כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך למערכת חזקה ואני לא יודע על איזה ללכת. הראשון gtx 285. השני ati 4890hd הכרטים מיועד למשחקים כבדים מאוד ועריכות, השאלה מופנת הן לגבי ביצועים והן לגבי תמיכה. אם תוכלו לכתוב לי את היתרונות והחסרונות של כל כרטיס ביחס לשני.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד למחיר 300-350 ש"ח *מה אתם אומרים על nvidia 9500 gt 1gb????? תודה רבה לעוזרים~
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מסך של DELL דגם U2311H וכאשר אני מנסה לחבר אותו ישירות לכרטיס המסך בעזרת חיבור DVI הוא אינו מזהה את המסך אבל כשאני מחבר את המסך לכניסת ה DVI של לוח האם הוא כן מזהה אותו והמסך פועל כשורה. האם ניתן לפתור את זה? ומה בעצם ההבדל אם אני מחבר אותו לכרטיס מסך או לכרטיס מסך On Board של לוח האם? כרטיס המסך הוא מדגם Redeon HD 5870 עריכה: יש לציין שזה מחשב חדש, היום התקנתי את הWindows 7 וגם את הדריבר של כרטיס המסך התקנתי ועדכנתי תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את Radeon HD 4670 עד 400 ש"ח? ויש לי שאלה אם Radeon HD 4670 יותר טוב מ Geforce 9600GT 512MB ????
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי כרטיס המסך של אבא שלי נשרף וצריך לקנות לו חדש... העניין הוא שיש לי במחשב X1900XT (ATI) שקניתי לפני שנתיים (שעלה משהו כמו 2000 ש"ח) והיה החזק ביותר בזמנו. אני רוצה לקנות כרטיס לאבא שלי ולא להשקיע יותר מדי אז האם HD4650 חזק יותר? במחיר של בערך 400 ש"ח אני יביא את הכרטיס מסך לאבא שלי ואני יקח את החדש... אז האם הוא חזק יותר או לא??? ומה אם ה HD3450 שעולה 200 ש"ח האם הוא חזק יותר מכרטיס הישן שלי... יש להזכיר שכל הכרטיס המוזכרים כן הם 512MB...
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תודה מראש ועוד דבר ממתי מחושבת האחריות מתאריך ההזמנה המשלוח הקבלה?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
טוב כבר פתחתי נושא לגבי זה שאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וחשבתי על זה עכשיו זה אפשרי לשמים 2 כרטיסיס מסך במחשב 1? כאילו יש לי HD 2400 ואני הולך לקנות HD 4500 זה אפשרי לשים את שתיהם ביחד ואז זה יעבוד כאילו יותר טוב? או שאי אפשר לעשות דבר כזה? סליחה על הטימטום
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
התוצאת שלי היית 1500 נקודות... איך זה? האם יש דרך להשיג serial טוב כי זה לא נותן לי לפעול באינטרנט!
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס Radeon9500. הכנסנו אותו למחשב, הדלקנו את המחשב ועל המסך בנוסף למידע שהוא מציג יש הרבה "שלג", מריחות של טקסט על פני המסך(כאשר עושים scrolling), וגם בעיות דומות כאשר נכנסים ל-Windows. זה לא קשור למערכת ההפעלה עצמה והתופעה מתרחשת מרגע ה-boot. וכאשר התקנו את ה-catalyst driver האחרון ה-windows לא מצליח להכנס למצב גראפי והוא מציג מסך שחור או לבן (תלוי במצב הרוח). קונפיגורציה של המחשב: Chaintech 7SID0 128MB DDR SDRAM Athlon 1200MHz יש לי גם ספק של 120W. האם זאת בעיה של אספקת חשמל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
המסך שלי הוא סאמסונג 959NF, ל 8600GT או 8500GT יש יציאה שתעבוד איתו? (יציאה ישנה לא DVI) אמא שלי חוזרת מהונגריה עוד יומיים, כדאי לקנות שם את הכרטיסים האלה? איך אני בודק מה המחיר שם? עם הכרטיסים האלה יש אפשרות להעביר למחשב סרטים מוידאו?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
כמו בכותרת הפרש 200 ש"ח ביניהם... עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מועיל... יש עדיפות ל LG בגלל הContrast, אבל של ה BENQ לא נורא 1:700 מול 1:2000
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
המסך עובד רק ב SAFE MODE כרטיס מסך GEFORCE 7300LE במצב רגיל עולה לוגו של חלונות ואז לא רואים כלום ניסיתי להתקין קובץ גיבוי שיש לי ע"י גוסט וזה לא פתר את הבעייה ניסיתי להכניס ולהוציא כרטיס מסך וגם זה לא שינה האם הכרטיס מסך הבעייה ? המחשב והכרטיס מאוד חדשים סה"כ חודשיים
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה כרטיס עדיף ה Ati hd 5850 או 9800GTX ולאיזה כרטיס ה 5850מ מקביל לNVIDIA ? ועוד משהו מה השווי שוק היום של ה 9800GTX .
