כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. ברשותי RADEON 9600XT, שידרתגי לא מזמן לדריברים 6.1. ליציאת TV מחוברת TV כמובן. הגדרתי בHOTKEYS שמעבר בין המסכים יהייה בעזרת לחיצה על שני כפתורים. אני עובד על תדירות במסך של 85HZ. כאשר אני עובר לTV ומחזיר התדירות נופלת ל60HZ כל פעם. מישהו יודע איך אני מגדיר שזה לא יקרה? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי איפה תדרגו את ה-9700Pro בהשוואה לכרטיסי ה-1K~ שקלים של היום? ומה נחשב לקניה חכמה בטווח המחירים הזה כיום (עם חריץ AGP). תודה מראש לכולכם
-
- 14 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ערב טוב הכרטיס (יותר נכון השבב) 300X של ATI לאיזה כרטיס הוא משתווה של נוידיה? אני פשוט לא מכיר את הכרטיסים שלהם :s05: דרך אגב מישהו יכול להביא לי את הדגמים בהשוואה בין שניהם תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, את האמת לא ידעתי איפה לשאול אבל פה נראה לי הכי מתאים. אז ככה: יש לי כרטיס מסך של Nvidia מדגם Geforce FX 5200 ומעבד אינטל 2.8 ו-80 ג'יגה זיכרון מהירים. פירמטתי את המחשב לא מזמן והתקנתי את הכל כנדרש. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל משחקים בצורה חלקה והם עובדים לי איטי. נגיד כמו המשחק unreal tournament 2004 עובד אצלי איטי ואני יודע שאצל חבר שלי שיש לו אותו כרטיס מסך וזה עובד לו מצוין. או גם פיפא 06 כנ"ל. מה אוכל לעשות בנידון? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום. רכשתי כרטיס Hauppauge 350 התקנתי הכל עכשיו אני מחבר את הממיר דרך החלק הזה שרכשתי במיוחד http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8061 אבל אני רק שומע תקולות מהממיר ולא רואה תמונה למה ממה זה יכל להיות?(הכרטיס חדש) עריכה: אני צופה דרך התוכנה שקיבלתי בדיסק WinTV2000
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, אני בספק אם זה שייך לפורום הזה אבל... התוכנה 3Dmark 05/03 לא עובדת לי.. אני יעלה תמונות שתראו מה הבעיה :\ [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך, התקציב הוא עד 1000 ש"ח. יש לי AGP, חשבתי על 800xt של ATI אך יש לו יציאת PCI EXPRESS. לוח אם: 865PE neo2-s. על איזה כרטיס מסך כדאי ללכת בתקציב הזה? אני רוצה משהו סוס, שגם יחזיק להרבה זמן. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך AGP הייתם ממליצים לי לרכוש עד 800 ש"ח? הכרטיס הישן הלך, ואני לא רוצה להשקיע סכומי עתק... אם יש כרטיס זול יותר שמספק תרומה פחותה באופן לא משמעותי, עדיף לי אותו.
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
אני רוצה להחליף כרטיס מסך. יש לי מחשב P4 1800 זכרון 256 כרגע רץ עם GFORCE 2 440 אם אנלא טועה חשבתי על Raedon 9250X כדאי לי ללכת עליו או שאתם ממליצים לי על משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אז כמו שרשום בכותרת קנו לי כרטיס מסך חדש (כרגע יש לי ג'י פורס 5200). אז כל הכרטיסי שהם הביאו לי הוא של ASUS דגם: A9550GE 256MB. רציתי לדעת עם הכרטיסי הזה שווה משהו, ועם כדי לי להחליף אותו במה שיש לי עכשיו? אלון
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... אתמול קניתי מחשב חדש....ואיך לא ישר רצתי לבדוק כמה טוב המפרט ואיזו תוכנה יותר טובה לבדוק זאת מאשר 3DMARK (גירסה 2005) אז הרי בדקתי..והתוצאה שקיבלתי היא לא אחרת מ 5324....וכאן בא החלק בו אני שואל אותכם אם תוצאה שכזאת שווה משהו??? ??? נ.ב המפרט יבוא מאוחר יותר
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה המלצות על מסכי מחשב LCD , רחבים וקצת גדולים, משהו בין 24 ל- 29 אינטש, אמור לשמש בעיקר לסרטים ומשחקים. כל לינק למוצר כזה, יהיה טוב - בלי קשר למחיר ! כמובן כמה שיותר זול יותר טוב תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות 6600 רגיל ואז ראיתי שיש משהו יותר זול ובדקתי פה בפורום על האשכול של ה 7300GS שהוא יותר טוב... הסתכלתי מחירים ווואלה הוא עולה 600 ש"ח... רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס מסך? שווה לקנות? PINE XFX Geforce 7300GS 256MB DDRII 256bit DVI TV-Out PCI-E
-
- 13 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שאלה בכותרת מה יתן יותר ביצועים ויחזיק יותר זמן ? כי ל 7800 יש יותר צינורות עיבוד אני רוצה לשחק את כול המשחקים החדשים שיצאו תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי בזמנו כרטיס Radeon 9800 Pro אבל עם כל דרייבר שהתקנתי הוא זוהה (ועדיין מזוהה) כ9800 XT, גם בdxdiag וגם באי אילו תוכנות ניטור ותחזוקה של המחשב. בהנחה שמדובר ב9800 פרו ולא בXT, האם הדבר עלול ליצור בעיות כלשהן?
-
- 10 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, מהם כרטיסי המסך, הזולים ביותר, שיש להם יציאת Dual Link DVI (יכולים להריץ רזולוציה של 2560X1600) ונותנים ביצועים טובים (לא משחקים ושות') ? וכנ"ל לגבי רזולוציה של 1920X1200. בנוסף - מאיזו רמה של כרטיסי מסך רצוי לא לרדת אם רוצים להנות גם ממשחקים ברזולוציות אלו ? תודה
-
- 13 תגובות
- 988 צפיות
-
-
המגזין PCWORLD מדרג את 10 מסכי "19 LCD הטובים ביותר : http://www.pcworld.com/reviews/article/0,aid,123858,pg,1,00.asp
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/?9139 אני חושב שזה מהר מדי.......... :-\ קרדיט לפה : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=89976
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס ב2000 שקל. מוכן לעשות OC על קירור סטוק, או על קירור נורמאלי אבל שביחד איתו יצא 2000. אני מבין שנכון לכרגע הכי כדאי 7800GT, אבל יש משהו שכדאי לחכות בשבילו? שיוצא ממש בקרוב?
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שני כרטיסי מסך 6800GS, ולוח מדגם GA-K8NXP-SLI קיבלתי איתו את הגשר שמחבר בין שני הכרטיסים ! רק לפני שאני מחבר ועושה טעות רציתי לדעת אם זה משנה אך מחברים את הגשר ? כי הוא יכול להיכנס משני הצדדים... תודה מראש ברק.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
מי שהוא מכיר את הכרטיס - PINNACLE PCTV 40I ?? שווה משהו?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כולם מדברים על פלטרים... שאני משחק במשחק לדוגמא COD2 אז אני נותן על כול האפשרויות של הגרפיקה על "גבוה" וזהו... אין שום דבר שמזכיר את המילה פילטר.... מישהו יכול להסביר לי מה זה? ואם זה בכלל קיים בתפריט של המשחק הזה ובמשחקים בכללי? תודה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איזה כרטיס יכול להוציא 1080P בחיבור לטלוויזיה LCD שמקבלת 1080P?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-