כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך R9600XT של POWERCOLOR היום נכנסתי לאתר היצרן והופתעתי לגלות שנתוני מהירות הזכרונות וה-CORE שרשומים שם יותר גבוהים ממה שרשום לי בנתונים שאני מקבל ב- RIVA TUNER !! הנתוהים מאתר היצרן: Part # R96E-TD3 Chipset: Radeon 9600 XT Memory: 256 MB DDR Core Speed: 500MHz Memory Speed : 300MHz x2 הנתונים מ-RIVATUNER: Graphics core : RV350 (4x1) Memory bus : 128-bit : DDR SGRAM / SDRAM Memory amount : 256MB Сore clock : 249.750MHz 5 Memory clock : 202.500MHz (405.000MHz effective) Reference clock : 27.000MHz שימו לב למהירויות ה-CORE וה MEMORY. מה לעשות!? תודה מראש לעוזרים. עריכה עכשיו שמתי לב שגם המתונים ב-EVEREST שונים הנונים מ-EV…
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטסי מסך חדש הוא קונה דרך ספק ו לספק יש רק של power color כרטיס מסך בסביבות ה 1500-2000 שיהיה טוב הכרטיס צריך להיות PCi-e ו להרבה זמן ! חבר שלי בזמן הקרוב רוצה לקנות..אז אין ממש זמן.. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מדריך מישהו? האם זה מסוכן? כמה שיפור בביצועים ניתן להשיג?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כרטיסי ה - R9100 שתומכים ב AGP8 יפעלו על AGP4 כי זה מה יש לי ואין כרגע כסף לשדרג גם את הלוח ואם כבר אנחנו בנושא מה הכדאיות של שידרוג כזה הלוח הקיים אצלי דרך אגב הוא ASUS CUSL2 הישן והטוב
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני עורך וידאו העוסק בזה לפרנסתי, עובד עם קבצי HD בעיקר, על תוכנת adobe premiere קיבלתי המלצה לכרטיס המסך: NVIDIA GEFORCE GTX 570 מחיר בחנות: 1,780.00 ₪ מי שהמליץ לי על הכרטיס אומר שהוא מרוצה ממנו אם כי בקבצים מסוימים של HD העבודה מעט איטית יותר. האם שדרוג לכרטיס יקר יותר ישפר ביצועים בצורה משמעותית? תודה רבה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מדבר על גרסת ה256MB של הכרטיס בAGP. ובכללי, האם הכרטיס הזה שווה משהו?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לשדרג לGTX 970 ויש בערך מליון סוגים... לי תפסו את העין: https://www.tms.co.il/product/15008 או https://www.tms.co.il/product/14332 או גרסת הG1 GAMING ההתלבטות היא בגדול כי הTWIN TURBO זול יותר וקטן יותר אבל שמעתי שיש לו בעיות רעש חמורות, למישהו יש נסיון איתו? השני ברור שיותר עצמתי אך ארוך בטירוף ודורש ספק יותר חזק (יש לי FSP RAIDER 650W) לא מתכנן OC מעבר לזה שבא מהמפעל. אשמח לעזרה עם ההתלבטות, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
TSMC being blamed for NVIDIA GTX 1080, GTX 1070 supply issues and retailer price gouging http://en.yibada.com/articles/135866/20160627/tsmc-being-blamed-nvidia-gtx-1080-1070-supply-issues-retailer.htm The problem is now being traced back to the supply end. TSMC is reportedly having trouble producing the 16nm FinFET chips that power the Pascal GPUs in the GTX 1080 and GTX 1070, Mobipicker has learned. Coupled with the high demand from the public, the lack of supply does really pose a conundrum for those who have not bought the cards yet.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה על התשובה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב אז ככה כמו שאתם רואים יש לי שניי X1950XT ולאחורנה כל פעם שאני מריץ משחק (למשל סימס3 שאחותי רוצה לשחק) אז המחשב נתקע אחריי 10 דקות או שיש הודעה שהתבצע VPU RECOVER. הוצאתי את אחד הכרטיסים ונשארתי רק עם אחד בשביל לבדוק ועבד טוב,אחריי זה החלפתי בינהם ושוב אותה בעיה. בדקתי ב ATI TOOL את המעלות והכל ניראה תקין. (ליבה 62 מקסימום,זכרון 88 מקסימום) הקטע שלפעמים עוד לפניי שזה מגיע לזה,המחשב פשוט נתקע או שיש הודעה של VPU RECOVER. בווינדוס עצמו אין בעיות דרך אגב. לקחתי מאוורר ריצפתי ושמתי על המחשב ואז הבעיה לא קרתה,אבל גם בלי המאוורר הכרטיס לא עובר את המותר,מוזר לא? עוד דבר,עשיתי בדיקת ארטיפקטים ואחריי 3 דקות הוא התחיל להודיע על ארטיפקטים. (הכרטיס לא בOC ומעולם לא היה) ניראה שהכר…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לי לעבודה עם גרפיקה. דגש על אפטר אפקט ושאר החבילה של אדובי CS5, יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הנל מאמזון והוא צריך להגיע לי השבוע בעה. רציתי לשמוע דעות מקצועיות עליו ביחס לדגמי ה1080ti האחרים מבחינת קירור וכו' נ.ב המפלצת הולכת להשתלב עם 8700k overclocked delided 5 ghz
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המובנה לאחד שיריץ FHD ויוכל לערוך תכנים כאלה תקציב: עד 300 ש"ח מפרט נוכחי: יש ברשותי מחשב דיי מוזר, אני חושב שמדובר על לוח אם נסיוני של AMD שמיוצר לבחינות אני לא יודע מה הדגם שלו, אבל זה מה שאברסט נותן: CPU Type Mobile DualCore AMD Turion 64 X2 TL-62, 2100 MHz (10.5 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset AMD M690, AMD Hammer System Memory 896 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Display: Video Adapter ATI Radeon X1200 Series (320 MB) הכרטיס מסך מובנה על הלוח, וגם הזיכרון לא מגיע בסלוטים רגילים, אלא כמו של מחשב נייד (לוח מוזר כבר אמרתי) מעבר לזה יש ספק 400 ART של HEC חשבתי על הכרטיס הזה: http://tms.co.il/product/7998 ה…
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, עד לאחרונה הצלחתי לסחוב משחקים בצורה לא רעה עם כרטיס המסך הנוכחי שלי (8800GT) אבל לאחרונה הוא כבר ממש מתקשה בביצוע המשימה. אני ממש לא מעודכן בשוק החומרה וניסיתי לחפש קצת ביקורות על הכרטיסים השונים שניתן לרכוש באזור מחיר של 600 ש"ח. לכאורה ממבט זריז בחנויות נראה שהכי טוב שניתן להשיג במחירים האלה זה Radeon 6750/5750 או GTS 450 . בפועל השאלה שלי מחולקת לכמה חלקים: 1. עד כמה באמת הכרטיסים האלה יותר טובים מהכרטיס הנוכחי שלי. 2. האם אני אוכל לשחק משחקים כמו Crysis 2 ו- The Withcer 2 בהגדרות סבירות (רזולוציה של 1650x1080 ללא פילטרים ו- AA אבל בלי להוריד את איכות הטקסטורה והאפקטים עד לרצפה). 3. האם ניתן להשיג שיפור הרבה יותר משמעותי אם התקציב יגדל ל- 800 ש"ח. שאר החומרה שלי…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לפני כחודש קבלתי את ה 9800 pro של חברת ספייר והכל נראה תקין משחקים רצו בצורה יפה מאוד. לאחרונה לעיתים רחוקות כאשר אני מדליק את המחשב אני רואה המון נקודות קטנות על המסך והאייקונים נראים מרוחים. עוד פעם התופעה באמת קורת פעם ב... ולחר ריסט נוסף הכל מסתדר. רציתי לדעת ממה יכולה התופעה לקרות ? המאוורר שעל הסינק של הכרטיס עובד תקין , הכרטיס לא חם מידי ,האם יכולה התופעה לקרות גם מדרייברים לא תקינים ? התקנתי בהתחלה את ה catalyst 4.7 של ati ולאחר מכן מבלי להסיר את הדרייבר הישן התקנתי את ה 4.7 של אומגה . האם התופעה יכולה גם להגרם בגלל ספק כח ( יש לי ג'ינרי 300watt , מחשב p 3 866 עם 512 mb ) ? או פשוט משהו לא תקין בכרטיס ? נ.ב. לא בוצע O.C לא לכרטיס ולא למחשב
