עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם! אני בדיוק לפי קניה של מחשב חדש ואני רואה שעוד מעט יוצא כרטיס חדש לשוק, ה7600GT.. איך הוא מבחינת ביצועים? האם הוא מראה יכולת טובה יותר מקודמו(6600GT)? ואיך הוא בהשוואה ל6800GS? מישהו אולי יכול להביא לי לינקים למבחנים\בנצ'מרקים? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בסוגיה זו.. שאר המערכת: amd3200+ gigabyte k8nf9 ultra 2x512 DDR 400 פה ההתלבטות בין ה6800GS ל7600GT 200GB SATA II מיועד למשחקים בעיקר, אבל לא לFEAR ב1280 על 1024 עם x4AA.. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by ברק2000,

אני צריך כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג במחיר של 1000 פלוס מינוס עם חיבור AGP הודה לכם אם תוכלו לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  3. מה יותר טוב crossfire xpress 3200 or quad sli מה יותר חזק ומה הקטע של 4 כרטיסי מסך?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב והתלבטתי איזה כ. מסך לקנות. אני נחשב גיימר, המטרה של המחשב היא משחקים ושיריץ לי אותם טוב. אני חשבתי על 6800GS, אבל מישהו יכול להגיד לי מה כדאי? התקציב הוא כ1100 ש"ח בערך

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by buzz man,

אז ברעיון של להחליף את המסך שלי אני משתעשע די הרבה זמן, תמיד רציתי LCD רק שלא כול כך שלטתי בתחום וקצת הוצאות כספיות לא מתוכננות מנעו ממני את המעבר לLCD,אז התחלתי ללמוד קראתי הרבה בפורומים בחו"ל,קראתי גם פה (המון תודה ל ICE2K) ולבסוף נפלה החלטה על LCD 19 אינץ בעל פאנל איכותי מה שהשאיר 3 מתומדדים : 1-סמסונג 970P שמקבל ביקורות מצויינות בחו"ל ועולה 3300 בערך אך ללא יבוא רשמי. 2-VS 930B שעולה סביב 3120 בערך. 3- EIZO 1910 שעולה 3129 . http://www.eizo.com/products/lcd/s1910/ הסמסונג נפסל עקב העדר יבואן רשמי וה-VS עקב מחירו הגבוהה מה שהשאיר אותי עם ה-EIZO. סה"כ שלושתם טובים,אני חיפשתי את האחד שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף מאחר ואני לא "גיימר" הספיקו לי ה-12MS זמן ה…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום יש לי את המחשב החדש שלי כבר 4 חודשים והייתי מרוצה ממנו זמן רב וגם מהכרטיס מסך עד שהתחילה להיות לי בעיה של עלייה גבוהה בטמפ' של הכרטיס מסך בחודשיים הראשונים שהיה לי את המחשב (ראה מפרט) הייתי מבסוט מהכרטיס מסך והטמפ' מנוחה הייתה 36 ושהייתי משחק פיפא 2006 המשחק היה עובד חלק פתאום שמתי לב שככל שעברו הימים הטמפ' מנוחה והמאמץ היו עולות בכמה מעלות עד החודש הזה שזה הגיע לטמפ' שנראית לי לא נורמלית ודרך אגב הכרטיס ללא אוברקללוק ולא ניסיתי עליו עוד פעם אחת OC ובגלל זה הייתי בהלם ואחר כך משחקים כמו פיפא לא עבדו לי חלק פה ושם היו תקיעות שתבינו זה פיפא זה לא מנוע כבד וגם משחקים כמו FEAR וHALF LIFE 2 היו בהם תקיעות ואני מבואס ואני לא יודע למה הטמפ' כל הזמן עולה אני מפחד שהכרטיס ייש…

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by wolf-boy,

שלום יש לי בעיה מעצבנת, הטלוויזיה שלי מחוברת לכרטיס והמסכים מוגדרים כתצוגה כפולה (DUALVIEW). כשאני מפעיל וידאו במסך המחשב הוא מוגדל אוטומטית למסך מלא בטלוויזיה. הבעיה היא שהוידאו בטלוויזיה מוצג בזום גדול מדי, חלק מהתמונה נחתך בצדדים וזה מעיק. ניסיתי לכוונן את זה ידנית וזה עובד, אבל בכל פעם שאני סוגר וטוען קובץ וידאו זה חוזר לברירת המחדל. ניסיתי לשנות רזולוציות, לשנות הגדרות תצוגה לCLONE וניסיתי לשמור את ההגדרה הידנית שלי בשם מסויים אבל זה לא משנה. בכל פעם שעולה קובץ זה מחזיר את הזום למה שהיה בהתחלה וזה מעיק. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by Nemesis,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1188 מחליפים את ה 2005FP וה 2005FPW. בנוסף לכך, תראו את מחיר החיסול של ה 2005FPW: http://accessories.us.dell.com/sna/ProductDetail.aspx?sku=20053YR&c=us&l=en&cs=19&category_id=6198&brandid=56&first=true&page=produ אם היה אפשר להשיג בארץ במחיר הזה, הייתי מזמין עוד שלושה.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by eli_ezra,

חשבתי על המסך הזה: ViewSonic ?VX924 19'' LCD DVI 3ms? מחיר 2490 זה המפרט שלו: ?Model? ?VX924? ? LCD Panel? ? Type: 19" color TFT Active Matrix SXGA LCD ? ? Display Area: 14.8" horizontal x 11.9" vertical x 19.0" diagonal ? ? Optimum Resolution: 1280x1024 ? ? Contrast Ratio: 550:1 (typ) ? ? Viewing Angle: 160° horizontal, 160° vertical @ contrast ratio > 5 ? ? Response Time: 3ms gray-to-gray (avg.); 5ms white-black-white (typ) ? ? Brightness: 270 cd/m2 (typ) ? ? Light Source: Long life, 40,000 hrs. (typ) ? ? Panel Surface: Anti-glare ? ? INPUT SIGNAL? ? Video: RGB analog (75 ohms, 0.7 Vp-p); DVI-D (TMDS, 100 ohms) ? ? Sync: H/V separated (TTL), composite, sync-on-gre…

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  10. אז ככה.. אני משדרג את המחשב שלי ורוצה לקנות כ. מסך, י שלי לוח אם - ASUS A7N8X-VM יש לי מאבד AMD 1800 השאלה שלי היא.. איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקנות עד 800 שקל ... כ. מסך שימצא את עצמו בצורה הטובה ביותר על הלוח אם שלי (AGP). אני לא ממש מבין בזה.. אז אשמח לקבל עזרה.. תודה !!!

• 13 תגובות
    • 661 צפיות
  11. שלום לכולם , אני קנייתי tv של ITT קודם כל אני רוצה להגיד לכם שהtv אל הפנים!! יש לי ממיר השלט לא עובד , שלא נדבר על האיכות של התמונה על הפנים. קנייתי אותה אתמול(יום חמישי) עכשיו אני רוצה להחזיר את זה למחסני חשמל ולקחת אחרת יש אפשרות? נ.ב זה לא הטלויזיה הראשונה של ITT שעושה לי בעיות יש לי פה עוד 2 כאלה ובדיוק אותו בעיות אותו דבר על הdvd שלהם אל הפנים פעם עובד לי הסרט פעם לא אני מציע לכם לא להתקרב לחברה הזו. אם הנושא לא שייך לכאן אז בבקשה תעבירו... תודה לכל העונה ...

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by ymss69,

אני מעונין לקנות מחשב חדש עכשיו אם אני קונה כרטיס מסך קרוס פייר ראשי.... הכרטיס השני חייב להיות מאותו דגם?? איזה דגמים של כרטיסי קרוספייר קיימים והאם אפשר לקנות אחד היום ואחד בעתיד?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ובכן כאן אין לי בעיה תקציבית ואני יכול להזמין את הכרטיס מסך הטוב ביותר - אך לא היקר ביותר.... יש שני תנאים לבחירת הכרטיס: שזה יהיה מחברת ATI תמיכה חומרתית: DirectX ו- OpenGL

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/143image2.jpg http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/143image3.jpg למקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=91973 מי שרוצה לעשות אוברקלוק רציני יש לו סופסוף כרטיס עם קירור מתאים

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  15. שלום, וודאי יש כאן כאלה המכירים אותי כבר, אני עוסק בעריכת וידאו, בצורה מקצועית לפרנסה. אני אדגיש - אני לא משחק משחקים וכל מה שקשור למשחקי וידאו לא מעניין אותי כלל... יש לי כמה מערכות עריכה , אני מרכיב עכשיו עוד מערכת חדשה,כבר יום ראשון... פתחתי כבר תרד בנושא כמה דברים יש לי משהו שעדיין לא סגור עליו: המערכת תיהיה בנוייה מ: כרטיס עריכה קנופוס (דגם חזק-9 אלף שקל) לוח אסוס P5WD2 PREMIUM מעבד 3 דואלי, כרטיס מסך פה אני מתלבט בין 2 כרטיסים: 1600XT X800GTO2 אני עובד רק עם ATI ובשום אופן לא גיפורס,כי הם לא מתאימים לי לעריכה בכלל. העיקרון- כרטיס מבוסס ATI עם ליבה טובה, וכמות זיכרון גדולה ומהירה, נותנת תוספת כוח בזמן אמת לכרטיס עריכה שלי. יש לי מערכת אחת עם X700 PRO,…

• 65 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

והאם יוצא משהו חזק יותר לAGP בחודשים הקרובים?

