עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by orelh94,

אהלן, ברשותי Gigabyte 960GTX GV-N960C 4D Retail , על פי מה שכתוב במפרט שרכשתי (לא המבין הכי גדול בעולם בכ. מסך), עם מעבד i5 6600. אני משתמש בכרטיס בעיקר לגיימינג ולמשחקים כמו וויטצ'ר 3, אוברווץ' וליג אוף לג'נדס. אבל מה? באוברווץ' ובוויצ'ר לעיתים המשחק מתחיל להתקע, הCPU עולה לשמיים (ברמה של כמעט 100%) והחוויה נהרסת. יש לציין שהמחשב הוא יחסית חדש, בן כ7 חודשים. השאלה שלי האם הבעיה היא בכרטיס? או שאולי במעבד? או שבכלל בהגדרות כאלו ואחרות. אין לי מושג. אני יודע שכרטיס כזה אמור להריץ משחק כמו וויצ'ר על HIGH בערך ללא בעיה מיוחדת. אגב, התקנתי דרייברים של נוידיה אתמול, אבל לא שיחקתי מספיק כדי להרגיש אם הבעיה עדיין קיימת. למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות?

2. שלום, ברשותי לוח האם הזה: http://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE יש לו תושבת מגרסה 2.0. הכרטיס שאני מעוניין לקנות מותאם לתושבת מגרסה 3.0. הבנתי שהכרטיס יכנס ויעבוד, אבל האם זה יפגע בביצועים שלו? אני ממש לא רוצה להחליף לוח שתגרור החלפת מעבד, ובפועל קניית מחשב חדש, כי קניתי את המחשב הזה ב-2010 ואני מאוד מרוצה ממנו. תודה.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by Bug2000,

ואם כן אז איך קוראים ממנו טמפ' ?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  4. כרטיס טוב למשתמש בינוני? ביצועים?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by aviran_n,

אני מעוניין לחבר ל9600XT שלי 2 מסכים, אחד ביציאת הVGA ואחד ביציאת הDVI אבל לא ששניהם יראו את אותה התמונה כל הזמן אלא שיהיה מן "שולחן עבודה רחב". שאוכל לפתוח 2 דפי אינטרנט שונים (אחד על כל מסך) בו זמנית וכו'... הכרטיס שלי תומך באופציה הזאת? אם לא, איזה כרטיס לא יקרע לי את הכיס, יתן לי בערך את אותה הרמה במשחקים ויש לו את האופציה של ריבוי המסכים שציינתי קודם? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by giligo,

מה ניתן עוד לעשות, כדי להציג בטלוויזיה בצבעים ? ניסיתי כמעט הכל. הכל עבד יופי עד שהתקנתי דרייבר חדש לכרטיס ה- ATI RADEON 9600 PRO שלי מה ניתן לעשות ?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by pp12,

המפרט שלי כזה: intel e6300 1.86ghz 1GB geforce 8800GTX העם המפרט שלי קרנף ומעולה?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  8. האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by dr-psyco,

שלום יש לי כרטיס מסך MSI R9 280X כבל HDMI מחובר לטלוויזיה ועובד עם סאונד. כבל נוסף DVI-I מחובר למסך מחשב שכולל רמקולים קראתי שאפשר להעביר סאונד למסך במידה והכרטיס תומך ב HDCP ניסית לחבר את הכבל למסך מחשב וגם לטלוויזיה בעזרת מתאם HDMI ולא עובד לי הסאונד, יש לי רק תמונה אשמח להכוונה אולי צריך מתאם מיוחד? כבל מיוחד? הגדרות כלשהם? או תשובה חד משמעית שאין אפשרות - כי יש עדויות ברחבי גוגל שכן אפשר תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. כיום יש לי מעבד 64 BIT של AMD סוקט 939 אני מתלבט אם לקנות לוח חדש וכרטיס מסך חדש למרות שעוד מעט יוצא סוקט חדש של 940 ואז גם הלוח שאני ירכוש עכשיו לא יהיה שווה כלום או לרכוש כרטיס מסך AGP ולהשאיר את הלוח הקיים השאלה כמה זמן אני יוכל להחזיק אם המחשב במידה ואני רוכש כרטיס AGP נכון להיום יש כרטיס מסך ati red 9700 PRO , אני מחפש כרטיס מסך שהוא עונה להגדרה של טוב ולא משהו מפוצץ בטווח של 800 - 1200

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  11. Started by shubilmobile,

הי לכולם, מצאתי ברשת מסך דק 17" של חברת sun ב-1900 ש"ח בלבד. ברור לי שזו חברה קברית אבל המסך מיועד עבור אמא שלי שאמנם יושבת כל היום מול המסך אבל עובדת בוורד ובאאוטלוק בלבד. http://www.sungroupmonitor.com/lcd_SUN-17PT.htm תודה על התגובות.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  12. חיברתי את המחשב והטלווזיה אך לאחר שיכפול אני מקבל תמונה שמרצדת וממאוד לא יציבה ולאא צבע הבנתי שצריך להמשיך ולהגדיר את הכרטיס אך המשכתי וניסתי הכל ללא הצלחה מה לעשות? נייודיה גי פורס 4 אקס

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  13. המלצה לכרטיס מסך nvidia עד 1000 שקל אך ורק nvidia למסך 22 מעבד AMD 945 ספק 700 HEC ככה שלא צריכה להיות בעיה.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by dovrose,

שלום, אני דיי חדש כאן ולפני שאני מהעלתי את הנושא קצת חיפשתי עליו אך לא מצאתי כלום בנושא. יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabite ‏P35-DS3L וחריץ PCIe שלי הוא גירסה 1.0 בו. רציתי לרכוש כרטיס 9600GT של Gigabite למחשב למשחקים, אך ראיתי שהדרישות הן PCIe 2.0. האם אני יכול להתקין את הכרטיס במחשב שלי? פניתי ל KSP ולחנות מחשבים באזור מגוריי ושניהם אמרו לי שהלוח חייב לתמוך ב PCIe 2.0 כדי שהכרטיס יעבוד בצורה תקינה ובמלוא הביצועים. האם זה נכון? מה אני יכול לעשות ? מה אני צריך להחליף את לוח האם שלי ל- x38, הוא עולה 900 ש"ח ! ורוב הדברים שהוא נותן לא רלוונטים אליי (2 כרטיסי רשת, firewire ...) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by ro,

http://www.nirtech.co.il/catalog/product_Details.aspx?prodid=1297

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by BURTON2008,

שלום לכולם, במהלך שיטוטי מצאתי את הכרטיס הנ"ל במחיר זול מאוד מאוד . השאלה אם יש סכנה לכרטיס מחודש / מזוייף ? על פי התגובות, האתר מאשר שהכרטיס חדש , הגולשים מאשרים שהוא עובד עם WIN 10. אשמח לחוות דעתכם לפני רכישה, http://www.gearbest.com/graphics-video-cards/pp_321087.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, מה ההבדל בין כרטיס מסך Nvidia GT425M עם 1 ג'יגה לבין NVIDIA Quadro FX 880M עם 1 ג'יגה וכמה הוא משמעותי בהרצה של תוכנות כמו אוטוקאד, סוליד וורקס, גוגל סק'צאפ , ותוכנות מיפוי כמו ARCGIS ועוד

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by WarSoul,

שלום חבר שלי קונה מחשב חדש והוא מעוניין לשחק רק במישחקים בינוננים כמו פיפא , ניד פור ספיד וכדומה , הוא קונה את המחשב מ ksp ששמה מוכרים את ה 8600gt וה 7600gt במחיר של 700 שקל ( חברת eVGA ) . ערכתי מספר חיפושים בפורום לגבי ה 7600 וה 8600 ולא הגעתי למסקנה חד משמעית מי יותר טוב , אני חושב שיש לי נטייה לכיוון ה 8600gt מכיוון שהוא בנוי מארכיטקטורה חדשה יותר ותומך ב dx10 כמובן . כמו כן, אני לא יודע אם החברה הזאת eVGA טובה , יש להם ב ksp כרטיסי מסך של חברות כמו , asus שמוכרות את ה 7600gt ב 750 ואת ה 8600gt ב 850 , gigabyte שמוכרת את שתיהם בסביביות ה 700 שקל , ועוד מספר חברות שאני לא מכיר כמו : galaxy , gil , point of view , powercolor . אפשר קבל קצת הבהרות לגבי איזה כרטיס עדיף וא…

