עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by IpDo,

אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב ישן יחסית. מעבד 2400+ AMD לוח אם של GIGABYTE שתומך ב AGP4 (לא תומך ב 8 ) זמנית, יש לו זיכרון 512 DDR 333MHZ זה 2X256, ממש בקרוב אני מחליף לגי'גה של 512X2 400MHZ. נשרף לי הכטיס מסך הישן שלי (Geforce 3 Ti 200) ועכשיו אני צריך לקנות חדש אז חשבתי שזאת הזדמנות לקנות כבר משהו טיפה יותר חזק. בדקתי קצת בהודעות בפורום ובגוגל וראיתי שההבדל ביצועים בין כרטיס AGP8 ועובד ב AGP8 לבין כרטיס זהה שעובד ב AGP4 הוא לא כלכך משמעותי ככה שניראה לי חכם לקנות כרטיס AGP8 אבל לא חדש כלכך. בתהחלה חשבתי ללכת על: SAPPHIRE RADEON 9600XT 256MB 128 BIT TV/DVI AGP שיש בנועה מחשבים ב 650 שקל אבל אז מישהו אמר לי שאם אני קונה כדאי לי לבדוק על ה 6600 ו 6600GT של N…

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  2. Started by יובלד,

יש לי MSI GEFORCE4 MX 440 אני מפעיל את ה3די מארק הכל פועל יפה וחלר עד שזה מגיעה למשחקים עם ההיי דיטיילס הוא פשוט טוען אותם וזורק אותי! אני משתמש ב28.32 עזרה?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by rubberDucky,

רכשתי לאחרונה את ה8800GTS 320MB SUPERCLOCKED... עכשיו אני רואה שיצא ה-GT החדש שנראה שעולה עליו בביצועים, יש לי כמה שאלות: 1. האם נראה הבדל באמת משמעותי במשפיע בשנתיים הקרובות בין שני כרטיסי מסך האלה? 2. האם יש טעם להחליף את ה-GTS שלי ב-GT? או שגם ה-GTS שקניתי יחזיק את הכל מספיק טוב ויפה בשנתיים הקרובות?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  4. שבת שלום לכולם. הוריי רכשו לאחרונה טלוויזית lcd של sony דגם u2000. (הטלוויזיה תומכת בחיבורים הבאים: 9pin?-?serial?-?RS232ו, Componentו, HDMIו, RCAו, Scart?-?21pin?x?2ו) כרגע אני מעוניין לחבר את הטלוויזיה לdvd, את הדיוידי עצמו עדיין לא קנינו, ולפני הקנייה אני רוצה לדעת איזה כבל עדיף לקנות. רציתי לדעת איזה יציאה תתן לי את האיכות הטובה ביותר ע"י המלצה שלכם אתאים את עצמי לdvd שאני אקנה ויציאות שהוא יתמוך בהן. כמובן (חשוב ביותר!!) שאני רוצה שהכבל יציג איכות גבוהה בחיבור לממיר הכבלים (בעל יציאת scrat וrca). בחנות שממנה קניתי את הטלוויזיה המליצו על כבל scrat to scrat של חברת לקסוס בעל חיבורי זהב בעלות של כ250 ש"ח. לינק: http://www.hi-fi.co.il/sg_product~XT4~10~154.htm רציתי ל…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by brsv,

מחשב שלי : מעבד אינטל Q 6600 , 4 ליבות , כרטיס מסך NVIDEO 8600GT , מערכת הפעלה WINDOW 7 64bit. בעיה : כאשר אני מכבה מחשב ואחרי זה מדליק אותו הוא נותן מסך כחול עם הודעה על בעיה בדרייבר של כרטיס מסך. אם אני עושה RESTART מתוך WINDOWS הכול תקין.אני החלפתי כמה גירסאות של דרייבר וזה לא עוזר. כאשר אני מגדיר אופציה לעלות עם תצוגה בסיסית (בלי לעלות דרייבר ) זה בסדר. מה אפשר לעסות ? אולי זה בעיה של כרטיס מסך ? זה קרה לי פתאום לפני שבוע בלי שנגעתי בדרייברים או עשיתי שינויים במחשב.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by itaysk,

