כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
http://www.hardwareschotte.de/hardware/preise/proid_8026434/preis_GAINWARD+GeForce+7900GX2+471846200-7708 המחיר הולך בין 900 ל1000 יורו! לא ראיתי כרטיס כזה לא משתלם בחיי..
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן, אבל אני קורא הרבה. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ומתלבט בין כמה כרטיסי מסך שאני לא ממש מבין בהם ומנסה לדעת מה עדיף. הכרטיסים הם: SAPPHIRE radeon x800GTO 256MB SAPPHIRE radeon x1600 PRO 512MB POWERCOLOR X800GT 256MB שלושתם עולים בערך אותו המחיר ב-KSP. אני בטוח שיש עוד הרבה כרטיסים אחרים, ושרבים ימליצו לי ללכת על NVIDIA ולא על ATI, אבל השאלה שלי היא לגבי הכרטיסים הנ"ל. איזה כרטיס יותר טוב? האם יותר זכרון זה יותר טוב, ומה ההבדל בין ה- GT ל- GTO? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
-
אני מטלבט לבין ה 7800GT לבין 7900 איזה מומלץ הכי עד 1900 ש"ח תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 945 צפיות
-
-
עד ל-2000 שקלים על איזה מסך אתם ממליצים לא משנה lcd או crt.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה צריך לעשות כדי לחבר ממיר YES לכרטיס הטלוויזיה, איך בדיוק צריך לחבר ולהגדיר אותו וכו' כדי שאיכות התמונה והסאונד יהיו מקסימליים. ניסיתי בינתיים אגב לחבר בין הDVD-וידאו שלי לכרטיס בSVIDEO וזה מופיע באיכות עלובה, איפה משחקים עם ההגדרות כדי שהתמונה תהיה חלקה?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים Albatron 6600u, המוכר, כמובן, הציע לוח תומך SLI וכרטיסים תואמים אבל התקמצנתי... במקרה נתקלתי במבחן לכרטיס וכתוב שהוא תומך SLI!! מישהו מאשר? מה שצריך (בבוא הזמן) זה לקנות לוח מתאים ועוד אחד כזה (אם יהיה)? האם יתמוך בכרטיס אחר ובזה יחד? לא מבין בזה כלום... דרך אגב.. איך הכרטיס יחסית? אני די מרוצה... פשוט מחפש אישור המבחן היה אוהד ביותר... תודה
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הציעו למשפחה שלי מהעבודה של אבא שלי לקנות את המסך HP - L1706 8ms מפרט טכני: Size: 17 LCD TFT Resolution: 1280 x 1024 Pixel: 0.264mm Contrast: 500:1 Brightness: 300cd/m2 Viewing Angle: 140o/130o Design Color: Silver TCO-03 אחריות: 3 שנים ב 1,160 ש"ח עכשיו אני לא מכיר את הדגם הזה. תגידו בבקשה אם משתלם לקנות גם מבחינת המחיר וגם מבחינת הביצועים. אני משחק הרבה משחקים כבדים אבל בבקשה לא להגיד שהמסך הזה לא שווה כי יש כאלה ב2ms שמתאימים יותר למשחקים. הכוונה אם הוא מציג את התנועה במשחקים טוב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
זה הדגם IBM L171 LCD דבר ראשון קניתי אותו ב-1300 שקל(מחיר הוגן לא?) איך הוא? מישהו מכיר/יש לו אותו מרוצה ממנו? הוא נראה לי מזה פצצה
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את סמסונג 730B ישירות עם שליח מחיון שאלתי היא: להתקין את הדרייבר מהדיסק או להוריד את הדרייבר מהאינטרנט? כי בהוראות כתוב : "this minitor driver is under certifying MS logo and this installation don't damage your system. the certified driver will be posted on Samsung Monitor Homepage." שאלה שנייה: איך בודקים אם יש פיקסל שרוף?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך הכרטיס הזה: עוד קישור http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=41&prod_id=16100 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2052 לעומת 6200 רגיל.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול, כיוון שמדובר בפורום של גרפיקה רציתי לדעת האם כאשר שמים חומרים שונים על גביי מסך הצבעים משתנים. נגיד אם אשים זכוכית על המסך זה יישנה את הצבעים משמעותית, מה לגביי סיליקון למשל? ואם כן מדוע זה קורה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
*עודכן לאחרונה ב-28.12.05 בעקבות דיונים חוזרים ונשנים לגביי מסכי LCD ההולכים וצוברים תאוצה, הוחלט לרכז את ההמלצות החוזרות בפורום כדי למנוע שאלות מיותרות. המסכים מקוטלגים לפי גודל ומסודרים בסדר יורד ע"פ ההמלצות בפורום. החברות הכלולות הן ViewSonic, Samsung and LG. המחירים עשויים להשתנות מעת לעת, וכך גם נושא האחריות לגבי הפיקסלים השרופים. אם ישנן טעויות אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי או על גבי הפורום ואני אתקן. ראשית נגדיר כמה מושגים: זמן תגובה: באופן רשמי, זמן התגובה הוא הזמן הלוקח לגביש לשנות את צבעו מהלבן הבהיר ביותר ועד השחור הכהה ביותר ובחזרה. חשוב לציין שזמן התגובה המצוין ע"י היצרנים הוא זמן התגובה האופטימאלי ולעיתים מדובר במעבר בין שני גווני אפור, מה שאומר שגם מסך המוגדר…
-
- 1.3k תגובות
- 144.1k צפיות
-
-
ב 3DMARK 2005 הוא מקבל רק 7000 המעבד הוא פרסקוט 3.0 וספק כח HEC ACE 480W מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
היי.. ככה, אני משתמש במחשב לא למשחקים יותר מדי.. אני צריך כרטיס מסך חדש - רצוי שתהיה לו כניסת DVI כי הבנתי שזה הולך חזק עם המסכים הדקים ... אני משחק מדי פעם - FIFA2006 ומשחקים בסגנון שלא דורשים הרבה ברזולוציה נמוכה .. המחשב: amd athlon 64b s939 הלוח: gigabyte k8nsc939 nforce3 .. כרטיס AGP כמו שהבנתם.. אבל אני רוצה שיריץ משחקים סבירים (FIFA, MANHUNT והדומים להם...)... בסביבות ה400 רצוי פחות... ואפשר לחרוג אם זה קריטי ! אני משתמש היום ב - Nvidia geforce 4 128 mmx והוא לא מספיק טוב לFIFA ... אז משהו טיפהלה יותר מתקדם במגבלות המחיר.. תודה רבה רבה .
-
- 40 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בס"ד איזה כדאי ושי'הי'ה כולל חיבור לטלוזי'ה לא vivo תודה רבה ופורים שמח
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הזה Gigabyte ATI Radeon X700 256Mb 128bit GV-R70256D AGP Bulk http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=122_124&products_id=2256&osCsid=a08428332d2a7cca1343e45b602eb9d3 מה אתם חושבים עליו? הוא בסדר? חיפשתי עליו פרטים באתר הרשמי של GIGABYTE אך לשווא אשמח אם תוכלו לכתוב מה אתם חושבים ואם תוכלו להסביר לי גם מה זה X700 +Rialto מה זה ה + Rialto הזה? תודה
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות עכשיו את ה730B בבאג, המדיניות שלהם היא כזאת: בשבועיים הראשונים אם יש אפילו פיקסל אחד שרוף הם מחליפים את המסך ומביאים חדש ולאחר מכן ההחלפה תתבצע רק אם יש 7 פיקסלים שרופים ויותר. ניסיתי לבקש תנאים יותר טובים, המוכר דיבר עם הסוכן ואמר שאין מצב כזה, אני שואל אתכם אם יש מצב למשהו יותר טוב ואם זה נחוץ בכלל? יש מצב שאחרי שבועיים ראשונים יווצרו פתאום פיקסלים שרופים?
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המחשב מזהה את הכרטיס, המאוורר פועל, הביוס עולה. אבל ברגע שהווינדווס עולה, אפילו לא רואים את הסמל של XP שבדרך כלל על המסך כשהווינדוס עולה.. היבואן כבר החליף לי את הכרטיס ויש את אותה בעיה.. כך שזה לא הכרטיס, כביכול. כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W מעפן. האם הספק הוא הבעיה?!?! כי מהרגע שווינדווס מנסה לעלות יש לי מסך שחור, אין סיגנל מהכרטיס למסך... תודה, דן
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
RADEON X800GT Club3D Radeon X800RX 256Mb PCI-E מה עדיף יש לי חבר שקנה מחשב הוא היזמין את ה x800RX וקיבל את הGT מה יותר טוב ?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
הכרטיס הוכרז רשמית ב 9 מרץ, אך עדיין אין אותו בישראל... מה קרה? כזכור לנו, הכרטיס אמור להציג ב 15% יותר ביצועים מ 6600GT במחיר פחות ממנו, כי הכרטיס אמור להחליף את 6600 במחיר שלו. אחרי יציאת 7600GS, הכרטיס 6600GT- או שירד מהייצור או שהמחיר שלו ירד. עדיף לנו שהמחיר ירד יש שמועות ברשת ש 7600GS יגיעה בכמה סוגים.. או שזה יהיה מהירויות שונות, או כמות זיכרון שונה. תמונה של 7600GS עם GDDR3 ו 256M זיכרון. המחיר של הכרטיס כנראה אמור להיון 150-200$...
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
??? כותרת / לא מוצא בגוגל???
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-