כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אמרו שהapi החדש ישנה את הכללים אבל הוא יצא וכלום לא השתנה . איפה הפי שניים ביצועים ? איפה השילוב בין amd לnvidia במערכת אחת? איפה השיתוף זיכרון בין כרטיסים ? למה אין על זה שום דבר ביוטיוב ? דיברו כול כך הרבה אז למה פתאום שכחו הכול? למה משחקים לא מוציאים תמיכה ב12 ? למה אין שום תרד על זה בפורום הזה? אמרו שכרטיסי amd יוכלו לרנדר אותה סצינה עם כמה כרטיסים . מה שיכול לשפר מערכי cf . למה אף אחד לא משתמש הפיצרים האלה?
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק עובד מהר וטוב ולאחר זמן מתחיל לקרטע מדי פעם.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
למה באתר של NVIDIA מציגים משחקים לכל כרטיס , והמשחקים של ה 5200 הרבה הרבה יותר חדשים משל כל סדרת הטי איי? [אני מבין שהם רוצים למכור,והוא תומך DX9 למרות שאין משחק שם שמנצל את זה,אז למה הם לא מציגים משחקים יותר חדשים לסדרת הטיאייז?]
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון עם יציאת ה 780Ti לא ראינו ירידת מחיר של הטיטאן, מאוד מעניין אותי לדעת למה הטיטאן שחלש יותר מה Ti עדיין נמכר בתג מחיר של 1000 דולר. האם זה רק בגלל נפח הזכרון של 6GB?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מישהוא יכול להסביר למה כרטיסי HD5870 יקרים יותר מכרטיסי הסדרה החדשה HD6870? לצורך דוגמא שני כרטיסי ASUS (מ- KSP): HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E - 1730 Nis HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E - 1250 Nis
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק, ואנשים ממשיכים להגיד לי ש-IBM לא טובים.. אני רואה את התמונה של המסך, יש לו עיצוב שאני מאוד אוהב, אבל ממשיכים להגיד לי שהוא לא טוב.... אני בעיקר צריך אותו בשביל משחקים וסרטים. הנה פרטים: http://www-132.ibm.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=-840&langId=-1&partNumber=9818AC0&storeId=1 אני רוצה לדעת למה הוא לא טוב. והאם Iiyama טובים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בכוונתי לקנות כרטיס מסך GF4 ואני מתכוונן לעבר 4200. פה באתר ממליצים על LEADTEC - רציתי לדעת למה ?. (הוא הכרטיס הכי יקר בקטגוריה). ומה רע כל כך ב ASUS או GAINWARD. משהו יכול להמליץ לי על מקום לקנות עדיף לא באינטרנט (מניסיון מר ביותר) אלא בחנות רגילה באזור ראשל"צ - רחובות - תל אביב.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה כרטיסי המסך של QUADRO הרבה יותר יקרים מכרטיסי המסך של חברות אחרות? ולמה באתר של ניבדיה בהורדה של הדרייברים הם נפרדים משאר הכרטיסים?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 512MB. הדרייברים שלי הם מגרסא 195.62. אני רוצה לנסות לעשות OC לכרטיס עם 2.24 RIVATUNER, והוא אומר שהוא לא מזהה את הדרייברים של הכרטיס(תמונה מצורפת). לעוד מישהו יש את הבעיה הזו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי שאלה למה אומרים פה שכרטיס מסך TURBO CACHE זה גרוע?? הרי אם חסר לו זכון הוא משתמש בזה של המחשב אז מה גרוע בו? ויש לי עוד שאלה לא הכי קשורה אבל חבל לפתוח על זה סתם נושא-מה לדעתכם על מארז של SWEEX? סתם בשביל מחשב זול. אז זו חברה יחסית בסדר?
-
- 14 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
יש לי מסך LCD 17" ואני כל הזמן על רזולוציה 1280*1024... למה זה לא טוב אם אני אשתמש ב-1900XT למשל? מה יגביל אותי בדיוק.... וכמה הרזולוציה של מסך 19" LCD? תודה מראש לעוזרים נ"ב אני מדבר על LCD ולא על CRT לא בגלל שאני "טחון" או משהו... פשוט אני אוהב שיש לי שטח פנוי על השולחן ולא מסך CRT שתופס די הרבה מקום.... :
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אוריפ, אני מצטער אבל אני ממש לא מבין למה אי אפשר לשאול שאלה על מסך LCD בלי שאתה תנעל את הדיון ותפנה את כולם ללינק של הדיון על מסכי LCD מומלצים? זה פשוט לא נראה לי הגיוני, לא ברור לי למה כל שאלה לגבי LCD צריכה להתנהל בת'רד אחד בלבד? הגודל שלו כבר יצא מכל פרופורציה ואם מישהו מתעניין ליגבי דגם ספציפי אין מצב שהוא יקבל שם תשובה כי אף אחד הרי לא יטרח לעבור על 20 דפים על נושא ערטילאי שכזה ואז במקרה יגיב על השאלה שנשאלה שם. אולי תפתח גם ת'רד אחד בלבד לשאלות על כרטיסי מסך? או שבמקום פורום על מפרטי מחשב ניצור גם לנושא הזה רק ת'רד אחד? מקווה שתקבל את זה בהבנה (מעניין אם ש עוד אנשים שחושבים כמוני או שאני היחידי??)
