עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Flea,

שלום לום בKSP יש את הכרטיס X1950 PRO של SAPPHIRE. עולה 1250 (או 1230 לא זוכר) וגם בKSP. X1950 PRO EXTREME של POWER COLOR שעולה 1200. עכשיו, מה ההבדל בין שני הכרטיסים ומי טוב יותר? את מי לקנות מבין שני אלה.. לא מתוכנן OC

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  2. שלום לכל חברי הקהילה HWZONE, אני בעוד שבועיים עושה הזמנה גדולה (2 מחשבים + ציוד הקפי - בקיצור, הכל) ואני צריך מסך לא גדול ולא קטן. אמא שלי אומרת שהיא לא רוצה לקנות לא יותר גדול מ-19 אינץ' בשל גודל החדר שהוא די קטנטן... אז חשבתי לקנות מסך רחב. אז יש לי כמה שאלות לגבי המסך: איזה חברה הכי מומלצת? איזה מסך אני יכול לקנות עד 1200 ש"ח (למסך אחד)? היות ואני עד היום לא שחקתי במחשב ובסוני, חברי קנה גם מחשב חדש והראה לי את המשחקים החדשים, אני עכשיו מאוד מקנא בו ורוצה הפעם להשקיע בכרטיס מסך טוב (בסביבות ה-1000 ש"ח), אני רוצה שהוא יתמוך ב-DX10. מה אתם ממליצים לי? תודה לעונים ולשאר הקהילה, gbguy

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  3. Started by hichkock,

http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1099249287,12990,

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by COLIO,

שלום אני ראיתי באיזה חנות את הכרטיס TRIPLEX SILVER GEFORCE 4 TI4200 128 MB DDR VIVO TV-OUT RETAIL ב1060 ש"ח.רציתי לדעת איך החברה ואיך הכרטיס כי זה פעם ראשונה שאני שומע אל החברה הזאת וגם איך המחיר יקר/זול אה ויש לי עוד שאלה האם המחירים של כרטיסי המסך ירדו כשה RADEON 9700 יגיע לארץ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by idan1836,

אני רוצה לדעת אם שווה לקנות את המסך הזה ואם הוא טוב למשחקים. לחץ כאן עריכה: אם כבר באותו תארד אז גם אם אפשר קצת מידע והבדלים על המסכים האלו.. לחץ כאן לחץ כאן

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by liram21,

שלום לכולם, ברשותי PNY GTX570, הוא היה בבדיקה לפני שבועיים אצל RSM (נפילות FPS ב-BF3) ולא זוהתה שום תקלה. ויש לי כרגע בעיה, אני לא יודע מה קורס אם זה ה-כ.מסך או הדרייבר כשאני סתם משוטט לי באינטרנט ושומע שירים פיתאום אני שומע כזה תקיעה בקול ואז מסך שחור ואז הוא חוזר חלקית כשאין באפשרותי ללחוץ על שום דבר - רק לעשות ריסטרט למחשב. או שלפעמים הוא נתקע ואז רושם לי שההתקן הגראפי קרס ושיחזר עצמו משהו כזה ואז הוא רושם את הגירסה של הדרייבר. לפני כמה דקות זה קרה ועשיתי ריסט ולאחר דקה במחשב זה שוב קרה. המחשב חדש פחות מ-4 חודשים אצלי ! RSM אמרו לי לבוא ולהחליף לחדש, אם אני הולך אז אני יילך כי יש לי עוד בעיה עם OC, אז זה כבר פחות משנה. אבל יש דרך לנסות לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  7. שלום לכולם, אני החלטתי לעדכן את הדרייברים במחשב שלי. חיפשתי במדור ההורדות של האתר ולא ראיתי איפה כתוב לאיזה כרטיסים מיועדים הדרייברים, חיפשתי גם באתר של Nvidia והדרייבר הכי חדש הוא רק לבעלי G7800 ומעלה. מאיפה אני משיג את הכי עדכני לכרטיס שלי ? בתודה,ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  8. למעשה זה דף ל ati דף ל nvidia http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=88

