כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה בכרטיס מסך: AMD R9 290 מהירות הGPU והזכרון נורא נמוכים 150-300 MHZ, אמור להיות בערך 1000MHZ מצ"ב תמונה http://srv1.jpg.co.il/4/55204ee6bb20b.png מבקש את עזרתכם במציאת פתרון
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך משומש שנקנה בחו"ל. יש אפשרות לדעת אם הוא מזוייף?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.guru3d.com/articles-pages/amd-asynchronous-shaders-in-gcn-handy-with-directx-12,1.html לא הבנתי בקישור כרטיס מסך עם DX12 and the GCN architecture יביאו 1. יותר צללים ? יותר גוונים ? 2. מה קורה עם משחקים DX10 או 11 , זה גם יביא יותר גוונים ? צללים ? או רק משחקים ב- DX 12 ? 3. האם יש קשר ל- fps וצללים ?
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-geforce-gtx-980-%d7%9e%d7%a6%d7%95%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%aa%d7%93%d7%a8%d7%99-%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שלום לכלום וחג שמח :-) יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 וברצוני לרכוש טלויזיה 3D בשביל להנות ממשחקים וסרטים בתלת מיימד. התחלתי קצת לברר ומצאתי טלויזיה שנראת לי בסדר במיוחד בגלל התקציב. זו הטלויזיה של חברת שרפ במחיר של 8K http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xchg/scee/hs.xsl/-/html/product_details.htm?product=LC60LE652EMK2&cat=111 רשום שהיא תלת מיימד אבל איך אני צריך לחבר אותה לכרטיס מסך בשביל שאני יוכל להפעיל משחקים ותכנים ב 3D? דרך HDMI? או דרך חיבור אחר? כי לפי מה שאני זוכר זה אמור להיות חיבור כפול? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי בקצרה איך ניתן לחבר את המחשב למסך? ואם אפשר גם בכללי דעה על הטלויזיה והמחיר. תודה רבה דניאל.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מבקש הצעות לכרטיס מסך עד 1200 לגיימינג תודה, וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מריץ סימולטור טיסה FXS של מיקרוסופט. לאחרונה הוספתי סימולטור נוסף Prepar3D של לוקהיד מרטין. דרישות מומלצת לביצועים טובים (FPS גבוה) מחייבות כרטיס מסך עם מינימום 2GB DDR5 אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס חלופי שמתממשק עם כרטיס האם וספק הכח הקיימים. ראו מפרט המחשב שלי למטה. תודה
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הכרטיס המדבר הוא 7950 עם הדרייברים המעודכנים ביותר (התקנה נקייה) מערכת ההפעלה היא 8.1. כשאני גולש ב FF אני רואה לעיתים ארטיפקטים (צורות בצבעי RGB ולעיתים הטקסט משתבש), לפעמים גם חלונות Flash הופכים לירוקים (אין לי מושג אם זה קשור). אך כשאני מאמץ את הכרטיס באמצעות Heaven benchmark לדוגמה, אני לא רואה ארטיפקטים. (חצי שעה בערך). לא שמתי לב לכאלה גם בשעת משחק. FF ופלאש מעודכנים לגירסתם האחרונה ובשניהם מופעלת האצת חומרה. מישהו יכול לכוון אותי לפתרון? תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, לאור המלצתכם, אני שוקל לקנות בקרוב את הכרטיס של ATI- ה7950 בגרסא שנמכרת ב-TMS, מכירת החיסול. רציתי לשאול, האם כרטיס זה אמור להחזיק לי למס' שנים (+-3), מתוך כוונה שיוכל להריץ משחקים ולא אצטרך לקנות חדש בשנה הבאה...? שאלה נוספת- אם הכרטיס כזה טוב, למה הוא בחיסול ובמחיר משמעותית נמוך משאר השוק..? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך חדש NVIDIA מספיק חזק לשנים הבאות עבור ילד בן 11 הכרטיס ישודך למחשב חדש I5 + 8GB זיכרון חשוב לי לדעת איזה מעבד או סוג לקנות תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחיו הצעיר של ה-Titan X צפוי לנחות בקיץ, עם מפרט כמעט זהה - ותג מחיר משתלם משמעותית, לכאורה לכתבה: http://hwzone.co.il/geforce-gtx-980-ti-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%aa%d7%99-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם . המערך במחשב והספק כח נקנה . כצפוי, מערך כרטיסי מסך גורר התעסקות . יש לי כמה בעיות והייתי שמח לעזרה מכם . מבחינה טכנית: 2 הכרטיסים מחוברים היטב ללוח האם. 280X שהוא חזק יותר מחובר ל- PCIE- X 16 . ה- 7950 מחובר ישר אחריו ( PCIE- X8 ) . 2 הכרטיסים ע ובדים בנפרד נהדר, ללא ארטיפיקטים, הבהובים, ריצודים או כל בעיה אחרת . חיברתי את 2 הכרטיסים באמצעות גשר X-FIRE שבא עם כרטיס המסך 280X . מבחינה תוכנתית : הפעלתי את הקרוסספייר בדרייבר של AMD . הגרסר האחרונה מותקנת (15.3.2015 ) הבטא האחרונה . הבעיות שאני רואה כרגע הן : א - לפי GPU-Z הכרטיס השני, 7950, מופיע לידו ULPS, ניסיתי למצוא את הקובץ הזה דרך הרג'יסטרי ודרך תוכנה שאמורה למתג אותו לערך 0, אך לא מצאתי בכלל את הקובץ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201.&list=1&sort=3&glist=1&uin=26504&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201.&list=1&sort=3&glist=1&uin=25308&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לא מוזר שסדרת ה-970 יצאה לפני ה-960 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית, הינה מפרט טכני שלו: Intel Core i5 650 3.2 Ghz 4MB L3 Cache s1156 Gigabyte GA-H55M-USB3 Golden Tiger 550W PSU GeForce GT240 אני רוצה לשדרג את המחשב למצב שאוכל לשחק במשחקים חדשים(הכוונה לשחק בWitcher 3). מחרתיים אני באילת ורציתי לשאול איזה כרטיסיי מסך יעבדו עם המפרט הנוכחי ואם לא מה עליי לשדרג כדי להגיע ליעד? הסתכלתי על כרטיסי: GTX 750, אולי GTX960. תודה מראש על עזרתכם
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
בישביל חבר עד 700 שאר המפרט אני לא מכיר אני יעיף מבט מאוחר יותר חשבתי על הGTX750TI OC
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שברשותי HIS 6870 "FAN" 1GB GDDR5 (ניתן לראות במפרט שבפרופיל שלי), ואשמח להמלצה לכרטיס מסך שיתאים למחשב שלי, הייתי שמח להחזיק עם המחשב הזה עוד איזו שנה - שנתיים אם זה אפשרי. האמת שזה בעיקר בגלל שאני מעוניין לקנות את הגרסה החדשה של Dark souls 2 ולפי הכתבה הזו http://www.pcgamer.com/dark-souls-ii-scholar-of-the-first-sin-gets-confusing-multi-tier-upgrade-pricing/ הכרטיס מסך שלי מאוד גבולי ונראה לי שהוא יגמגם.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז מקסוול השלם\גדול\מלא יצא בדמות טיטןX ובקרוב יצטרף אחיו המאוזן 980TI. מה אתם אומרים, נראה גם 970TI בהמשך למסורת? הרי בטוח יהיו מספר שבבים בהם לא כל יחידות העיבוד יצאו תקינות ואז אפשר לעשות את אותו תרגיל עם 970.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי כרטיס חדש כמו בכותרת עם לוח של אסוס 97-A יש לי ספק 750TX של קורסייר ולפי MSI AFTERBURNER מהירות הזיכרון שלי היא 3000-3500 בהתאם למשחקים שונים (מניח שהניצול לא מלא) רציתי לדעת האם זה אמור להיות כך שכן ההצהרה היא שהזיכרון רץ על 7000MHZ לא?