עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

ראיתי שהרבה ממליצים על IIYAMA ( אגב איך אומרים את זה ). אבל הם נורא יקרים אם למישהו יש הצעה איכותית אבל בגבול התקציב - אתם יודעים המדינה במיתון. נ.ב. אני יודע שזה לא מפרט אלא מוצר בודד אבל האנשים פה מקבלים המלצות גם למסכים בנוסף למחשבים שלמים

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  2. השאלה היא למה המהירות שעון רק עכשיו הגיע לסביבות ה 1גיגה הרץ עם הדגם החדש של ATI זה לא הכל אותו דבר? ה CPU והמעבדים שעל הכרטיסי מסך? זה הכל טרנזיסטורים למה לא מוציאים כרטיסי מסך על מהירויות שעון של 3 גיגה כמו מעבדים ..ואפילו יהיה אפשר לעשות אוברקלוק איכותי I7 920 עולה 1500 שקל ואפשר להגיע איתו ל 3.6 גיגה כרטיס מסך עולה 3000 + ובאזור של 700 מגה הרץ תחשבו כרטיס מסך עם מעבד בסגנון I7 ישבו לך במחשב שני מעבדים שרצים ב 3+ גיגה הרץ אחד על הלוח ואחד בכרטיס מסך 0O האם זה רק עניין של קירור? ומזעור שיתאים לשטח של הכרטיס מסך? הרי הכרטיס מסך הוא דיי ענק ולפי דעתי יש עליו מספיק שטח בשביל לשים כל מה שצריך ואפילו יהיה אפשר לדפוק קירור סטוק בול כמו שיושב על המעבד אגב עלה לי רעיון ע…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by Psy,

בעת התקנת דרייבר של NVIDIA אני מקבל את ההודעה הבאה -> (תמונה) עד כמה זה קריטי, ואם בכלל זה בסדר להתקין את הדרייבר מבלי להסיר את הקודם...? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by GolanT,

עם איזו תוכנה אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב שלי (כ. מסך, מעבד וכו"...) ? תודה.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by RGod,

תגידו איפה אני מוצא את הדרייברים הישנים לכרטיסי RADEON ?כלומר בלי ה catalyst control center ???הם מאיטים את המחשב .

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  6. עם ארבע ליבות עיבוד וכרטיס עיבוד גראפי ייעודי במעטפת של אולטרבוק, ה-Nitro 5 Spin החדש של החברה הטאיוואנית הוא מוצר מסקרן בהחלט לכתבה

7. Started by Pure-Gold,

שלום, שאלתי היא מה יותר חשוב לסימולטורים, זיכרון יותר מהיר ( DDR or DDRII, 125Bit Or 256Bit ) או מעבד גרפי יותר חזר ? מה ההבדל בין 128Bit ל 256Bit תודה מראש ויום נעים.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by cold fire,

יש לי נייד אם 1.66Ghz ליבה כפולה t5500 זכרון של 1GB וכרטיס מסך x1400 וקבלתי 1060 איך זה הגיוני ציפיתי לפחות 1500... מאוד מוזר...

9. זה אומר שזה DDRAM או SDRAM? אני רוצה לקנות את ה-9800PRO ובכרטיס של MSI רשום "DDR SDRAM" ובכרטיס של SAPPHIRE רשום "DDR Memory"!! מה זה אומר? תודה לעונים!!! ד"א מה יותר כדאי MSI או SAPPHIRE?? (מבחינת הכל) SAPPHIRE http://www.sapphiretech.com/vga/9800proult.asp MSI http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=RX9800PRO-TD128&class=vga

10. Started by stingeR-,

אני חשבתי על זה : http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=912&lead_id=&look= מה אתם אומרים? , שווה את הכסף?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  11. איך אפשר לדעת ב GEforce כמה צימורות פתוחים??

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by orends,

שלום, לפני כמה ימים יצא באופן רשמי DIRECTX 8.1B אבל כתוב לידו משהו כמו REDIST וגם אני לא חושב שצורת ההתקנה שלו היא כמו הקודמים, היא נראית כמו בטא, האם היא בטא? מזה הגרסא הזאת? האם כדאי לשדרג זאת מDIRECTX8.1? תודה! אורן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מה ההבדל 6600 הרגיל? או הGT

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by foxy38,

שלום לכולם זו פעם זו פעם הראשונה שאני מופיע באתך זה. יש לי ביעה שקשה לי לפתור לבד לגבי כרטיס מסך. הסמך מאוד הים תוכלו לאזור לי בנוסה . קניתי לפני כמה חודשים(10 ) כ.מסך GFORCE 7800.GTX הכרטיס מסך היה פנטסטי (תמונה איכותית. מהירות תגובה) סיפק אותי מאל או מאבר עד ש.......התקלקל. בחנות שקניתי אותו ואחרי חודש בדיקה החליפו לי אותו(היה עדיין באחריות) ב GFORCE 9500 GT .512 DDR3 צריך לציין ששילמתי עבור ה כ.מסך הראשון 1400ש"ח שהשני עולה 400ש"ח עשיתי עסקה טובה או אכלתי אותה?? ממתין לתשובות עניינות. תודה פרנק פ.ס: סליחה על טעויות כתיב

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by jimi,

מה זה MS?? צריך במסך MS גבוה או נמוך?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  16. מתי היא משווקת לשוק הרחב . מה צריכת החשמל שלה יחסית לסדרת 8xxx . ומה השיפורים והתכנולוגיות שיוכנסו בה .

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by moshon,

אהלן הגיע הזמן לשדרג כרטיס מסך (יש לי 7300gt והוא כבר זקוק לרענון) ואני זקוק לעזרה זה המפרט של המחשב שלי: core 2 duo e6400 asus p5b 2gb ram ספק Toughpower 600W Thermaltake Microsoft Windows XP Professional ייתכן שדרוג לvista (למרות שאני לא רואה סיבה..) המחשב מחובר לשני מסכים- האחד lcd 32 עם רזולוציה 1366*768 (hd ready) ומסך סמסנג 21 lcd שעובד ברזולוציות גבוהות יותר (16:9, 4:3 - 1680x1050/1600*1200) זה המקס- דרוש חיבור duel dvi השימושים הם גיימינג ממוצע+ (לא מטורף), סרטים (hd) ושימוש רגיל- לשני המסכים. התקציב- עד 700 שקל יש אפשרות שאני מביא אותו מארה"ב ואז הוא יהיה מוזל יותר ולכן הייתי רוצה מלבד ההמלצה הראשונה עוד דגם בתקציב -220 דולר (מן הסתם במחיר כזה בארה"ב הדגם יהיה הר…

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  18. שלום אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך במחשב המדיה סנטר שלי. התקציב עד 500 שקל (אם אפשר לחסוך - אז לחסוך) ואלה הצרכים: א. יציאת HDMI כדי שאני יוכל לחבר אותו לרסיבר בכבל HDMI ויוכל להעביר גם קול וגם תמונה על הכבל. ב. אפשרות להרצת משחקים לא כבדים, כגון FIFA או פרו אבולשיין, כמובן שרצוי על הגדרות טובות (ביחס לתקציב), והרצת סרטים כבדים (10 גיגה ויותר). ג. כרגע ברשותי ספק כוח של EZCOOL - לדעתי 300 וואט (אני כרגע לא בבית בגלל זה אני לא יכול להגיד במדויק) - אני מתכנן כמובן להחליף אותו. האם אתם מכירים חברה בשם Seasonic או FSP ? האם ספק שלהם נחשב לטוב ? ד. חשוב שתרשמו איזה ספק צריך בשביל הכרטיס. ה. אשמח לדעת גם לאיזו חברה יש יותר יתרונות בתחום המדיה סנטר - ATI או NVIDIA. כמובן שפה …

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by kipi25,

שלום, האם יש חשיבות לכרטיס מסך לצורך קידוד סרטים? כרטיס מסך טוב יותר ישפיע על איכות/מהירות הקידוד? תודה מראש... 8)

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by uzana2004,

בס"ד שלום הייתי מעוניין לדעת איך המסך הבא: samsung lcd tft 710n למשחקים בעיקר...

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  21. שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך agp x8 למחשב הישן שלו. פנטיום 4 ליבה כפולה.מפרט מלא יהיה בקרוב כשהטמבל יסיים להוריד everest . תקציב בסביבות 450 -500 ש"ח. מצאתי לו את זה: http://skypc.co.il/pl_product~GV083~8~0.htm איך הוא? יש יותר טובים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by idan3072,

?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  23. שלום לכולם, הגיעה התקופה של השנה שבה אני עוד פעם זקוק לעצתכם, היה לי כרטיס Radeon 1950 שנורא נהנתי ממנו, אבל לצערי ביום בהיר אחד מסך שלי התמלא בנקודות בשלל צבעים, ואחרי בדיקה קצרה של החלפת הכרטיס התברר שזה אשמתו. כרגע אני מחפש כרטיס אחר, מחשובתי הן בכיוון ה : 9800GT 1gb gDDR3 , http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=MhodR6119xPzRjNJ או אולי ה- HD4850 512mb http://www.gigabyte-usa.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2902 המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: E6750 2.66Ghz 2 גיגה זיכרון וספק של 430 וואט של antec כמו כן אני משתמש במסך של 22" השימוש במחשב הוא בעיקרו משרדי, אבל פה ושם יש לו צורך להריץ משחקים חדשים וכבדים, לאו דווקא ברזולוציה מקסימלית. זהו בעיקרון. מה לדעת…

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  24. קניתי את הכרטיס (שדרך אגב אני ממליץ עליו) אבל נתקלתי רק בבעיה אחת כשאני מפעיל קלטת בוידאו אני רואה על המסך למטה כזה קו מעצבן מישהו יודע איך אפשר לטפל בעייה. חוץ מזה המכשיר מצויין. בתודה רבה. 123haim10

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  25. Started by Peri228,

שלום לפני חודשיים , הזמנתי מהדובים ( ימח שמם $@!@ ) את ה Hercules AIW 9800SE , עם הכוונה לפתוח את הכרטיס ל Pro . אחרי חודשיים של מריחות , והרבה זיוני שכל , הם החליטו להודיע לי שאין להם את הכרטיס במלאי , וש ATI כבר לא מייצרים אותו , וזה אחרי שהם היו בטוחים שהם שלחו לי את הכרטיס ! בכל מקרה , עכשיו אני צריך להוציא יותר כסף , ולקנות כרטיס טלוויזיה בנפרד :\ איזה כרטיס לקנות מסך ב 2000 שקל , ואיזה כרטיס טלוויזיה ב 500 שקל ? בעיקרון , יש לי כמה התלבטויות - Gigacube Radeon 9800 Pro Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro Powercolor Radeon 9800SE בקר לכרטיס טלוויזיה , לא שאני מבין בזה הרבה , אבל פעם המליצו לי על Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe . הדבר שהכי חשוב לי בכרטיס , ז…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.