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך במחיר עד 1000 שח , אפיקAGP תודה...
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה עדיף, GT 8600 512MB של Sparkle, או x1950 PRO 256MB של spphire? ד''א Sparkle חברה טובה?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, האם זה יהיה אפשרי לחבר שלושה מסכים למחשב שיש לו 2 Geforce 8800 GTS 640 mb? לכרטיס זה יש שני יציאות מסך, אז ביחד זה 4 יציאות. אבל, הכרטיסים מחוברים דרך SLi, האם אני עדיין יכול לחבר שלושה מסכים? הם יהיו מסודרים בצורה: מסך קטן (15") בצד ימין, מסך גדול (20") באמצע, ועוד מסך קטן (15") בצד סמאל. תודה רבה, טל
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק פיפא גביע עולמי 2006 התחלתי לשחק עם ברזיל לא משנה זה סתם פירוט פתאום נתקע המשחק איזה דקה ואז יצא לגמרי ממנו מאז כל פעם שאני נכנס הוא רושם לי ככה : "FIFA World Cup 2006 Requires Hardware Graphics Acceleration" עוד לא עשיתי ריסט למחשב מאז שזה קרה....... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ASUS - GTS 250 DK 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI או GIGABYTE - HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מה הדבר הזה "Memory Interface" אומר ? ועד כמה לGDDR יש השפעה על משחקים ? אם אם אומרים X יותר טוב, תסבירו לי בבקשה במה ?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
9600XT 256mb שח-800 or 9550 256mb שח-650 יש הבדל גדול בכרטסי מסך אלה?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שאפשר לקבל שיפור באיכות התמונה ושיפור בביצועים עם משתמשים בOMEGA DRIVERS. השאלה שלי היא עם אני יכול לשהשתמש בדרייברים עללו עם כרטיס המסך hd5850? לפי מה שהבנתי יש אפשרות לפתוח "צינורות" בכרטיס ולקבל שיפור ניכר יותר,זה אפשרי בכרטיס הזה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
האם גם בכרטיסים החדשים שמגיעים עם יציאת HDMI יש צורך לחבר את כרטיס המסך ללוח האם? או שהכרטיס מסך מגיע עם כרטיס קול מובנה בתוכו או משו כזה? הכוונה האם יש צורך לחבר את כרטיס המסך ללוח האם כמו בשאר הכרטיסים?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
איך זה ששתי כרטיסים של שתי חברות שונות קיבלו את אותו פרס??????????
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי כרטיס GTX660 של גיגהבייט שלא עובד, התחלה חשבתי שאולי אחד מהפורטים נשרף ולא רואים כלום בגלל זה אבל באף אחד מהם אין תצוגה. הורדתי את הקירור כדי לראות אם יש הלחמות שרופות או דברים כאלה שאפשר לראות ואין כלום. כאשר אני מדליק את המחשב המאוורר של הקירור כן עובד לכן אני חושב שאולי עדיין אפשר להפעיל את הכרטיס.. יש מישהו שיודע או יכול לתת עצה כדי שאוכל להחזיר את הכרטיס לחיים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר שלי פרסם את הדבר הזה בפורום אודיו ולכן לא עונים לו לכן העברתי את זה לכאן תחת השם שלי מדובר במחשב פנטיום אינטל זיכרון 512 מ"ב סלוט agp מבקש המלצה לכרטיס מסך בסכום עד 800 שקל הכרטיס מיועד לצפיה בסרטים כרגע יש לי כרטיס און בורד gf4 שאנו מספק אותי וגוזל זיכרון. אנני בקיא במחשבים ואנני מכיר את כל המפרט הטכני של המחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-