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך הוא להיום בכללי? עדיין נחשב לטוב יחסית? ובמידה ואעשה לו OC לאן אוכל להגיע? הבנתי שיכולות האוברקלוקינג שלו מעולות.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את כרטיס המסך Geforce GTX 670. חיברתי את המחשב לטלוויזיית LED FULL HD בחיבור HDMI. הכל עבד טוב במשך כמה חודשים ועכשיו כשאני רואה את המחשב במסך הטלוויזיה מופיע פס מאוזן דק לאורך כל החלק העליון של הטלוויזיה. בחיבור של הממיר של yes זה בסדר, לכן ניסיתי לחבר את המחשב לחריץ של הממיר וזה לא עזר. ניסיתי להחליף כבל, אבל לא עזר. יכול להיות שהבעיה בכרטיס מסך או משהו אחר? אם ארצה לקרוא לטכנאי, לקרוא לטכנאי טלוויזיה או מחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לפני מספר ימים התקלקל לי כרטיס מסך אותו רכשתי לפני כ3 וחצי שנים. מדובר בכרטיס Gigabyte gv-n55-oc-16i אני לא מבין גדול בעולם כרטיסי המסך אבל מניח שהוא כבר נחשב למיושן יחסית ויצאו עוד כמה דורות של כרטיסים דומים מאז שרכשתי אותו. אני מחפש כרטיס מסך עם ביצועים דומים עבור קצת תוכנות גרפיות וקצת גיימינג (כמובן שיתאים לחומרה הנוכחית הקיימת על המחשב שלי). תקציב - בסביבות ה500 ש"ח, מניח שאפשר קצת לדחוף למעלה אם אין ברירה. שאר החומרה הרלבנטית על המחשב: Intel I5 2500 3.3Ghz 6MB Asus P8H67-m pro b3 לוח אם תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן ברשותי HD4870 1GB כבר 6 שנים ובמשך תקופה ביצועי הכרטיס רק דעכו מחודש לחודש זה רק מדרדר סרטונים לא עובדים על 1080P וב720 נתקעים לרוב. אדובי פלאש עם פייר פוקס קורס מלא ויש קטעים שהמסך נהיה שחור לשניה באמצע סרטון ולאחר מכן ווינדוס מודיע ששוחזר דרייבר של הכרטיס מחדש בגלל קריסה. לפעמים אחרי כמה דקות הוא פשוט קורס לגמרי והBSOD מגיע. גם במשחקים.. שלא נדבר על משחקים כבדים. SAINTS ROW 4 על הכי נמוך ברזולוציה של 1024X768 כבר בקושי מתפקד. הכרטיס מתחמם ולאחר 20 דקות משחק הוא קורס לפעמים או מתחיל להיתקע ויש פעמים של ארטיפקטים. ניסיתי את רוב הפתרונות שמצאתי בפורומים בין אם זה עדכון דרייבר שכבר לא התעדכן כמה שנים טובות ועד לעדכון ביוס שלא עבד למרות שניסיתי 3 סוגים שאמורים להתאים …
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי gtx 560 ti ואני מעוניין לשדרג לכרטיס hd 7950 של amd מ-tms, הבעיה היא שאני זוכר שהיה דיון כאן בפורום, שאחד החליף כ.מ של nvidia ב-amd והיתה לו בעיה עם השמירות של המשחקים והם עבדו לו בגרפיקה נוראית עם הכרטיס החדש והוא אמר שם שיכול להיות שזה בגלל שהשמירות במשחקים הם עם ההגדרות של נוידיה ועכשיו הוא עם כרטיס של amd, ידוע למישהו משהו על בעיה כזו או אחרת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, בהנחה שאני רוצה לשחק את המשחקים כיום ואת המשחקים שכבר הוכרזו כמו the witcher 3 לדוגמה, על מסך בודד עם רזולוציות 1920X1200 על הגדרות גבוהות ככל הניתן, על מחשב עם מעבד i7-2600 ו16 ג'יגה זכרון. על מה אתם ממליצים בתקציב של עד 1000 ש"ח ? לא רצה לחרוג ואפילו מעדיף לרדת במחיר. כיום אני עם כרטיס GTX580 שעשה לי בעיות עם far cry 4 . כרגע אני משחק assasin creed unity וזה נראה בסדר אבל אני מכין את הקרקע. מה דעתכם ? מעדיף nvidia על פני amd . תודה מראש מנו
-
- 12 תגובות
- 6.3k צפיות
-