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  9. ערב טוב, לא מזמן "מת" לי בשיבה צעירה (כולה שנה) כרטיס מסך מדגם 7300 ויצר רעשים מטורפים מהמאוורר שלו ובכלל הוא היה קצת תקול וכאשר באתי לתקן אותו פגה כבר האחריות. לאחרונה החלטתי שאני מעוניין בכרטיס חדש ובגלל שאני ממש דל וחסר תקציב אני מקנה לכל העסק 200 שקל ואם צריך וזה משהו "מיוחד" אז 250. הכרטיס יתחבר למחשב "הקל" שלי עם מעבד E6550 ו3 גי'גה זכרון ולמסך 22" אינטש' של סאמסונג ב-DVI. אני לא זקוק למשהו מדהים כי אני לא גיימר ואין לי כוונות לשחק קרייסס אלא כולה ליצור פה ושם קצת 3D בסקאצ' אפ, פה משחק מרוצים ושם משחק אחר, סה"כ אין לי יותר מידי דרישות מהכרטיס. כרגע אני שוקל לקנות את הכרטיס בפנדה ואולי באייבורי או באופיס דיפו אם הם מוכרים כרטיסים כי יש לי שם 130 שקל זיכוי.. ויש…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  10. אז ככה - אני מריץ מחשב ישן למשחקים בעיקר ולאחרונה אני בבעיה עם הביצועים. חומרה בקטנה : Processor Intel P4 2.4GHZ (Single core) Motherboard Jetway 848PDC(P) Video card RAEDON 9200 PRO אולי שווה לציין שיש לי 1.2GB RAM וספק כוח חזק מספיק (500W?). לפי מה שהבנתי, מה שמאט את הפריימרייט שלי זה בעיקר הכרטיס. האם קניית כרטיס חדש תעלה לי את ה FPS מ-2 במשחקים ממוצעים (WoW) ל-10 פחות או יותר, ככה שאני אוכל לזוז בלי לדבר אל עצמי כמו מכשיר קשר מקולקל? (לפעמים זה ניתקע גם ב-Serious Sam!) עד כמה אני מוגבל על ידי המעבד שלי? איזה כרטיס אתם ממליצים למשחקים, בתקציב נמוך - עד 250?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by yaniv111,

שלום לכולם, אני כנראה אקנה מחשב עם המפרט הבא: * מעבד Intel® CORE I3 במהירות 2.93GHz * לוח אם Intel® PETER COVE עם ציפסט Intel® DH55PJ * דיסק קשיח 750GB 32MB בטכנולוגיית SATAIII * זכרון בנפח 2048MB בטכנולוגיה DDR3 1333Mhz ישנה הצעה לשדרוג לכרטיס מסך Geforce G240 DDR3 1024MB + HDMI ב450 שח. השאלה אם הכרטיס מ סך הזה נחשב טוב עבור משחקי מחשב, או שעדיף לקנות בנפרד כרטיס אחר. תודה !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. טוב אז ככה, זה כרטיס מסך דגם FX5200 128MB ויש לו יציאת D-SUB (הכחולה הזאת) יציאת S-VIDEO ובנוסף יש לו גם יציאת VIDEO (העיגול הצהוב הזה). האם העיגול הצהוב הזה הוא בעצם VIVO- וידאו אין ? חפישתי בכל הרשת אחרי הכרטיס הזה ולא מצאתי שום אזכור אליו, הוא כנראה של חברת gainward כי במספר הסידורי רשום בהתחלה GW. אם מישהו צריך עוד פרטים, הכרטיס הוא בצבע אדום ויש לו גם קירור פסיבי בצבע אדום, יש לו יציאת חשמל למאוורר, חיבור AGP מן הסתם, הכרטיס עצמו הו צר ולא כמו הרחבים האלה שיש היום. אני מדגיש שאין לו יציאת DVI ובמקום זה בחרו להוסיף לו חיבור VIDEO... אשמח לקבל מענה לשאלות שלי..... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  13. שלום, הזמנתי את הכרטיס X1950GT ל-AGP דיברתי עם חבר (יש לו PCI-Express, לא יודע אם זה קשור..) ויש לו X1950Pro והוא אמר לי שהחיבור מולקס שם, זה לא חיבור מולקס רגיל..והוא אמר לי לבדוק את זה בכרטיס מסך שלי.. לא בדיוק הבנתי למה הוא מתכוון.. בדקתי אצלי במארז וראיתי שיש לי רק חיבורים רגילים... השאלה שלי היא אם לכרטיס יש חיבור מולקס רגיל או חיבור אחר של חשמל...? תודה.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by carizma,