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by POPCORN,

אני צריך לפצל את המסך שלי ל2 אחד דרך vga ואחד דרך hdmi קניתי כרטיס מסך gigabyte gt 710 היציאות עובדות אבל אני לא יכול לפצל ראיתי שהווינדוס לא מזהה לי אותו כמו שהוא אלא מגדיר אותו ככרטיס מסך רגיל.. סטנדרט בטעות זרקתי את הקופסא עם שאר הדברים ולא שמתי אם יש דיסק באתר של gigabyte לא מצאתי דרייברים ודרך geforce נוא לא מזהה שיש לי כרטיס מסך שלהם איך אפשר למצוא דרייברים לזה? אני צריך לשני סוגי מערכת הפעלה ווינדוס 10 32 ווינדוס 10 64 תודה רבה

20. Started by DJ_Yaniv,

חבר'ה שווה להחליף את הכרטיס מסך שלי 8800GT בעד HD4850 חדש (מזמין לי מהחנות) ואני מביא לו עוד 300שקל שווה ?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by Samnet,

יש לי כרטיס פשוט יחסית Palit 8800 GTS 384MB יש לו קירור של ברזלים שבאמצע שלו מאורר. זה הדבר היחסי שעושה לי רעש במחשב .! אם אני אתקין מאורר אחר על הקירור וינתק את הנוכחי זה טוב ? או שאני חייב להחליף ? מה האופציות שלי ? לשמן אותו אולי ?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by amits1995,

הרחבה לשלושה מסכים. יש לי חבר קנה מחשב פצצה עם i7 2600k והוא ביקש שהכרטיס יתמוך בשלושה מסכים, כנראה שלא הבינו אותו ושמו לו GT430 שיכול לשכפל עד שלושה אבל לא להרחיב, אז הוא קנה כרטיס חדש מבית AMD שאמור לתמוך בeyefinity, אני לא יודע איזה דגם בדיוק כי לא הייתי אצלו אבל זה מסדרת HD5700, בכל מקרה הוא עדיין לא מצליח לעשות הרחבה לשלושת המסכים, מה עושים? . :s05: תודה מראש. עריכה: הבעיה היא שלא נותנים לעשות שלושה מסכים מורחבים, אפשר רק 2, למרות שהמחשב קולט את כל שלושת המסכים, עוד דבר מוזר הוא שהכרטיס הוא HD5700 כלומר או 5750 או 5770, אבל הוא אמר לי שיש לו 3 יציאות, כאשר ידוע שצריך להיות 4 יציאות:2 של DVI, אחד של HDMI ועוד אחד של Display port. עריכה 2: זה הכרטיס: http://www.powerc…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  23. שלום, ברשותי מחשב פנטיום 4, 3GHz עם 2GB DDR II 533 MHz וכרטיס מסך O/B. ספק כח 365W בורד מבוסס Intel® 945G Express Chipset רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לצפיה בעיקר בסרטים דרך המחשב. יש לי PCIe X16 אבל לא מדובר על PCIe 2 על על הדור הישן יותר. חשוב שיהיה S.Video ( כי זה מה שהטלוויזיה מקבלת היום ) חשוב שיהיה גם HDMI לעתיד ( אני מניח שאני אקנה טלוויזיה חדשה עוד מספר חודשים ) אין צורך ב - DVI כי המסך מחשב היום עובד d-sub איזה כרטיס מסך ניתן לקנות בעד 500 ש"ח ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by gal1337,

שלום לכולם, אני חדש פה לאחר שחבר המליץ לי על הפורום הזה. לאחרונה יש לי בעיה בכרטיס מסך, יש לי CF 6850 וכאשר אני משחק משחקים כמו COD: Black ops וכאלה אז הכרטיס מסך שלי מגיע לי 90-95C הראשון ומשהו כמו 68C לשני. יש לי את המחשב כבר חצי שנה, ופעם לא היה לי את זה. אמרו לי לנקות את המארז אז ניקיתי אבל הכרטיס מסך עדיין מתחמם. חשוב לציין שהמארז עצמו ( שאני נוגע ) וכל החלקים האחרים קרים. רק הכרטיס מסך חם. הייתי לשמח לעזרה בנושא. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by f16,

ערכתי חיפוש בגוגל במטרה למצוא benchmarks של x1950pro ב-dx10 ,אבל מצאתי רק הפניות לפורומים וסקירות של ביצועי הכרטיס במשחקים ישנים . להלן מחרוזות החיפוש : http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro#1394-forum http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro-forum#523 אם מישהו מכיר אתר עם benchmarks של x1950pro אנא רשמו את שמו כאן . תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.