עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. באתר של ASUS לא מצאתי עידכונים לכרטיס מסך (יש לכול המרכיבים האחרים של לוח האם) היכן אני מוצא עידכון לכרטיס מסך? תודה

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by OzE,

שלום לכולם, יש לי את הלוח אם של GIGABYTE - GA-G41M-ES2H עד היום הסתפקתי בכרטיס מסך המובנה שלו ועכשיו הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך ולחבר למחשב ולשחק במשחקים. השאלה איזה כרטיס מסך יתאים ללוח אם הזה? הנה קישור למידע על הלוח אם באתר הבית http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3117#sp השאלה, האם ניתן לחבר כרטיסי מסך שהם DDR3? או שאין קשר לנתון הזה בכרטיס מסך. אשמח מאוד אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים במשחקים של היום, יש לי 4 גיגה ראם ומעבד QUAD אז אני צריך רק את הכרטיס מסך שיהיה טוב. אשמח אם תציעו לי כרטיס מסך תואם, המחיר לא כל כך חשוב..אבל שלא יהיה יותר מ500-600 שקל. תודה רבה מראש. נ.ב ראיתי כרטיס מסך DDR2 ב380 ש"ח של ASUS - GT220 1GB GDDR2 DVI …

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by OzE,

שלום לכולם, יש לי את הלוח אם של GIGABYTE - GA-G41M-ES2H עד היום הסתפקתי בכרטיס מסך המובנה שלו ועכשיו הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך ולחבר למחשב ולשחק במשחקים. השאלה איזה כרטיס מסך יתאים ללוח אם הזה? הנה קישור למידע על הלוח אם באתר הבית http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3117#sp השאלה, האם ניתן לחבר כרטיסי מסך שהם DDR3? או שאין קשר לנתון הזה בכרטיס מסך. אשמח מאוד אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים במשחקים של היום, יש לי 4 גיגה ראם ומעבד QUAD אז אני צריך רק את הכרטיס מסך שיהיה טוב. אשמח אם תציעו לי כרטיס מסך תואם, המחיר לא כל כך חשוב..אבל שלא יהיה יותר מ500-600 שקל. תודה רבה מראש. נ.ב ראיתי כרטיס מסך DDR2 ב380 ש"ח של ASUS - GT220 1GB GDDR2 DVI H…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. בקיצור: יש לי לוח אם תומך PCI-E האם כרטיס המסך שאני יכול לקנות הוא רק בעל חיבור כזה? או שאפשר גם AGPX8? לא מבין בזה כלום...מי שיכול לעזור ולהסביר - תודה.

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  5. שלום היה לי לוח אם של Gigabyte, דגם H55M-USB3, והלוח נשרף. קניתי לוח אם חדש, גם של Gigabyte, דגם B75M-D3H. שני הלוחות דומים, בכך ששניהם כוללים OnBoard Graphics, שעובד בשיתוף עם המעבד - core i3, ובשניהם לא היה לי כרטיס מסך, אלא השתמשי רק ב-onboard graphics. עכשיו יש בעיה אחת: גלילה של עמודי web, זזה לאט.. (אפילו כאן ב-hwzone.co.il..) בלוח הקודם זה היה זז ב-"real time", ועכשיו זה זז ב"קפיצות".. התקנתי כמובן את כל הדרייברים של הלוח, כולל הדרייבר של ה-onboard graphics. האם אפשר לפתור את זה? יהיה מאד מבעס להשאר ככה מקווה שמישהו יודע.. תודה רבה card

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  6. אהלן, יש לי לוח אם של אסוס מדגם P4SP-MX SE . לוח ישן מאוד. 4 שנים בערך. יש לי עליו כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך הזה: GECUBE Radeon X1650 512MB AGP רציתי להתייעץ אתכם ולבדוק האם הכרטיס מסך החדש בכלל יעבוד? האם עוד דברים תלויים ולא רק לוח אם? (מעבד 2.0 פנטיום 4 וג'יגה זיכרון) תודה תודה מחכה לתשובות.. גל.

