כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום , ברשותי מחשב ( קצת ישן ...) עם הנתונים האלה: מארז - SilverStone HTPC Milo Slim ML04 USB3.0 Black מעבד - INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY לוח אם - H67M-GE הנתונים האחרים לא חשובים , אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך כי הכרטיס מסך Onboard לא סוחב לי סרטים חזקים ( 1080 וכדומה ....) איזה כרטיס מסך אני יכול לרכוש ? שיתאים גם כמובן בגובה שזה הבעייה הקשה. תודה לעוזרים , Tom
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש המלצה לכרטיס שיענה על הדרישות הנ"ל: צפייה בסרטים ברזולציה 1080i, תוך כדי חיבור ושימוש בו זמני בשני מסכי LCD בעלי רזולציה FHD. כרגע הייתי עם כרטיס מסך NVIDIA 7600GT שעשה את העבודה אבל שבק חיים וכעת הייתי שמח למצוא לו מחליף בתקציב לא מוגבל, הכי חשוב שיענה על הדרישות וכמובן שעדיף אחד שייתן את המקסימום תמורה למחיר בהתחשב בצרכים שלי. תודה מראש, אוהד : -)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב בן 3 שנים, להלן המפרט שלו: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4MB Box לוח אם: Abit AB9 PRO זכרון: G.Skill DDR2 800MHz Dual Channel 2048MB 5-5-5-15 דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC Version מארז וספק: Antec Silent + 430W power supply מסך: LG FLATRON L1932TQ רצולוזיה 1280x1024 לצערי הכרטיס מסך שבק חיים ואני מחפש לו תחליף. התקציב הוא בסביבות ה- 1000 ש"ח על הכוונת שלי הכרטיסים הבאים: SAPPHIRE RADEON HD5770 VAPOR-X 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6545 Innovision Geforce Fermi GTX460 1GB GDDR5 PCIE http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=800…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימושים - בעיקר עבודה משרדית על מסך רגיל וסרטי HD על מסך טלוויזיה LCD לכן צריך שיהיו שתי יציאות DVI או DVI אחד ו-HDMI אחד. כמו כן, אני רוצה להיות גם מסוגל לשחק: starcraft 2 הדרישות: NVIDIA® GeForce® 8600M GT or ATI Radeon® X1600 or better Max Payne 3 הדרישות: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon 3870 Diablo 3 הדרישות: NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better לכן, חשבתי לקנות את ה-[font=]Nvidia GeForce GTS450 GDDR5 [font=]http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gts-450-us.html
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים , הכרטיס מסך שלי נדפק והאחריות ביחד איתה (LEADTEK) . בכל מקרה אני זקוק לכרטיס מסך חדש . זה הכרטיס מסך הקודם שהיה לי : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL והמפרט הנוכחי שיש לי זה : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 500w SMART POWER 2 PSU אני צריך כרטיס מסך סביר (שיריץ טוב את אמריקן ארמי) עם כניסת HD בתקציב שפוי של 500-600 שקל . תודה רבה !!
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמובן שלהשתדל שכמה שפחות בתקציב.. אני מחפש כרטיס מסך AGP, עם TV-IN\OUT מה שיש (לא אכפת לי כאלו ישנים של ATI READON 9600\800 וכו') זיכרון 256 MB ושפשוט יציג לי עבודות גרפיות ומידי פעם משחקי מחשב כמו ניד פור ספיד החדש וכו'.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתמוך בצורה מלאה ב FULL HD. חיבור PCI-E עדיפות ל ATI תקציב 200-350 צריך להתאים למארז HTPC תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כמו כן רצוי גם שהכרטיס מסך יהיה טוב להרצת משחקים .... הבנתי שיש יציאת HDTV ו יש יציאת HDMI .. אני מחפש HDMI (היציאה הקטנה הזאת , ולא היציאה שמתפצלת ל RGB) תודה רבה לעוזרים ! ליאור.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך לHTPC שיתמוך בHD 1080. מה מומלץ? תקציב 1000 שח. תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי (Octek FX5500 בן שנתיים) שבק חיים, ואני צריך להחליף אותו (בינתיים החלפתי אותו ב-Geforce2 ישן שהיה לי). לצערי אני לא מבין יותר מדי בנושא... המחשב הוא של ההורים שלי, ולכן לא משמש יותר מדי למשחקים (אני קצת משחק בו, אבל גם ככה אני עובר דירה בקרוב). אני מחפש כרטיס מסך זול (הבנתי שסביב ה-400 ש"ח מקסימום זו דרישה סבירה). אשמח לקבל המלצות, וחוץ מזה כמה שאלות: 1. יש הבדל בין AGP או PCI מבחינת ביצועים? 2. הבנתי שהיצרן של הכרטיס לא ממש משנה, כל עוד זה שם מוכר... נכון? אם יש לכם גם המלצה על חנות לקנות בה (איזור תל אביב או הרצליה), אני גם אשמח לשמוע. תודה! עריכה: ראיתי את ת'רד הכרטיסים המומלצים, והבנתי שהכרטיס המתאים הוא כנראה ה-GeForce 6200. אם יש למישהו הסתייגויות או …