• 52 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. צריך כרטיס הכי טוב שישי ל-agp 4x מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by Battlefield man,

שלום יש לי שאלה קודם כל מה יותר חזק .מה יותר טוב בכלל ומה אם crossfire x1900 האם 7900 gtx oc הוא התשובה ?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by TARON,

תראו איזה תוצאה קיבלתי איך???? בלי אובר קלוק ובלי כלום http://img523.imageshack.us/img523/7739/dddd8jk.jpg הגיוני ???

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  20. NVIDIA צפוייה לחשוף את כרטיסי Geforce 7900 GTX Duo בתערוכת CeBIT. NVIDIA ניסתה לשמור את הכרטיסים האלה בסוד ולהציג אותם בהפתעה בתערוכת CeBIT. כיום, סוד זה נחשף בפנינו. כרטיסי ה- 7900 GTX Duo יכילו שני ליבות על כרטיס אחד. כרטיסים אלו צפויים להתאים ללוחות Nforce 4 SLI רגילים. עד היום חשבנו, שחיבור Quad SLI רגיל מכיל ארבעה כרטיסי מסך נפרדים. מסתבר שטעינו, מערך ה- SLI החדש, ש- NVIDIA שמרה בסוד, יאפשר חיבור של שני כרטיסי 7900GTX Duo, כל אחד בעל שני ליבות, בחיבור SLI סטנדרטי הנמצא כיום על לוחות אם התומכים ב- SLI, רק שהפעם, המערך יכלול ארבע ליבות במקום שניים בלבד. צריכת החשמל של הכרטיסים הנ"ל, כצפוי, תהיה גבוהה במיוחד, אך סביר להניח שבעיה זו לא תטריד אף אחד מאיתנו, שכן כרט…

• 60 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by zaroor,

שלום רציתי לקבל המלצה לכרטיס tv ולכידת וידאו ראיתי דגם של videohome עם צ"פסט של פיליפס 7130 האם הוא טוב ? ואיזה נקודות חשובות לבדוק לפני קניית כרטיס ?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  22. אוקי אז אני מתכוון לקנות את לוח האם הבא: asus P5RD1-VM שבא עם הציפסט RADEON 200 ועם הכרטיס X300, עכשיו אני צריך תמיכה בלפחות 3 מסכים, בשביל הרחבת שולחן העבודה, והמחשב לא מיועד למשחקים בכלל. אז אמרו לי שהלוח יתמוך ב3 מסכים (ביחד עם הOB) אם אני אוסיף כרטיס מסך של ATI (עם 2 יציאות). חשבתי בהתחלה לקנות עוד X300 אחד אבל אז נזכרתי שיש לי RADEON 7000 מתקופת היורה. האם אני יכול לחבר אותו בעזרת מתאם AGP --> PCI-E והוא יתמוך ב3 מסכים בלי בעיות (ביחד עם ה OB) למישהו יש מושג?

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by Adielion,

קודם כל יש ברשותי agpX8 והייתי רוצה לנצל אותו עד שאני אחליף מע'. מצאתי את הכרטיס הזה ורציתי לשאול כמה שאלות.http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 הכרטיס ניתן לפתיחת 4 הצינורות הנוספים ,ומה האחוזים שהם יפתחו? במטרה להפוך אותו לX850XTPE הליבה שלו לפי מה שהבנתי היא R480 אז אם אני מוסיף לו סיילנסר 5 הליבה יכולה למשוך עוד OCמעבר לXTPE ? הוא משתלם מבחינת מחיר, השאלה היא אם הוא נמצא במלאי? תודה

• 8 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by lmlm,

1800GTO נשלח על היום הראשון של CEBIT ויהיה זמין עוד שבועיים. 500MHZ/1000MHZ ו 256 BIT ויהיה מבוסס על ליבת 520 ויהיה כנראה נגד ..7600GT ויהיה בין המחירים 200-250$ http://www.theinquirer.net/?article=30138 הפתעה מATI?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  25. מחפש אחר הכרטיס: 6200 AGP אלה מהסוג שאפשר לפתוח לו תצינורות עיבוד אם אפשר חנות מאיזור הקריות תודה ענקית לעזורים.

• 1 תגובה
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.