עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Kirma,

אז אחרי שקיבלתי את הכרטיס מסך החדש החלטתי להחליף ל 8600GT שלי, משחה טרמית ל MX-2 GIGABYTE 8600GT 256MB (קירור פסיבי) אחרי שפירקתי את הגוף קירור, ניקיתי את המשחה הישנה שהייתה דבוקה לגוף קירור בלבד כמו לא יודע מה ראיתי שעל הליבה עצמה בכלל לא היה משחה (הכוונה היא שכאשר פירקתי את הגוף קירור גוף המשחה נשארה עליו ולא על הליבה) המשחה הישנה הייתה בצבע צהוב. אחרי ההקדמה הקצרה לשאלתי, עכשיו מה היא בעצם הליבה ? כי יש רבוע גדול שמחובר ל PCB בגודל של כ 5 סמ"ר ועליו יש עוד חלק שחור (שאני חושב שזה הליבה) קטן בגודל של כ 2 סמ"ר מה זה הליבה עצמה הרבוע התכלת או האדום (לפי התמונה שצירפתי) ? אז על הרבוע התכלת יש משהו כמו דבק שקוף, אבל הוא מורגש רק בצדדים.. אז אמורים לנקות גם אותו או לא ? וכמ…

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  2. אהלן, כיום יש לי מחשב עם skylake pentium ומסך טלויזיה בגודל 50" ברזולוציית 4K. אני משתמש ביכולות הגרפיות של הפנטיום ומצליח לשדר 4K למסך, אבל הוא מקרטע מאוד בזמן הסרט (גם ברזולוצית 2K) ולכן אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיעזור לפתור את הבעיה חשוב להדגיש שהכרטיס לא מיועד לגיימינג, סך הכל צפיה בתכני 4K על המסך. בנוסף חשוב לי שלכרטיס יהיו לפחות 3 יציאות דיגיטליות (hdmi/dp) כי בנוסף לטלויזיה יתחברו אליו 2 מסכי מחשב רגילים (בגודל 23~24, כנראה ברזולוציה של 2K או FHD כל אחד - העניין עדיין לא סגור) הטלויזיה והמסכי מחשב לא יחוברו במקביל; המחשב ישדר או לטלויזיה או לשני המסכים הספק שלי הוא 500w של corsair. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך זול שיענה על הדריש…

3. Started by eli20,

מישהו יכול להמליץ לי על מסך lcd שיתאים למשחקים ולסרטים שיעלה 1300-1400 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  4. Started by b_yaniv,

היי חברים, זה כרגע המפרט שיש לי: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח : Gigabyte GA-B75M-D3H זכרון : Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 HD : WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter SSD: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series כרטיס מסך : Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp מסך : Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200 חשבתי לשדרג את כרטיס המסך בתקציב של עד 1000 ש"ח לטובת הרצת משחקים חדשים. האם לדעתכם יעזור ? או שצריך להחליף כבר את כל המחשב (אולי חלקים נוספים?)? אם כן איזה כרטיס מומלץ בתקציב?(ניתן גם לחרוג קצת). אשמח מאוד לעצתכם. יניב

5. Started by de money,

אני צריך בעיקר למשחקים וסרטים האם הוא טוב כי אני יכול להשיג אותו בזול שימו לב שזה 700 ולא 900 ושזה B ולא P או שלא כדאי לי להתפשר וללכת על הF700P אל תגידו ישר P תודה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by dbx22,

שלום חזרתי עכשיו מחנות מחשבים והמוכר אמר לי שאם יש לך מסך CRT שהוא בן 3 שנים ויותר אז רמת הקרינה במסכים בני 3 שנים ומעלה מתחילה לקפוץ בצורה דרסטית. משהו במה שהוא אמר נכון או שהוא סתם בילבל לי את המוח?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by FlameThrow,

שלום רציתי לדעת אם מסך 20 " מצדיק קניית 8800GTX וכנ"ל לגבי ה 24

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Started by rafiisak,

שלום אני לא ממש מבין בכל הקטע של כרטיסי מסך וחשבתי אולי מישהו יוכל לעזור לי. קודם כל רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק איזו טכנולוגיה יש לי,של AGP או PCI EXPRESS שנית אם הטכנולוגיה היא AGP אז אני לא יכול לקנות כרטיס מסך של PCI EXPRESS?