והאם יש הבדל פיזי בינם לבין רגילים? האם הם רק לכרטיסי מסך?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  7. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by skp333,

איך הכרטיס הזה נותן תמורה לכסף? ATI RADEON 3850 512 mb DDR3 Retail אם יש המלצות אחרות יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by TheDiesel,

יש לי לוח אם B560M ומעבד INTEL CORE I5 10400F עכשיו אני רוצה לשדך למחשב אחד מהכרטיסים האלה: AMD Radeon RX 7800 XT Radeon RX 7700 Radeon RX 7600 איזה כרטיס מתאים?

10. Started by Albetron,

בדקתי ביצועים של WD על מחשב עם 870m. (למי ששם לב זה כרטיס גרפי במחשב נייד). יש פער לא קטן של fps בבנצ'מארקים.. אותו מעבד..יכול להיות שמשהו מוריד אצלי פריימים או שהבנצ'מארק פשוט לא אמין? המחשב דיי חדש.

11. שלום ולילה טוב תגידו,איך הכרטיס מסך ללפטופ ATI MOBILE HD 5470 עם זכרון 1 גיגה? האם יריץ משחקים סבבה? תודה רבה ליאור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. לפני שנים היתה תוכנה בשם ATITOOL להמהרה של הכרטיס מסך והבנתי שהיא לא קיימת יותר. ניסיתי גם להוריד תוכנה כמו GPU-Z למערכת הפעלה 64 אבל לא עובדת ולא משנה מאיפה הורדתי ובאיזו גרסה. אשמח אם תתנו לי לינק או שם לתוכנות כאלו. כרטיס המסך הוא HD 7970 MSI תודה.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  13. geforce 8500gt 1024MB pcie רציתי לדעת אם זה יספק אותי..כי אני אמנם לא משחק במשחקים עם הכי גרפיקה שיש..ז"א אנלא כזה גיימר אבל בכ"ז רציתי לדעת איך הוא

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by Zeev86,

היי. יש לי את המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX לוח אם: ASUS M2N-E זיכרון: 4 ג'יגה RAM ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT כרטיס מסך: 9600GT יש לי בעיה ב2 משחקים: Episodes from Liberty City, שרץ על 20 FPS, וBad Company 2 שרץ על FPS דומה ואפילו מקרטע יותר. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אחר שיאפשר לי להנות עם FPS יציב בלי קרטועים. האם יש כרטיס מסך טוב שיתאים למערכת שלי, או שכדאי כבר לשדרג הכל?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  15. שאלה1: לפי כל מה שקראתי זה היה הכרטיס הכי מומלץ , פשוט הרבה זמן לא התעדכנתי ורציתי לדעת אם יש משהו אחר שיותר משתלם ממנו * אחרי הכל 128MB זה קצת מאוד יחסית לכרטיסים שנמצאים היום בשוק... שאלה2: כמה BIT יש ב 6600GT? לצורך השוואה יש לי היום FX5200 עם 128MB ו 64BIT והוא כרטיס >>גרוע<<

