עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asaf199,

איזה כרטיס!!!!!!!!!111 אני מרוצה לאללה!! הוציא 4027 במארקק05 תגובות אנשים

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by pazer005,

Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1122 קיבלתי המלצה לרכישת הכרטיס הזה ויש לי 2 שאלות: 1. האם הוא יכול לפעול עם ספק Enermax Liberty 400W באתר היצרן כתוב שהוא דורש מינימום 500 אבל אין לי מושג עד כמה זה נכון ואם אפשר לעקוף את זה. 2. נאמר לי שכבר לא מייצרים יותר כרטיסים מסך בשילוב כרטיסי טלוויזיה אך כשנאני מסתכל על התמונה שלו מקרוב, יש שם חיבור SVIDEO... ובאתר היצרן כתוב במפרט שלו שהוא כולל Avivo... http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=133

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by lmlm,

http://www.pcpro.co.uk/custompc/news/91589/amd-to-drop-ati-brand.html פשוט לא יאומן, לא ציפיתי מAMD שתעשה מהלך שכזה

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. יש לי ATI 5770 ובמהלך משחקים (GTA EFLC, C O D MW2, BF BC2 וכו') אני חוטף מסכים שחורים בצורה אקראית - המסך הופך לשחור ומציג הודעה שאין סיגנל.. עד אתמול הייתי עם דרייבר 10.3A ואתמול שידרגתי ל 10.4 בתקווה שהדרייבר החדש יפתור את הבעיה הזאת, אבל למרבה הפלא זה עדיין קורה.. האם זה קורה לעוד משתמשים? ובעזרת איזה בדיקה סינטטית אפשר יהיה לשחזר את הקריסה הזאת - כדי שהיבואן יחליף כרטיס? דרך אגב, ההסרה של הדרייבר הישן בוצעה כמ שצריך ובעזרת CLEAN SWEAP מערכת ההפעלה היא WIN 7 64BIT תודה

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה (chipset g41/g43) או שצריך כרטיס מסך נפרד? איזה כרטיס מסך מומלץ?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום. יש לי ספק חזק מאד אבל ללא שני חיבורי 8 פין אלא רק 1 ו 2 של 6 פין. קבלתי יחד עם הכ.מ מתאם חיבור של שני molex לספק ובצד השני 8 פין. השאלה שלי האם המתאם הזה מעביר לכ.מ 150w כמו חיבור 8 פין? * בכ.מ שלי יש שני כניסות 8 pin

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by javaabp,

שאני משחק במשחק זז כזה מגעיל אבל גרפיקה טובה מאוד איך אני יכול לסדר את זה ואיך מגדירים את amd catalyst ב3d

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by DarkW,

ברשותי כיום: AMD 64Bit 3500+ (לא הDC) 512MB (שניים של 256 של קורסאייר שעובדים בדואל) Radeon 9600XT 256MB Sapphire ASUS A8V Deluxe אני הולך להוסיף עוד 512-ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך חדש. רציתי לדעת מה הכי כדאי ב1500 ש"ח (66GT, X800GT..), והאם זה יהיה שיפור משמעותי מהכרטיס הנוכחי שלי. כמו כן, כמובן אם צריך קירור או חשמל נוספים (יש לי ספק של 350W במארז.. שבא עם המארז). גם רציתי לדעת אם אני קונה 6800GS של חברה כמו XFX, אם החברה בכלל שווה משהו? מה הסיכוי שאני אצליח לפתוח את הצינורות שלא בשימוש (במידה והם באמת לא בשימוש ולא פגומים)? והאם יש סיכון בלנסות לפתוח אותם? אהה.. ובלי לפתוח אם עדיף לי 6800GS על 6600GT (אם ה6800GS הוא של חברה כמו XFX וה6600GT של חברה כמו ג'יגהבייט). תודה ר…