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. בעיקרון ה 7800GT הוא GTX פחות 4 צינורות למה בקרטיסים אחרים אפשר ופה לא?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי, השאלה בגוף השאלה. כל פעם שיש לי כרטיס מסך חדש אני מגלה שאני רואה סרטים או צופה בקטעי וידיאו הוא יכול להראות את הסרט רק על אחד המסכים או על מסך המחשב או על מסך הטלויזיה אבל לא יכול להראות על שניהם ביחד בו זמנית. אני כן מצליח לראות את התצוגה של המחשב בשני המסכים אבל כשיש קטע של וידיאו הוא נראה על מסך אחד ובמסך השני במקום את הסרט רואים חלון שחור. אז 1. למה זה ככה? 2. זה מעצבן, יש כרטיסי מסך שמראים בשני המסכים בו זמנית? 3. שאלה קצת פחות קשורה, יש לי כניסה של AGP במחשב וכרטיס מסך NVIDIA LEADTEK 6200. האם יהיו בהמשך כרטיסי מסך בחיבור AGP שיהיו ברמה גבוהה כמו אלה של EXPRESS להרצת משחקים חדשים ב2007? ועד מתי בערך הכרטיס מסך שלי יוכל לסחוב משחקים חדשים? 4. כרטיסי מסך שטובים …
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מתכוון ל 6800 הרגיל (לא GT ולא U) לא מצאתי באף חנות באינטרנט (ישראלית). חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה דגמים מועטים (3) של MSI ASUS ו LEADTEK ב NEWEGG אבל זה לא בארץ. מי שימצא מוזמן לפרסם לינק תודה.
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שמתי לב שב99 אחוז מן הביקורות, נותנים את המקסימום שהצליחו להשיג במבחני ביצועים עם כרטיסי המסך שבודקים, ולצערי רוב האנשים לוקחים את זה כמובן מאליו כאילו זה היה שיא הדרך לבדוק ביצועים. אני אסביר: נניח שבדקו את ה 4870 במערך CF, במשחק כמו COD4 עם כל ההגדרות במקסימום, פילטרים וכו'. יצא להם מעל 100 פריימים לשניה ב1900 על 1200, יפה נכון? אבל כשבודקים את המינימום שהשיג, אז רואים שהיה נניח 40+ (שגם זה מדהים ובהחלט ניתן לשחק בצורה מושלמת) אבל, לומרות שבמקסימום הוא לכאורה עוקף את ה280GTX בלי בעיה, כשזה נוגע למינימום שהוציא באותו משחק מבחינת FPS, הם שווים, והרבה פעמים אף 280GTX עוקף אותו. לא מאמינים או משהו כזה? תעיפו מבט פה http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=586 לי נרא…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
למה אין חומר על כרטיסי מסך אינטל ? הובטח שיצאו ב- 2020 בסוף השנה ונכון שלא ברמת NVIDIA אבל מה הם מציאים ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Asus,Gigabyte,Abit למה אין ת-6800 של החברות האלו בארץ?
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
למה אין לי בהגדרות של הכרטיס מסך הגדרה של אוברקלוק? לכולם בתפריט הזה יש אובר קלוק כזה שאפשר לעשות למה לי אין אותו?/ [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע v9950 asus ואין לי את המצב של "העתק מדויק" על שני מסכים ב nview. מה מקור הבעיה ואם אפשר לפתור אותה?? בבקשה חייב עזרה!!!!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
למה אין על הכרטיס מסך הזה מאורר ומה זה הדבר הזה שעל הכרטיס (הדבר השחור הזה)?
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
למה לטכנולוגיה הותיקה והמעולה אין פורום יחודי, ולטכנולוגיה החדשה יש? האם זה מצביע שיש יותר בעיות וסוגיות שיש לשאול על LCD יותר מאשר על CRT? הביעו דעתכם, ונמקו הצבעתכם!
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-