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by Marcoman,

אהלן חברים, בהמשך לדיון שלי: הייתי שמח להתייעץ איתכם בנוגע לכרטיס מסך שיתאים למסך 4K. אני לא גיימר ורוב עבודתי היא מול תוכנות עריכת קוד, ולעיתים תכופות גם פוטושופ בעזרתו אני ממיר קבצי PSD לאתרים. נכון להיום אני עם שתי מסכים ועם כרטיס מסך AMD RADEON HD 7700, הכל רץ נהדר. בדיון שאותו ציינתי לעיל, ייעצו לי לברר כאן האם 2GB RAM בכרטיס המסך יספיקו לעבודה במסך 4K? הסתכלתי לדוגמה על מחשב הMac שגם לו מסך 4K וגם הוא בעל כרטיס מסך 2GB, אבל אני מניח שכמו שאר המכישירם של אפל, אין מקום להשוות בין הדברים. התקציב הוא כ-600 ש"ח, ניתן גם עד 700 ש"ח לכל היותר.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום , אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך בשביל לצפות בסרטי 4K (באמצעות חיבור כבל HDMI 2.0 למסך 49 אינץ FULL UHD) אני לא מעוניין כלל במשחקים אבל רוצה שהסרטים יהיו באיכות הכי טובה שיש. מבקש המלצה לכרטיס שיעשה את העבודה בצורה הכי טובה. התקציב שלי הוא עד 1000 שח' אבל אם תגידו לי שאין כרטיס שעושה את מה שאני מבקש בתקציב הזה אני מוכן לעלות אותו. תודה ,ארז

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. חלק נעילה OFF, נסיתי לפעול הכל ,שוב חוזר OFF מה בעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by Drazick,

שלום. אני מחפש אתר שסוקר סורקים. אני פשוט מעוניין לרכוש סורק שמסוגל לסרוק פילם 35 מ"מ. מישהו מכיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

במקום זה יש להם נשק חדש NV47 אם 24 צינורות עיבוד http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041205035620.html :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by shahar07,

יש לי כרטיס מסך Nvidia gforce 7900 gs הגרסה שלו היא 8.17.12.6099 והמערכת win7 כאשר אני מבצע עדכון הוא מודיע לי שיש לי את הגרסה המעודכנת, מכיוון שעברה כבר יותר משנה נראה לי שזה לא כך האם קיימת גרסה חדשה יותר ?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  22. שלום לכולם, קניתי צג SAMSUNG 930B LCD ואני מעוניין לחברו למחשב ( מתנצל מראש על הבורות)... אני לא מתעניין כלכך במשחקים, אבל אני עובד בתוכנות גרפיקה (בעיקר אוטוקד) ורואה סרטים פה ושם. חיבור DVI עקרוני עבורי או שזה סתם? המחשב שלי מרוחק מן הצג בערך 3 מטר, מצאתי כבל מאריך של DVI - האם יש כבל מאריך גם לחיבור אנלוגי? האם זה פוגע באיכות? פרטי לוח האם שלי מצורפים בתמונה (המחשב ישן יחסית) - כרגע אין לי כרטיס מסך. האם אני אני צריך כרטיס מסך לשם חיבור DVI? האם אני צריך כרטיס מסך לצורך עבודה בתוכנות גרפיקה? האם החיבור שלי בלוח האם הוא AGP או PCI-E? (אגב, מכל מה שקראתי כאן לא הבנתי כלום חוץ מזה שPCI-E זה חיבור חדש יותר ומהיר יותר - מה ההבדל ביניהם?) איזה כרטיס מסך מינימלי יחסית מתאים …

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  23. שני הדורות הבאים של כרטיסי ה-Arc מבית אינטל עשויים להגיע באיחור - ולהתחרות רק בחלק התחתון של התחום עם ליבות במימדים קטנים יחסיתלכתבה

24. Started by Vladgi,

איך אני בודק מה הוא זמן התגובה שלו?(כמה ms) קניתי אותו באפריל השנה ואני לא בטוח מה זמן התגובה ושלו (12,16?)

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  25. שלום שוב, אני ממשיך עם החיפושים אחר מסך 19" טוב. אז ה DImaond Pro 930 חוזר מחר למוכר לאחר שהיבואן לא מצליח לתת לי תשובות ברורות - בעיות גאומטריה - פשוט אין בו קו ישר אופקי, יש קו קעור הציעו לי את ה- PHILIPS 109P40 , האם מישהו מכיר מנסיון אישי? אני מחפש מסך שיתן קו אופקי ישר !!! מאחר ופליפס יש "תחת" קטן יחסית, אני שוקל גם את ה- 202P40 , האם מישהו יכול לתת לי מידע גם עליו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.