כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני עומד לקנות HIS 4830, מעניין אותי איך משתווה אליו 4850 - הגירסה המינימלית. מהו הפער בביצועים לאחר OC של שני הכרטיסים הללו? תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
(נפתח בטעות גם בפורום תמיכה טכנית) רכשתי כרטיס מסך חדש דרך הקניה הקבוצתית הפעלתי Crysis 1 לפני הקניה עם הכרטיס GPU של אינטל ה3000 וזה עבד (על הגדרות נמוכות) בלי בעיות היום התקנתי את הכרטיס החדש (חובר לספק 520W של אנטק NEO ECO שמגיע עם 2 חיבורים לכרטיס מסך) הכל הותקן המחשב עלה הותקנו דריברים 13.1 הכל עובד יפה (הפעלתי NFSMW עובד מדהים) שאני מפעיל Crysis אני שומע רעשים מכיוון הכרטיס מסך (בדקתי שזה לא מאווררים) רעשים שאני יכול להגיד שהם לא מכנים אך תלויים במה שמוצג (חשמליים אולי) בזמן טעינת מסך אין רעש בתפריטים יש וגם במשחק עצמו ישמח לקבל עזרה תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות למקסימום גיימינג במינימום מחיר: Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev.2 CPU Fan For Intel s775,1156 Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI Antec Neo Eco 450C 450W Active e PFC 12cm PSU הכרטיס מסך הישן אחרי שבועיים של עבודה תקינה החל לקצר את המחשב. GeForce GTS450 Gainward 1GB GDDR5 Edition העלתי דיון בפורום תמיכה טכנית למי שיש רעיון מה ניתן לעשות: http://hwzone.co.il/community/threads/552731-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%99%D7%A9%D7%9F-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C-%D7%9C%D7%A7%D7%A6%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9#.VDkss_mS…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחר אני קונה מעבד למחשב i5 4460 איך הוא? ולוח אם טוב וחזק של אסרוק. והכרטיס מסך שלי הוא geforce gtx 750 ti 2gb איך המחשב שלי יהיה? יריץ על אולטרה את gta 5?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס גרפי הכי משתלם בתווך ה500 שקל? ה geforce 4 mx, ה geforce 2 ti או ה radeon 7500? לפי הסקירה של יובל רביד הראדון נראה הכי משתלם אבל לפי מה שהבנתי רוב המשחקים היום לא יודעים יודעים לנצל את הפוטנציאל שלו, אז איזה כרטיס מבין אילו יכול לחפות על מעבד חלש יחסית של פנטיום 2 400?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השתגעתי כבר! כל ביקורת אומרת משהו אחר אין כסף להשקיע 1700 על כרטיס מסך! עד 1K יכול לעלות עוד 200 ל-1950, יתאים לי לשלם פחות 200 -8600GT האם ישנה החלטה סופית ? המחשב חזק 6600 2G עם מסך 19 גיימר בינוני פלוס.
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
הת'רד התעדכן, על מנת לגשת לנושא השיחה לחץ כאן. צריך עזרה בהחלטה מה יותר טוב - MSI, ג'יגהבייט או EVGA, כי לכל אחד פיצ'רים שונים. היי חברים. אני כנראה מביא כרטיס מסך מניו יורק היות והמחירים שם הם כמעט חצי מכאן. אז מן הסתם שאין לי עליו אחריות, אז רציתי לשאול האם זה מהלך כדאי והאם אני יכול לסמוך על השירות בארץ שיתן לי אחריות במקרה של תקלה (מוכרים את הכרטיס גם כאן, חייב להיות איזשהו ספק שירות). חשבתי גם להביא ספק כוח משם אבל זה כבר נראה לי מסוכן מדי. לא חושב שה-TR2 470W שלי יחזיק את הכרטיס הזה. כמו כן, עד כמה נוראי יהיה צוואר הבקבוק עם E8400 ב-3.5GHZ? (אני חושב שאני גם אגיע ל-4, צריך לפתור בעיה קטנטנה עם הזכרונות). תודה רבה ושבת שלום.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ביקשתי לקנות את הleadtek a250td (gf 4 ti 4400 ולא היה לחנות כרגע במלאי, ציעו לי במקום את האסוס המקביל, ורציתי לדעת האם הביצועים משתווים בכלל? ואיך הוא בכללי?, האם כדאי לחכות? תודה מראש, :saint:
