כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אח שלי קנה מחשב חדש וכדי לחסוך כמה שקלים הבאתי לו את הreadon 9600 הישן שלי (הוא רק גולש באינטרנט ורואה סרטים ככה שזה אמור להספיק לו). הוא רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ואין לו LCD אז צריך בעזרת החיבור הצהוב. לקחתי את הכבל של הS-Video שיש לו בקצה יציאה צהובה וחיברתי את זה לטלוויזיה. זה לא עבד אז חשבתי שזה בגלל שהדרייבר לא מותקן כראוי אבל גם אחרי שהתקנתי את דרייבר אני עדיין לא מצליח לחבר את המחשב לטלוויזיה. מה אני לא עושה טוב?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
?? אני מתכון לכרטיסים מסדרת ה 2400 6800 gpu`s
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס מסך OEM והבנתי שהוא לא בא עם קופסא שמגנה עליו. רציתי לשאול אם זה בטוח - שהמוצר לא נפגם או משהו כזה בדרך בגלל שהוא לא מוגן.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות 6800GS של LEADTEK או 6800GT של PNY תודה. אגב, אני קונה אותם בחיבור AGPX8
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם !! אני צריך המלצה לכ.מסך AGP ב-1500 ש"ח המחשב הוא Pentium D 820 עם לוח Asus P4s800. ועוד משו ... כדאי להחליף את הספק למשו חדש או שמספיק להישאר עם הספק הישן (משו ג'נרי .. ) בעקבות ההחלפה של הכ.מסך ... תודה !
-
- 13 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אז מישהו מהמשפחה טס לארה"ב. ואבא שלי רוצה להזמין משם כרטיס ללכידת ווידאו כי הוא רוצה להקליט אירועים משפחתיים ל-DVD ובכך לסיים את עידן הקלטות... אז דרישותיו הם: שהאיכות תהיה DVD. האם זה קשור לרזולוציה של ההקלטה? או האם האיכות של הקלטת תיקבע את איכות ההקטלטה? ואני רוצה גם לערוך את הסרטים (למשל החתונה של ההורים שלי היא לפני 20 שנה ואין שם עריכה, אני לא רוצה לערוך סרט ששוקל 4 ג'יגה...המחשב יעמוד בעומס בכלל?) האם מספיק לי כרטיס סטנדרטי ואז ההמרה ל- DVD תעשה את השינוי? אני לא ממש מבין בזה. יש שני סוגים כרגע, USB ו- PCI מה יותר עדיף? לי אמרו PCI...יש בעיה עם ה- USB? התקציב עד 200 $ תודה
-
- 15 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
טוב את המערכת שלי תוכלו לראות בחתימה היום התקנתי קירור חדש למעבד כי הטמפ' שלו הייתה גבוה מדי הטמפ' עכשיו מעולה בכל אופן, הרצתי כמה בדיקות 3dmark06 בחנות מחשבים וב-3 בדיקו רצוף קיבלתי תוצאה מעולה של 4700+- חשבתי שהתוצאה הייתה כי הטמפ' של המעבד קודם הייתה על הפנים ולכן קיבלת פעם תוצאה יותר נמוכה של 3900 בערך. חזרתי עכשיו הביתה והרצתי את הבדיקה שוב והנה עוד פעם אני מקבל 3900 נקודות!!! לא נגעתי בכלום במחשב!! במה יכולה להיות הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, כמו בכותרת רק אציין דגם ותמונה הדגם: GV-N66T128VP תודה רבה ;D עריכה: שמתי לב שהעבירו את התראד, מצטער כנראה לא שמתי לב....