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרטיס מסך sapphire radeon 9800pro , ולאחרונה הופיעה בעייה במחשבי, אני לא בטוח אם זה בגלל הגדרות לא נכונות בcatalyst או מה, בכל מקרה: אני משתמש ב catalyst 4.6, כאשר אני מעלה את המחשב והוא נכנס לווינדוס, הוא טוען את המערכת, בשלב זה רואים על המסך רק את הtaskbar של ווינדוס ואת ה wallpaper שאני קבעתי מראש. הwallpaper נראה טוב, רזולוצייה טובה וחלקה. לאחר שהמחשב מסיים לטעון את הערכת גם האייקונים שעל שולחן העבודה מופיעים, אך בשלב זה פתאום הwallpaper נראה מרוטש ולא חלק, והאייקונים מרוחים כאלו עם כחול מסביבם, זה נראה על הפנים ואני לא יודע מה לעשות... למישהו יש רעיון בבקשה?! תודה! (נ.ב במידה ואני מפעיל משחק הוא נראה טוב מאוד)
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי, מבקש המלצה למסך דק, אשר מיועד למשחקים. התקציב: 1500-2000 ש"ח. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אחותי הייתה על המחשב,פתום בום קפץ המחשב והמחב לא עלה יותר :ם ישר ידעתי שFX5200 שלי הלך,היום החזירו לי אותו כי לא עבדו שיש שבת. אמרו לי שהוא התחמם יותר מידי למרות שנייקיתי את כל המחשב ומהאארז והכול,לא ניקיתי תכרטיס מסך לא היה לי כוח להוציא, ממממ....כנראה ה3DMARK 06 היה קשה לו
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות בסכום הזה ? HD4850 \ 9800 או משהו אחר .. תודה רבה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם הקירור הזה: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=40&data=1&disc= מתאים לכרטיס הזה: http://www.bfgtech.com/6800OC.html בבקשה רק מי שמבין טוב ויודע בוודאות שזה מתאים להגיד.. זה חשוב לי מאוד!! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
800X600 כרטיס המסך שלי RADEONE 9550 תומך גם בזה וגם בזה את מה אני צריך להעדיף? במצב 1024X768 האותיות בדפדפן מאוד קטנות אל עף שכיוונתי בתצוגה לגודל המקסימלי תודה
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך מדגם RADON 5800 הבנתי שיש אפשרות להביא כרטיס מסך מאותה הסדרה ולשלב אותו במחשב ? האם זה אפשרי? ואם כן מה ההספק שאני יקבל משני כרטיסי המסך?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כמעט בכלל לא יודע על כרטיסי מסך ורציתי לשאול מספר שאלות ולהרחיב את הידע שלי כדי לדעת מה לבחור. 1. על מה צריך להסתכל שבוחרים כרטיס מסך כדי לדעת אם הוא חזק, האם על הזיכרון או על משהו אחר, וא"כ מהו? 2. האם חזק זה אומר עם קירור של מאורר, או חזק זה עם קירור פסיבי של רדיאטור? 3. איזה סדרה ודגם אני יכול להיות בטוח שב- WINDOWS 7 הוא יתן לי ברמת ה- WEI את הדרגה 7.9? אני מאוד מאוד מודה לכל מי שיענה ויעזור לי. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הבנתי שכדיי לעשות OC לכרטיס 2900XT צריך חיבור של 8 פין השאלה אם צריך ספק כח מיוחד , או פשוט מספיק רק מתאם ל-8 פין ?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מה שלומכם?? השתדרגתי בכרטיס מסך חדש nvidia 9800gt הבעיה שלא חשבתי עליה שהספק כוח שלי סטנדרטי ואולי מדי אפילו לכרטיס כזה.. בעיקרון בספק כוח אפילו אין את החיבור של ה6pin pci-e אבל לא בעיה לקנות מתאם בין molex ל6pin השאלה שלי אם זה כדי? הספק כוח יוכל להחזיק כרטיס מסך כזה? אה ואגב, הספק הוא generic atx 500w אני כבר משתוקק להריץ את battlefield החדש תודה רבה על הייעוץ והעזרה!
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-