כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף כרטיס מסך עכשיו אני צריך שתביאו המלצה לכרטיס מסך עד 600 וזה כולל הרכבה כי אני לא יודע ואין לי זמן ללמוד גם... השימוש יהיה אך למשחק CS 1.6 תגידו לי איזה פרטים אתם צריכים לגביי המחשב ואנסה להביא לכם אותם זה הלוח אם: INTEL G41C-GS הספק הוא ספק ג'נרי של 450W המסך הוא מסך BENQ 22" רזולוציה מקסימלית 1920x1080 Intel® Core(TM2) Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz זה המעבד
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות RADEON 9600 PRO. השאלה היא האם כדאי להוציא עוד 150 שקל ולקנות הרקולס במקום ספיר? מה גם ששמעתי שהיבואן שייבא את הרקולס הפסיק לייבא, והיום מייבא אותו איזה "עב'ם", כפי שאמר לי איזה איש מחשבים..... האם זה בטוח לקנות הרקולס, לאור הדברים הללו?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש שתפקידו העיקרי הינו הרצת משחקים "בינוניים" כגון heroes of might and magic 6 אני לא מעוניין בכרטיס של גיימרים כבדים או משהו בסגנון אלא בכרטיס בעל יחס עלות-תועלת טוב שיחליף את הכרטיס המובנה שהגיע עם המחשב ויתן מענה טוב למשחקים שכרגע עובדים אבל רצים בצורה קצת מקוטעת. להלן המפרט של המחשב שנקנה לפני כשנתיים: מעבדAMD PHENOM II X6 1055T (2.8GHz) 125W גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 לוח-אםGIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3 דיסק קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ צורבDVD-RW - SATA115 כרטיס מסךמובנה במעבד מארז ANTEC SONATA 3 + ספק 500W תודה רבה לכל העוזרים! עמ…
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך..חדש.. וחשבתי על Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB בבקשה כל מי ישיכול להגיד לי איך הוא.. שיכתוב לי..או כרטיסיים אחרים במחיר הזה תודה לכל מי שעזר לי !!!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כשאני מחבר עם כבל S-video אז רואים מעולה.. אבל אין קול.. איזה חיבור אני צריך לקול? עם תמונה בבקשה.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי חבר טוב שנוסע (עבודה) מידי פעם לארצות כנראה ששבוע הבא הוא שם ככה אז אני מתלבט אם לקנות את 8800GTX ההפרשים בין הארץ לארצות הברית כמעט 1000 שקל מה גם שהדולר יחסית נמוך מישהו יכול להמליץ לי על חנויות מסוימות?? ובכלל האם זה כדאי מבחינת אחריות?? יש בעיה לשלוח מוצר לחו"ל לתיקון ?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב ה-7800GS או ה- 7600GT הן לAGP והן לPCI E ???
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הופעה של דגם ה-DG1 המסקרן בתיעוד גוף תקינה רשמי חושפת כמות מצומצמת של יחידות עיבוד בתוכו. האם זה רק כלי פיתוח או עדות לתוכניות המסחריות של ענקית השבבים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, בזמן האחרון מספר משחקים עם גרפיקה גבוהה, לדוגמה, Grid ו-COD:World At War גורמים לכרטיס מסך שיש לי (ati radeon x1950xt 512mb ddr3) להתחמם יתר על המידה.. סביבות 110 מעלות. בפעילות רגילה הוא נמצא על אזור ה-70. תופעה זו הביאה אותי למסקנה שעליי להחליף כרטיס מסך. לכן, אני שואל ומתייעץ:: א. האם הסקתי את המסקנה הנכונה? ב. האם הוספת גופי קירור תספיק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מישהו יכול להפנות אותי? עשיתי חיפוש, וגם ב TOM'S אין XT
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
אני מתלבט אם לקנות LCD עם DVI שיעלה לי בסביבות ה2800, ובנוסף לכך אני צריך לקנות כרטיס עם חיבור DVI, FX5200 עולה 350, כלומר יצא לי 3150 לכל הפחות, או לקנות מסך איכותי LCD בלי DVI, כמו הסוני S73, שעולה 2500 בערך עם 16MS, כי יש לי GF4MX בלי חיבור DVI. ממש השיפור של הDVI משמעותי או שזה לא כזה קריטי? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש כרטיס מסך למחשב שמיועד בעיקר לעריכת סאונד... אבל גם קצת לעריכת גרפית + משחקים. הבנתי שלעריכה גרפית עדיף NVIDIA בגלל התמיכה בCUDA. הבעיה היא שאני צריך כרטיס מסך כמה שיותר שקט. איזה מהכרטיסים הבאים יותר חזק ואיזה יותר שקט? CLUB3D 9600GT 512MB DDR3 Arctic-Cooling Cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9313 או LEADTEK PX9600 GT 512MB GDDR3 (S-FANPIPE) FAN - retail http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9615 אם יש לכם עוד הצעות בסביבות ה-600 שקל, אשמח לשמוע... תודה רבה, סהר
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם לאורחנה צץ בי הרצון לשחק מספר משחקים, אני לא שחקן יומי או שבועי וכשאני משחק מדובר על שעה שעתיים ולא יותר יש לי מחשב PC עם המפרט הבא: לוח אם: Asus Strix Z270H מעבד: I7-7700k 4.2Ghz זיכרון: Corsair 2x16G 3000Mhz DDR4 זיכרון SSD: לא זוכר את היצרן / דגם ספציפי 250G ספק כח: SeaSonic G-750 Gold (750W) קירור מעבד BG021 - Be Quiet Pure Base 600 המחשב הזה ענה על הדרישות שלי ב5 שנים האחרונות (כולל משחקים קלים) ואני רוצה לשדרג אותו בכרטיס מסך תקציב: 1200-1500 ולא יותר יציאות מסכים: 2 מינימום משחקים שאני מעוניין לשחק בהם: Forza Horizon 4 F1 2019 Iracing …
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן חברים. חיפשתי באתר איזכור לכרטיס הנ"ל ולא מצאתי. מישהו יודע מתי יושק בארץ,ואם כן האם כדאי לחכות? הוא נראה מאוד אטרקטיבי. שימושי HTPC. http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-5000/ati-radeon-hd-5670-overview/Pages/ati-radeon-hd-5670-overview.aspx
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני משחק ב-watch dogs ויודע שיש איזה שהיא הגדרה גרפית במשחק עצמו שניתן לשחק איתה בכדי לראות לרחוק יותר את הסביבה של המשחק. זאת אומרת שאם אני שם את ההגדרה על LOW אז אני בקושי רואה את הסביבה של העיר לעומת ULTRA שאני רואה למרחקים את הסביבה. איזו הגדרה זו? (מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך)
