :errr: יש דרך לסדר את זה?! ואין שופ פלאפון לייד .....

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by s-k,

Radeon 8500XT של גיגה ביט אז כך : דבר ראשון יש לו 128MB והוא עובד על 300\300 !!!!!! הוא גם מגיע עם קירור מזהב אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדגם הזה שיגיד לי אני רוצה לקנות !!!! הנה כל הפרטים ותמונה http://www.giga-byte.com/products/ap128d_h3.htm

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by bah10,

קודם כל מזל טוב שהפורום חזר ולבעיה, הכרטיס מסך שיש עושה לי בעיות כאשר מנסים להתקין את הWDM בשביל להשתמש באופציות של VIDEO-IN וTV-OUT. יש לי סימן שאלה על WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL ראיתי בעוד מקום שיש עוד אנשים שלא הצליחו להתקין את הWDM הזה. ניסיתי גם את הWDM שיש באתר של NVIDIA אבל עדיין יש לי סימן צהוב. למישהו יש מושג איך פותרים את זה? SE7EN גם לך יש את הכרטיס הזה, הצלחת להתקין ? ???

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום לכולם, אני בונה מפרט למחשב שאמור להריץ תוכנה גרפית עסקית. התוכנה מדמה צילום של עצמות ועצבים (תחשבו סוג של רנטגן משופר) בתלת מימד (מדומה בתוך המסך) עם אפשרויות ניווט תלת מימדי, תכנון ניתוחים והשתלות וחישוב פרמטרים שונים.. קובץ צילום כזה, יכול להגיע ל- 500MB. התוכנה לא זולה בכלל, אך דרישות המערכת של היצרן שלה.. קצת מתסכלות.. עזרתכם בבקשה.. תודה רבה. נ.ב. - כל השאלות שלי הן כאלה שלא קיבלתי עבורן תשובה מיצרן התוכנה. - היית הולך על האופציות היקרות אם היה מדובר רק במחשב אחד. - היות ומדובר במחשבים לצרכי עבודה, אני מבקש שרק מביני עניין יתרמו.. - גם עזרה לחלק מהשאלות תתקבל בשמחה. דרישות: לא מומלץ - גרפיקה משולבת i5-6XX/ i3(פקודות 3Dחסומות שם!!). כרטיס נפרד שמתאים למש…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. לפני חצי שנה קניתי את ה-9600XT ואחרי חודש וחצי הוא התחיל להתחרפן, להראות כול מיני פסים על המסך אז שלחתי אותו בחזרה ואחרי חודש! קבלתי כרטיס חדש, אחי התקין אותו אני אפילו לא נגעתי בו. ועכשיו אחרי 3 חודשים (המחשב ןבעיקר הכרטיס כמעט ולא היו בשימוש) עשיתי בדיקת בנצ'מארק וקיבלתי עם אקוומארק 28000 ויש לי P-2.8 ו-512 זיכרון והטמפרטורות בסדר והכרטיס לא סתום ומשהו פשוט לא הסתדר לי התוצאה הזאת לא הגיונית אני אמור לקבל הרבה יותר. אז שמתי לב למהירות הזיכרון של הכרטיס בגלל שהחלפתי דריוורים וזה מראה לי על 200 וליבה של 499 ועכשיו שמתי לב שגם הקופסה היא של TX 9600 256 MB ואני הזמנתי 128 MB זאת אומרת שהקופה לא שייכת בכלל לכרטיס.

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by lmlm,

http://www.pcpro.co.uk/custompc/news/91589/amd-to-drop-ati-brand.html פשוט לא יאומן, לא ציפיתי מAMD שתעשה מהלך שכזה

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by DoctorBurp,

משהו יודע אם יש הבדלים בין ה RADEON של ATI לבין זה של HERCULES ???? אני מתכוון הבדלים כמו האיכות של הזיכרון או משהו דומה.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, יש ברשותי 5850 של sapphire שמאוכלס ב-antec 300... המארז נמצא עם הקירור המקורי (מאוור למעלה ומאוורר מאחור - שניהם מוציאים אוויר) + מאוורר ששמתי מקדימה שמכניס אוויר. לאחרונה שמתי לב לארטיפקטים (פיקסלים אפורים רנדומליים על המסך) כשאני משחק ב-Bad Company 2. בדקתי את הטמפ' תוך כדי המשחק והיא מגרדת את ה-80 מעלות. 1) רציתי לדעת האם זה נחשב תקין לכרטיס זה? 2) יש בדיקות מאמץ שאני יכול לעשות כדי לוודא תקינות? 3) אם אני יוסיף מאוורר על הדלת שיכניס אוויר לכיוון הכרטיס מסך... זה ישפר את הטמפ'? (יש לציין שהכרטיס עם קירור סטוק ולכן הוא פחות או יותר מכוסה לגמרי בחיפוי פלסטיק) תודה אנשים

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. משהו אולי יודע איך אפשר להציג כתוביות בעברית בנגן מדיה של LCD samsung 40C530? קניתי בדיוק טלוויזיה חדשה ויש לה נגן HD מעולה רק הבעיה איך אפשר להציג את הכתוביות בעברית. *אני יודע שאפשר להכניס כתוביות מובנות דרך התוכנה mkvtoolnix אבל היא תוריד מהאיכות תודה לעוזרים אם היו

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  22. Started by clown,

לינק לכרטיס של Gigabyte: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2326&ProductName=GV-N66256DP-E לינק לכרטיס של Leadtek: http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6600_td_1.html את ה-Gigabyte אני יכול להביא ב520 ש"ח, את ה-Leadtek ב565 ש"ח. מה עדיף?

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. היי, אני בתהליכים של רכישת מחשב חדש שישמש בעיקר לעריכת תלת מימד (במסגרת של הנדסת מכונות). הבנתי שהסדרות המומלצות לשימוש הזה הן quadro של nvidia או firepro של amd. במסגרת התקציב שלי הגעתי לכ800 ש"ח שמוקצים לכרטיס המסך ורציתי לדעת איזה משני הכרטיסים האלו יותר מתאים. ניסית לחפש השוואות באינטרנט ומצאתי רק אחת שאומרת שהV4900 טוב יותר אך המשתמש היחיד שהגיב כתב שהוא מעדיף את הK600. למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים האלו ויכול לתת לי המלצה בנושא? תודה, תומר

24. יש לי שתי אפשריות- hercules 8500le fdx מפלונטר או ati 8500le מלמיר?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חזק לגיימרים ולצרכי עריכה, ושיתאים גם למסך 22 אינץ'. אני מעדיף לקנות כרטיס של חברת ATI מסדרת הHD. אני רוצה שהכרטיס יהיה שקט, בלי הרבה חימום ובלי רעש (עם גוף קירור).

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים