כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן יחסית (בן 3) והשבוע קניתי GeForce2 MX 400. הורדתי Driver מהאתר של nVidia ל - WinXP והתקנתי אותו. אחרי התקנת ה - driver לא הופיעה לי לשונית ה - TwinView ב - Properties --> Settings --> Advanced. אני מאד רוצה לחבר ת'מחשב לטלויזיה וזה מעכב אותי. בשבוע שעבר התקנתי WinXP במקום ה - 98 שהיה לי כך שהמחשב נקי. תודה מראש עבור כל תגובה.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
האם אני יכול הישתמש בDRIVER של אומגה לזה. ואם לא מה אני כן יכול לעשות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לידידה שלי יש את הכרטיס הבא: GF4 MX440 8X 64MB DDR 64bit TV-out AGP Chipset NVIDIA GeForce4 MX440 8X Video Output Function TV-Out (S-Video connector) Support Memory 64MB DDR 64bit עכשיו... אני יודע שהוא ישן לא משהו וכו' וכו' אבל אני רוצה לדעת אם יש מצב כלשהו שהוא יעלה את המשחק ROME TOTAL WAR? אה ובלי OC כמובן...
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הסתכלתי לא ראיתי יש למשהו ליניקים
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
רכשתי לחברה שלי לפניי יומיים את הכרטיס והוא אמור להגיע מחר. האם יש עם כול סדרת ה 4XX בעיה או בצ'יפ ספציפי ? זה מתחיל להפחיד אותי
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
זה הכרטיס : http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8800gts_512.htm השאלה אם הליבה שלו היא G92 ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אבא שלי צריך מסך חדש , והוא מצא כמה הצעות של מסכים יד שניה במחיר טוב . עכשיו המחירים של המסכים האלו כמעט זהים , אך אני לא יודע בדיוק איזה כדאי יותר . אין לי שום ניסיון עם המסכים האלו , כך שאני צריך דעה . 1.iiyama LS902UT Vision Master 1451 Samsung SyncMaster 955DF. 2
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, יש לי Radeon 9100 ולפעמים בחלק מן המשחקים זה רושם לי שהVPN Recover אתחל לי את הכרטיס הגרפי וזה יוצא לי מהמשחק. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס??? מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי טוב אפשר לקנות ב350 שקל? אני יודע שזה קצת כסף אבל חבר שלי מבקש... יש לו כרגע mx4000, הוא התקלקל ואבא שלו רוצה לקנות את אותו כרטיס מסך ב250 אז יש כטיס מסך יותר טוב ב250-350 (400 מקסימום) ועוד שאלה: האם יש הבדל בין הביצועים של MX4000 128MB ל FX5500 128MB
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס 4870 ואני רוצה לשאול אם הספק ENERMAX MODU82+ 425W יחזיק את הכרטיס עם המערכת הזו CPU- AMD 6000 RAM-4GB 800MHZ MUSHKIN MATHER BORD- GIGABYTE GA-MA78G-DS3H האם הספק יחזיק את המערכת? וגם יהיה צוואר בקבוק לכרטיס אם יש לוח אם שיש לו PCI 1 ולא PCI 2? עוד לא קניתי את החלקים אז אם תמליצו לי על משהו אחר אני ישמח תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הרכבנו בחנות מחשבים מפרט והחלטתי ללכת על כרטיס המסך Radoen X1950Pro - שמעתי שהוא מצוין. הבעיה היא שלחננות אזל המלאי שלו, וגם של X1950XT (שזהה לו בביצועים פחות או יותר). לכן, המוכר המליץ לנו על 2600XT אבל חשבתי להתייעץ איתכם לפני... אז המפרט של המחשב החדש הוא מעבד Intel Duo Core 2.4 וראמ של 2 ג'יגה... הייתי רוצה שהכרטיס יריץ לי את ביושוק למשל (שהוא משחק חדש שדורש כרטיס מסך חזק) על הגדרות די גבוהות... האם ה2600XT הוא תחליף טוב מספיק לX1950Pro?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מה קורה ? כמובן לא יכול לקרות מצב שאני אקנה משהו חדש והוא יעבוד. אחרי שאמרתם לי שאני צריך ספק חדש החלטתי שאני אקנה בקרוב והתנחמתי בעובדה שעדיין המשחק MAPLE STORY עובד :\\ עכשיו כל פעם שאני נכנס יש קווים על המסך מבעיות חום ואני לא מבין למה! יש לי במעבד בזמן משחק 60 מעלות והכרטיס מסך על 53 מעלות. יש לי 7600GT 256.. על כמה המעלות אמורות להיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כבר המון זמן שהכרטיסי מסך תקועים על אותו מחיר ואפילו יותר מזה לפני יותר משנה בערך ראיתי שה-HD6850 עלה 670 ולאחר חודש פחות או יותר העלו אותו ל-770 עכשיו שיצאו כרטיסים חדשים אמורה להיות ירידה?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
וכרטיס מסך של gainward Geforce 4 Ti4600 , וואהו הם מגיעים כמו חבילות ליגו ענקיות , והם מספקים בכל חבילה 7 דיסקים , ובתוכם משחקים ! . החבילה של Gainward מכילה גם כרטיס של חיבור DV - firewire למחשב . הם מפלצות , מגיעות כמו ייצורים מוזרים עם כל הצלעות קירור שלהם. הכל בשביל מחקר בגראפיקה .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]Text[/glow] מאז שעברתי לW2K אני לא מצליח להתקין את הכרטיס טלוויזה שלי FLYVIDEO98 למרות שאני מנסה להתקין דרך הדריברים העדכניים ביותר אני תמיד מקבל את ההודעת שגיאה הבאה (מצורפת למטה) - מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שולם מה מצב?? טוב אז ככה אני שומע ורואה כתבות דיונים וכו' על מבחנים לכרטיסי מסך בשם 3Dmark ועוד ובנצ'רקים או משהו כזה וניקוד 7XXX אז רציתי לדעת מזה תודה
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף מחשב מכיוון שהנוכחי כבר לא סוחב. אני מעוניין להריץ סרטים ברזולוציה של 4K גם מתוך מקור פנימי מהמחשב וגם ביוטיוב. האם כרטיס מסך מובנה שמגיע בתוך מעבד i3 יספיק לשם כך ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
כי יש אותו לסבא שלי במחשב ואני רוצה למכור לו את הכרטיס שיש לי ,לכן אני רוצה לדעת האם הכרטיס שיש לי עכשיו יעבוד אצלו!?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אנשים השאלה שלי היא האם כרטיס מסך תומך PCI EXPRESS יכול לעבוד על PCI רגיל או שחייבים לוח אם תואם (PCI EXPRESS)? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני נכנס לקונטרול פאנל חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי. לאן בדיוק אני אמור להגיע?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מחפש כ.מסף NVIDIA משחקים פחות מ 800 שקל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לשדרג קצת את המחשב ... ורציתי לדעת איזה כרטיס גרפי PCI-E מומלץ לקנית בסכום הזה...כזה שיעשה את העבודה ברוב המשחקים החדשים אני לא משחק במשחקים כבדים במיוחד בעיקר במשחקי ספורט ומשחקי הרתפקאות הבנתי שחובה קודם כל שיהיה לו 256 MB אבל השאלה איזה כרטיס כדי לקנות ??? קראתי באתר איפשהוא...שבתקציב הזה הכי כדי לקנות NVIDIA GeForce 6800, רציתי לדעת האם כך הדברים והאם יש סוגים שונים של GEFORCE 6800 בנוסף קיבלתי גם המלצה על 7600GS שהוא גם בתקציב הזה גם אופציית ATI על הפרק... אנא עיזרו לי להחליט...אני כבר שבוע מנסה לגבש לעצמי מחשב ולא מצליח :'(
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
למה באתר של NVIDIA מציגים משחקים לכל כרטיס , והמשחקים של ה 5200 הרבה הרבה יותר חדשים משל כל סדרת הטי איי? [אני מבין שהם רוצים למכור,והוא תומך DX9 למרות שאין משחק שם שמנצל את זה,אז למה הם לא מציגים משחקים יותר חדשים לסדרת הטיאייז?]
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי לוח אם P5KPL-CM עם DDR 2. השאלה שלי אם אני יכול לחבר כרטיס מסך עם DDR 3? לדוגמה: Nvidia Geforce GT430 DDR 3. תודה.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-