עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מעוניין לשדרג את המחשב המפורט כאן כך שיתמוך במשחקים כמו SIMS 2. CPU Type Intel Pentium IIIE, 600 MHz (6 x 100) Motherboard Name ECS P6BXT-A+ (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM) Motherboard Chipset Intel 82440BX System Memory 196 MB SDRAM עדיף כרטיס מסך עד 750 ש"ח שאוכל להשתמש בו גם כשאחליף למחשב יותר מודרני.... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  2. Started by Ran B,

שלום לכולם. יש לי שאלה, שלא ממש ידעתי איזה מילות מפתח לרשום לחיפוש לראות אם היא קיימת כבר. ניסתי לחפש אבל לא מצאתי משו שעונה על השאלה שלי. ברשותי כרטיס מסך 6600GT של XFX. ובכלל ברוב כרטיסי המסך החדשים יחסית יש כניסת מתח (חיבור מולקס לכרטיס). כלומר הכרטיס מוזן במתח למרות ההזנה שיש לו בAGP (כנראה ע"מ לא להעמיס על הלוח אם). עכשיו השאלה שלי למה המתח הזה מיועד, האם הוא מיועד רק למאוורר שנמצא על גוף הקירור (שבא בסטוק) או לעוד דברים? כי החלפתי גוף קירור לכרטיס מסך (לזלמן) והמאוורר שלו מוזן ממולקס פשוט.. ובכל זאת השארתי את החיבור מולקס לכרטיס מסך. עכשיו השאלה האם אני יכול לנתק את החיבור מולקס מהכרטיס מסך, כי הוא היה שייך למאוורר סטוק שהיה מוזן מהכרטיס מסך. או שאני צריך …

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by d-murder444,

קודם כל בבקשה לא לנעול כי בדקתי בנעוץ ולא הבנתי שם כלום כי נותנים שם לינקים לעמוד ולא להורדה ואני לא מצליח להבין כלוםםםםם בבקשה אני צריך שזה יהיה בדיוק בשביל הכרטיס מסך שלי וזה בעיקר למשחקים... יש לי כרטיס מסך Gigabyte 6600GT [אם כותבים את זה ככה] בכל מיקרה לפני כמה ימים עשיתי פורמט ולא התקנתי שום דרייבר של NVIDIA ולא כלום [אני ממש לא מבין בזה] עכשיו ברגע שאני מריץ משחקים שהגפריקה אמורה להיות מממממש טובה אז הגרפיקה אצלי מופיעה כמו משחק של לפני מאתיים שנה!!! עכשיו אני צריך אם אפשר שתביאו לי תתוכנה שאני צריך [NVIDIA] או איך שלא קוראים לזה ואת הדרייבירים המתאימים והמעודכנים או משהו כזה.... בכל מיקרה אני גם יודע שיש כל מיני אפשריות בתוכנה הזאתי NVIDIA שאפשר לשנות... אז אם אפ…

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by Inertia,

יש דרך להפוך את הכרטיס לאחיו החזק בעזרת תוכנה בלבד? שמעתי דברים כאלה אבל אני צריך אישור. מישה מכיר? יודע אם זה עובד או לא ומה הסיכונים? ואיפה אפשר להוריד?

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by lennon,

שלום! מצאתי את 7800GT על Gigabyte ב400 ומשהו ש"ח, נראה לא הגיוני... http://www.technocomp.co.il/product.asp?productid=88 למישהו יש הסבר?

6. Started by yuval1101,

חברים יקרים שלום! ברצוני לרכוש מסך 19 LCD ואני מנסה לדעת הבדלים בין SYNC MASTER 913 לבין 930 או אם כדאי לרכוש את 930FB המהיר יותר. לעזרתכם אודה. יובל.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by FIRE-KID,

שלום לחבר שלי נשרף המסך.. הוא לא מבין במחשבים לכן הוא לא צריך מסך פלסמה או שטוח... מסך 17 אינץ' רגיל משהו זול (אבל שלא יהיה בלי רמה בכלל) תודה לכולם...

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by LAPD,

שלום אני מנסה לחבר את הטלויזיה שלי ליציאת TV Out של הכרטיס מסך. חיברתי את הטלויזיה עם הכבלים שהביאו לי עם הכרטיס מסך, הכנסתי את כל ההגדרות במחשב, העברתי ל-AV1 בטלויזיה ו ... לא רואים כלום. המסך טלויזיה שחור. בדקתי שהפורמט מכוון ל-PAL שהטלויזיה תומכת בו (למרות שהיא תומכת גם בNTSC). שראיתי ששום דבר לא עוזר אז הלכתי לאתר של Nvidia ומצאתי את המדריך הזה http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=32&p_created=1096498785&p_sid=7n3JOY*h&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTAwJnBfcHJvZHM9MCZwX2NhdHM9MCZwX3B2PSZwX2N2PSZwX3NlYXJjaF90eXBlPWFuc3dlcnMuc2VhcmNoX2ZubCZwX3BhZ2U9MSZwX3NlYXJjaF90ZXh0PVRW…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  9. nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB Gigabyte אני כנראה קונה אותו בארזיה בלי כל הדברים הנוספים OEM השאלה שלי יש לי מסך CRT אם לכרטיס יש חיבור רגיל לCRT או שצריך מתאם לפי מה שראיתי בתמונה שלו יש לו חיבור רגיל אבל אני לא בטוח בזה כתוב משהו על מתאם ל D-SUB מה זה ואם צריך מתאם אם המתאם מגיע בארזית ה OEM ואפיה אפשר לקנות מתאם כזה במידה וצריך ?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by X-BLADE,

יש לי טלווזיה 40 אינצ' ובמחשב זה 17 אינצ' ואני רוצה לראות סרטים במסך יותר גדול... יש לי יציאת TV בכרטיס מסך ( GeForce 6600) ואין לי מושג עם איזה כבל מחברים אותו לTV ואיפה קונים את זה... תודה לעוזרים X-BLADE

11. Started by QQQ,

איזה כרטיס יותר טוב מבין השניים? הכרטיס הראשון: GeForce 6800GS לינק: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX68G256D-B.htm#) הכרטיס השני: DUAL GeForce 6600GT Dual 256MB Dual 128Bit לינק: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-3D1.htm# אני מדבר על שני הכרטיסים בלי שום קשר למחיר... תודה.

