עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה יותר חשוב מהירות ליבה או מהירות זיכרון? למשל: כ.מסך עם: מהירות ליבה:500Mhz ומהירות זיכרון:600Mhz או כ.מסך עם: מהירות ליבה:390Mhz ומהירות זיכרון:700Mhz מה יותר טוב? ואם מישהו יכול להסביר לי: מהי בכלל מהירות ליבה? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by s-k,

Radeon 8500XT של גיגה ביט אז כך : דבר ראשון יש לו 128MB והוא עובד על 300\300 !!!!!! הוא גם מגיע עם קירור מזהב אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדגם הזה שיגיד לי אני רוצה לקנות !!!! הנה כל הפרטים ותמונה http://www.giga-byte.com/products/ap128d_h3.htm

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. http://www.technocomp.co.il/Product.asp?productid=93 מה אתם אומרים? הוא טוב? ואם יש משהו יותר עדיף לקנות באותו מחיר אשמח גם לשמוע תודה

• 54 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by שגיב,

שלום האם זה נכון שכרטיס מסך מאיץ את המחשב משמעותית?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by bah10,

קודם כל מזל טוב שהפורום חזר ולבעיה, הכרטיס מסך שיש עושה לי בעיות כאשר מנסים להתקין את הWDM בשביל להשתמש באופציות של VIDEO-IN וTV-OUT. יש לי סימן שאלה על WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL ראיתי בעוד מקום שיש עוד אנשים שלא הצליחו להתקין את הWDM הזה. ניסיתי גם את הWDM שיש באתר של NVIDIA אבל עדיין יש לי סימן צהוב. למישהו יש מושג איך פותרים את זה? SE7EN גם לך יש את הכרטיס הזה, הצלחת להתקין ? ???

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אני קונה מחר תכרטיס כזה לבן דוד שלי אז של איזה חברה הכי טוב הבנדאל ובטוח הכרטיס נפתח תודה

• 48 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שמעתי רבות על ה 7600gt... (אני חדש בפורום אז לא להתעצבן אם כבר דיברתם עליו) בכל מקרה אם כן שווה אז איפה הכי בטוח עם דגש על בטוח לקנות(אחריות וכו) ועוד דבר קטן...קראתי איפשהו שהכרטיס לא תומך aa ...האם זה הגיוני? שכרטיס לא יעבוד על אנטי אלייזינג? תודה מראש אבי

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by DoctorBurp,

משהו יודע אם יש הבדלים בין ה RADEON של ATI לבין זה של HERCULES ???? אני מתכוון הבדלים כמו האיכות של הזיכרון או משהו דומה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אני מחפש כרטיס מסך למשחקים למקסימום FPS אבל רשום בקופסאות שהכרטיסים תומכים בפוגרסיב עד 60FPS 1080P/60 720P/60 המסך שלי גדול 42" HDMI 1.3

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. יש לי את היכולות להשיג X1800XL במחיר טוב ואני יודע שהוא Ocer מצויין... אבל את ה7800GT אני משיג עם פול משחקים ובמחיר יותר טוב... מה שהכי חשוב לי זה HDR+AA+AF ואני לא יודע אם אינוידיה תיקנה את הבעיה של HDR+AA שלה... זה הגורם המכריע לקניה שלי... so,האם אינוידיה תיקנה את הבעיה?

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. צהריים טובים, יש לי GTX260 216SP כפי שמצויין במפרט בצד, הוא אחלה כרטיס ואני מרוצה ממנו, אבל בזמן האחרון יש לי איתו בעיות מסויימות... אני משחק לרוב ב- TF2, ויש לי לאחר כמה דקות תקיעות ופריזים, מה שמצריך אותי לפעמים לעשות ריסטארט למחשב (WTF??). יש עוד מקרה, בו המשחק מתמזער לי ומודיע על Video Driver Error, משהו כזה - ההודעה היא בצורת בלון בצידו הימני של שורת ההתחל (VISTA באנגלית). אמרו לי פעם לעשות סריקת וירוסים, עשיתי, התגלו 3 דברים שה- NOD32 ניקה אם אינני טועה, אבל הבעיה המשיכה והתעצלתי להמשיך לבדוק את העניין... הכרטיס ללא אוברקלוק. השאלה שלי היא האם מדובר בתקלת חומרה, האם לשלוח את הכרטיס לסקאיי בראשון? זו טיפונת בעיה בשבילי כי אני גר בירושלים, אז אני רוצה להיות בטוח ל…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by silverrfox,