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
כנראה יום ראשון הולך לקנות את הכרטיס הזה ... ככל הנראה הוא יהיה מחברת eVGA או LEADTEK או BFG אז ככה ....מי מהחברות עדיף וכמו שרשמתי בכותרת באיזה חברה הבאנדל יהיה "עשיר" יותר *אם מישהו קנה כבר ויכול לומר מה מי מו ... אודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
זה קצת off topic ,מקווה שהמנהלים לא כועסים. בכל אופן, מעניין אותי לשמוע על חווית המשחק של חברים עם מסך LCD. אשמח אם אנשים יכתבו את דגם המסך שברשותם,האם הם סובלים ממריחות או כל בעיה אחרת והאם הם מרוצים באופן כללי מהמסך. אני פשוט חושב לקנות מסך,מתלבט בין crt טוב ל-LCD (גם טוב,אני מוכן להשקיע) וחושב שלשמוע מנסיונם של אחרים זה הכי חכם (ביקורות על מסכים קראתי בלי סוף וזה ממש לא עזר לי לגבש החלטה). תודה מראש
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס שבמפרט וכמו שאתם רואים הוא vivo וקיבלתי איתו רק מין מכשיר כזה(שמן ושחור) אבל לא קיבלתי כבלים.... התקשרתי לחנות ושאלתי אותם למה לא קיבלתי כבלים והם אמרול לי שקניתי את הגרסה בלי הקופסא ולכן איני אמור לרבל את הכבלים... אז אני מחפש המלצה לכבלים איכותים ושיתאימו לכרטיס שלי משהו בסביבות ה-מקסימום 150 שח תודה
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה 78GS (עדיין לא בטוח איזה חברה אבל כנראה של EVGA) אבל שמעתי שבדגם XXX של החברה XFX יש בעיה קטנה עם המאוורר שהם השאירו איזה חתיכת פלסטיק מתחת למאוורר וזה עושה שם רעש מעצבן השאלה שלי היא אם זה יהיה בכל המודליםאו רק בזה של XFX כי המאורר והגוף קירור של כל המודלים הם אותו דבר רק מחליפים את הלוגו ואת הצבע השאר אותו דבר תודה מראש טל
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P3 עם 512 RAM, אני רוצה לקנות לו HD גדול (זה לא משנה איזה כרגע, כמה שיותר גדול אבל) ולשים אותו בסלון שיתחבר לממיר ויוכל להקליט מהטלוויזיה איזה כרטיס TV IN מומלץ בישביל זה ? חשוב מאוד האיכות, תוכנות ? מערכת ? מדגיש שחשוב שיהיה לכרטיס אופציית חיבור לממיר הישראלי (HOT) עם אפשרויות הקלטה (עם טיימר) או שזה בעצם התוכנה קובעת ?? ממש לא מבין בזה
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך כרטיס מסך למשחקים בתקציב של 1200 שקל.. אני מתלבט בין Nvidia וATI... אני יותר נוטה לכיוון של ATI והכרטיס שחשבתי עליו הוא Radeon X800 מה אתם אומרים ??? תודה רבה B-man
-
שלום, יש לי כרטיס מסך RADEON 9800PRO, והמחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל S-VIDEO, שיוצא מהכרטיס מסך, ומתחבר לממיר SVIDEO-SCART (כי אין לי כניסת SVIDEO בטלוויזיה). עד לפני כמה זמן הייתי הולך לדרייברים של ATI, ובוחר לעבור לתצוגה מספר 2 או משהו כזה, והוא היה מראה לי את הדסקטופ על הטלוויזיה במקום על מסך המחשב, וכך הייתי יכול לראות סרטים. עכשיו עדכנתי דריוור לגרסא עם Catalyst Control Center, והוא לא נותן לי יותר לראות על גבי הטלוויזיה. יש שם אפשרות של Force detection of my TV, אבל זה לא עשה כלום. אני רואה ב- Display manager שיש 2 תצוגות, אבל השניה מבוטלת (Disabled). אני עושה עליה קליק ימני ולוחץ Enable, וזה לשניה מאפשר את התצוגה השניה, אבל מיד אחרי זה הוא מבטל אותה שוב, והיא שוב…