• 18 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by 1moshiko1,

שלום לכולם! יש לי מסך דק של NESO ורציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות אותו מבלי לגרום לו נזק... תודה ולילה טוב

13. Started by lmlm,

החלק הראשון: קודם כל ATI מוזילה את 1800XL ל 300$ כמו ה 78$ החלק השני שזה המידע: היו לו 12 צינורות עיבוד ו 8 vertex processors( אין לי משוג איך אומרים בעברית) הוא יהיה מבוסס על ליבת ה R520 והוא יהיה בערך בכוח של 1800 (אם הבנתי נכון) הוא ילחם ראש בראש ב 68GS ובסידרת 7600 ויעלה 180$ לבין 250$ וישחורר מאוחר יותר במרץ (כנראה אחרי סידרת 7600) מקור המידע: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060221082154.html תקנו אותי אם טעיתי בתרגום

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by Snufkin,

הלכתי לחנות וקניתי היום את הכרטיס מסך: Pinnacle PCTV 40i או זה לפחות מה שהיה רשום על הקופסא. נדמה לי שקיבלתי בטעות את ה110i במקום ה 40i . איך אני יכול לבדוק איזה כרטיס קיבלתי? יכול להיווצר מצב שהתקנתי דרייברים של 100i במקום של ה-40i והכרטיס יעבוד רגיל? יש דרך לבדוק את זה ב100 אחוז? עריכה: בregister מתוך התוכנה, אתר האינטרנט זיהה את הכרטיס כ PCTV MediaCenter 300i מה נסגר?

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by KingAlpaca,

שלום לכולם, הלכתי היום לחנות אלקטרוניקה בשביל לבחור מסך, והמוכר המליץ לי על שני מסכים: 1.IBM L171. האם מישהו מכיר אותו? 2.סאמסונג 730BF. שהבנתי פה שיש איתו בעיות, רק אני לא מבין איזה בדיוק. ואיך שניהם עומדים יחסית לסאמסונג 730B, שמישהו אחר המליץ לי עליו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by NTK1,

אני מחפש את הכרטיס הכי טוב לצפיה ב-HD (כל הפורמטים של HD) והוא לא מיועד למשחקים מה הכרטיס שהכי מתאים ומה המחיר?

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by jimi,

מה זה MS?? צריך במסך MS גבוה או נמוך?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  18. Started by ido-nava,

יש ברשותי כרטיס מסך evga 6800gs ועכשיו רציתי לדעת עם אני יחבר כרטיס של gigabyte אן leadteck זה יעבוד בתצורה ? או שחייב EVGA? תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by RayZ,

היי, אממ, רציתי לקבל חוות-דעת. איך המסכי LCD של NU? הם עולים 1200 ש"ח, איך הוא?

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by rtr,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.html 81.98 -> תאריך יציאה 7.2.06.... אני מישתמש בדריוור הזה לפחות חודשיים אם לא יותר מה לכל הרוחות....? זו הדרך של NV לטייח את העובדה שם לא הוציאו דריוור כבר המווווןןןןן זמן ? עריכה: משהו שעלה לי לראש.. אולי הדריוור הזה פשוט תומך בכרטיסים החדשים (73GS/78GS) והם לא רצו להחליף תסיפרה ל 82... כי ... (אין לי מושג...) אולי הם רוצים משהו מיוחד יותר ?

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by lmlm,

? האם זה יתן לו שיפורים כמו לHIGH ENDS?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  22. Started by RonTwins,

שלום,לדוד שלי יש את המחשב הבא: AMD Athlon FX-57 939 DFI LanParty UT RDX200 CF-DR Sapphire Radeon X1900XTX CF Edition X2 Maxtor 300GB S-ata 16MB OCZ EL Gold GX XTC 2048MBX2 500MHZ=4Giga Sunbeam Transformer BLACK OCZ PS 520W Modsream והוא רוצה להשלים את המערכת עם איזה מסך 40'' אינץ' למחשב. התקציב שלו הוא 12,000 ש''ח. הוא רוצה שהוא יהיה כסוף. יש העדפה לחברות הבאות: SONY LG Samsung NEC Sharp

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by boludo,

שלום לכולם אני מחפש קטעי וידאו של 3d לשימוש ב AVID, קבצי מאט או 3D בעלי רקע מופרד ל KEY חינם כמובן תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  24. Started by T-Flash,

שלום האתר HEC PC פירסם ידיעה על יציאת הליבות RV560 ו RV570. הליבות ייוצרו בטכנולוגית 80 ננומטר. רוב הסיכויים שזה יהיו הכרטיסים ממשפחת X1700 והם יצאו איפשהו בחודש מאי. לא ידוע כלום על הנתונים של הכרטיסים בינתיים. מאוחר יותר, האתר DailyTech הודיעה כי הכרטיסים בעלי הליבות RV560 ו RV570 לא יצטרכו כרטיס "מאסטר" בשביל להפעיל CrossFire.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by nulen,

הי תוכלו להמליץ לי על מסך LCD זול וטוב לגיימינג? איך המסך הזה: http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2415 הוא טוב? שימו לב לכך שהמחיר שלו יחסית זול. ואיך זה: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=718 ? תודה.

• 4 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.