קניתי היום תכרטיס מסך GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB מTMS אני עשיתי מעבר מכרטיס מסך הישן שלי: Sapphire AMD Redeon HD 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הGIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB האם הוא יסחוב לי משחקים חדשים חלק? אני משתמש ברזולוצית מסך 1920X1080FULL HD 1080P האם יש לו בעיות התחממות או רעש?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום חשוב לציין שאני כמעט לא משחק אבל אשמח אם הכרטיס יוכל להריץ ביושוק.מחפש כרטיס לעבודה וסרטים בעיקר.עכשיו...ראיתי שסדרת 86XX מאופיינת בכמה תתי דגמים וזכרונות. GT GTS 256 512 מה עדיף ? מה כדאי מבחינת המחיר? אני רואה היטב את ההפרש ואת התוספת ל 8800 אבל אני לא רוצה אותו בגלל החום האדיר שהוא מפיק. ראיתי 3 דגמים שענינו אותי. גיגבייט עם סיילנט היט פיפ GTS III קלאב 3D עם 512 מגה GT BFG עם 256 GT http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=8600&sort=2a&&page=1 העמוד הנ"ל מקשר לאותם דגמים. מה עדיף ? מה יותר טוב.יש דגמים שמגיעים ל 1000 פלוס.ההפרש ל GTS שווה??.או שה GT לשימוש שלי מספיק ? .ולא אני לא רוצה OC. יש לי ספק HEC 375 W .מיפרט מחשב נתון בכרטיס …

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. יש לי Geforcd 2 100/200 MX 32 MB ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב אבל לא כל כך יקר (בגלל שזה לא מהכסף שלי אז אני לא יודע כמה אני אוכל לשכנע את ההורים שלי). לפי מה שראיתי כאן אתם המלצתם על MSI G4 TI4200 כי זה גם כרטיס שיחזיק מעמד לכמה שנים וגם הוא לא עד כדי כך יקר, וחבר שלי המליץ לי על GeForce 3 Ti4200 128MB שהוא אמר שעולה בסביבות ה700-800 שקל ושהוא גם יספיק לי לכמה זמן... אז מה עדיף לי? או שאולי כדאי לי משהו אחר (אבל לא יקר) שיספיק לי למשחקים שדורשים הרבה? ואם אתם יכולים גם לומר לי מאיפה אני יכול להשיג אותו (אם אתם יודעים)...

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אני רוצה רשימת דירוג של כרטיסי המסך של NVIDIA שנמכרים כרגע. מהחזק ביותר לחלש ביותר... משהו יכול לבנות או לקשר אותו לאחת ? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  16. Started by yuvalguez,

אהלן חברים, ברשותי מחשב עם המעבד הנ"ל שהוא סה"כ מעבד טוב לצרכיי. כיום במחשב כרטיס מסך ישן 9500GT, הייתי רוצה לרענן אותו. ההבנה שלי בתחום נמוכה מאוד אבל ממה שהצלחתי להבין עליי לחפש מאיצים גרפיים בחיבור pcie 2.0m מה אתם אומרים על GTX560? האם יתאים? האם יש מצב כזה שמעבד/לוח אם מסרסים אותו? תודה מראש, יובל.

17. קודם כל, מרץ שמח לכולם! מכיוון שהמערכת התעקשה שאני לא אגיב לנושא הקודם שפתחתי (תוכלו למצוא שם את המפרט שלי + נתונים על ספק הכוח) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392554.0 אז אני אפתח נושא חדש: בגדול, אני רוצה לקנות בקרוב מסך 24 חדש למחשב (FULL HD), ואני רוצה לשדרג את המחשב בהתאם. כלומר להחליף את ה 6600GT ששירת אותי נאמנה (באמת!) במשך מספר שנים, ולקנות כרטיס שיספיק לי לכמה שנים טובות. אני מתלבט האם לקנות HD4850 בגירסא רגילה, או גירסא משודרגת (למשל Sapphire Toxic) חשוב לי שהכרטיס לא יהיה רועש במיוחד (או לפחות שידע לוסת את הרעש כשאני משחק / IDLE) כמו כן, למרות שאני עוקב אחרי החדשות באתר, איני יודע עם השוק עומד לעבור זעזוע בכל הנוגע לכרטיסים. האם כרטיסי ה HD48XX…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by shyimo,

קיבלתי 9117 נקודות ב- 3dmark אבל לפי מה שהבנתי עם מחשב כמו שלי אני אמור לקבל תוצאה גובהה יותר חבר שלי עם מחשב כמו שלי וכרטיס מסך חלש יותר משלי קיבל יותר נקודות איך זה יכול להיות....??? הנה קישור לתוצאה: http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4349868

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Bengo5,

מבחינת ביצועים,מחיר וצריכת חשמל http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=297&grp=3 או http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2003 יש לי את הספק ezcool 450w

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Regev,

שלום לכולם, נכון להיום, זהו דרוג השבבים הגרפים: GeForce 4 Ti4600, GeForce 4 Ti4400, GeForce 4 Ti4200, Radeon 8500, GeForce 3 Ti500, Radeon 8500LE, GeForce 3, GeForce 3 Ti200, GeForce 4 MX460, GeForce 4 MX440, GeForce 2 Ultra, Radeon 7500, GeForce 2 Ti, GeForce 4 MX420, ATI Radeon, GeForce 2 Pro, GeForce 2 GTS,KYRO II,GeForce 256 DDR, GeForce 2 MX400, GeForce 2 MX, GeForce 2 MX200, ATI Radeon VE,KYRO,GeForce 256, TNT2 Ultra, TNT2 משהו כזה, אבל בואו ניגש לעיקר - איפה אתם ממקמים פה את VOODOO 3 ואת VOODOO 5???? לפני מי ואחרי מי??????

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by CyAn1de,

שלום חברים נתחיל מזה שהייתי צריך משהו בסיסי+ לאחד הפרוייקטים שלי, וחיפשתי כרטיס מסך פשוט: באיביי נתקלתי בGTX750 TI במחיר זול ולא הגיוני למציאות שלנו: https://www.ebay.com/itm/PCI-E-Extended-Port-VGA-Gaming-Graphics-Card-For-GTX750ti-2G-GDDR5-128Bit-CA/372235280711?hash=item56aaf3a147:m:m2r7yKOJ0tpm0m-lMNGpWoQ *מעניין החיבור המאוורר של הכרטיס ללוח חיפוש זריז ברשת אישר את החשד שלי - הכרטיס מזוייף! אותו הכוכב שבלינק בסרטון: מטרת הפוסט בעיקר להזהיר שלא תיפלו בפח על שטויות כאלה

22. Started by nas,

היתה באתר כתבה על מלחמת מחירים בין ATI ל NVIDIA ושהמחיר של ה רדאון 9800פרו של ספייר ירד ל 230$ , רציתי לדעת למה החנויות לא שינו את המחירים ואם זה בכלל עומד לקרות כי אני קונה כרטיס מסך חדש ואם אני יכול להשיג אותו בכזה מחיר אז אני ישקיע עוד מעט במקום ה9600XT

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Dvich,

יהיו 4 גרסאות: Radeon X1800XT Crossfire Edition Radeon X1800XT Radeon X1800XL Radeon X1800Pro יהיו 16 צ"ע למרות שבמקור תוכננו 24 ואפילו 32, אבל מהירויות שעון גבוהות של 650MHZ לליבה ו1400MHZ לזכרונות ביחד עם באס של 512BIT (!!!) יפצו על כך, למעשה ATi סומכים על רוחב הפס העצום לזכרונות שיעקוף את הGF7800GTX בביצועים. גרסאת ה512MB היחידה תהיה גרסאת הCFE אבל אולי בהמשך יהיה גם X1800XT בעל 512MB. בנוסף לכך הR580 כנראה יציג מלבד ארכיטקטורה ופיצ'רים מעט שונים גם 24 צ"ע עם yeilds מעולים. שאר המידע + מידע על הX1600 והX1300 תוכלו למצוא פה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2527

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by sbarbz,

אהלן, מה דעתכם על הכרטיס הבא: NVIDIA GeForce GTX550 TI 1GB DDR5 מחיר 300 שקלים? ​שבוע טוב, תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.