כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מקווה שאני נמצא בפורום הנכון... אני מבקש את עזרתכם בהשוואה בין כרטיסי מסך הבאים: GTS8800 640MB MSI או LEADTEK.... כרטיס של איזה חברה יותר טוב...? שאלה נוספת בנוגע לצורבי SATA האם הם פחות טובים או יותר טובים מIDE (השערתי שיותר טובים אך אני לא בטוח..) תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
חברים, אני קניתי את הכרטיס הזה לפני שבוע למערכת הישנה שלי , המטרה שלי היתה שדרוג הכרטיס מסך כדי שאני אוכל לצפות בתכני HD ללא בעיה. פנטיום 4 , 3 ג'יגה הרץ. 1 ג'יגה זיכרון פנימי. 320 ג'יגה דיסק קשיח. לוח אם- Abit ic7 max3 ספק כוח - Thermaltake 420w - יש לי מושג כללי בהתקנת חלקים למחשב, כולל כרטיס מסך. אולם הפעם אני חושש שפספסתי משהו בהתקנה ובגלל זה הכרטיס מסך לא מתפקד. הכרטיס מתחבר לחשמל , הוא מגיע עם כבל כוח שצידו האחד מתחבר אליו, וצידו השני מתפצל ל- 2 יציאות MOLEX שבכל אחד יש 3 פינים. מה שעשיתי, ניתקתי את החשמל מהמפסק של הספק כח. אני התקנתי את הכרטיס מסך בחריץ- AGP , וידאתי שהוא יושב טוב וחיזקתי את הבורג שלא יזוז. חיברתי את הכבל חשמל מהכרטיס מסך אל MOLEX אחד (בגלל שלא הי…
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס 8800GT של PALIT. ניסיתי לחבר אותו לטלוויזיה אך ללא תוצאות. השתמשתי במתאם הRCA שמקבלים בחבילה... צד שמאל בתמונה ואליו חיברתי מין RCA של נקבה משני הצדדים ואליו RCA צהוב ישר לAV של הטלוויזיה. בטלוויזיה לא ראו כלום והלוח בקרה של NVIDIA לא זיהה טלוויזיה מחוברת. ניסיתי לחבר את הRCA הצהוב לSCART ואז לטלוויזיה ואותו הדבר קרה.. מישהו יכול לעזור? והאם יש אפשרות בכלל לחבר את הכרטיס הזה לטלוויזיה שהיא לא LCD? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. היום קיבלתי hd 5670 של sapphire, שיחליף gts 250 של gainward. אני רוצה לתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון בתחום, לפני שאני שאני יורה לעצמי ברגל. אני יודע שאני צריך להחליף פיזית את הכרטיסים, להפעיל את המערכת במצב בטוח ואז למחוק את הדרייבר הישן. השאלה: איך בדיוק אני מוחק את הדרייבר (דרך מנהל מערכת, או איזה תוכנת צד שלישי)? והאם אני צריך לחפש בנרות (בין התיקיות במערכת) את השאריות של אותם דרייברים? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כבר העלתי את הנושא בעבר ולא קיבלתי תשובות מספקות לכן אני מעלה זאת שוב אני עומד לרכוש מחשב חדש לכן אני זקוק ליעוץ לפני הרכישה . אני רוצה להפעיל משחק כמו פלייטסימולטור , משחק שתומך בריבוי מסכים [ אני לא בטוח אבל שמעתי שאפשר עד 9 מסכים כשבכל מסך רואים תמונה אחרת ) אבל ידוע לי שכרטיסי המסך יכולים לעבוד רק עם 2 מסכים אני רוצה להפעיל 4 מסכים ולא יודע איך לעשות את זה כל מידע בנושא יכול לתרום
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מצאתי בפורום שום מדריך, שמפרט איך לבצע עדכון BIOS לכרטיס מסך. אני יודע שקיימות הרבה תוכנות לשידרוג הביוס של ATI כגון: ATIwinflash, ATIflash, RADEON BIOS EDITOR.... אם מישהו מכיר ויודע, אשמח לקבל עזרה. הכרטיס שלי זה ATI 4870 1GB PALIT (רשום גם במפרט שלי). יש לציין שאין לי כונן דיסקטים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שבועות שמתי לב לבעיה משונה. לכל החלונות שלי יש מן "צל" אופקי. אנסה להסביר: אם חלון מסויים פתוח במרכז המסך אני רואה מעין צל אופקי בשני הצדדים. בפס הכותרת של החלון, לדוגמה, רואים פס דק "שקוף" הנמתח ימינה ושמאלה עד לקצה המסך (כך גם בשאר חלקי המסך). אפשר לעבוד כך אבל זה ממש מרגיז. השאלה שלי היא האם מישהו נתקל בתופעה כזו ? האם זו בעיה במסך או בכ. מסך ? הכרטיס הוא ATI 9500 pro והמוניטור הוא של מאג 770T. תודה