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כן כן מה שציפו שיהיה המתחרה הרשמי לGFX (לפחות ככה אני הבנתי) כנראה יהיה גרסא דלה בלבד של R300. ציטוט מהכתבה: And by the time Nvidia gets the GeForce FX to the market, ATI will be almost ready to launch a low-cost version of last fall's chip, a project that is code-named the R350. לינק לכתבה
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום שלחי את המפרמט שבנתיים לי כאן לטכנאי בשביל שיזמין לי את המחשב בכמה שפחות כסף (אל תדאגו אני הולך לבדוק את החלקים שאני יקבל) ועכשיו הוא אמר לי שיש לו את כל המפרמט שבניתם לי (http://www.idanr.cjb.co.il) חוץ מ-Readon X800 GTO2 עכשיו הוא אמר לי שיש לו ReadonX800XL אז יש לי כמה שאלות 1. יש כזה כרטיס בשביל שחיפשתי קצת ולא מצאתי הרבה מידע עליו 2. הוא שווה 1650ש"ח?@! 3. הוא יותר טובה מ-readon gto 2
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי שהוא כרגע radeon 5670 . רוצה לשדרג לradeon r9 280 / 290 או משהו באיזור הזה... אני לא בטוח שזה ירוץ לי אני מעט מודאג מהספק כוח שכתוב עליו שהמקסימום OUTPUT POWER הוא 550W הלוח אם שלי הוא gigabyte p55 ud3l יש סיבה שהכרטיסים לא ירוצו לי?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי יש לי תקציב עד 600 ש"ח , מוכן גם יד שנייה , לא מפריע לי . משחק ב-CS 1.6 , אולי אני אשחק במשחקים חדשים כשאני אקנה ת'כרטיס .. יש לי הצעה ל6800XT ב-750 ש"ח , ו-9800 ב550 ש"ח שאני מתכוון להוריד מהפרק .. מה אתם אומרים ?
-
- 43 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הזמנתי REDON 9500 PRO ATI ,מהחנות התקשרו להזמין וב-כלנית אמרו ש-ATI לא מייצרת כרטיסים כבר שנתיים האם זה נכון?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכרטיס הזה ללא ספק הולך להיות מתחרה גדול מאוד לנוידיה ואיטיאיי בדור הכרטיסים הבא. ללא ספק שיש לו תכונות ופיצ'רים מעולים,רק מעניין יהיה לראות מה יהיה תג המחיר שלו ואם יצאו לו כמה גרסאות כי לפי האפשרויות שנחשפו לציבור נראה כי הכרטיס יעלה לא פחות מ 400 דולר וזהו מחיר שאף צרכן ביתי ממוצע לא ישלם(מלבד המכורים שבינינו ,כמוני)אז מעניין יהיה לראות אם צפוי שבב מוחלש מהירות (כמו ה TI 4200 של נוידיה והרדאון 7500 של אייטיאיי) או שבמקום שבב מוחלש יהיה שבב "ערום" טכנולוגית כמו סדרת ה MX של נוידיה הידועה לשמצה. גם מעניין יהיה לראות איך מטרוקס תתמודד עם הצרכנים שלא ממש יודעים מיהי החברה האנונימית הזאתי(שהרי לא כל מי שיש לו מחשב יודע על כל דבר בכרטיסי מסך והרוב הם סתם אנשים שרוצים מחשב שי…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
במסגרת רכישת מחשב חדש, אני מעוניין להשתמש בשלושה מסכי Dell U2412M ב-Eyefinity עם כרטיס מסך של AMD. אז קודם כל, לדגם הנ"ל, שהוא 24" עם יחס 16:10 בו אני מעוניין, אין HDMI. יש לו VGAx1, DVIx1, DPx1. שנית, אני רואה שסידרת 7xxx של AMD מגיעה עם DVIx1, HDMIx1, mini DPx2. השאלה הראשונה קשורה בחיבור המערך כולו: האם אוכל לחבר בכלל ב-DP? אני מניח ש-mini DP ו-DP זה לא אותו דבר.. האם יש מתאמים זולים? איך זה אמור לעבוד עם המגבלות הנ"ל? השאלה השנייה היא: איזה כרטיס מסך בכלל צריך כדי להחזיק מערך כזה? אמנם גיימינג זה לא העיקר, אבל הייתי רוצה להפעיל משחק מודרני על שלושת המסכים מבלי שיקרטע בכלל. חשבתי על 7770 או 7850. אשמח לשמוע דעות, טיפים וכו'... תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כרטיס מסך בן ארבע שנים 7800 gtx ולאחרונה הוא התחיל לגמגם ולכבות את המחשב שהוא מתאמץ,המעבדה המליצה לי להחליף את הכרטיס . אנשים המליצו לי על הכרטיס hd5670 512 mb בעלות של 450 ש''ח.. השאלה שלי אם אני ירגיש שינוי במשחקים ?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
