כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני מתקשה להבין איך כרטיס שעולה 4000 שקל עושה coil whine. איך מאפשרים לדבר כזה לצאת מהמפעל? איך כרטיס כזה מגיע לבית של הלקוח לאחר שעבר שלל בדיקות במפעל, בחנות, ועדיין כשאני מריץ את המשחק הראשון אני שומע רעש של טרקטור מהמחשב החדש שלי. (הרעש במציאות הרבה יותר חזק מבסרטון). איזו בדיקת 24 שעות עשו בחנות אם אצלהם הם לא מצאו כלום ואני מהמשחק הראשון ועד האחרון שניסיתי רק מקבל את הרעש הזה. מה הם הריצו שם, שולה המוקשים? לפי המידע שיש לי המשלוח הראשוני שהגיע לארץ של כרטיסי GTX1080 Gigabyte G1 gaming כלל את הפאק הזה. זה כבר היה ידוע. אז איך הכרטיס עדיין הגיע למחשב שלי תקול אם אני לא "המשלוח הראשון"? בכוונה דחפו לי את זה כדי להפטר מהסחורה?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מפרט למחשב שאמור להריץ תוכנה גרפית עסקית. התוכנה מדמה צילום של עצמות ועצבים (תחשבו סוג של רנטגן משופר) בתלת מימד (מדומה בתוך המסך) עם אפשרויות ניווט תלת מימדי, תכנון ניתוחים והשתלות וחישוב פרמטרים שונים.. קובץ צילום כזה, יכול להגיע ל- 500MB. התוכנה לא זולה בכלל, אך דרישות המערכת של היצרן שלה.. קצת מתסכלות.. עזרתכם בבקשה.. תודה רבה. נ.ב. - כל השאלות שלי הן כאלה שלא קיבלתי עבורן תשובה מיצרן התוכנה. - היית הולך על האופציות היקרות אם היה מדובר רק במחשב אחד. - היות ומדובר במחשבים לצרכי עבודה, אני מבקש שרק מביני עניין יתרמו.. - גם עזרה לחלק מהשאלות תתקבל בשמחה. דרישות: לא מומלץ - גרפיקה משולבת i5-6XX/ i3(פקודות 3Dחסומות שם!!). כרטיס נפרד שמתאים למש…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הממשק שלי AGP לכן אין לי הרבה בחירות.התלבטתי בינו לבין HD 2600PRO או 9600Pro הזול (240 שקל). בסוף החלטתי לקחת X1950GT . אני יודע שמשחקים חדשים לא יעבדו חלק ,אך זה לא כל כך איכפת לי.אני כמעט ולא משחק בכלל(Q3 פעם בשבועיים).אני מחליף כרטיס מסך רק בגלל שקניתי מסך חדש (200P7ES) ואין לי בגרוטאה שלי חיבור דיגיטלי (9200SE). אם כבר להחליף אז לפחות למשהו נורמלי. אגב הספק שלי FSP350GLN יחזיק? תודה ושבת שלום.