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מבקש עזרה בקניית Geforce9800 למשחקים בין 2 אופציות שמצאתי כבר אופצייה ראשונה Gainward 9800GT 512MB GeForce 9800GT 512MB, HDMI, DVI, VGA http://www.gainward.com/main/ מצאתי חנות שמוכרת ב650 ש"ח אופצייה שנייה Inno3D® GeForce 9800 GT http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9800gt.htm שמוכרים באייבורי ב615 ש"ח המליצו לי על החברה הראשונה אבל אין לי מושג למה.. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי מה ההבדל ומה כדאי לבחור אני לא גיימר כבד אבל אני נהנה מאוד לשחק משחקי מחשב בהתחשב שלא שיחקתי המון זמן בנוסף זה קורה לאחר שהיו לי תקלות עם הכרטיס מסך הישן יחסית המחשב יחסית חדש המפרט מעודכן... תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב דק (יעני עם מארז דק) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך במקום האונבורד שאני משתמש בו עכשיו אז בבקשה מכם תמליצו לי על כרטיס מסך שיכנס למחשב הזה, ולא כרטיס יקר מידי (עד האלפייה) אבל שיסחוב משחקים ועוד שאלה קטנה, יש דבר כזה מארז חיצוני לכרטיס מסך? תודה רבה :]
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מבקש עזרה בתרגום הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי זיגזגים כמו מדרגות סביב אובייקטים גם במשחקים גם בווינדוס וגם בביוס סביב הסמל של"ENERGY"עשיתי עדכון לביוס אחרי איפוס כמובן ועדיין הבעייה ממשיכה והיא לא קשורה לווינדוס כי שיחקתי גם בהגדרות של המסך וגם בהחלקת השינון[ANTIALISING] וזה גם לא עזר,יכול ליהיות שהכרטיס מסך שלי נדפק או הביוס אם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר התלבטות "הלכתי על בטוח" ורכשתי מסך Mitsubishi Diamond Pro 930SB. המסך נותן תצוגה טובה מאוד בכל מה שקשור בקונטרס וצבעים. דבר אחד לא מסתדר לי - אני לא מצליח לקבל קו אופקי ישר. הקו האופקי הוא בצורה של קו קעור, במיוחד בחלק העליון והחלק התחתון. שחקתי עם ההגדרות של המסך במשך שעות, ואף מהפרמטרים לא משפיע על עניין זה. האם מישהו מכיר את העניין? האם מדובר בתקלה, או שלמרות כל השם שניתן למסך זה, זו עדיין מגבלה בלתי פתורה. סה"כ אם מסך בסדר גודל שכזה לא נותן קו אופקי ישר, אז איזה CTR כן נותן. אשמח לתגובה מהירה, שכן אני עדיין יכול להחזיר את המסך למוכר.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחזק במיוחד - לא חשוב הנתונים.... העניין הוא שאני מתכוון להשתמש בו במיוחד ליצירת תלת מימד ואנימציה. אבל ברור שיהיו עליו גם משחקים, ואני מפחד שהכרטיס מסך שלי יתיישן מהר מדי ולא יעמוד בדרישות השאלה שלי היא האם ללכת על ה-geforce 6600gt, או להשקיע עד הסוף ב- 6800gt. וגם: אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול איכותי של 5.1 ומעלה....
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום חברים מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה שמופיע בקישור? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
לא מצאתי מקום יותר טוב לשאלה חשבתי על זה למשל: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16815100049 יש אולי משהו אחר יותר טוב או שנותן תמורה יותר טובה? * לא מוגבל רק לכרטיסי טלוויזיה שיש בישראל, אני מזמין מאיביי או מארה"ב דרך כתובת וירטואלית.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הבעיה היא שחיברתי משהו לvideo in אבל שאני בודק בתוכנות של לכידת ווידאו למשל windvr אז התמונה שמתקבלת עושה flickering, התחתית שלה בצבע ירוק מה אני אמור לעשות כדי לסדר את זה ולקבל ווידאו אין כמו שצריך? יש לי את catalyst control center 6.8
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, ולמען האמת כבר הזמנתי אחד הבוקר: MSI geforce nx6600GT vtd 128. על החברה החלטתי אחרי שהמוכר המליץ עליה מאוד, ואמר שמקבלים איתה 3 שנות אחריות לעומת שנה אחת בלבד עם גיגהבייט (הכרטיס שביקשתי). הבעיה התחילה אחרי שחבר שלי (שעשה בדיקות מקיפות) אמר שהוא לא יודע מה זה NX שכתוב בדגם. מאז אני מנסה לחפש, אבל לא מוצא תשובה. עד עכשיו גיליתי שיש 6600GT בלי תוספת, עם NX ועם FX. מה ההבדלים ביניהם? לא מצאתי תשובה... אני מקווה שזה בסדר לציין שקניתי את הכרטיס באייבורי (שיש להם קשר לMSI, וכנראה בגלל זה הוא מאוד המליץ על הכרטיס). כמו כן, לוח האם שלי לא תומך בPCI-E (הוא בן שנה בערך). אגב, הדחיפות היא כי אני רוצה להספיק לשנות את ההזמנה עוד הערב.. אני מקווה ש…
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
על קופסת כרטיס הרדאון 9500 פרו שלי רשום שהוא מיועד ל windows ME/XP, האם אני יכול להתקין את הכרטיס על ה windows 98 second edition שלי? או שאני צריך לשדרג windows? אם ניתן להתקין את הכרטיס על windows 98, האם אני צריך להוריד דריברים אחרים מאלו שבאים בקופסא (הכרטיס של ATI)? (אם כן, קישורים יתקבלו בברכה). עוד דבר, ברצוני להתקין את הכרטיס על לוח אם של ASUS דגם P4S533-VM עם כרטיס מסך אונבורד, האם מספיק למחוק את הדריברים של הכרטיס ולמחוק אותו מהביוס, או שצריך גם לשנות משהו אחר (במדריך לרדיאון כתוב שחלק מהכרטיסי מסך אונבורד יש להוציא מכלל פעולה על הלוח אם עצמו). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אז מה אני צריך לעשות כדי שיראו בצבע? יש לי כרטיס geforce 6600gt 128mb כשהמרכת עולה רואים בטלוויזיה בצבע והמחשב פועל ב-safe mode גם כן, אבל שאני מעלה את המחשב רגיל רואים שחור לבן.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
הי כולם. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש (למשחקים), כיום יש לי RADEON 9200 עם 128 MB, משהו שכבר עבר זמנו. עכשיו ככה, הציעו לי nVidia 6600GT עם 256 MB ב 720 שקל, ו RADEON X800GTO עם 256 MB (ו 256 BIT של INTERFACE) ב 1200 שקל. השאלה היא - האם ההפרש בביצועים בעצם שווה את ההפרש במחיר?? האם שווה לקנות את הX800GTO או את ה6600GT? ד"א- מדובר באפיק AGP, אין לי PCIe תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב בין שנתיים שלוש ואלה הנתונים: ספק SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze כרטיס מסך TwinTech GeForce GTX460 768MB מעבד AMD Phenom 955 לוח אם Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET זכרון Corsair 2GB DDR3 1333Mhz (שני סטיקים, סהכ 4 ג'יגה) לאחרונה נכנסתי קצת לעולם המטבעות הוירטואלים ושקלתי לחצוב קצת. הבנתי שכרטיסי AMD עדיפים בהרבה על פני נוידיה. מצאתי כרטיס שמניב קצב חציבה לא רע ותקציב יחסית סביר. האם המערכת הנוכחית שלי תצליח להחזיק sapphire radeon vapor x 7950 OC ? זה הלינק להכרטיס.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון להיום יש לי המפרט הבא: P4 3.0 HT מסוג 775 שמתחמם פחות למרות שזה פרסקוט זיכרון של ג'יגה שפועל ב- Dual channel בתצורה של 512*2 ---כרטיס מסך pci-e x600pro של ג'יגהבייט (128 זיכרון, סביר אבל לא בשמיים )--- השאלה היא אם אשדרג ל-7900GS לדוגמה, האם ההשקעה תהיה כדאית? כי היום שמעתי שמשחקים מנצלים יותר את המעבדים כפולי הליבה במיוחד של משפחת conroe... יותר חשוב לי שיהיה רזולוציה 1280 (מסכי LCD של 19" הרוב כאלה) כאשר הגרפיקה במצב High או יותר, וחשוב לי ה-HDR (מתכונן ל-gothic3 מי שמכיר...) ואם עדיף להסתדר בינתיים עם כרטיס חלש יותר - ולהשקיע בעתיד באחד סביר יחד עם מחשב חדש, אז גם טוב. תודה על כל תגובה בנושא
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי לתת לי קישור לגרף השוואה בין כ.מסך AGP בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מבקש תוכנה לבדיקת יציבות כרטיס מסך של NVIDIA יש לי 260GTX 216P של GAINWARD אני רוצה פשוט לבדוק יציבות ,לראות אם הוא עושה בעיות.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איזו תוכנה מומלצת? הבנתי ש ATI TOOL לא תומך עדיין בכרטיסים האלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-