יהיו 4 גרסאות: Radeon X1800XT Crossfire Edition Radeon X1800XT Radeon X1800XL Radeon X1800Pro יהיו 16 צ"ע למרות שבמקור תוכננו 24 ואפילו 32, אבל מהירויות שעון גבוהות של 650MHZ לליבה ו1400MHZ לזכרונות ביחד עם באס של 512BIT (!!!) יפצו על כך, למעשה ATi סומכים על רוחב הפס העצום לזכרונות שיעקוף את הGF7800GTX בביצועים. גרסאת ה512MB היחידה תהיה גרסאת הCFE אבל אולי בהמשך יהיה גם X1800XT בעל 512MB. בנוסף לכך הR580 כנראה יציג מלבד ארכיטקטורה ופיצ'רים מעט שונים גם 24 צ"ע עם yeilds מעולים. שאר המידע + מידע על הX1600 והX1300 תוכלו למצוא פה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2527
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את הכרטיס המובנה במחשב שלי, לכן אשמח להמלצות על כרטיסים בטווח המחירים 700-1000 ש"ח. המפרט שלי: מעבד e7200 לוח אם g45 לוח מוגבל ;D של אינטל. זיכרון: 2gb (אבא לקח לי סטיק אחד נוסף של 2gb והבטיח להחזיר ) sonata3 חשוב! אין לי בלוח אפשרויות המהרה, לכן אבקש כרטיס שנותן ביצועים טובים גם ללא המהרה. בגלל יכולות האיוורור "המדהימות" של הסונטה, חשוב כרטיס בעל קירור טוב שלא יפגע בשאר חלקי המערכת. תודה רבה מרא ניר
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני גר בסן דיאגו ארה"ב וכבר קניתי מחשב פצצתי , שאני מתכוון להביא אותו לארץ . עכשיו רק הכרטיס מסך חסר לי . כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב אז לקח לי קצת זמן להבין מה הולך היום ... אבל בעניין הכרטיסי מסך כבר ממש אין לי מושג , אני חושב שאני ילך על ה- 9800XT . מה אתם חושבים ? שווה את ההשקעה ? של איזה חברה כדאי לקנות ? אולי יש כקטיסים שיותר שווים מחיר / ביצועים ? התקציב שלי עד 400 דולר ( בארה"ב) - בארץ זה אולי יהיה יותר יקר . תודה !!
-
- 57 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
החנות אמררה לי שזה אמור להיות כך בגלל סוד שפורפרת אבל אני לא יודע אם זה נכון אם מישהו יודע אאו מכיר את התופעה שיכתוב לי בתודה, S-K
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מניח שיש חלק לא מבוטל בפורום שדי מחבב את החברה הזו. אני עוד זוכר כשהיא התחילה כיצרן OEM-י פשוט, שהתפרסם בזכות ELSA המוכרת לכל באיכות שלה. הGF2 GTS של ELSA, הלא הוא ה Gladiac הזכור לטוב בעיקר בזכות ה"פילטרים" האיכותיים שלו, יוצר ע"י VisionTek. כך צברה לעצמה החברה מוניטין ראשוני בעולם החומרה ולקוחות שראו כי ELSA בחרה ב VT כדי לייצר עבורה את הGTS-ים, בטחו בה, וטענו כי אם ELSA בחרה דווקא בVT, וודאי היא מייצרת כרטיסים ברמה! איך זה מתקשר אלי? ובכן יש לי כרטיס מסך מתוצרת VisionTek מסדרת ה Xtasy ה'מהוללת' שלהם, שהיא הכי חדישה, למעשה. הכרטיס נקנה בארה"ב , וזמן קצר לאחר התקנתו, גוף הקירור+מאוורר (HSF) שלו כמעט נפלו לגמרי! הגוף עדיין נאחז בכל כוחותיו שצ'יפ החמים רק בנקודות מעטו…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחכה כבר כמה חודשים לסדרות של כרטיסי המסך החדשות, וכנראה שטעיתי או שאני תריך לחכות עוד הרבה זמן והסיבה היא המחיר. בדקתי כמה עולה ה 7970 וזה כמעט 2900 ש"ח - פשוט וואו. מתי NVIDIA משחררת את הסדרה החדשה שלה- והאם לפי מבחני הביצועים כדאי לחכות להוזלה או שזה לא ישפיע כל כך? עזרה בבקשה
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-