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי היום תכרטיס מסך GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB מTMS אני עשיתי מעבר מכרטיס מסך הישן שלי: Sapphire AMD Redeon HD 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הGIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB האם הוא יסחוב לי משחקים חדשים חלק? אני משתמש ברזולוצית מסך 1920X1080FULL HD 1080P האם יש לו בעיות התחממות או רעש?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברשותי כיום: AMD 64Bit 3500+ (לא הDC) 512MB (שניים של 256 של קורסאייר שעובדים בדואל) Radeon 9600XT 256MB Sapphire ASUS A8V Deluxe אני הולך להוסיף עוד 512-ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך חדש. רציתי לדעת מה הכי כדאי ב1500 ש"ח (66GT, X800GT..), והאם זה יהיה שיפור משמעותי מהכרטיס הנוכחי שלי. כמו כן, כמובן אם צריך קירור או חשמל נוספים (יש לי ספק של 350W במארז.. שבא עם המארז). גם רציתי לדעת אם אני קונה 6800GS של חברה כמו XFX, אם החברה בכלל שווה משהו? מה הסיכוי שאני אצליח לפתוח את הצינורות שלא בשימוש (במידה והם באמת לא בשימוש ולא פגומים)? והאם יש סיכון בלנסות לפתוח אותם? אהה.. ובלי לפתוח אם עדיף לי 6800GS על 6600GT (אם ה6800GS הוא של חברה כמו XFX וה6600GT של חברה כמו ג'יגהבייט). תודה ר…
-
- 47 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם אני לא טועה ראיתי כמה פעמיים אצל כרטיסי ATI שכמה שתשים AA גבוהה.תמיד זה לא יהיה הכי חלק כמו אצל נוודיה. מי שיודע בדבר והיה לו את שניי סוגי החברות שיענה תודה ותראו תמונה שלקחתי מפורום משחקים לזה אני מתכוון. [attachment deleted by admin]
-
- 34 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלנו מחשב חדש ובו כרטיס מסך Gigabyte GTX1080Ti extrim. במחשב הישן יש לי כרטיס בן שנה לערך מסוג GTX970. האם ניתן לחבר את שניהם במחשב החדש (בתצורת SLI), או שחייבים שני כרטיסי מסך זהים ? אם כן - איך (הגדרות, לאן מחובר המסך וכדומה...) ? לוח האם הינו Asus Z270 E. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כן אתם רואים טוב הX800 בגירסת PCI-Express עם תמיכה בPS 3 !!!! עוד צעד חכם של ATI כניראה שבמעכה הזאת הם הולכים לנצח גם תמיכה בPS 3 כמו ה6800 וגם ביצועים טובים ממנו!!! ATI RULZZZ
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך חלופי לכרטיס שלי ששבק חיים. אני כרגע עם מחשב ישן שישודרג כנראה בשנה הקרובה. מעבד- Intel Q6600 זיכרון- 8GB ספק- Corsair VX550 התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח. אני לא גיימר כבד, אבל רוצה להיות יכול לשחק בצורה סבירה. תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, ברשותי מחשב עם המעבד הנ"ל שהוא סה"כ מעבד טוב לצרכיי. כיום במחשב כרטיס מסך ישן 9500GT, הייתי רוצה לרענן אותו. ההבנה שלי בתחום נמוכה מאוד אבל ממה שהצלחתי להבין עליי לחפש מאיצים גרפיים בחיבור pcie 2.0m מה אתם אומרים על GTX560? האם יתאים? האם יש מצב כזה שמעבד/לוח אם מסרסים אותו? תודה מראש, יובל.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי, זה המערכת שלי: E8400@3.6 4Giga 260GTX Seasonic 500W Samsung 260T אני משחק רק על ההגדרות הכי גבוהות עם הפילטרים על מקס, ו260 כבר לא מספק את הסחורה... מה כדאי לי 480 או 5870? OC מתוכנן. והאם הכרטיסים האלה יראו שיפור משמעותי על ה260?
-
המחשב: מעבד אינטל Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Box 1 21051 מאוורר למעבד Arctic Freezer 13 CPU Cooler 1 42415 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte GA-Z270-GAMING K3 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI 1 47024 זכרונות Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400Mhz CL14 1 26512 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 33052 ספקי כוח …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא מכיר את הכרטיס radeon אבל שמתי לב שמדברים עליו כאן הרבה מישהו יכול לכתוב לי לאיזה מכרטיסי ה- geforce אפשר להשוות את radeon 9000 והאם זה יהיה כרטיס מסך טוב למחשב- amd 2000 256ddr לוח אם gigabyte ga 7vax amd מבחינת צוואר בקבוק שהחומרה הנ"ל תיצור. האם הוא תומך או לא ב-direct x חדש שיצא ומה זה משנה אם לא? אני מחפש את הכרטיס מסך הטוב ביותר לתקציב של עד 700 שקל. בתודה.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני חצי שנה קניתי את ה-9600XT ואחרי חודש וחצי הוא התחיל להתחרפן, להראות כול מיני פסים על המסך אז שלחתי אותו בחזרה ואחרי חודש! קבלתי כרטיס חדש, אחי התקין אותו אני אפילו לא נגעתי בו. ועכשיו אחרי 3 חודשים (המחשב ןבעיקר הכרטיס כמעט ולא היו בשימוש) עשיתי בדיקת בנצ'מארק וקיבלתי עם אקוומארק 28000 ויש לי P-2.8 ו-512 זיכרון והטמפרטורות בסדר והכרטיס לא סתום ומשהו פשוט לא הסתדר לי התוצאה הזאת לא הגיונית אני אמור לקבל הרבה יותר. אז שמתי לב למהירות הזיכרון של הכרטיס בגלל שהחלפתי דריוורים וזה מראה לי על 200 וליבה של 499 ועכשיו שמתי לב שגם הקופסה היא של TX 9600 256 MB ואני הזמנתי 128 MB זאת אומרת שהקופה לא שייכת בכלל לכרטיס.
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע האם ספק seasonic 860 יחזיק עבור מערך של שני כרטיסי gigabyte 980 ti g1? המעבד שאצלי הוא intel 5930k
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך כרטיס מסך בסביבות ה900 שקל, למשחקים, לא לתוכנות גרפיקה! שלא יתחמם שלא יעשה רעשים, ושיהיה הכי משתלם במחיר הזה בקיצור! ומהחנות הזאת http://skypc.co.il/ תודה רבה לעוזרים! (אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה כרטיס מסך לשים בו)
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
Ahalan, i wanted to know if this video card conatins DVI/TV Out, ain li musag becartisi msah another things, is it average video card for gamers? Thanks
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני לא גיימר כבד אבל אוהב משחקים כמו למשל GTA3 THPS3 וSOF2 (יש עוד כמה) ביינתים יש לי VOODOO3 3000 אבל כבר צריך להחליף. אני מחפש משהוא כמה שיותר זול ובגלל שאני אפילו לא יודע מה זה אובר קלוקינג זה לא חשוב כל כך. ודרך אגב מישהו מכיר חנות מחשבים טובה מארה"ב (וירטואלית) תודה מראש רום
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אפשר מדריך בבקשה ? שאני אוכל לצפות מהממיר במחשב ? ישנו חיבור (נקבה ) USB בגב הממיר ..
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
(עד 1200 שקל) נ.ב אני חי בבקטה
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רכשתי היום את כרטיס המסך הזה...יגייע בעוד כמה ימים...מה אתם אומרים? עדיין יש לי זמן לשנות את הכרטיס אשמח לעזרה... תודה !!!
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
(נפתח בטעות גם בפורום תמיכה טכנית) רכשתי כרטיס מסך חדש דרך הקניה הקבוצתית הפעלתי Crysis 1 לפני הקניה עם הכרטיס GPU של אינטל ה3000 וזה עבד (על הגדרות נמוכות) בלי בעיות היום התקנתי את הכרטיס החדש (חובר לספק 520W של אנטק NEO ECO שמגיע עם 2 חיבורים לכרטיס מסך) הכל הותקן המחשב עלה הותקנו דריברים 13.1 הכל עובד יפה (הפעלתי NFSMW עובד מדהים) שאני מפעיל Crysis אני שומע רעשים מכיוון הכרטיס מסך (בדקתי שזה לא מאווררים) רעשים שאני יכול להגיד שהם לא מכנים אך תלויים במה שמוצג (חשמליים אולי) בזמן טעינת מסך אין רעש בתפריטים יש וגם במשחק עצמו ישמח לקבל עזרה תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום האם זה נכון שכרטיס מסך מאיץ את המחשב משמעותית?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כרטיס מסך בן ארבע שנים 7800 gtx ולאחרונה הוא התחיל לגמגם ולכבות את המחשב שהוא מתאמץ,המעבדה המליצה לי להחליף את הכרטיס . אנשים המליצו לי על הכרטיס hd5670 512 mb בעלות של 450 ש''ח.. השאלה שלי אם אני ירגיש שינוי במשחקים ?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-