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by moshik147,

פעם ראשונה פה כך ששלום מפרט :I7 950 לוח אם- gigabyte ud3r וכרטיס מסך ישן sapphire toxic hd4870 1g gddr5 התקציב סביבות 2000 ש"ח מתלבט בין 6970 ל-580 , או שאולי כדאי לחכות עוד חודש וחצי לסדרה החדשה של ati 7970 ? ראיתי כמה וכמה כרטיסים : http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3865#ov http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH6970_DCII2DI4S2GD5/ http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX580_DCII2DIS1536MD5/ http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3830#ov ועוד שאלה על הדרך , בדגם האחרון GV-N580SO-15I אין יציאה של hdmi אלה של מיני hdmi האם זה משפיע ויש הבדל עם כרטיס מסך שיש לו יציאת hdmi 1.4a ? תודות רבות מראש לעוני…

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  10. GTX260 896MBvsHD4870 1GB.. מה עדיף ל"22 1920X1080? עד 1300 ש"ח, איזה מבין הכרטיסים לוקח בגיימינג כבד במסך הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by Pavlik,

האם הכרטיסים קרובים בביצועים? מה בעצם ההבדל? ההבדל לטובת ה- 5850 משמעותי? יש לי כרגע מסך" 22 1680X1050.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אשמח לדעה מהמומחים כאן בפורום אני מעוניין לדעת איזה מהכרטיסים הבאים יותר טוב ובעצם מה עדיף כדי להריץ סרטי HD עד 720P ללא תקיעות. ATI RADEON HD3450 AGP X8 512MB DVI HDMI GeForce 9500 GT PCI-X 512MB HDMI תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחפש דרייבר לכרטיס במסך שלי g-force 2 400*mx 600*mx משהוא כזה מאיפו ניתן להוריד את הכרטיס מסך ? (הכרטיס שלי נעבד הדיסק) בבקשה? תודה מראש :

14. איך אני עושה באפשרויות של הכרטיס מסך(רדאון 9600 פרו-התקנתי את הדרייברים העדכניים) שהכרטיס יריץ את הווינדווס הכי מהר שהוא יכול(הייתה לי כזו אפשרות ב-TI4200)?

15. השאלה הראשונה: נכנסתי לדף מוצר באתר של חברה מסויימת, חיפשתי כרטיס מסויים והיה כתוב שהזכרונות שלו פועלים ב400הרץ נכנסתי לדף מוצר באתר של חברה אחרת, כרטיס מקביל, והיה כתוב שם שהזכרונות שלו פועלים ב200הרץ האם הם התכוונו לאותו דבר (כי DDR זה מוכפל) ופשוט ניסחו את זה אחרת או שבאמת באחד מהחברות (שמייצרות אותו כרטיס) מהירות הזכרונות כפולה משל השניה. אני צריך לציין שהכרטיסים הם לא גירסאות SE או כל גירסא מוחלשת אחרת השאלה השניה, האם אותו כרטיס, שבאחד יש 128ביט ובשני 64ביט (לא בייט, ביט!) יפעלו אחרת? ובמה יתבטא ההבדל אם יש בכלל תודה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by sroolik,

do you think its worth to buy this cars? http://www.pcclub.com/product_detail.cfm?itemno=A9630820 please answer in hebrew thank you

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by Vlad3,

https://www.amazon.com/dp/B0196LWL3W/ref=psdc_284822_t1_B0106IJXX0 יש סיבה בכלל לקנות 480 אחרי המחיר הזה?