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכם אני הרכבתי מפרט שאני מתכוון ללכת לקנות מחר... התכוונתי לקנות היום אבל לא הצלחתי לבחור כרטיס מסך... ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יוצא לי הכי כדאי ומשתלם להלביש עליו. אני ארשום את המפרט קודם כל ומייד אחריו את הכרטיסי מסך עם העלויות שלהם ומה שאני מבקש ממכם זה לבחור מתוך הרשימה כרטיס מסך שלכאורה יתאים לשימושי הכי טוב. להלן המפרט: מעבד: E6300 לוח אם: GB GA-965P-S3 כונן קשיח: SEAGATE 250 16 MB זיכרון : KINGSTON 1GB 667 כונן דיוידי: LG-DVD GSAH42N כרטיס מסך: LEADTEK WINFAST PX7300GT 256MB DDR3 DVI HDTV מארז+ספק : FOXCONN TLA570 CWT 350W PFC שימושים: אינטרנט, הורדות, מספר תוכנות מסרים מידיים הפועלים בו זמנית, צפייה בסרטים,(משחקים -לא מטרת המחשב אבל שתשאר האופציה). המחשב…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע בקשתי המלצה לכריס מסך שיריץ את MEDAL OF HONOR - AIROBORNE (כן, זה אני, הגיימר המזדקן...). המלצתם לי על גיפורס 7600 GT אבל אני לא מוצא כזה אלא רק GS. להזכירכם, להלן מפרט המחשב שלי: מעבד - pentium 4 2.8GHZ לוח אם ASUS P4 800X זכרון 512MB ספק כוח XP PRO כניסת AGP 4 MX GFORCE 440 השאלה היא מה ההבדל בין GS ל- GT והאם ה- GS לא יאפשר לי להריץ את המשחק ומשחקים דומים בעתיד, כראוי? תודה ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום. יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE GA-P55-UD3L קראתי את הMANUAL שלו והבנתי שהוא תומך ב CROSSFIRE (שזה של ATI) וכמו כן ראיתי גם עוד יציאה תואמת. השאלה שלי היא כזאת, האם זה גם תומך ב SLI של NVIDIA? ואם הבנתי נכון התושבת של כרטיס המסך זה PCI Express x16 Slot? תודה לעונים ולמנסים לעזור.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יש לי ספק 550W שמחזיק כרגע GTX280 אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא: "Asus gtx670-dcmoc-2gd5 2gb mini small form factor" האם הספק מספיק בשבילו? מצ"ב פרטים של הספק:
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס הזה: Xelo ATI Radeon 9700 128MB DDR והוא מאוד זול איך החברה בכלל פעם ראשונה שאני שומע עליה היא טובה? יש לכם אולי ביקורת עליו ?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הכוונה היא לרגיל.. לא gt ולא le ועוד שאלה.. הבנתי ש7600 יותר חזק מ6600 והם באותו מחיר... יש גם 7600 לחיבור agp?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מתלבט בין RADEON 5770 לבין GTX 260.מה עדיף? אני יודע שה-260 קצת יותר יקר אבל האם זה באמת שווה את הכסף? אני ישחק על רולוציה 1280X1024. הספק סוחב ולא יהיה צוואר בקבוק אני בטוח.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כמה לדעתכם NVIDIA שילמו בשביל מה שטום הרדרוור המליץ כאן - http://www6.tomshardware.com/graphic/20030714/vga_card_guide-70.html נראה לכם הגיוני שמכל הכרטיסים שנבחנו פה ( לא מעט... ) הקנייה הכי טובה תמורת הכסף היא FX 5600 ??!! אני קראתי בעשרות אתרים אחרים שכל סדרת FX 5600 ללא יוצא מן הכלל הם כרטיסים בינוניים מאוד שלא הצליחו להגיע לרמה של 9500 פרו + 9600 פרו שהם מוצאים פחות או יותר באותם מחירים בשוק ( גם בארץ - באזור 1000 - 1200 ש"ח וגם בחו"ל - 200 $ בערך.. ) עובדה לכך היא ש NVIDIA ( יכול להיות שאני טועה... אני לא סגור על זה ) מוציאה את ה 5700 במקום ה 5600... אז מה יש לכם להגיד על זה ? לפי דעתכם טום הרדוור בחר במלוא הכנות את ה 5600 FX או בעקבות פרסומת טובה וכמה מזומנים שיחז…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום אני כרגע בונה בלוק קירור מים לכרטיס המסך ולכן אני צריך את המרחק שבין החורים שיש על הכרטיס, החורים של הקירור. אני צריך רק את החורים שמסביב לליבה, כי הבלוק ישמש אותי רק ללבית הכרטיס, הבלוק לא יכסה את הזכרונות ולא אין לי צורך בכל החורים שעל הכרטיס. אם אף אחד לא יודע אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי לפורום שבו אני אקבל את התשובה לשאלה שלי. זה די חשוב לי, תודה מראש! עריכה: במידה הת'ראד מתאים יותר לפורום אוברקלוק וקירור, תגידו לו ואני אדאג להעביר אותו.
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-