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך.. לפי מה שבדקתי אני צריך PCI-E x1 (די נדיר).. לא משהו יקר מידי.. 300 ש"ח בערך, אפשר גם מחירים יותר גבוהים אם נדרש. שיהיה טוב למשחקים כמו: 6 need for speed carbon, pro evolition succer ודברים דומים.. ואם אפשר.. לציין גם חנות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, בעקבות תקלה החלפתי את הכרטיס הקודם שלי ועברתי מ Geforce 6600 gt -128mb DDR3\128bit pci express של gigabyte ל Geforce 7300 GT -256 MB GDDR2\128bits pci express של יצרן בשם AXLE , אני לא מרוצה מהביצועים של הכרטיס ורוצה להחליף אותו. אני לא מבין בכלל בדברים האלו ורק אחרי שהחלפתי קראתי וראיתי שהכרטיס החדש שלי פחות טוב מהקודם, אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה ולמשחקים, בעיקר אם לא אך ורק Battlefield2 אני יודע שהתקציב שלי הוא לא גדול אבל ממה שקראתי נראה לי שזה פחות או יותר מה שאני צריך, אני לא GAMER מושבע ומשחק פה ושם, ברור שהייתי רוצה כרטיס שיתמוך במשחקים עתידיים אבל אין לי כוונה להוציא מעבר לסכום הנ"ל. נראה לי שכרגע אני ממוקד בשני הכרטיסים הבאים , אשמח לחוות דעתכם עליהם א…
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום אחותי החליפה טלויזיה, ובטלויזה החדשה יש רק כניסת HDMI (יענו בלי VGA), ובמחשב הדל שלה היא משתמשת בכרטיס און בורד, שבו יש רק VGA, והיא רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב (לשם כך נקנתה הטלויזיה, והיא מכה על חטא שלא התקשרה אלי מהחנות לברר מה הולך עם מה) הבנתי שממיר בין VGA ל HDMI זה לא דבר טריוואלי (עולה כמה מאות שקלים) וגם היא גם ככה בוכה לי כל הזמן שחצי מהמשחקים שכן עובדים עובדים לאט, אז הוחלט באופן חגיגי לקנות כרטיס מסך חדש, עם יציאת DVI (שלה יש כבל מתאם ל HDMI בכמה עשרות שקלים) זה המפרט של המחשב שלה: E6700 3.2 Ghz MSI G41m sp20 4GB ram ועוד עקב אכיליס, יש לה ספק כח 300W פשוט. היא לא משחקת כבדה, ומספיק לה לשחק על גרפיקה נמוכה במשחקים של השנה שנתיים האחרונות. אם צריך להחליף …
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
Text שלום, מחפש כרטיס מסך איכותי שיאפשר צפייה בסרטים ע"ג הטלויזיה. המחשב: P3-450/ 128M-Ram הטלויזיה: סוני 29" 100Hz המספקת את הכניסות הבאות: S-Video, RGB, AV, Scart האם מומלץ לשדרג משהו נוסף בקונפיגורצית המחשב? מה אורך הכבל המכסימלי המומלץ בין המחשב לטלויזיה שלא יגרע באיכות? בתודה איל
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למשחקים קלים (Counter strike) ושיריץ לי סרטי full hd בצורה טובה התקציב: 400 ש"ח במידה וכדאי אז שיהיה עם חריגה קלה (עד 500) מפרט: AMD X2 4800 2.5GHZ Asus m2a-mx Seasonic 430W WD 320G 7200rpm
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אנשים, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח שיחליף את הכרטיס הנוכחי שלי (gainward nvidia GTX570 GS 1280mb GDDR5) שהתקלקל.. אני לא סגור על השם של הספק כוח שיש לי, אבל יש לו 2 מחברים לכרטיס מסך: של 6 פין ושל 6+2 פין. והוא היה מספיק חזק להחזיק את הכרטיס שציינתי למעלה. רצוי שיהיו לפחות 2 HDMI. אין לי צורך כרגע בDP כי אין לי מסך שתומך בהם. ושיהיה כמה שיותר מאוורר. תודה מראש!!! גיל
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתי על ללכת לכיוון הSHAPIRE http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2526&Pname=SAPPHIRE למישהו יש המלצה טובה יותר? אפשר לחרוג באיזה 100-200
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך איכותי במחירים הללו, לא משהו מפוצץ מדי, יש מצב שאני יכול לעלות עד 700. מדובר בכרטיס ללוח אם שתומך בAGP. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
