כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום, בקרוב אני משדרג את המעבד ואת לוח האם ויש לי ממש בעיה. לפני כשנה קניתי MSI Gefotce FX5900 VIVO שמצריך חריץ AGP. עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם באמת טוב - ולטובים יש כבר רק PCI-E... אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס מסך מהחנות הבאה: http://www.alef-alef.co.il במחיר של עד 1500ש"ח (עדיפות למחיר הרבה יותר נמוך ועדיפות לכרטיס עם VIVO) שיתן ביצועים יותר טובים במשחקים ותצוגה מהביצועים שה FX5900 נותן. ורציתי גם לדעת אם ניתן למכור איפה שהוא את הכרטיס שיש לי עכשיו ואם כן בכמה בערך כדאי ואפשר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי מחשב מבוסס AMD Athlon 2 x4 635 2.9Ghz עם לוח אם של ג'יגהבייט 880GM-UD2H ו- 4 ג'יגה זיכרון. ספק הכוח הוא ספק של coolermaster RS460-PCAP-J3. עד כה השתמשמתי בכרטיס המסך המובנה מכיוון שפרט לקצת CIV5 לא שיחקתי בדבר ולא היה לי צורך ביותר מזה. לאחרונה יש לי כמה פרוייקטים ב- Solid works וכן חשק עז לשחק קצת בדיאבלו 3 (הנוסטלגיה גוררת אותי...) ומכיוון שכך אני חייב להוסיף כרטיס מסך נורמלי. חיפשתי קצת בפורום וראיתי שממליצים על HD6850, אך יחד עם זאת למיטב הבנתי הספק שלי לא יסחוב אותו. אלו כרטיסים עד 700 ש"ח מתאימים למערכת שלי? האם אפשר להמנע משדרוג הספק? כפי שציינתי אני לא גיימר גדול ולא מחפש רזולוציות גבוהות במיוחד או איכויות יוצאות דופן. (המסך שברש…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום חבר'ה .. אני מחפש המלצה לכרטיס מסך טוב בתקציב של 500-600 ש"ח .. הלוח אם שלי הוא MSI p965 neo-f 7.1 1GLAN .. אשמח להמלצות ולעזרה . תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, אני לא גיימר, ולא עורך וידאו. הדרישה שלי שלכרטיס מסך יהיו 2 יציאות DVI ויציאת HDMI אחת. כמו כן, יהיה נחמד מאוד אם הכרטיס יתמוך בתצוגה בו זמנית בשתי ה DVI וה HDMI (3 מסכים בבת אחת). כמו כן, הכרטיס מסך צריך להריץ 4K בצורה חלקה, ואשמח מאוד גם אם הוא הוא יוכל להריץ 8K בצורה חלקה לצורך הכנה עתידית. המחשב שלי אינו חדש, והסוקט של לוח האם הוא PCIEX16. אלה הן כל הדרישות שלי. מבחינת תקציב, מעל 800 ש"ח אתחיל להרגיש שלא בנוח והשאיפה לכרטיס הזול ביותר האפשרי שיכסה את מה שאני מבקש. תודה רבה, יבגני
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש(די חזק), ורוצה להשקיע בכרטיס מסך טוב שיעשה את העבודה (משחקים וגרפיקה כבדה...מן הסתם)ושיחזיק הרבה זמן, בינתיים אני מתכנן ללכת על GEFORCE 6600GT אבל אני לא סגור עליו ואולי תוכלו להמליץ על כרטיס חזק יותר ועדיף יותר. התקציב לכרטיס מסך הוא גג 1700. וגם אני מתכנן לקחת מסך CRT רגיל( אם זה משנה משהו....) ויש לי גם שאלה-שמעתי שה-6600GT הוא בא רק עם 128 זכרון ולא 256 , זה נכון? (כי ראיתי במלא מקומות את ה-256 MB) תודה
-
- 13 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 4 ואני מעוניין להעביר אותו לסלון כמדיה סנטר. המטרה שלי שאוכל לשמוע מוזיקהו לראות עליו סרטים באיכות טובה מאוד- אם אפשר HD (אם זה לא מוגזם בשביל פנטיום 4). לשם כך אני רוצה להוסיף כרטיס מסך אולם יש 2 בעיות: א. אני רוצה משהו שקט ב. יש לי בלוח אם (asus) חיבור AGPx8 ולא PCI מה שמגביל אותי מאוד. הייתי מעוניין לקבל המלצה על כרטיס מסך שיוכל לעמוד במשימה ושיש לו לפחות DVI אם לא HDMI. תודה רבה למייעצים!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכם. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך טוב אבל זול עד 600 ש"ח שיהיה לו יציאה לטלויזיה תודה רבה על עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חברים מעוניין להפוך את הפנטיום 4 (3 מגהרץ) שלי ל HTPC. כרגע אין לי כרטיס מסך (יש רק אונבורד). אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך כדי לתת קצת מרץ למחשב ולשפר ביצועיו בסרטים. ישמש אך ורק לסרטים ומוזיקה לא משחקים, הבעיות: יש לי חריץ AGP תקציב מאוד נמוך (מעדיף יד 2) יש כרטיס בתנאים הנ"ל שיריץ לי HD (לפחות 720P)? אודה מאוד על המלצות בנושא כי אין לי מושג
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
כיום זה המפרט הקיים: מעבד AMD Athlon Dual Core 4200+ 2200MHz כרטיס מסך NVidia 8600 GT 2 ג'יגה זכרון וכשאני רואה סרטים באיכות 1080 הסרט מקרטע מאוד לא מותקן שום דבר על המחשב חוץ מ-itunes, ffdshow, haali media splitter ו media player classic האם לפי דעתכם כרטיס מסך אחר יעשה את העבודה או שהמעבד חלש מדי? אם כן, אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה תודה !
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
נשרף לי כרטיס המסך הקיים (נשפך קפה על המחשב) - Sapphire Radeon HD5750 1Gb . הייתי מרוצה ממנו אבל כעת צריך חדש ואני מתלבט. אשמח לעזרתכם בהמלצה על כרטיס חדש. תקציב: 700 ש"ח, אם חריגה של 100 ש"ח +/- לוח אם: Gigabyte GA-MA770-UD3 מעבד: AMD Athlon II X3-435 מסך: Dell 2209WA זיכרון: 2XG.Skill DDR2 2048, 900Mhz C 4-4-4-12L ספק כח: Chieftec A-135 400W
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך למחשב נייח למשחק FIFA 18 בהגדרות ממוצעות ומעלה. לא מבקש לראות עם הגדרות מקסימליות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מבקש המלצה לכרטיס מסך למשחקי מחשב וצפייה בסרטים במחיר 1300-1500 שח' יש לי מחשב עם מעבד I5 ו8 ג'יגה זיכרון רם. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא gigabyte hd 6770 עם 1 ג'יגה זיכרון. השאלה הראשונה שלי היא האם כרטיס מסך ב 1500 שח' באמת ייתן לי פער גדול בביצועים על פני מה שיש לי כרגע? ואם כן על איזה כרטיס אתם ממליצים ? אני יכול לחרוג ב עד 50 שח' מהתקציב שרשמתי ,לא יותר. תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שיתאים גם ללוח אם ישן מסוג לוח: Gigabyte GA-H81M-HD3- 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096 x 2160 @ 24 Hz / 2560 x 1600 @ 60 Hz * Support for HDMI 1.4a version. https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/GA-H81M-HD3-rev-10 נראה שהיציאות HDMI ו-DISPLAY PORT של הלוח אם נשרפו או משהו כי כשאני מחבר למגבר כבר לא רואים כלום. בדקתי את הכניסות למגבר עם הממיר של הכבלים ורובן תקינות. איך זה http://1pc.co.il/product-48161-Gigabyte_GeForce_GTX_1050_GV_N1050D5_3GD_N1050D53GD.aspx ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . בכוונתי לרכוש מחשב חדש שישמש בעיקר לישומים של עיבוד תמונה,המרת וידאו וכו'.יתכן גם שימוש זניח למשחקים,בעיקר משחקי רשת. אני לא סגור עדיין על התצורה הסופית של החומרה(אתייעץ בנפרד בפורומים המתאימים)אך בעיקרון יהיה מעבד כפול ליבה של אינטל וזכרון של 2 ג'יגה לפחות. אמנם עיינתי במפרטים המומלצים באתר וברשימה המעודכנת של דצמבר,אך בה מכוונים בעיקר לגיימרים,שזה כאמור לא אני. איני יודע אם בטווח המחיר שציינתי יש תמיכה בתלת מימד,אך אין זה קריטי במיוחד. אשמח להסתייע בנסיונכם ומודה מראש לכל העונים. ..אהה..ושנה טובה למי שזה מדבר אליו...
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס מסך לשימוש כללי. דרישות- צפייה בסרטים ב- Full HD, כרגע מסך Dell 2409 לא מיועד למשחקים חשוב מאוד: שקט. רצוי קירור פסיבי מחיר- עד 500 ש"ח, לא חייב להגיע לזה
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הכרטיס המיושן שלי 8800GT לכרטיס חדיש יותר. אני עובד על טלויזיה של סמסונג דגם LA32A550 ברזולוציה: 1980x1080 והכרטיס כבר לא סוחב לי בהגדרות גבוהות. המפרט שלי- מעבד Q6600 על oc 3200 ספק של Corsair VX 450 מבקש המלצה לכרטיס מסך שלא יעבור את ה1500 ש"ח ויתאים למפרט שלי.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח להמלצה של כרטיס מסך רצוי ATI שקט לקולנוע ביתי תומך ADMI ו - DUAL VIEW - ריבוי צגים - הכוונה היא לשמו בו בזמנית בשני צגים נפרדים ברזולוציות שונות. התושבת שעל לוח האם שלי היא מסוג PCI*16 תודה
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ממצב? יש לי מחשב די חדש קניתי לפני שנה וחצי בערך 2 ג'יגה ראמ CORE 2 DUE 2.6 ולוח אמ גם די סבבה לא זוכר כבר מה השם P.75 של אינטל או משהו כזה. ועכשיו לעניין אני רוצה לקנות כרטיס שיתמוך לי GTA4 על הגרפיקה הכי גבוה או לפחות כמעט =\ , עכשיו יש לי 1950PRO אגב גם המליצו עליו פה (מוכר אותו עכשיו ב500 ש"ח) והוא משרת אותי סבבה לגמרי הכול מריץ על הגרפיקה הכי גבוה/כמעט הכי גבוה. תקציב לא יותר מ 1700 ש"ח תודה חברה
-
- 43 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, הספק הוא TERMALTAKE TR2 . למשחקים עם גרפיקה גבוהה על מסך של 1024*1280 תודה.
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אני רוכש מחשב חדש בקרוב לשימושים של גלישה, האזנה למוזיקה וצפייה בסרטים אני מתלבט בקשר לכרטיס מסך, מכיוון שאני צריך שיהיו לפחות 2 יציאות של DVI או 1 DVI ואחד HD על הכרטיס. יפעיל T220P של סמסונג מתלבט בינתיים בין ZOTAC 8400GS 512MB לGeForce 210 512MB מה עדיף? האם ישנם דגמים נוספים שמומלצים? אם כן כוונו אותי לחברה מסויימת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
למעבד CORE I 5 עם לוח GIGABYTE P55 וזיכרון 2GB ddr3 תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לוח האם שלי הוא מדגם MSI RC410M (MS-7173 windows XP מעבד P4 3.06 מחפש כרטיס מסך ל-PCI Express (מה שנותן הלוח אם) שתהיה בו יציאה ל-HDMI - שאני אוכל לחבר LCD אליו. שיהיו בו שתי סוגי יציאות: DVI ו-VGA. כמו כן שיוכל להריץ משחקים חדשים, בצורה טובה, בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה רבה לכולם!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שימושים:משחקים בינוניים(לא כבדים) תקציב מקסימלי 500 שקל-לא משנה לי ati או nvidia אין דרישות מיוחדות מלבד המשחקים-החיבור הוא pci-e intel e6300 512mb/ddr667 (בתכנון לשדרג ל 1024 בקרוב) ועוד שאלה בבקשה,יש לי ספק כח גנרי מה הסיכונים שבזה והאם כרטיס המסך יכול לתפקד כי כרגע אין לי תקציב להחליף ספק תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי: מעבד Intel Q6600 לוח Gigabyte D3SR http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128050 ספק 400 וואט HEC 4GB 800Hz RAM הכרטיס הישן שלי GT8800 שבק חיים אחרי שירות נאמן של כ-6 שנים. מעוניין בכרטיס שיתן ביצועים גבוהים יותר ויתמוך בכל הפיצ'רים והטכנולוגיות הכי חדישות, כמובן DX11. שלא יהיה "מבוזבז", הכוונה שהמחשב הישן שלי לא יגרום לו לתת ביצועים נמוכים יותר משמעותית. להבנתי למרות שלוח האם שלי לא תומך PCI-Express version 3, עדיין כל הכרטיסים האלה ניתנים להתקנה עליו עם איבוד ביצועים של כ 3% שהוא זניח מבחינתי. בעקרון יש 3 כרטיסים ששמתי עליהם עין אבל אני פתוח לעוד הצעות. Radeon HD 5870 1GB GDDR5 - פי 3VP מהרטיס הנוכחי שלי. GTX750 OC 1GB GDDR5 - שמושך מא…
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
למשחקים קלים ברשותי לוח אם Gigabyte GA-7VM400M תודה
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-