עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לא ראיתי שכתבו על זה פה והרגשתי שחשוב להעלות את הנושא. מבדיקות שנעשו בימים האחרונים מסתמן שיש בעייה בכל כרטיסי ה GTX970 שגורמת שירידה חדה במהירויות הגישה לזיכרון. הבעיה לא משפיעה על כל הכרטיסים באותה המידה, בחלק מהכרטיסים הירידה בביצועים היא רק בגישה ל 500MB האחרונים אבל בחלקם ניתן לראות ירידה בביצועים בגישה ל 1GB האחרונים. כרגע NVIDIA רק שחררו הודעה קצרה בפורום שלהם שאומרת שהם בודקים את העניין, עוד לא ברור אם אפשרי לפתור את הבעיה עם דרייבר או שיהיה צורך בעדכון firmware או אפילו RECALL לכל הכרטיסים. מקורות: http://www.guru3d.com/news-story/does-the-geforce-gtx-970-have-a-memory-allocation-bug.html http://www.overclock.net/t/1535502/gtx-970s-can-only-use-3-5gb-of-4gb-vram-…

2. נגיד ומצאתי מציאה כרטיס מסך כ 250$ מה עלות המיסים עליו? כדוגמא איך זה עובד? שלמתי למוכר 250 דולר.. המוצר מגיע לארץ מה אני אמור לשלם בנוסף? איך אני מחשב את זה לפי מה? עד כמה זה נכון...? על פי הצו החדש יינתן פטור מלא ממכס מקניות באינטרנט בסכום של עד 325$. כרטיס מסך כולל?..אוקי פתור ממכס אך מה כן אני אומור לשלם איף אני מחשב את זה? אשמח לקצת ידע בעניין תודה

3. מתנצל אם אני עובר על החוקים אבל אני מעוניין להתיעץ בנוגע לכרטיס מסך למחשב שלי המחשב בבניה בשלבים כל פעם אני אוסף קצת כסף וקונה משהו במטרה שהמחשב יהיה מושקע מפרט המחשב - I7 -6700K לוח גיגהבייט z170x-gaming3 זכרונות kingstone hyperx 2666 16 GB ddr4 --------------------------------------------------- כל זה עלה לי 3000 שקל מהספק שלי חיברתי את זה למחשב הישן שהיה לי בנתיים עובד הזמנתי מארז חדש - NZXT H440 אדום שחור (בהתאם ללוח) - 500 ש"ח אני צריך המלצות ל SSD M2 טוב אבל שלא יהיה יקר מידי סביבות ה 500 שקל שאני רוצה להשקיע אני צריך גם ספק כח טוב עדיף מודולרי שילך טוב עם הכרטיס מסך שאני רוצה קיבלתי …

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by David Ell,

שלום לכולם, לפני כמה זמן פתחתי דיון על איך לשפר את המחשב והציעו לי 390 או 970 והגעתי להחלטה לקחת 970, אתמול דיברתי עם מנהל חנות שאני מכיר שיעשה לי מחיר טוב והוא אמר לי שכדאי לי לקחת 390 כי כבר עכשיו משחקים מנצלים מעל ל3GB ו-GTAV כבר מנצל קרוב ל-4, ושה-390 יותר חזק. חלק מהפרמטרים שלי היו מחיר, קרירות ויציבות, אין לי בעיה לבצע OC וה-970 מעולה לזה, כמובן שגם צריכת חשמל ומעלות זה פקטור, אבל הביצועים שלהם היו יחסית זהים, אז הלכתי על 970, עכשיו אחרי מה ששמעתי זה די מוטרד מזה, עוד שנתיים אני אצטרך להחליף כרטיס בגלל זיכרון? משחק על 1080P, כרגע לא מתכנן לעלות ברזולוציה. אשמח לעזרה.

• 23 תגובות
    • 5.8k צפיות
  5. אני יודע שהכלל אצבע בחומרה זה שלא שווה לחכות לדור הבא, כי תמיד יהיה דור חדש יותר, אבל רציתי לשאול בכל זאת, האם שווה לחכות לדור הבא של כרטיסי המסך? האם המעבר לייצור בליטוגרפיה של 16nm יהיה משמעותי? אני מתכנן לקנות מחשב חדש ותהיתי אם שווה לחכות עם הקנייה.