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה זה ננומטר ומה זה צי'פ כי אני רואה שאתם כותבים את זה הרבה (אם אפשר בלי מאמרים באנגלית)?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שהיגיעו כרטיסי ATI החדשים מסדרת AIW. לי יש את אותו הכרטיס אבל שנקנה מארה"ב ולכן הוא בשיטת NTSC ולכן אין לי יכולת לצפות בטלוויזיה בו. אודה לאחד מכם שקונה את הכרטיס הזה מכאן אם יוכל לשלוח אלי את הביוס של הכרטיס שלו כדי שאוכל לצרוב אותו על הכרטיס שלי ולקוות שזה יעבוד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני יודע שהרוב פה נוטים לתת עדיפות ל 6800gs של NVIDIA. האמת היא שברוב האפליקציות של היום הוא באמת לוקח ובגדול את ה 1600XT. בקיצור אני די מתלבט... הזמנתי כבר מערכת מחשב שלמה והשארתי רק את כרטיס המסך מחוץ להזמנה כי אני פשוט לא סגור סופית מה עדיף לקנות. ברוב המקומות שקראתי בהם ה 6800gs לוקח חוץ ממקום אחד: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/3dmark06_15.html יש שם את הביצועים של הכרטיסים במבחן ה 3Dmark 06 שאמור לנבא את הביצועים שלהם ביישומים של "המחר". בכל מקרה יש יש משפט אחד בסוף שגרם לי למחשבות נוספות.. המשפט אומר שה 6800GS מתאים לגיימרים של היום בעוד ה 1600XT מתאים לאפליקציות העתידיות לבוא בגלל שה 1600XT תומך בפונצקיות חדשות יותר של DIRECTX(זה נכון בכלל?!?!) הי…
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי צג SAMSUNG 930B LCD ואני מעוניין לחברו למחשב ( מתנצל מראש על הבורות)... אני לא מתעניין כלכך במשחקים, אבל אני עובד בתוכנות גרפיקה (בעיקר אוטוקד) ורואה סרטים פה ושם. חיבור DVI עקרוני עבורי או שזה סתם? המחשב שלי מרוחק מן הצג בערך 3 מטר, מצאתי כבל מאריך של DVI - האם יש כבל מאריך גם לחיבור אנלוגי? האם זה פוגע באיכות? פרטי לוח האם שלי מצורפים בתמונה (המחשב ישן יחסית) - כרגע אין לי כרטיס מסך. האם אני אני צריך כרטיס מסך לשם חיבור DVI? האם אני צריך כרטיס מסך לצורך עבודה בתוכנות גרפיקה? האם החיבור שלי בלוח האם הוא AGP או PCI-E? (אגב, מכל מה שקראתי כאן לא הבנתי כלום חוץ מזה שPCI-E זה חיבור חדש יותר ומהיר יותר - מה ההבדל ביניהם?) איזה כרטיס מסך מינימלי יחסית מתאים …
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב? מסך LG -LCD 1780Q מסך Samsung - LCD SyncMaster 730B על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אנא עזרו לי לבחור מסך LCD איכותי בתקציב של עד 2500 ש"ח(בשאיפה ל2000) אשמח לקבל את המלצתכם! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
החברה הקטנה, שאחראית על סדרת כרטיסי Volari (למי שזוכר) נרכשה לאחרונה תמורת 8-12 מליון דולר. העסקה משתלמת מאוד לATI, מכיוון שבכך השיגה בעלות על מפעל XGI בסין שמנהל קשרים ענפים עם הממשלה המקומית - או במלים אחרות, שופע כוח אדם זול שמצמצם את עלות הייצור. יתרון נוסף, הוא שXGI מעסיקה חטיבת תכנתי דרייברים שמתמקדת בעבודה תחת לינוקס (מה שיועיל מאוד לATI במלחמה על פלח השוק הקטן). למקור: http://www.hexus.net/content/item.php?item=4828
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות מסך CRT בזמן הקרוב, יש לי שאלה, קיימים מסכי CRT שמאפשרים רזולוציה 1280*1024 עם 85Hz ? אני לא מסוגל יותר להסתכל על המסך שלי בגלל קצב הרענון הנמוך.. מחירים הייתי מעדיף בסביבות ה700 שקל..
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-