עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ראיתי את זה באתר אחד ורציתי לדעת עם זה טוב עם יותר טוב מה 6600GT?... וכמה מגבייט הוא http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2391

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  2. הכרטיס הזה שווה 640 שקל?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Inertia,

אני קונה מחשב חדש ודיי סגור על כרטיס GeForce7600 GS\GT והציעו לי כרטיס של Expert vision במחיר נמוך יותר מכל חברה אחרת בטענה שבכרטיסי מסך זה לא ממש משנה היצרן כי המעבד הוא גם ככה של nvidia. מה שאומר שבאותו מחיר שהייתי קונה GS של gidabyte נניח אני יכול לקנות GT שחזק ממנו בהרבה.. אז כמה באמת זה משנה החברה המייצרת?

4. אני מניח שזה ממש גרוע, כי זה משתמש בזיכרון הפנימי של המחשב בתור זיכרון וירטואלי לכרטיס מסך, אבל אני רוצה לשמוע את דעת המבינים...

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by gjook,

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2512321&CatId=1560 7900gt ב200\240 דולר... (אגב מישהו יכול להסביר לי מה זאת ההנחה הזאת שכתוב "Less Rebate:" ?...) איך הכרטיס?ואיך המחיר...?...נראה לי פשוט שזה נמוך מידי משהו שם מוזר...

• 13 תגובות
    • 724 צפיות
  6. מה אתם אומרים על 8800GTS 320MB Extreme Overclocked של point of view הוא ניראה יותר חזק והוא עולה ממש זול יחסית (ש"ח1665) ??

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  7. איך הכרטיס הזה? DIAMOND Viper Radeon HD 2900 XT 1GB GDDR4 יש לו יתרון של 1GB זיכרון ו DDR4 האם זה בא לידי ביטוי בביצועים חזקים מה GTX? האם הזיכרון המהיר שלו יתן לו בעצם את היתרון בעתיד בתמיכה של משחקים חדשים יותר ודרייברים חדשים יותר או שבכל זאת שווה ללכת על ה GTX? בכל מקרה GTX או XT אני מביא מחול יוצא בערך 2000 שקל כל אחד+- תודה.

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by BlackDiablo,

מה אתם אומרים על ה7800GTX של ELSA ? הוא עולה 400 שקל פחות מכל ה7800GTX שראיתי עד עכשיו בארץ... החברה הזאת סבירה? כי אם לא אני הולך על הLEADTEK אבל אל תגידו לי LEADTEK סתם כי הם יותר טובים וזה ברור אבל אני רוצה לדעת אם אני יקבל את אותם ביצועים של ה7800GTX ולדעת שלא קניתי כרטיס שוק תודה מראש...

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yanme,

כדאי לי לקחת אותו ? יש לי תקציב של 1200-1400 אני רוצה כרטיס שתומך גם DX9 וזה נראה לי הכי טוב מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by vinipyx,

הכרטיס שווה את השקעה?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by igurman,

אני רוצה לקנות את ה8800GT אבל אין אותו באף חנות בארץ של חברות כמו ג'יגהבייט ואסוס, והם צריכים להגיע בעוד מספר שבועות =\ מצאתי רק של INNOVISION, האם החברה בסדר? כדאי לקנות את הכרטיס שלהם? או לחכות שבועות שלמים לחברות הטובות יותר?

• 6 תגובות
    • 501 צפיות
  12. http://cgi.ebay.com/Leadtek-WinFast-PX6800GT-TDH-Geforce-6800GT-256MB-256-b_W0QQitemZ8722391468QQcategoryZ80187QQrdZ1QQcmdZViewItem כאמור, מכרתי WORLD OF WARCRAFT בקרוב ל1720 ש"ח, ועכשיו הכסף נמצא בPAYPAL, ואי אפשר למשוך אותו לבנקים בארץ - אז ככה שאני מאולץ להזמין משם משהו חשבתי לקנות את הכרטיס הזה משם נכנס בול לתקציב שלי, מה אתם אומרים ? ואת הGTO2 שלי אני ימכור פה בארץ וככה בעצם אני ישיג את הכסף... איך הכרטיס בהשוואה לGTO2 ?

• 14 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by Fortunes,

מסך טוב? כדאי ליקנות אותו ב1100 שקל בערך??? אם יש לכם המלצה למסך אחר באותו טווח מחירים אשמח לישמוע (כלומר ליקרוא )

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Vendome,

שלום לכולם בסקיי PC , מאיפה שאני קונה את המחשב מוכרים את הכרטיס הנ"ל במחיר מגוחך על 530 ש"ח. האם החברה בעקרון טובה, והביצועים זהים גם לX800GTO של חברת GB לדוגמא? תודה ניב

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by gimimix,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4705 זה האתר של הכרטיס

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  16. הוא מגיע עם מפרט טוב, I7 עם 4 ג'יגה זיכרון

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  17. אני יכול להשיג אותו במחיר ממש נמוך..שווה?

• 12 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

האם הוא טוב וכמה לדעתכם הוא שווה חדש באריזה + 3 שנים אחריות

19. Started by omri_ro,

שווה עוגייה? אני פשוט חייב כבר לקנות כ.מסך חדש (הנוחכי שלי הולך לשפוך מנוע בימים הקרובים וכבר עושה לי צרות עד מע הראש!) ואגב אני לא מתכנן OC או משהו כזה פשוט משהו שיחזיק מעמד שנה שנתיים בכבוד ויפעל כמו שצריך במשחקים פה ושם, נו מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by evman007,

יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הזה במקום ה9550 שלי.מה דעתכם עליו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ran123,

אני הולך לקבל אותו מארצות הברית מה אתם אומרים עליו הוא שווה הוא יוכל להריץ לי את כל המשחקים זה גירסת הפיסי אקספרס Platinum Edition

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מה ההבדל בין XFX GeForce 7600GT, 256MB, HDTV-Out, PCIe $243.00 ל- XFX GeForce 7600GT XXX - Edition, 256MB, HDTV-Out, PCIe $279.00

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

איך הוא כמסך??? והאם חייבים יציאת DVI על הכרטיס כד להשתמש בו??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by pho,

שמעתי הרבה ביקורות רעות על הכרטיס (לצערי הרב שמעתי את כולן אחרי שכבר קניתי את המחשב החדש...). האם המוניטין הרע של הכרטיס מוצדק? ואם כן, איזה כרטיס יותר טוב יש במחיר דומה (עד 250 שקל הבדל)?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by slider,

80% מהביצועים של Ti4600 ב 100$ נשמע לא רע... השאלה היא, האם באמת??? מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.