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  7. פתחתי ת'רד בנושא בפורום לוחות אם, אבל כיוון ששאלתי על אפשרות ל CrossFire יעצו לי לשאול גם כאן. אז השאלות הרלוונטיות לפורום כרטיסי מסך הן: 1) עד כמה זה חשוב לקחת כרטיס שיאפשר לי בעתיד לקנות עוד כרטיס מסך ולחבר אותו ב CrossFire לכרטיס הקיים? 2) איזה לוח אם מתאים לכך? ראיתי שהרבה לוחות שיש להם 2 חריצי PCI EXPRESS מספקים חריץ אחד במהירות X16, בעוד השני הוא במהירות X4, ו X1. לפעמים גם חיבורים מסוימים אחרים במחשב יכולים להאט את אחד/שני חריצי ה PCI EXPRESS. עד כמה זה משפיע? האם שני הכרטיסים צריכים להיות מחוברים במהירות גבוהה או שזה זניח אם אחד מחובר ב X16 והשני ב X4? ואם אחד ב X8 והשני ב X4? בקיצור - איזה לוח אם כדאי?!?! תודה נ.ב - לינק לשאלה שלי בפורום לוחות אם, למי שר…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  8. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... רציתי לדעת אם השילוב של לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L וכרטיס המסך Sapphire Radeon 4850 יהוו שילוב ראוי? ה-PCIe 1 יגביל בצורה כלשהי?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  9. נשרף לי הלוח אם ואני צריך להחליף אותו. כשעברתי על אפשרויות להחלפתו של לוח האם, נתקלתי בלוחות שיש בהם מאיץ גרפי (בד"כ GeForce 4 MX) מובנה. יש לי מאיץ גרפי לא צעיר בכלל 3 VOODOO עם 16 MB זיכרון. אין לי כסף לקנות מאיץ גרפי חדש יותר, אבל ההפרש בין לוח אם עם מאיץ גרפי ללוח אם נטול מאיץ הוא לא עד כדי כך גדול, 50-100 שח, הרבה פחות מכרטיס גרפי (גם הכי פשוט שיש). אני לא משחק יותר מידי משחקים, אבל הייתי מעדיף לפעמים שאני כן משחק כרטיס גרפי טוב יותר (מדובר במחשב ישן, אז אין צורך במשהו מפואר מידי). האם כדאי לי לקנות לוח אם עם מאיץ, או שאין מה לטרוח. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by bigben,

מישו יכול לתת לי לוח אם שיתאים לשני כרטיסים מסך Radeon HD 7970 ואם ספק כח של crossair 850V מספיק להם?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8670 הלוח הוא nForce4 SLI והכרטיס מסך הוא 6600GT עם שתי ליבות, אבל המחיר הוא 3345 ש"ח ואני זוכר שקראתי בחדשות שבאתר שבארה"ב הוא יעלה בסביבות ה 400$ כמעט חצי! מישהו מכיר את החבילה הזאת והאם היא משתלמת או ששווה לקנות לוח אם וכרטיס מסך בנפרד?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  12. היי, אני לא מבקש הדרכה מא' עד ת' מה צריך לעשות ואיך אלא שאלות לצורך הבנה. יש לי לוח אם תומך בSLI ויש לי רק כרטיס מסך אחד חבר אמר לי שכדי לשפר את ביצועי הצפייה וכדי שאראה משחקים כבדים יותר טוב כדי לי לקנות עוד כרטיס מסך ולהשתמש באופציה של ה-SLI. אך לא הבנתי כמה דברים כי לא יכל לספק לי תשובות טכניות (אלא רק על סמך דברים ששמע) לשאלותיי: 1- ברגע שאני מכניס את 2 הכרטיסים המחשב יודע לבד לעבוד עם שניהם ביחד? כמו עם זיכרונות שעובדים בדואל? או שאני אצטרך להגדיר דברים (שוב לא שואל כמובן מה ההגדרות אלא רק לצורך הבנה) 2-כמו כן רציתי לדעת האם הכרטיסים אמורים להיות מאותה חברה? אותו דגם? או אותו ציפסט של הלוח או של הכרטיס? אשמח לעזרה, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  13. אהלן. על המחשב שלי לוח האם הבא: Gigabyte GA-P55M-UD2 P55. פרטים: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3287#ov בעקרון אני רוצה לקנות כרטיס ביניים מהדור האחרון שיהיה אפשר לשים על הלוח הזה. גם אם זה אומר לחכות לדור הבא. בקיצור, איזה דור כרטיסים, יהיה לדעתכם האחרון שיתמוך בו?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by בלוסטון,

טוב אז אני רוצה לקנות לוח אם שמחובר לו כרטיס מסך... אז איך הכרטיס מסך הזה?? וזה לקצת משחקים אני רוצה שיעבדו לי רק חלק.. ASROCK TWINS HDTV s775 ATI RADEON 200 1066Mhz DDR2 SATA 1.5G ATI X300 PCIeX16

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  15. Started by benib,

^^^ תודה

16. Started by סולל הדרך,

הנ"ל לא עובד בXP ודורש רכישה של דרייברים לאחר רכישת הדרייברים, כאשר לוכדים וידאו (VHS) נוצר הפרש בין הקול לתמונה הכרטיס יושב על IRQ לבד הבנתי שהתופעה הנ"ל נוצרת בגלל פריימים "בעייתים" שלא נלכדים ובמקביל פריימים של קול שממשיכים להילכד. השמועה אומרת שיש תוכנות לכידה שיודעות לטפל בתופעה למישהו יש רעיון?

17. Started by KoM,

מה אתם אומרים על ה-CATALYST החדשים של ATI ? הם באמת סוףסוף מה שכחינו לו כזה הרבה זמן מהחברה ? מישהו ניסה אותם ?

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by TAsraf,

טוב אז ככה יש לי PSone הקטן לא הבלטה הגדול ואני רוצה לחבר אותו למחשב (יעני שיראו מה אני משחק דרך המסך כמו בטלוויזיה) ויש לי את הכרטיס Sapphire ATi X1900 GT R580, 574 MHz, 1188 MHz, 256 MB GDDR3 יש לי מאחורה בכרטיס 2 יציאות של DVI ועוד מקום שאפשר להכניס בו S-Video שנראה לי שרק משדר לטלויזיה ולא יכול לקלוט מבחוץ אבל יש לי בכרטיס Video In Video Out (VIVO) אז אני יכול לחבר את הPS לא? על המוצר: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=147&grp=3

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  19. לחבר שלי יש כרטיס מדגם R9500PRO BBA . עכשיו יש לו רסיבר, טלויזיה ומחשב. הוא רוצה לחבר את המחשב (כרטיס מסך) לרסיבר\טלויזיה (אין לי מושג איך עושים את זה) בכדי ליראות סרטים של המחשב בטלויזיה. עכשיו לכרטיס הזה יש יציאת VIDEO OUT או S-VIDEO אין לי מושג (ממש לא מבין בזה) החיבור עגול שחור כזה, אבל הבעיה היא שאין לו שום כבל שמתחבר ליציאה הזאת בכרטיס. השאלה שלי היא איזה חוטים צריך לקנות לכרטיס בכדי לחבר את כל העסק ולקבל את התוצאה המבוקשת ?? כשאני שואל איזה חוטים, הכוונה היא לשמות של החיבורים האלה שהוא ידע מה להגיד למוכר בחנות... מקווה שתעזרו לי

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by Godmoney,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלווזיה. הבעיה היא, שאני לא רואה מאחורי הטלווזיה חיבור DVI. יש DTV (שנראה כמו קאבל רגיל של מסך) ו RCA - אבל אני לא רוצה לחבר עם RCA כי אני רוצה לראות כל מיני סרטים ב HD. למישהו יש פתרון בשבילי?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. אז ככה, חבר שלי קנה מחשב, במטרה לחבר אותו לטלויזיה (סרטים וכו'..). כמובן שגם יש מסך. אז ככה - מחשב - יש ! (כרטיס מסך: PoV GeForce 8500GT)\ מפצל כזה (הצבעוני: ירוק,כחול ואדום) - - יש! כבל S-Video כזה - - יש! ניסיתי לחבר (החיבור שצריך לחבר אליו הוא הירוק) , וזה לא מציג לי על הטלויזיה את התמונה של המסך. ניסיתי לשחק בהגדרות והצלחתי להציג, הבעייה היא שעל מסך הטלויזיה ראיתי בשחור לבן, ובמחשב ראיתי בצבעוני. ניסיתי לשחק שוב עם ההגדרות, ועכשיו גם בשחור לבן אני לא מצליח לראות. מה אני עושה אנשים? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by Ronaldinho,

מה קורה אנשים.. תקשיבו רגע.. המסך של המחשב שלי תלוי ליד המיטה.. וחשבתי לעצמי..(חח) אם יש חיבור בין חיבור של מסך מחשב.. (פינים כאלה) לחיבור RCA נקבה... בשביל לחבר את הפלייסטישן למסך ... אם הדגם של המסך משנה אז לי יש LG LCD L1730S תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  23. יש לי AMD HD7950 ואני מתכוון לעבור לNVIDIA GTX960 בגלל תמיכה ב4K 4:4:4 שכרגע הAMD תומך ב4:4:2. אם אני אשאיר את כרטיס המסך הישן בסלוט תהיה לזה תרומה כלשהי?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  24. שלום לכולם , שאלה די פשוטה, אני מאמין. מחשב ישן בעל כרטיס מסך Geforce 6200 (יציאות VGA + DVI) מעוניין להתחבר לטלוויזית Lcd "32 בעלת מגוון כניסות, בינהן VGA,HDMI . החיבור הוא לצורך צפייה בסרטים בעיקר. איזה כבל כדאי לרכוש לצורך החיבור המיועד? האם dvi to hdmi יהייה איכותי בצורה משמעותית מ Vga ל Vga? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. זה פוגע באחריות?! מה השם של התוכנה אפשר הסבר קצר איך אני עושה?! הכי חשוב אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.