טוב אז לאור העובדה שלא הצלחתי לפתור את הבעיה באשכול הבאה: (אני עדיין אשמח לפיתרון) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414766.0 אני צריך המלצה לכרטיס מסך רק בשביל לחברו ב-dual view לטלויזיה, כמובן שאני רוצה שהיציאה לטלויזיה ולמסך המחשב תהיה רק HDMI/DVI ולא VGA/S-VIDEO. השימושים המרכזיים שלי במחשב הם שימוש בתוכנות Adobe (פוטושופ, אילוסטרייטור, פירמייר... וקצת 3DMAX) וצפייה בסרטי HD. עד עכשיו ה-GF8600GT עבד באופן מצויין. התקציב לא גבוהה (אני גם לא חושב שיש צורך) עד 300 שקל. דרך אגב, אם אפשר לתת לי השוואה קטנה לכרטיס המומלץ לעומת 8600GT, זה היה מצויין. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס מסך שישמש רק בשביל תכני HD כבדים ושיעשה זאת בצורה הטובה ביותר לא רק מבחינת ביצועים אלא גם מבחינת איכות תמונה. חשוב מאוד שתהיה לו תמיכה מלאה ב-CUDA וב-DXVA, וגם שלא ייפול בביצועים שלו מול הכרטיס הנוכחי שלי, GEFORCE 8800GTS 320MB. מבחינת תקציב אני כרגע עומד על 400ש"ח בשאיפה לפחות תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מדובר במחשב שעיקר השימוש לנגן סרטים כבדים(ריפים של בלו ריי,סרטי FHD וכ') וגם משחקים. אני יודע שקשה להנות משני העולמות אבל בכל זאת הצרכים: 1.שקט מאוד --> עד בלי מאורר .אני לא בטוח שזה אפשרי אבל חשוב לי שקט . 2.HDMI לא חובה אבל נחמד שיהיה 3.מעדיף אחד שלא יתפוס שני סלוטים. 4.אני לא מצפה לביצועי 4870*2 אבל עדיין אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כמו שצריך/אפשר בהקשר התקציב והאילוצים. אין לי ממש צורך שייצא סאונד ממנו יש לי כרטיס XONAR. המפרט של המחשב : מעבד Q9950 4GB RAM בתזמון גבוה לוח של ASUS P5Q-EM יש עליו כרטיס X4500HD שנראה לי קצת צעצועי. תצורת RAID 0
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מיועד בעיקר לניגון HD ובכלל אני משתמש ב LCD 27 אינץ' אז ככה שצריך יציאת HDTV אני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה כסף כי זה רק לשנה וחצי ככה עד שאני מחליף מחשב לגמרי. אז תקציב: עד 600 ש"ח (ניתן לחרוג אם זה משמעותי) המפרט של המחשב: > Mainboard : IBM IBM > Chipset : Intel i845G > Processor : Intel Celeron @ 2400 MHz > Physical Memory : 256 MB (2 x 128 DDR-SDRAM ) > Video Card : Intel Corporation 82845G/GL/GV/GE/PE Integrated Graphics Device > Hard Disk : ST340014A (40 GB) > CD-Rom Drive : LITEON CD-ROM LTN486S > Network Card : Intel Corporation 82801DB/DBL (ICH4/ICH4-L) PRO/100 VE Network Connection > Operating System : Microsoft Windows XP Prof…
-
- 13 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יחובר למקרן במטרה להציג סרטי MKV באיכות 1080P המפרט של המחשב אליו יתחבר כרטיס המסך: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 4200+ 2200MHz 2GB DDR2 אין לי מושג אם התקציב שנתתי נמוך מדי או גבוה מדי אשמח אם תפרטו לי מדוע כדי לי להשקיע יותר או פחות תודה..!
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לצערי, לאחר שימוש של שנה וחצי הכרטיס מסך מסוג msi ati R4890 HD 1GB נשרף לי. מאחר ויש לי אחריות של שנה וחצי נוספות על הכרטיס הציעו לי 2 כרטיסים אחרים להחלפה: Nvidia gts 450 או 6750 HD של ATI. שניהם של חברת ג'יגה בייט. אני עשיתי קצת השוואות וראיתי שהכרטיסים לא ברמה של הכרטיס מסך שהיה לי אלא נחותים ממנו. רציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך מחברת אייבורי שתואם לכרטיס מסך הקודם שהיה לי מאחר ואני לא מבין כ"כ בנתונים השונים של הכרטיס מסך. מצורף קישור שמראה את הכרטיס המסך שנשרף לי : http://www.msi.com/product/vga/R4890-Cyclone.html תודה
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ספק 550 של קורסאיר , מעבד e8400 ו-4GB זיכרון לוח אם EP35 אני לא בקיא ככ בכרטיסי מסך החדשים והמחירים.. מבקש כרטיס עם ביצועים גבוהים, מחיר עד 500 שח, שיהיה בלי צוואר בקבוק בגלל מעבד וכדומה תודה ושנה טובה!
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-