איך אני יכול להוציא לכרטיס הנ"ל את המיץ??? כדי שהוא יפעל ביותר מהירות וכוח??? (אינטל 2.80 לוח אם P4S800D זיכרון 256*2 PC3200) אשמח אם תוכלו לענות לי

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by GeForce93,

מצאתי את הדגם AMD Radeon 480 RX 4GB של Gigabyte מסדרת G1.Gaming במחיר אטרקטיבי באחת החנויות. בפחות מ900 שח כולל משלוח ואחריות ל3 שנים. התקציב שלי מוגבל ולכן האופציה היא ריאלית, הוא יותר משתלם במחיר מהמתחרים ורציתי לבקש חוות דעת נוספת, הכרטיס לא מיועד להריץ כותרים כבדים. ואין חשיבות להגדרות גבוהות באחד הסיקורים שמעתי שהסדרה פחות מומלצת, מאחר והכרטיסים נוטים להתחמם, אולם יש הטוענים כי עדכון גרסאת ביוס (F8) פתר את התקלה. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by idan1111111,

איך הכרטיס GTX570 אתם ממליצים עליו או אחד הטובים היום בג'יפורס לא?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by pyaniv,

בעזרתכם האדיבה, ה3DMark עובר סוף סוף עד הסוף ונותן לי ציון !!! התקנתי את הדרייברים האחרונים של לוח האם והכל רץ ! אז קודם כל תודה ! אבל ! הציון שקיבלה המערכת שלי הוא 4192, נמוך מאוד לדעתי. מה לא בסדר ??? NVIDIA GeForce FX 5900 Driver 6.1.7.7 9.0b 512 MB Service Pack 1 AMD 2500+ Epox 8RDA3

18. Started by ido88000,

ביקשתי מפרט והביאו לי את הכרטיס מסך הזה: כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪545 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 איך הוא? מה אני יכול לקנות טוב יותר בערך בסכום הזה? תודה ויום טוב *****אני ממש לא מבין בזה... זה יתאים למסך 20" ~ ? זה יראה באיכות טובה? יחזיק יותר משנה? שורה תחתונה- יש יותר טוב במחיר בסדר גודל כזה?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by The_Byter,

האם כיום תמורת 1000ש"ח ניתן לקבל משהו חזק מX1800XT CF ? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  20. אני צריך כרטיס מסך לעבודה משרדית שאפשר לחבר לו יותר מ 3 מסכים במקביל. או שיש פתרון אחר לחיבור מספר מסכים ? תודה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  21. ברשותי: i5 2.7, 4gb ram, HD5850 1gb מסך dell 2007wfp [ר: 1680/1050] 2 שאלות: א. יש טעם לשדרג? אני לא הכי בקיא בדרישות של המנועים שעדיין לא יצאו... (אם לא, OC אופציה לשקילה?) ב. אם כן, מה ההמלצה לכרטיס מסך בטווח ה 1500~ ש"ח? (קצת גמיש) תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by sh_matan,

חשבתי על המסך של LG L1719 מה דעתכם?עולה 1050 שקל ככה. כדאי לי לקחת מסך עם חיבור DVI יש לכרטיס מסך שלי חיבור. מה החיבור DVI עושה בדיוק?יותר חדות? אמרו לי שמסך דק לא טוב למשחקים זה נכון? מה דעתכם על 7600GT 256MB הוא טוב?יספיק לי לשנה ככה להגדרות הכי גבוהות? האם כדאי כבר כרטיס מסך של 512MB?יש שוני כזה גדול? תודה ותענו לי על הכל בבקשה.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  23. 1.אמרו לי ש8600GT אקסטרים יותר חזק מי 1950PRO זה נכון????!! לי אישית נישמע לא הגיוני(ואמר לי בן אדם שמבין בנושא רציני רק זה פעם רישונה שאני שומע דבר כזה מימנו הוא אמר לי שראה בנצמרק כזה שמראה את זה ) ואם כן תנו לי את הבנצמרק(או אך שלא רושמים את זה P:) 2.שאלה שקשורה אלי היא האם 7600GT או (מישחקים שהוא כן תומך ה)X850XT יכולים להריץ כיום את כול המישחקים ברזולציה 768X1024 על היי +פילטרים חלק? נ.ב תודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by OzZzZz,

SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 TOXIC 1GB GDDR5 PCIE SAPPHIRE ATI Radeon VAPOR X HD48701GB GDDR5 PCI-E תודה.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  25. *הבעיה נפתרה תודה!!*

• 3 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.