• 47 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by tovtov,

בוקר טוב, אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך למחשב חדש ADM 2200 ההתלבטות היא בין RADEON 9600 PRO ל GF Ti 4200 המטרה היא למשחקים. בביצועים הם די דומים, במחירים ה 4200 יותר זול. אני לא מתכוון לבצע OVERCLOCKING. מה אתם אומרים? תודה, יוסי

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום, זה המפרט שלי i5 2500k asus z68 -v 8g ram seasonic 620w m12 ssd crucial mx 100 256gb dell 2312 הכרטיס מסך הנוכחי הוא RADEON HD5850 אין לי בעיה לקנות כרטיס מסך משומש יד 2 אם אפשר להשיג כרטיס מסך בסכום הזה שיצליח להריץ בFULL HD זה יהיה מעולה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by שגיב,

שלום האם זה נכון שכרטיס מסך מאיץ את המחשב משמעותית?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. והאם זה משמעותי במשחקים ברזולוציות גבוהות למשל 1000 וה1600?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by gprr,

שלום לכם אני משחק בסימולטור IL-2 STURMOVIK 1946,המשחק ידוע בהיותו מעמיס מאד על המעבד. בדרך כלל יש לי פריימים טובים כולל בטראק(דטה) שמשמש למדידת הביצועים במשחק שזה 54 FPS עם סנכרון ורטיקלי מופעל בכרטיס מסך, אלא מאי... כשאני מגיע לעיר שיש בה הרבה בתים,קצב הפריימים יורד אפילו עד ל-10 ויש לי "תצוגת שקופיות",גם כשהקצב עולה עדיין המשחק רוטט. המשחק תומך בעקרון בליבת מעבד אחת אבל אפשר להגדיר 2 ליבות ואז העומס יורד מעט מאחת ועובר לשניה, בהגדרת ליבה יחידה,קו העומס מגיע לפעמים מעל עיר עד לסוף הגרף,בשני המקרים אין שנוי בביצועים. אם אני מוריד רזולוציה מ-1920x1200 ל-1024x768 הפריימים עולים ל-60 שזה מושלם-אי אפשר יותר בגלל Vertical Sync מופעל. האם יש טעם לשדרג כרטיס מסך? המפרט שלי: E840…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by shibby15,

טוב אז ככה, אני לא גיימר כבד אבל אוהב משחקים כמו למשל GTA3 THPS3 וSOF2 (יש עוד כמה) ביינתים יש לי VOODOO3 3000 אבל כבר צריך להחליף. אני מחפש משהוא כמה שיותר זול ובגלל שאני אפילו לא יודע מה זה אובר קלוקינג זה לא חשוב כל כך. ודרך אגב מישהו מכיר חנות מחשבים טובה מארה"ב (וירטואלית) תודה מראש רום

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by tal249,

אני לא מכיר את הכרטיס radeon אבל שמתי לב שמדברים עליו כאן הרבה מישהו יכול לכתוב לי לאיזה מכרטיסי ה- geforce אפשר להשוות את radeon 9000 והאם זה יהיה כרטיס מסך טוב למחשב- amd 2000 256ddr לוח אם gigabyte ga 7vax amd מבחינת צוואר בקבוק שהחומרה הנ"ל תיצור. האם הוא תומך או לא ב-direct x חדש שיצא ומה זה משנה אם לא? אני מחפש את הכרטיס מסך הטוב ביותר לתקציב של עד 700 שקל. בתודה.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by nisi90,

כן אתם רואים טוב הX800 בגירסת PCI-Express עם תמיכה בPS 3 !!!! עוד צעד חכם של ATI כניראה שבמעכה הזאת הם הולכים לנצח גם תמיכה בPS 3 כמו ה6800 וגם ביצועים טובים ממנו!!! ATI RULZZZ

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by k0hav,

היי שלום אני רוצה לקנות את אחד מהכרטיסים אבל לא יודע מה יותר כדי השאיפות שלי זה להריץ את כל המשחקים על MAX SETTINGS ברזולוציה 1920x והאפשרות שלי היא להזמין רק מ TMS

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by hh66,

עליכם השלום אני מאוד אוהב את NVIDIA תמונה מדהימה ואיכותית אני שומע דרך הרסיבר HDMI חסר לי מאוד Dolby Digital Live דרך HDMI האם יש להם כרטיס שמכיל תכונה זאת ? שהופך כל סאונד שאני רוצה ל- Dolby Digital Live 5.1 או 7.1

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אוקיי, האופציות הן: samsung 955DF, IIYAMA vision master pro 454 הבעייתיות היא שאת האייאמה אני מתכנן לקנות ב-KSP. בעד? נגד? למה? ובבקשה, תסבירו לי מה הבעיה עם KSP, אני באמת לא מבין מה כל כך מסריח בהם.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אם אני לא טועה ראיתי כמה פעמיים אצל כרטיסי ATI שכמה שתשים AA גבוהה.תמיד זה לא יהיה הכי חלק כמו אצל נוודיה. מי שיודע בדבר והיה לו את שניי סוגי החברות שיענה תודה ותראו תמונה שלקחתי מפורום משחקים לזה אני מתכוון. [attachment deleted by admin]

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. כשאני מגיע למקומות חשוכים יש לי נקודות לבנות נגיד שיחקתי במשחק עם מנוע גרפי ישןןן שלא אמור ביכלל להזיז לכרטיס ( 4870 GIGABYTE ) הינה תמונה : http://img294.imageshack.us/img294/3760/25413618lk8.png המשחק הוא CS 1.6 משחק ישן שלא דורש הרבה ביכלל. מה אני אמור לעשות כדי שזה לא יהיה זה פעם ראשונה..

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by saarxee,

נקנה מחשב חדש עם הכרטיס הבא: GTX660 DUALFAN ושמתי לב שגם במצב מנוחה הכרטיס חם מאוד (70 מעלות בערך), והמחשב מציג מסך כחול גם במצב מנוחה וגם במשחקים.. המאווררים שלו תקינים, גם המעבד על 60 מעלות במנוחה.. מה אפשר לעשות? המחשב עצמו חדש.

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. היי, בשעה טובה שדרגתי לכרטיס מסך sapphire vapor-x hd 7970. הכול עובד טוב, ואפילו מצויין! יש שיפור בכל משחק שאני משחק, ובהגדרות הכי גבוהות הכרטיס מתפקד מעולה. העיניין הוא שאני מרגיש שחוץ מכרטיס מסך חדש, קניתי גם תנור חימום :\ ואני מדבר על פליטת חום מהמארז מכל חור אפשרי!.... ושאני מבצע בדיקת טמפ' בתוכנה מסויימת, אני שמתי לב שהחום של הלוח והמעבד במאמץ עלו בין 5-10 מעלות. אני רוצה לציין שהכול עובד בלי "קריסות" או "תקיעות" או משהו כזה...פשוט החום מורגש. העניין הוא שיש לי ספק כוח coolermaster 650w .... וכרגע יש לי קירור arctic freezer 13 pro ועוד 6 מאווררים במארז.. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד מאוורר או שתיים, זה לא יותר מידי לספק? נ.ב" אין מצב כרגע לשדרג ספק, כי בעלת הבית לא תית…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by KF,

שלום כרגע יש לי את המסך L1730S .... ויכול להיות שמחליפים לי אותו ל L1730B אם יסכימו..... בכל אופן רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהים ? הבננתי של- L1730B יש יציאת DVI מה עוד יש ? הנה שני המסכים: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&ser=1 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1771&ser=1 תודה

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. קניתי אתמול מסך 19 סמסונג 959. הוא מסוגל להיות ב1600X1200 ב85 רפרש רייטס אבל כבר ב1280X1024 אני מרגיש שפשוט הטקסטים באינטרנט קטנים. הם ניתנים לקריאה, אבל הם פשוט לא נוחים. אני לא יודע... אולי זה בגלל מסך הפורוויו 15 המרצד ב800X600, אולי אני סתם עצלן ... אבל כרגע ירדתי ל1152X864 איך זה אצלכם ?\ מה אתם חושבים ?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים