עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by surfface,

כאשר אני בסביבת חלונות RIVATUNER מראה ש המהירות של הCORE 299 ואילו כשאני משחק הוא מראה 502 למה זה כך האם המהירות האמיתית היא 500 או 300 . עוד שאלה שמתי לב שאני יכול לעלות בתוכנה את מהירות השעון האם כדאי וכמה? נ.ב סליחה על השאלות הטיפשיות

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  2. אני יודע ששווה להעלות את התקציב אבל זה כבד עלי .אפשר לחרוג קצת אם זה ממש מומלץ.כרטיס מסך ברמה של x1950p מספיק לי אפילו.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail מה ההבדל בין זה לבין GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ומה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  4. שלום לכולם לא יצא לי להגיב פה מאז שהתייעצתי לגבי המפרט של המחשב החדש שלי.( עובדים אתם יודעים איך זה ) לא משנה בכל אופן רציתי להגיד תודה לכל מי שטרח להגיב ועזר לי להגיע להחלטות על המחשב החדש. היה לי משעמם אז חשבתי שאני גם יגיד תודה וגם יפרסם קצת ביצועים 8) עשיתי OC קטן עד שיהיה לי כוח לשבת על זה ברצינות CPU RATIO 8X510 FSB DDR2 @ 1000 להלן המפרט של המחשב החדש: Asus P5E Deluxe Chipset intel X48 Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Thermalright Ultra 120 Xtreme+Scythe 120mm S-Flex 1600RPM Sapphire Radeon 4850 512MB X2 Crossfire OCZ 4GB ReaperX DDR2-1066 (2x2GB) CL5 Seagate 500GB Sata II 32MB X2 Corsair 650TX 52A @ 12V Coolermaster CM 690 Black + 3 Scythe 120mm S-F…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  5. היי לכולם יש לי משחקים שתומכים בAGEIA® PhysXTM אבל אני לא יודע האם כדאי לי אוו מומלץ לי לקנות ת' הכרטיס פזיקיה או שהAGEIA® PhysXTM והאם הוא סתאם חרא שמוסיף למחשב ?אוו שכרטיס פיזיקה זה משיהו לעתיד אז חשבתי האם לקנות או לא בארה"ב ? בתודה לעוזרים

6. Started by mystikal,

יש לי 2 מסכי 21 אינץ' של איי בי אמ שנכבים ולא נדלקים ללא סיבה מיוחדת הנורות שלהם מהבהבות או משתנות לצבע כתום לפעמים משחק עם החיבורים אחרי ניתוק ממושך פותר את הבעיה , אך לא תמיד. האם יש פתרון לבעיה זו ? תודה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  7. לי Nvidia GTX 650 מחליף ל - GTX 760, דיון מהנה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by none11,

אהלן , ברשותי מחשב חדש(חזק מאוד) עם כרטיס מסך Radeon 1950XTX. המחשב היה מחובר לטלוויזיה באמצעות כבל S-Video וכבל נוסף(חיבור צהוב שאת שמו אני לא זוכר) והכל עבד כשורה. לאחרונה, העברתי את המחשב מקום והוא מחובר למסך 17 אינץ CRT רגיל(הכל עובד כשורה). כעת ברצוני להעביר את המחשב למקומו המקורי(טלוויזיה) אך כאשר אני מפעיל אותו נוצרת בעיה. להלן הבעיות והמסקנות שהסקתי: 1. כאשר אני מעלה את המחשב כרגיל, זהו המסך האחרון שאני רואה(תמונה מצורפת - מסך הטעינה של ווינדוס - לא לשים לב לגרסא, אין לי 64 BIT אלא XP PRO). לאחר מסך הטעינה, המסך מגיע לשלב ה-LOGIN בו אני כבר לא רואה כלום חוץ ממסך אפור-שחור. 2. חשוב לציין שהמחשב ממשיך לפעול, כאשר אני לוחץ על ENTER ווינדוז עולה(אני יודע לפי ה…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by erlich9,

קניתי מחשב חדש p4 3000 2x1mb dualcore 512x2 667sumsung אני צריך כרטיס א מה אתם אומרים על ה 6800gs אני לא מתכוון לעשות oc אבל אני רוצה כרטיס שיריץ לי משחקים כמו שצריך מה אתם אומרים ... הוא יעשה את העבודה... נ.ב בהתחלה הזמנתי gto ואז החלפתי לזה...

10. Started by g1zey,

התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס והוא זיהה לי את הכרטיס כ ATI 4800 SERIES .. התקנתי גם את הדרייברים החדשים של CATALYST 8.9 וזה עדיין לא עזר ... הסיבה העיקרית שזה מפריע לי היא שבנוסף לזה אני לא מצליח להפעיל את ה 3DMARK 06 (נתקע ברגע שהוא פותח את המסך טעינה ורושם Please wait while 3DMark scan your system Configures) ובAQUAMARK 3 הוא רושם עושה לי שגיאה באמצע הבדיקה ... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by Danie,

יש לי ניסיון טוב עם כרטיסים של NVIDIA, אבל שמעתי שהסדרה R9 של AMD נותנת פייט טוב מבחינת מחירים וביצועים. התקציב שלי זה 1000 ש"ח עם חריגה קטנה של עד 100 ש"ח ואני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: MSI GTX760 2GB HDMI RETAIL או Sapphire R9 270X 2G DDR5 OC Toxic או Gigabyte 7850 2GB GDDR5 Oc איזה כרטיס יותר חזק, ושוםמר על חום נמוך ועל שקט? עוד שאלה קטנה,ספק כוח 520W של SEASONIC יספיק כאן או שיש צורך לקחת 620W?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  12. ברשותי המפרט הבא: P4 3.2Ghz 2G memory motherboard Asrock P4I65G Win xp (sp3) מותקנים המקודדים הבאים: HAALI Media Splitter CORE AVC FFDSHOW AC3 FILTER הנגן שאני משתמש בו הוא BSPLAYER נכון להיום אני לא מצליח להרית סרטי 720p, התמונה מקרטעת, הסאונד קופץ ויש דיליי בין הקול לתמונה. אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך שיודע לבצע פענוח חומרה לתכני 1080p ובעתיד אפילו ל- BD RIP ןשיכביד כמה שפחות על המעבד. האם הכרטיס http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode=532 יבצע את העבודה? האם הוא מתאים ללוח שברשותי? תודה !

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. האם כרטיס מסך יגרום לבעיות ? הוא שהוא חלק יציב שיחזיק כמו שנתיים ללא בעיות (ללא OC)

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by hosham,

מה אתם אומרים שווה המחיר ? חדש עולה 650 ש"ח. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=5480

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  15. היי. יש לי שאלה לגבי הרזולוציות.. נגיד ויש לי קרייסיס וורהד ושני כרטיסי מסך: 9800GTX+ ו 8800GT. נגיד ויש לי רזלוציה נמוכה, 1024*768. ב 8800GT אני שם הגדרות הכי גבוהות, ואני מקבל FPS מסויים, אז גם ב 9800GTX+ אני אקבל את אותו ה FPS בגלל הרזולוציה הנמוכה, או שיהיה שיפור משמעותי? כי ראיתי בנצ'ים של 8800GT ושל 9800GTX+ על רזולוציות נמוכות ויש שיפור משמעותי, במיוחד ב 1024*768. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  16. התכנון שלי הוא לחבר 8 מסכים בשביל ליצור תמונה גדולה. כל מסך הוא יהיה FHD. חשבתי ללכת על כמה 2\3יחידות של 3060 אבל נאמר לי שNVIDIA ביטלו את האפשרות הזו. אשמח להמלצה. המפרט די גמיש. וכרגע התככנון הוא סביב 5950X + 64GB RAM. מחפש משהו שיתן לי משהו כזה https://www.digitaltigers.com/zenview-atlas32q.asp כרגע יש 3 מחשבים (4 מסכים 4 מסכים 2 מסכים)

17. Started by sagi_gan,

שלום אני רוצה להחליף את המסך שלי במסך חדש עד 1800 שח 17 אינטש דק שטוח נ.ב אני לא ראיתי המלצות למסכי lcd בסטיקי אז עם צריך לנעול ובבקשה קישור..תודה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  18. למה אני צריך תזיכרון של הכרטיס מסך ? נגיד יש 256 ו 512 .. למה אני צריך את זה ? תודה |כן|

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by massinvallus,

מיועד למערכת למשחקים, לא משנה לי אם CRT או LCD- צריך להיות המסך הכי טוב בתקציב. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  20. האם כרטיס מסך AGP x8 תומך גם בלוחות אם ישנים יותר? אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, למשל ATI RADEON 9600 PRO אבל יש לי לוח אם יחסית ישן שמגיע עד AGP x4 או במקרה הגרוע x2 האם הכרטיס יעבוד איתו? אם כן, כמה מביצועיו אני יאבד בכך שאני לא משתמש במלוא הפוטנציאל שלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by benor,

איזה מרחק צפייה מומלץ לשבת ממסך בגודל שכזה? הרחקתי אותו כמה שאפשר לכיוון הקיר.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by yyy123,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך radeon rx 480 8gb ויש לי כונן מחשב בינוני האם הכרטיס מסך ייכנס לי לכונן מחשב? אני מתכוון לקנות את הגרסא של ספיר מ-ksp ב-1400 שקל. האם ייכנס?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מחפש מסך CRT 19 /17 אינץ' איכותי עד 800 ש"ח - מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by ReDrugOn,

היי... קודם כל, אנ'לא בטוח שזה המקום הכי נכון להודעה כזאת, אבל שיהיה... ככה... יש לי כרטיס מסך Matrox G550 millenium, והוא פועל נהדר, כל הדרייברים מותקנים, ישירות מהאתר שלהם, כך שהם מעודכנים ביותר... אבל בכל זאת, כשאני מנסה להעלות משחקים, וזה קורה לי רק במשחקים!!!, הוא כמעט אף-פעם לא מצליח לעלות אותם... בהרבה מהמקרים הוא תוקע את כל המחשב עוד לפני שהמשחק עולה (מסך שחור), ולפעמים הוא זורק איזו הודעה מסויימת לגבי OpenGL (אם זכור לי נכון), ולפעמים הוא חוזר ל-Windows ברזולוציות נמוכות, ושאר תופעות למיניהן... אז לפני שאני מחליף את הכרטיס הזה, במקרה והוא לא מתאים למשחקי-מחשב, יש למישהו פתרון מסויים? תודה, ניב.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by liav12,

עריכה: מהם הדרייברים הכי טובים לכרטיסי mx?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.