18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי כרטיס מסך רדאון 9700פרו אם VIDEON OUT ויש לי את הכבלים שמקבלים איתו... ויש לי ממיר של YES יש דרך כלשהיא לחבר את זה ככה שאני יוכל לראות את הדסקטופ בטלויזיה? כדי לראות סרטים כמובן כי יש לי עכשיו מסך מעפן 15 אינץ

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by owen10,

הכרטיס המסך הלך לי ואני מחפש לקנות כרטיס מסך AGP עד 500 שקל שיכול להריץ משחקים ותוכנות גרפיקה ברמה בינונית

20. בהנחה שהמחיר של 9800פרו עולה בערך אותו מחיר כרטיס בינוני של PCI EX . מי מהם ייתן ביצועים טובים יותר ויותר שווה לקנות, תכלס במשחקים וכו'.. אני שואל זאת מכיוון שאני רוצה לקנות כ. מסך ואני יכול להשיג 9800פרו במחיר של כרטיס בינוני מהדור החדש

21. Started by e.N.m,

היי, לאחרונה נתקלתי בבעיה מאד מוזרה =\ אני עם Vista 64Bit ו-4870 וה-Catalyst 8.8 ואני לא מצליח למצוא את הפרופילים. אני פתחתי את המנעול, סימנתי ב-V, יצרתי 2 פרופילים ושמרתי אותם אבל אני לא מוצא אותם. אני מנסה להכנס ל-C:\Users\Your Windows ID\AppData\Local\ATI\ACE\Your CCC Profile.XML אבל, AppData והלאה פשוט לא קיימים אצלי. תודה לעוזרים, אלן.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by saarm,

שלום לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים רכשתי את כרטיס המסך gigabyte HD 6770OC לאחר שחיברתי אותו למחשב במנהל ההתקנים לא זוהה הכרטיס , התקנתי את הדריברים שלו מהאתר של ג'יגה בייט ועדיין הוא לא מופיע שם. לאחר התקנת הדריברים מופיע במנהל ההתקנים AMD RADEON 6700 SERIES זה עדיין לא אומר שהוא זיהה את הכרטיס תקנו אותי אם אני טועה. הקטע הוא שהמסך מחובר לכרטיס המסך והוא עובד רגיל אבל שאני בודק בתוכנות לבדיקת הטמפרטורות לא מופיע לי שם הטמפ' של כרטיס המסך. בנוסף לכך כאשר שיחקתי FIFA 12 על מסך 32 ועל ההגדרות הכי גבוהות לאחר כחצי שעה באמצע המשחק ניהיה גוון ורוד לכמה שניות דבר שלא אמור לקרות לפי מיטב הבנתי. האם לא עשיתי משהו טוב בדרך? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  23. i5-11400f B660M-A-D4 16GB DDR4 3200Mhz צמצמתי את הרשימה ל: ASUS TUF GTX 1650 GAMING 4GB GDDR6 DVI HDMI DP GAINWARD GTX 1650 D6 GHOST 4GB GDDR6 HDMI 2xDP PALIT GTX 1650 GamingPro 4GB GDDR6 HDMI 2xDP המחשב חדש (עוד לא התקנתי Windows) אבל הוא לא אוהב את ה-AMD Radeon R9 280X. חיברתי שתי גרסאות שונות של GTX 970 ולא הייתה שום בעיה אז כנראה שהכרטיס הוא פגום (למרות שבמחשב הקודם לא הייתה איתו שום בעיה). המשחקים הם בעיקר Battlefiled 3/4, LoL, CS:GO, Planetside 2, World in Conflict ככה שלא צריך משהו חזק. ראיתי את הGTX 1650 ב1100-1200 אבל יש 4-5 גרסאות שונות של הכרטיס. יש חברה מומלצת או משהו עדיף יותר?

24. שלום לכולם 6600gt asus שווק חיים ברצוני להחליפו בסכום של עד 1000 ש"ח המחשב די ישן amd athlon 3000GHzx2 3GB OCZ memory ddr800 4-4-4 לוח asus m2n-e לא מומהר ספק ezcool 550watt המחשב הוא למשחקים (עד כמה שיסחוב...) שני כוננים sata2 7200 מחובר לשני מסכים 24 ו 22 1280x1024 אודה לעצתכם

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by dan1111,

שלום, רציתי לדעת מהן האופציות שיש לי כדי לחבר לכרטיס מסך גם את המסך מחשב LCD וגם טלוויזיית LCD (חוץ מאופציית ה-TV OUT), ובכלל אשמח לקבל הסבר על החיבורים בכרטיס המסך (למשל TV, DVI, PCI-E?). מה שמו של החיבור שאליו מתחבר מסך המחשב LCD, ובאיזה חיבור ניתן לחבר את הטלויזיה (כאמור, חוץ מ-TV OUT). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.