עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by andrei21,

1. כמה RAM מומלץ ?כאשר עובדים ברזולוציה 2560X1440 אני חושב 3\4 בהתחשבות למשחקי העתיד 2. איזה ספק מומלץ ? אני חושב על SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET OEM עולה 370 שח ב KSP בכללי אני חושב לקנות Gigabyte GTX 770 GDDR5-4GB 2xDVI/HDMI/DP OC WINDFORCE 3X יביאו לי מארה"ב , מחירו 450 דולר יש לי נסיון חיובי רב עם GIGABYTE אשמח להמלצות וחיזוקים

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום חשוב לציין שאני כמעט לא משחק אבל אשמח אם הכרטיס יוכל להריץ ביושוק.מחפש כרטיס לעבודה וסרטים בעיקר.עכשיו...ראיתי שסדרת 86XX מאופיינת בכמה תתי דגמים וזכרונות. GT GTS 256 512 מה עדיף ? מה כדאי מבחינת המחיר? אני רואה היטב את ההפרש ואת התוספת ל 8800 אבל אני לא רוצה אותו בגלל החום האדיר שהוא מפיק. ראיתי 3 דגמים שענינו אותי. גיגבייט עם סיילנט היט פיפ GTS III קלאב 3D עם 512 מגה GT BFG עם 256 GT http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=8600&sort=2a&&page=1 העמוד הנ"ל מקשר לאותם דגמים. מה עדיף ? מה יותר טוב.יש דגמים שמגיעים ל 1000 פלוס.ההפרש ל GTS שווה??.או שה GT לשימוש שלי מספיק ? .ולא אני לא רוצה OC. יש לי ספק HEC 375 W .מיפרט מחשב נתון בכרטיס …

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by TheWiz,

המחיר לא חשוב כרגע. אשמח לקבל שמות של כרטיסים שמשווקים עם FireWire(1394) . חשוב שיהיו חדשים (GeForce3/4 או Ati 8500). ואם לא מוצאים אז המלצות על כרטיס FireWire שבא לבד. כמו כן אשמח לשמוע המלצות אחרות בנושא זה. ידוע שUSB 2 יותר מהיר אבל זה מה שהמלצמה שלי רוצה PC110E Sony . תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by yairxx,

היי כתבתי את הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=558330.0 לגבי כרטיס מסך שאני מעוניין לרכוש, קיבלתי שם עזרה וכיוון מדויק לכרטיס שלי יצא לי לראות בהרבה חנויות שיש כרטיסים אובר קלוק (OC) שהם יקרים בכמה עשרות שקלים רציתי לדעת מה זה, והאם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל זה תודה (:

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by MDK,

עשיתי benchmark ב-3DMARK 2001 SE (לא PRO), על הגדרות Default. יצא לי 8800 נקודות הכי גבוה עד עכשיו.... האם תוצאה זו בסדר בהתחשב במפרט שלי? (ראו 'מפרט מחשב')

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by gal505,

שלום לפני מספר דקות החלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (AMD CCC) מגרסה 13.1 ל 13.9 והופתעתי לגלות שמשום מה ההרטז המקסימלי ברצולציה הזאת הוא 60 לעומת זאת בדרייבר הקודם הייתה האפשרות של 75hz ב- 1280x960. מה לדעתכם הפתרון ?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. יש לי את היכולות להשיג X1800XL במחיר טוב ואני יודע שהוא Ocer מצויין... אבל את ה7800GT אני משיג עם פול משחקים ובמחיר יותר טוב... מה שהכי חשוב לי זה HDR+AA+AF ואני לא יודע אם אינוידיה תיקנה את הבעיה של HDR+AA שלה... זה הגורם המכריע לקניה שלי... so,האם אינוידיה תיקנה את הבעיה?

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Three-way SLI סוף סוף עבר ביקורת ראשונה על ידי "PC Games Hardware in Germany" כאמור ה SLI המשולש מתאפשר רק בערכת שבבים של NVIDIA :680I, 780I, 780A וכמו כן, כרטיסי מסך היחידים (לעכשיו) התומכים במערך הם 8800GTX/ULTRA, חשוב לציין, את הגשר של הSLI המשולש הנחוץ במערך זה (מסופק עם 780I\A, לא מסופק עם 680I) המערכת עליה עברה הביקורת הורכבה מ: CPU: Core 2 Quad @ 3000 MHz (333x9) Board: Asus P5N32-E SLI mit Nforce 680i RAM: 2x1.024 MiByte Corsair Dominator Psu: TT Toughpower 1200W OS: Vista 32 Bit (Enterprise Edition) VGA: 3x XFX Geforce 8800 Ultra (612/1.512/1.080 MHz) Driver: Forceware 169.18 הבנצ'מרק נעשה על: Crysis Build 3857, PCGH-Ice-Benchmark Unreal To…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אני מתלבט אם לקנות: (משומש מ טי.אם.אס)sapphire radeon r9 280 dual-x oc 3g (שתי חיבורים של 6 פינים). sapphire radeon r9 280x vapor x oc 3g (שתי חיבורים של 8 פינים). הספק שיש ברשותי הוא : FSP EVEREST 700W 80PLUS-http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=120 אני לא מצליח להבין האם בספק ברשותי יש שני חיבורי 8 פינים הספק ברשותי כ 4-5 שנים.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. יש לי התלבטות אם לקנות כרטיס מסך חדש (כרגע או להמתין ל-DX10), או לקנות קונסולה - XBOX 360 \ PS3. תהיתי האם הגרפיקה של כרטיסי המסך הנוכחיים (נאמר HIGH END אבל בסקאלה הנמוכה) משתווים בביצועים שהם ייתנו לקונסולה כזו?... מבחינת המחשב - יש לי E6400 עם אובר-קלוק ל-3.3GHZ אז מהבחינה הזו אני מסודר. יש לי גם 2GB של זכרונות שעובדים על 1000MHZ. השאלה גם מתייחסת לתקציב. אם אני מייבא XBOX, זה יעלה לי 2500 ש"ח. PS3 עוד הרבה יותר... האם כרטיס מסך במחיר הזה (גם בייבוא, נאמר... כלומר במחיר ארה"ב) יעבור בביצועיו את אלו של הקונסולה? איפה אני יכול לבדוק כזו השוואה ועל מה הייתם ממליצים להשקיע?

