כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
משיהו יכול לתת מידע עלים כמו תאריך יציאה ,מחיר,תכונות וכדאי לי לקנות 8XXX או לחכות לכרטיסים האלה?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום רב אני עובד עם מסך: LG 795FT PLUS ברזולוציה 1024*768 וכרטיס מסך MX440 המסך עובד כרגע על תדר ריענון 85hz. האם אני יכול להעלות ל- 100hz ללא חשש שיגרם נזק למסך? האם LG "נותנת אור ירוק" ללקוחות שרוצים לעבוד בקצב ריענון זה?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
-
שלום... אני מעוניין לקנות מסך טוב.. עכשיו יש משכורת אז אין בעיה של כסף ממש.. אני רוצה לדעת מה עדיף.. מסך 19 או 17... ואם אפשר שם אחד או שניים על כל גודל של מסך.. שיהיה איכותי וטוב.. כמובן לא לחרוג יותר מדי... מקסימום שאני מוכן להשקיע על מסך.. 2-2.5K תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ניסיתי להזמין כרטיס וזכרונות דרך NEWEGG גם דרך המסטרקארד וגם דרך הפייפל, אבל מסתבר שהם מוכנים לקבל אותם רק אם הם חשבונות אמריקאים... מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי אתרים שכן מקבלים מסטרקארד בינלאומי או פייפל בינלאומי ??? ידידה שלי עוד מעט מגיעה לשם, ואני צריך להזמין את זה כמה שיותר מהר למקום שבו היא הולכת לגור בשבועיים הקרובים על מנת שהיא תוכל להביא לי את זה תודה, אורי
-
- 13 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD במחיר של עד 2000 ש"ח. אני מתלבט בין הבאים: 1. Samsung 710T. - 12 ms, 1:600, 300 cd/m2. - price: 1950ns. 2. Viewsonic vg712s - 12ms, 1:500, 250 - price: 1946ns. 3. price: 1880ns - Iiyama E431S - 16 ms, 1:450, 250. 4.LG 1730B - 12ms, 1:550, 250 - price: 1850ns. 5. price: 1388ns - NU QL711V - 16ms, 1:500, 320. אני עוד לא ראיתי את המסכים פיזית, כרגע בחרתי את אלה על בסיס יחס עלות תועלת. המסך אמור לשמש גם למשחקים, לכן חשוב קצב הרענון נמוך. מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מסכים: סמסונג 173V "17 או LG L710S מה אתם אומרים? יש לכם אולי רעיונות יותר טובים?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי לכולם! אני מבולבל מכל הכתבות. אני צריך כ. מסך 900-1000 ש"ח שיהיה שקת יחסית. אני הולך להשתמש ב OC
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך שאפשר לחבר אליו 2 מסכי HDMI + 2 מסכי מחשב (DVI/RGB) לא לשימוש משחקים אלא לשימוש משרדי. עזרתכם מוערכת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב מחשב לאחותה של אישתי, ומכיוון שהתקציב לא נותן לי להתפרע, אני נאלץ לחסוך בכל מיני דברים. מכיוון שהמחשב לא יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אז הוחלט לחסוך קצת על חשבון כרטיס המסך (המחשב לצורכי גלישה, עבודה עם תמונות, סרטים וקצת משחקים). אני לא מצליח להחליט איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקחת, כזה שיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר ומצד שני לא יהיה מאוד יקר. ולכן אני פונה אליכם, חברים, שתעזרו לי. את המפרט הבא עזרו לי להרכיב חברי הפורום, ואני מודה להם על כך, נשאר רק פריט אחד אחרון לסגור - כרטיס המסך. מעבד: Intel Core 2 Duo Quad Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX. פתרון-קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L. זיכרון: 2x1GB DDR2 G.Skill 800…
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חשוב שיהיה עם זמן תגובה 16MS(מיועד בין השאר למשחקים), ועם איכות תמונה גבוהה ביותר. חשבתי על ה-Viewsonic VP171, הבעיה היא שאין בו רמקולים מובנים, דבר די הכרחי בשבילי.. רציתי לדעת אם יש מסך ברמה של המסך שהזכרתי עם 16MS ועם DVI, עם רמקולים מובנים. תקציב כאמור בכותרת, בין 3K ל3.5K. תודה.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה, אני לא מצליח להגדיר את המסך ה HERTZ הוא על 65, ואני לא יכול לעלות אותו ל 85 ( יש לי כאבי עיניים ) אז בבקשה תעזרו לי לפני שהעיניים שלי יעלו באש ;D תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי, שואל בשביל חבר שמעוניין לרכוש את הכרטיס עבור משחקים ותכן HD(ישב במערכת HTPC) יחד עם מעבד Q6600. האם הכרטיס הזה יספק את הסחורה ,במיוחד עבור HD? ובכלל מה המחיר ההוגן לכרטיס כזה בן 4-5 חודשים. תודה
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני נמצא בפורום הנכון... אני מבקש את עזרתכם בהשוואה בין כרטיסי מסך הבאים: GTS8800 640MB MSI או LEADTEK.... כרטיס של איזה חברה יותר טוב...? שאלה נוספת בנוגע לצורבי SATA האם הם פחות טובים או יותר טובים מIDE (השערתי שיותר טובים אך אני לא בטוח..) תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
חברים, אני קניתי את הכרטיס הזה לפני שבוע למערכת הישנה שלי , המטרה שלי היתה שדרוג הכרטיס מסך כדי שאני אוכל לצפות בתכני HD ללא בעיה. פנטיום 4 , 3 ג'יגה הרץ. 1 ג'יגה זיכרון פנימי. 320 ג'יגה דיסק קשיח. לוח אם- Abit ic7 max3 ספק כוח - Thermaltake 420w - יש לי מושג כללי בהתקנת חלקים למחשב, כולל כרטיס מסך. אולם הפעם אני חושש שפספסתי משהו בהתקנה ובגלל זה הכרטיס מסך לא מתפקד. הכרטיס מתחבר לחשמל , הוא מגיע עם כבל כוח שצידו האחד מתחבר אליו, וצידו השני מתפצל ל- 2 יציאות MOLEX שבכל אחד יש 3 פינים. מה שעשיתי, ניתקתי את החשמל מהמפסק של הספק כח. אני התקנתי את הכרטיס מסך בחריץ- AGP , וידאתי שהוא יושב טוב וחיזקתי את הבורג שלא יזוז. חיברתי את הכבל חשמל מהכרטיס מסך אל MOLEX אחד (בגלל שלא הי…
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס 8800GT של PALIT. ניסיתי לחבר אותו לטלוויזיה אך ללא תוצאות. השתמשתי במתאם הRCA שמקבלים בחבילה... צד שמאל בתמונה ואליו חיברתי מין RCA של נקבה משני הצדדים ואליו RCA צהוב ישר לAV של הטלוויזיה. בטלוויזיה לא ראו כלום והלוח בקרה של NVIDIA לא זיהה טלוויזיה מחוברת. ניסיתי לחבר את הRCA הצהוב לSCART ואז לטלוויזיה ואותו הדבר קרה.. מישהו יכול לעזור? והאם יש אפשרות בכלל לחבר את הכרטיס הזה לטלוויזיה שהיא לא LCD? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. היום קיבלתי hd 5670 של sapphire, שיחליף gts 250 של gainward. אני רוצה לתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון בתחום, לפני שאני שאני יורה לעצמי ברגל. אני יודע שאני צריך להחליף פיזית את הכרטיסים, להפעיל את המערכת במצב בטוח ואז למחוק את הדרייבר הישן. השאלה: איך בדיוק אני מוחק את הדרייבר (דרך מנהל מערכת, או איזה תוכנת צד שלישי)? והאם אני צריך לחפש בנרות (בין התיקיות במערכת) את השאריות של אותם דרייברים? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כבר העלתי את הנושא בעבר ולא קיבלתי תשובות מספקות לכן אני מעלה זאת שוב אני עומד לרכוש מחשב חדש לכן אני זקוק ליעוץ לפני הרכישה . אני רוצה להפעיל משחק כמו פלייטסימולטור , משחק שתומך בריבוי מסכים [ אני לא בטוח אבל שמעתי שאפשר עד 9 מסכים כשבכל מסך רואים תמונה אחרת ) אבל ידוע לי שכרטיסי המסך יכולים לעבוד רק עם 2 מסכים אני רוצה להפעיל 4 מסכים ולא יודע איך לעשות את זה כל מידע בנושא יכול לתרום
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מצאתי בפורום שום מדריך, שמפרט איך לבצע עדכון BIOS לכרטיס מסך. אני יודע שקיימות הרבה תוכנות לשידרוג הביוס של ATI כגון: ATIwinflash, ATIflash, RADEON BIOS EDITOR.... אם מישהו מכיר ויודע, אשמח לקבל עזרה. הכרטיס שלי זה ATI 4870 1GB PALIT (רשום גם במפרט שלי). יש לציין שאין לי כונן דיסקטים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שבועות שמתי לב לבעיה משונה. לכל החלונות שלי יש מן "צל" אופקי. אנסה להסביר: אם חלון מסויים פתוח במרכז המסך אני רואה מעין צל אופקי בשני הצדדים. בפס הכותרת של החלון, לדוגמה, רואים פס דק "שקוף" הנמתח ימינה ושמאלה עד לקצה המסך (כך גם בשאר חלקי המסך). אפשר לעבוד כך אבל זה ממש מרגיז. השאלה שלי היא האם מישהו נתקל בתופעה כזו ? האם זו בעיה במסך או בכ. מסך ? הכרטיס הוא ATI 9500 pro והמוניטור הוא של מאג 770T. תודה
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מבקש עזרה בקניית Geforce9800 למשחקים בין 2 אופציות שמצאתי כבר אופצייה ראשונה Gainward 9800GT 512MB GeForce 9800GT 512MB, HDMI, DVI, VGA http://www.gainward.com/main/ מצאתי חנות שמוכרת ב650 ש"ח אופצייה שנייה Inno3D® GeForce 9800 GT http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9800gt.htm שמוכרים באייבורי ב615 ש"ח המליצו לי על החברה הראשונה אבל אין לי מושג למה.. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי מה ההבדל ומה כדאי לבחור אני לא גיימר כבד אבל אני נהנה מאוד לשחק משחקי מחשב בהתחשב שלא שיחקתי המון זמן בנוסף זה קורה לאחר שהיו לי תקלות עם הכרטיס מסך הישן יחסית המחשב יחסית חדש המפרט מעודכן... תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב דק (יעני עם מארז דק) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך במקום האונבורד שאני משתמש בו עכשיו אז בבקשה מכם תמליצו לי על כרטיס מסך שיכנס למחשב הזה, ולא כרטיס יקר מידי (עד האלפייה) אבל שיסחוב משחקים ועוד שאלה קטנה, יש דבר כזה מארז חיצוני לכרטיס מסך? תודה רבה :]
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מבקש עזרה בתרגום הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי זיגזגים כמו מדרגות סביב אובייקטים גם במשחקים גם בווינדוס וגם בביוס סביב הסמל של"ENERGY"עשיתי עדכון לביוס אחרי איפוס כמובן ועדיין הבעייה ממשיכה והיא לא קשורה לווינדוס כי שיחקתי גם בהגדרות של המסך וגם בהחלקת השינון[ANTIALISING] וזה גם לא עזר,יכול ליהיות שהכרטיס מסך שלי נדפק או הביוס אם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר התלבטות "הלכתי על בטוח" ורכשתי מסך Mitsubishi Diamond Pro 930SB. המסך נותן תצוגה טובה מאוד בכל מה שקשור בקונטרס וצבעים. דבר אחד לא מסתדר לי - אני לא מצליח לקבל קו אופקי ישר. הקו האופקי הוא בצורה של קו קעור, במיוחד בחלק העליון והחלק התחתון. שחקתי עם ההגדרות של המסך במשך שעות, ואף מהפרמטרים לא משפיע על עניין זה. האם מישהו מכיר את העניין? האם מדובר בתקלה, או שלמרות כל השם שניתן למסך זה, זו עדיין מגבלה בלתי פתורה. סה"כ אם מסך בסדר גודל שכזה לא נותן קו אופקי ישר, אז איזה CTR כן נותן. אשמח לתגובה מהירה, שכן אני עדיין יכול להחזיר את המסך למוכר.
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-