• 23 תגובות
    • 5k צפיות
  6. http://wccftech.com/amd-rx-470-rx-460-announced/ כרטיסי החובבנים פולריס 10 פרו, ופולריס 11. הדרגות הנמוכות שיעלו בין 100-150$ (והצצה גם אל RX490) **לתמצית מנהלים גלגלו מטה לסוף הפוסט ל- AMD נמאס מהמשחק הזה מול נוידיאה שנוצר בשנים האחרונות, משחק שלא שיחק לטובתה עד כה והיא מחליטה לשבור את הכלים. נזכירה קצת הסטורית מה היה: AMD שנים בחרה להיות במגרש של ליבות קטנות וכרטיסים זולים, שעשו לנוידיאה צרות צרורות כי הציגו ביצועים לא רחוקים מדי מאלו של נוידיאה, לעיתים כמעט שווים, אלא שעלו הרבה פחות מהם. כל עוד AMD עבדה בטקטיקה הזו הצליח לה לא רע בכלל. מעבר מהיר ל 2011, AMD מנסה להעתיק את שיטת המשחק של נוידיאה ומשיקה את ה-…

7. הזמנתי מחשב חדש ועכשיו קיבלתי אפשרות כספית שאני אוסיף עוד כמה מאות שקלים ואקח כרטיס מסך אחר יותר טוב.. השאלה אם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל כרטיס מסך יותר טוב וכמה זה באמת ישפיע על הביצועים? זה המחשב: ntel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪97 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪295 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪278 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 כרטיס מסך: Sapp…

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. הזמנתי מסך ברזולוציה 2560x1440 ואני מוכרח לשדרגאת הכרטיס מסך שלי (HD 5570) כדי שאני לשחק איתו במשחקים. אני משחק בעיקר במשחקי RPG ו-MMORPG שלרוב אין להם את הגרפיקה הכי מתקדמת לתקופה, אבל שיחקתי גם ב-skyrim כשיצא. אני אחבר עוד מסך ישן של 1920x1080 בנוסף לחדש אבל אני לא מתכוון לשחק איתו. אולי כדאי לי לחכות לסדרה השביעית של nVidia שלפי שמועות תושק חודש הבא? איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות?

• 23 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. היי, בשעה טובה שדרגתי לכרטיס מסך sapphire vapor-x hd 7970. הכול עובד טוב, ואפילו מצויין! יש שיפור בכל משחק שאני משחק, ובהגדרות הכי גבוהות הכרטיס מתפקד מעולה. העיניין הוא שאני מרגיש שחוץ מכרטיס מסך חדש, קניתי גם תנור חימום :\ ואני מדבר על פליטת חום מהמארז מכל חור אפשרי!.... ושאני מבצע בדיקת טמפ' בתוכנה מסויימת, אני שמתי לב שהחום של הלוח והמעבד במאמץ עלו בין 5-10 מעלות. אני רוצה לציין שהכול עובד בלי "קריסות" או "תקיעות" או משהו כזה...פשוט החום מורגש. העניין הוא שיש לי ספק כוח coolermaster 650w .... וכרגע יש לי קירור arctic freezer 13 pro ועוד 6 מאווררים במארז.. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד מאוורר או שתיים, זה לא יותר מידי לספק? נ.ב" אין מצב כרגע לשדרג ספק, כי בעלת הבית לא תית…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי שאלה דחופה. יש לי טלוויזיה די ישנה עם כניסה S-VIDEO וגם כניסות RCA (שלושה פינים נפרדים - אודיו R\L ווידאו). האם ניתן לחבר אליה PC עם כרטיס מסך GTX570? לפי החוברת של גיגבייט לכרטיס יש יציאות MINI-HDMI ו-DVI. (http://download.gigabyte.ru/manual/vga_manual_n570oc-13i_e.pdf) החוברת גם אומרת משהוא לא ברור על חיבור לטלוויזיה וANALOG\DIGITAL - לא ממש הבנתי. השאלה היא האם אפשר בעזרת החיבורים\כבלים המתאימים לחבר את השניים, או שחייבים ממיר כלשהוא. לא אכפת לי לשמוע את האודיו דרך הרמקולים של המחשב, העיקר שהוידיאו יעבור. תודה!

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by DORAZABI,

http://www.tms.co.il/product/11520 http://www.tms.co.il/product/12821

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום לכולם, הכרטיס מסך שברשותי הוא זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8987 והנה שאר המפרט: [TABLE=width: 487] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD]intel I5 3470 3.2GHZ 6MB [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם [/TD] [TD]GA-B75-D3V crossfire-x dvi vga SATA 3 USB 3 -CHIPSET B75 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון [/TD] [TD]kingston 2x4GB Hyper X GENESIS [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד [/TD] [TD]arctic cooling freezer 7 pro rev 2 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח SSD 60GB [/TD] [TD]OCZ -VTX3-25SAT3-60GB …

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by saarxee,

יווצר צוואר בקבוק? מתכנן לשחק במשחקים עדכניים.. BF3 לדוגמה, BF4 וכו'.. תודה.

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by niron,

שלום לכולם, אני יכול לרכוש את הכרטיס ב- 650 ש"ח: [h=1]GeForce GTX 295 Platinum Edition[/h] המפרט שלו הוא: [h=3]GPU Engine Specs[/h] CUDA Cores 480 Graphics Clock (MHz) 576MHz Processor Clock (MHz) 1242MHz Texture Fill Rate (billion/sec) 92.2 CUDA Cores Per GPU 240 [h=3]Memory Specs[/h] Memory Clock 999MHz Standard Memory Config 1792MB Memory Interface GDDR3 Memory Interface Width 896-bit Memory Bandwidth (GB/sec) 223.8 Standard Memory Config Per GPU 896MB Memory Interface Width Per GPU 448-bit [h=3]Feature Support[/h] OpenGL 2.1 Supported Technologies SLI, CUDA, 3D Vision, PhysX SLI Options1 Quad [h=3]Display Support[/h] Multi Monitor Yes Maximum Digital Resolution…

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  15. אם זה לא מדהים, אז אני לא יודע מה כן ..... https://www.tweaktown.com/news/72225/nvidias-mid-range-geforce-rtx-3060-could-beat-flagship-2080-ti/amp.html

16. למרות פער של 20% בחומרה, האמור לא מתורגם לשפור לינארי בביצועים אלא רק מחצית מכך. אם זה המצב, כנראה שאף אחד לא יגע בדבר הזה. בטח לא בשביל 1500$ :

17. יומיים לפני ההשקה הרשמית, אנו מציעים לכם הזדמנות להתרשם מקרוב מכרטיסי המסך המלהיבים והחדשים של AMDלכתבה

18. המחשב שלי כולל את המפרט הבא: מעבד Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz לוח אם: Asus B150M-PLUS RAM מותקן ‏‏‎16.0 GB ‏(‏‏‎14.9 GB ניתנים לשימוש) - DDR 4 8G/2133 Kingston Samsung SSD 870 EVO 500GB מערכת הפעלה WIN10 x64 מארז Antec SOLO-II ספק כוח Antc NeoEco 450C צג 32 אינטש LG IPS -רזולוציה 2k עד 75 הרץ - HDR 10, AMD FreeSync האם יש טעם לקנות כרטיס מסך מומלץ לעריכת וידאו ותמונות ? ואם התשובה היא חיובית - אז איזה כרטיס מסך מומלץ (אני מעדיף בלי מאווררים כדי שלא ירעיש ). אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף בכרטיס מסך . תודה מראש

19. Started by David Ell,

היי, יש לי עכשיו יכולת להשיג מערך כזה, אבל יש לי כמה שאלות: 1. אני לא בטוח אם כדאי לקנות אותם עכשיו, או זה יהיה בזבוז כסף? אני מתכנן קנייה באוקטובר. 2. אם עדיין יש בעיות עם Crossfire? 3. הבנתי שהם מתממים מהר מאוד ולא מומלץ, עד כמה זה קריטי? 4. כדאי לעבור מ-Nvidia ל-AMD? כי ממה שהבנתי הם פחות טובים מבחינת תמיכה בדרייברים וכאלה. 5. זה שהם צורכים חשמל גבוה בעצם גורם לחשבון חשמל לעלות? 6. במידה ואני עושה OC לשניהם הם חייבים להיות על אותה מהירות? אשמח למי שיודע על מערך (אם יש פה כאלה שמשתמשים בערך בעצמם זה מצוין). אין לי כלכך ידע בכרטיסי AMD, עד עכשיו היה לי NVIDIA בלבד ולא התעניינתי בכל העסק הזה. תודה רבה מראש!

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  20. כלומר לחבר מתאם מאיזה שהוא סוג.

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. שלום. לאחר התייעצות פה לגבי קניית כרטיס מסך . רכשתי את הכרטיס מסך GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB . ולאחר הרכבה קלה ופרמוט המחשב, ניסיתי להשתמש בו במשחק מחשב America's Army PG וGTA IV. וראיתי שהכרטיס המסך הישן readon 7850 עבד עם המשחק הרבה יותר טוב. (למשל בכניסה מחודשת של הסריבר הייתי בין הראשונים ועכשיו אני בין האחרונים, כניסה לוינדוס ויציאה באמצע המשחק קשה לו מאוד ולוקח לו זמן [כמה דוגמאות קטנות].) לי נראה שהכרטיס לא עובד כ"כ טוב. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה , אני חושב שאולי שהספק הוא הבעיה Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver שרכשתי מTMS מלפני כשנה וחצי. השאלה אם זה בעיה בספק אפשר שהמחשב יעלה אבל …

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  22. שלום לכולם, הלך לי הכרטיס מסך ( HD4850 מגרסת ה GDDR5) ככה שאני רוצה לקנות אחד חדש. אני כבר לא גיימר בצורה שוטפת אך עדיין משחק פה ושם ומעוניין בכרטיס מסך שיוכל להריץ את כלל המשחקים על הגדרות סבירות ושיוכל לעשות זאת לא רק למשחקים שיש כיום אלא גם למשחקים שיהיו בשנים הבאות. הכרטיס שהיה לי עשה סה"כ עבודה לא רעה בזה. המערכת שיש לי היום כוללת : I5-3450, 8GB DDR3, ספק SEASONIC 500W. התקציב הוא עד 750 - עם אפשרות לחריגה של עד 50 ש"ח, אך הייתי מעדיף להוציא סביב 600 ש"ח. אשמח לקבל המלצות האם 7850 מתאים לצרכים שלי ? ראיתי שיש כרגע ב 650 ש"ח . האם ה 7870 שווה בשבילי את ההשקעה הנוספת ? (עוד 100 ש"ח) אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע תודה !

• 23 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. מפרט המחשב שלי: מעבד Intel Q6600 לוח Gigabyte D3SR http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128050 ספק 400 וואט HEC 4GB 800Hz RAM הכרטיס הישן שלי GT8800 שבק חיים אחרי שירות נאמן של כ-6 שנים. מעוניין בכרטיס שיתן ביצועים גבוהים יותר ויתמוך בכל הפיצ'רים והטכנולוגיות הכי חדישות, כמובן DX11. שלא יהיה "מבוזבז", הכוונה שהמחשב הישן שלי לא יגרום לו לתת ביצועים נמוכים יותר משמעותית. להבנתי למרות שלוח האם שלי לא תומך PCI-Express version 3, עדיין כל הכרטיסים האלה ניתנים להתקנה עליו עם איבוד ביצועים של כ 3% שהוא זניח מבחינתי. בעקרון יש 3 כרטיסים ששמתי עליהם עין אבל אני פתוח לעוד הצעות. Radeon HD 5870 1GB GDDR5 - פי 3VP מהרטיס הנוכחי שלי. GTX750 OC 1GB GDDR5 - שמושך מא…

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by LOLFTW,

היי, הכרטיס הזה קורץ לי כבר זמן רב: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu〈=heb&cart=140814673453478924 אני מניח שהוא קרץ גם לאנשים אחרים, אבל אני תוהה: 1. האם הייתם מסתכנים וקונים כרטיס ברמה כזאת מיד שניה? 2. מישהו פה קנה כרטיס יד שניה מ-Plonter ויכול להעיד שהכל בסדר? מישהו במקרה אולי אפילו קנה ספציפית את הכרטיס הזה? 3. המאוורר הקטן שבא עם הכרטיס לא נראה מספיק בשביל לקרר אותו כמו שצריך. בזמן משחקים (בין היתר, משחקים כבדים), הוא לא הולך להפיץ חום מטורף ובעקבות זה יקצר את החיים שלו / שאר החלקים במארז ויאבד מהאפקטיביות שלו? 4. אם המאוורר שמגיע איתו אכן לא מספיק, יש מה לעשות בנידון? תודה רבה!

• 23 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by omritk,

שלום, אני בשלבים עכשיו לבניית מחשב חדש ונשאר לבחור את הכרטיס הנכון עם המחשב אני יקנה גם מסך 1440P (כנראה של אסוס, בהנחה שהמחיר ירד טיפה.. ) המחשב ישמש בעיקר למשחקים וסרטים, בעיקר לDragon Age 3 שיצא ול-Skyrim. ההתלבטות היא: לקנות gtx 770 חדש בארה"ב (~360$) לקנות R280X משומש בארץ ולחכות לgtx 870 שיצא. (~800 שקל + כמה שיעלה GTX 870 בארץ) לסחוב עוד טיפה עם הכרטיס הקיים GT430 עד שיצא GTX 870. ההתלבטות היא בעיקר כי אני טס לארה"ב, ויכול לקנות כרטיס חדש במחיר ממש נחמד לעומת הארץ, ואם אני מחכה עד שיצא ה 870 אני "נדפק" עם מחירי ארץ ישראל. או אם יש לכם הצעות אחרות לכרטיס(ים) אחרים - עד 400$ בארה"ב תודה רבה

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.