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אני מעוניין לרכוש יד שנייה את הכרטיס: Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB המפרט של המחשב שלי: - intel i5 3.3 Ghz 6mb - asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600 - 2x4G DDR3 - western digital 1TB 7200RPM sata III - Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB - Antecc High Current gamer 750W - מארז: thermaltake dokker Mid Tower Series black case רציתי לדעת: 1. האם הכרטיס מסך הזה מתאים למחשב שלי? (והאם אפשר ללכת על 2 כרטיסי מסך?) האם לוח האם והספק יתאימו? 2. כמה יד שניה כרטיס כזה יכול לעלות? תודה

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by k0hav,

היי שלום אני רוצה לקנות את אחד מהכרטיסים אבל לא יודע מה יותר כדי השאיפות שלי זה להריץ את כל המשחקים על MAX SETTINGS ברזולוציה 1920x והאפשרות שלי היא להזמין רק מ TMS

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. יש לי ATI 5770 ובמהלך משחקים (GTA EFLC, C O D MW2, BF BC2 וכו') אני חוטף מסכים שחורים בצורה אקראית - המסך הופך לשחור ומציג הודעה שאין סיגנל.. עד אתמול הייתי עם דרייבר 10.3A ואתמול שידרגתי ל 10.4 בתקווה שהדרייבר החדש יפתור את הבעיה הזאת, אבל למרבה הפלא זה עדיין קורה.. האם זה קורה לעוד משתמשים? ובעזרת איזה בדיקה סינטטית אפשר יהיה לשחזר את הקריסה הזאת - כדי שהיבואן יחליף כרטיס? דרך אגב, ההסרה של הדרייבר הישן בוצעה כמ שצריך ובעזרת CLEAN SWEAP מערכת ההפעלה היא WIN 7 64BIT תודה

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Vaz,

יעבוד טוב בשביל גלישה ברשת וסרטים ? רוצה לקנות השבוע. יתאים או לא ?? מה זה חיבור dvi ? כתוב במפרט של המסך שיש חיבור כזה. זה יתחבר לי לכרטיס ? אני בנתיים לא משפר את המחשב כי אני אני משתמש בו רק לגלישה ומוזיקה וסרטים. למשחקים הבאתי אקס בוקס. אני יוכל לחבר את המסך הזה לטלווזיה גם ? או לממיר של הוט ? האם אני אהנה מהכל היכולות של המסך הזה ? או שלא שווה לי את הכסף עם כרטיס מסך כזה ? הרי לא ראיתי דרישה לכרטיס מסך מיוחד לפי היצרן של המסך

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by R3DFOX,

שלום יש ברשותי כרטיס מסך GF 630 שהוא כבר מיושן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 800 ש"ח עם חריגה של עד 200 ש"ח לשימושים הבאים: אינטרנט וידאו בFHD מוסיקה מסמכים משחקים כגון: פיפא , פרו אבולושן , ניד פור ספיד , GTA . עם עדיפות לNvidia .

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by beekiller,

רכשתי היום את הכרטיס 4870 של קלאב 3D עושה רושם של כרטיס טוב אולם 2 דברים מטרידים אותי : 1. הכרטיס באופן מפתיע העלה את החום של הלוח מ 44-45 לחום של 53 +- ( לוח של גיגהבייט DQ6 ציפסט 965) חשבתי שזה אולי ישפיע על חום המעבד ,אבל ממש לא חשבתי שזה ישפיע בצורה כזו קיצונית על הלוח חום המעבד כמעט ולא השתנה אולי במעלה אחת ( הקירור שלי על המעבד הוא ביג טייפון VX) 2. הכרטיס במצב עבודה רגיל בווינדוס \ אינטרנט נמצא באיזור 82 מעלות מהירות מאוורר +- 28% זה נורמלי ? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אוקיי, האופציות הן: samsung 955DF, IIYAMA vision master pro 454 הבעייתיות היא שאת האייאמה אני מתכנן לקנות ב-KSP. בעד? נגד? למה? ובבקשה, תסבירו לי מה הבעיה עם KSP, אני באמת לא מבין מה כל כך מסריח בהם.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by EAD,

אז כנראה זה הגרסה הבאה של DIRECTX, מיקרוספוט טוענת שבשונה מן המעבר שלקח בין 9 ל10 (כמה שנים ומערכת הפעלה חדשה), פה יהיה זמנים קצרים יותר. אז מישהו יודע מה יחדשו, כמה שיפור זה יתן, תמונות ראשונות של הדגמות ואולי גם זמן משוער לבטה ראשונה וגרסה סופית?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש. קראתי, שממליצים להרצת Crysis להשתמש כבר בכרטיס GeForce 8800 GTS/640. http://www.joystiq.com/2007/10/09/crysis-pc-requirements-a-new-pc/ האם כדאי לרכוש אותו ולא את GeForce 8800 GTS/320, במיוחד שאני מכוון לטווח הארוך? תודה רבה.

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Esparco,

האם שווה להשקיע ב 6800GS או להישאר עם 6600GT ולחסוך 300 ש"ח??? ובכמה רמות הGS יותר טוב מהGT ???

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Boomer,

נגמר בארץ המלאי של ה-SUMA GF 4 Ti 4200 64mb הרגיל ואני רוצה משהו באותו מחיר בערך ושעדיין יהיה טוב. כמובן שיהיה Geforce 4 Ti 4200. האחרים הטובים עולים 200 ש"ח יותר וזה קצת יותר מדי... יש לכם הצעות? אני יודע שיש את MSI אבל יש משהו אחר במקרה?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. היי, רכשתי כרטיס מסך חדש מתוצרת ASUS דגם:EAH5770. את הכרטיס התקין טכנאי מחשבים של רשת מחשבים ידועה וגדולה בארץ. לאחר התקנתו בוצע פירמוט מלא והתקנה נקיה של מערכת ההפעלה - ללא כל שגיאות ו/או תקלות כלשהן,והותקן הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך זה. לאחר התקנתו הופיעו שיבושים בתצוגה כמו: לפעמים הפירסומות באתרי האינטרנט מופיעות כמלבנים/ריבועים שחורים,התמונות באתרי האינטרנט מופיעות לפעמים כריבוע לבן ריק,כשבתוכו X אדום,סרגלי הכלים (סרגל גוגל וסרגל רדיו ישראל) מופיעים תמיד בצורה משובשת,לא תקינה וחסרה.לפעמים החלק השמאלי של שורת המשימות מוצג בצורה חסרה בפרטים ולא תקינה.לפעמים קורה שהתצוגה כולה מופיעה כחסרה בפרטים ומשובשת לגמרי. זה קורה לא רק בתצוגת דפי אינטרנט,אלא גם בתצוגה לא תקי…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by rk666,

האם יש כבל כזה שמתחבר ליציאת הDVI או הVGA בכרטיס מסך? למה הוא משמש? איפה אפשר להשיג כזה?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. מה המצב חבר'ה ?.. התקנתי לחבר שלי Windows 7 (Ultimate, 32 Bit) על המחשב והכל הלך חלק, אבל יש בעיה (קראתי באינטרנט שיש את אותה להרבה אנשים) עם הכרטיס מסך .. כשהוא נכנס ל - Youtube ופותח כמה Tabים המסך נהיה שחור לכמה שניות, חוזר לעצמו והמחשב מוציא את ההודעה הבאה nvidia windows kernel mode driver בלה בלה בלה ואז הסרטונים ביוטיוב נהיו ירוקים .. ז'תומרת שהוא מריץ את הסרטון כאילו מהתחלה הוא כולו תמונה ירוקה .. קראתי שיש פתרון לבטל את ה - Hardware Acceleration אבל זה בלתי אפשרי במחשב שלו כי זה נעול משום מה (חיפשתי איך לבטל את הנעילה ולא מצאתי) .. ניסיתי גם להתקין דרייברים שונים (מחקתי קודם כל את הדרייברים הקודמים לפני כל גרסא שהתקנתי) וזה לא עוזר .. יש לו GeForce 8500GT .. מה נ…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. יש לי Geforcd 2 100/200 MX 32 MB ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב אבל לא כל כך יקר (בגלל שזה לא מהכסף שלי אז אני לא יודע כמה אני אוכל לשכנע את ההורים שלי). לפי מה שראיתי כאן אתם המלצתם על MSI G4 TI4200 כי זה גם כרטיס שיחזיק מעמד לכמה שנים וגם הוא לא עד כדי כך יקר, וחבר שלי המליץ לי על GeForce 3 Ti4200 128MB שהוא אמר שעולה בסביבות ה700-800 שקל ושהוא גם יספיק לי לכמה זמן... אז מה עדיף לי? או שאולי כדאי לי משהו אחר (אבל לא יקר) שיספיק לי למשחקים שדורשים הרבה? ואם אתם יכולים גם לומר לי מאיפה אני יכול להשיג אותו (אם אתם יודעים)...

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים