כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי P4 2.6 ו512 DDR זיכרון בא לי על כרטיס מסך חדש בסביבות ה600 שח..אך כמובן שעדיף פחות אם אפשר מה דעתכם על שתי האפשרויות הנל? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XV-X700&cart=1146686123950124〈=heb או http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750&CatCode=124 או שמא עדיף לקנות FX6200 ולפתוח לו הצינורות? תודה..
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אפשר לחבר ממיר דיגיטלי לכרטיס טלויזיה? T N X
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום חברה! אני עומד לפני קנייה של כרטיס מסך, ורציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הכרטיסים האלו: Leadtek Geforce 7600GT Extreme 256MB DDR3 128bit PCI Express Leadtek Geforce 7600GT 256MB DDR3 128bit PCI Express ההבדל במחירים הינו 100 שקל למהדורת האקסטרים... האם ההפרש שווה?? יש למישו הצעה יותר טובה לכרטיס במחיר של עד 1300 ש"ח?? תודה ויום טוב ניר
-
- 12 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Gainward 6600GT 256 MB + ACooling PCIE עכשיו השאלה שלי כמה אמפר דורש הכרטיס מסך מהספק?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך x1600pro ושאני סתם ככה גולש באינטרנט הטמפ' שלו הממוצעת היא 40 מעלות, לא שאני משחק או משהו! רק מסתובב באינטרנט זהו!,ופעמים אחדות שאני גם לא עושה שום דבר מיוחד עם הכרטיס לא מכביד עליו או משהו הוא מגיע ל47 מעלות. האם טמפ' נורמלית? מה הטמפ' המומלצת לכרטיס מסך? ואם זה הגיוני שבלי להכביד על הכרטיס הוא יגיע ל40 מעלות?
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
^^^ כעיקרון אני רוצה בעיקר לראות טלויזיה ישר למחשב. אני לא צריך איזה משו מדהים, בעיקר video in ואם אפשר גם video out. תודה
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מה השיא עולם ללידאק 6600TD לPCI-E במהירות ועל איזה קירור עמד תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מעניין: http://www.xbitlabs.com/web/display/20060501132927.html ATI + Nvidia = Love
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי 800XL, עם יציאה כזו של פינים.. עם כ.המסך קיבלתי ארבעה סוגי כבלים... אחד עם חיבור פינים בצבעים כחול/ירוק/אדום, שיכול להיכנס לכרטיס המסך שלי...אך לא יודע מה מתחבר למסך הטלויזיה שלי... כבל שני שיש לי גם יכול להתחבר לכ.מסך שלי..ויש לו ארבע יציאות. אחד=V.IN, שני=V.OUT, (צהוב/ שחור). היציאות הנותרות הם מאין חיבורי פינים, שבעצם יש רק כבל אחד (השלישי) שיכול להתחבר אליהם,אך אני לא יודע למה הם משמשים.... :s05: הכבל הרביעי הוא רגיל (צהוב),שכביכול מתחבר לי לTV.. מה עושים?!?!?! הנה קישור לחיבורים שיש לי: http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/video/pc-x850xt-x800xl/tul_x800xl_bundle2_800.jpg&1=1
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
השאלה היא איזה סוג כבל אני צריך, זכר לזכר או זכר לנקבה? כמובן חיבור VGA.... (המסך הוא LCD- זה לא עקרוני במקרה זה ובגלל זה לא פתחתי את הנושא בתת-פורום, כי VGA זה גם למסכים רגילים) האם זה יפגע באיכות התמונה? אני צריך כבל של 1.8 מטר או 3 מטר.... אני חושב.... תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
Radeon® X850 PRO 256MB GDDRIII VGA + DVI + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 איך הכרטיס הזה(AGP) יחסית לX800XL במחיר 1400 שקל והאים יש אופציה טובה יותר במחיר הזה לAGP?
-
- 12 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצות לכרטיס מסך חדש, בתקציב של בין כ- 700-800 ש"ח (בכדי להחליף את ה-R9200SE העתיק שלי). פרטים על לוח האם והמעבד שלי נמצאים בלינק הבא: http://img382.imageshack.us/my.php?image=cpumb6vw.jpg (כמובן, החיבורים הנדרשים מן הכרטיס הם AGP). הכרטיס צריך להיות מיועד למשחקים (אמנם, אני לא מצפה משום כרטיס בטווח המחירים הנ"ל ועם המערכת שלי לביצועים גרפיים גבוהים במיוחד). אני לא מתכוון לבצע OC על הכרטיס. בתודה, Ravana.
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי giabyte חסמה את האפשרות לקרוא את הטמפ' בכרטיס הזה, ושמעתי שיש דרך לפתוח שוב את החישן (שנמצא בליבה אם אני לא טועה) יודעים איך אפשר לפתוח את החיישן? תודה !!
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מכווין שהוידאו שלי כבר לא עובד הייתי רוצה המלצה לכרטיס טלוויזיה שאני אוכל להקליט דברים מהטלוויזיה. הדברים החשובים שהייתי רוצה זה כמובן איכות טובה של הקלטה וגם שיתמוך בפורמט חסכוני כלומר גודל הקובץ (MPEG אם אני לא טועה). התקציב בסביבות ה-800 ש"ח +-. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי על רכישת כרטיס מסך. אבל אני לא בטוח מה יתאים למה והאם כדאי להשקיע בכרטיס והאם בכלל אני צריך לקנות מחשב חדש וזהו... קיבלתי לא מזמן את המשחק Oblivion והוא פשוט קרטע בצורה מטורפת. הנה המחשב שלי : Amd Athlon xp 1900+ 768 RAM DDR Asus A7N8X-X ACPI NFORCE 2 Nvidia G-force 5600 FX אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח בערך. אני לא גיימר רציני אבל עדיין אוהב לשחק פה ושם וכמובן אני מעוניןן לשחק Oblivion בצורה טובה. מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
לילה טוב (אני קצת שתוי אחרי אכזבה מהולה באלכוהול בת"א, אז אעשה את זה קצר). אני מעוניין להחליף את ה 6600 שלי (בן שנה וחצי) למשהו קצת יותר טוב. המפרט שלי: P4- 3.0. 2GB RAM (4*512). ABIT 925 3RD EYE. המארז די סולידי עם ספק כח 520W. אחרי הקרטוע הרציני שסבלתי מהדמו של GRAW, החלטתי לשדרג. הכוונה היא לא לרכוש את ההכי טוב היום, אלא לקחת משהו כרטיס משובח שבעתיד יפעל במערך SLI / CF עם מחשב חדש. המחיר: יכול גם להגיע ל 2,000 שקל. אני בפירוש לא רוצה משהו שיכביד על המערכת, כי אין לי כח להתעסק ב OC. אודה על כל עזרה. ואשמח גם אם תשלחו לי בפרטי חנויות שאתם ממליצים לקנות מהם.
-
- 18 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
ז"א יש לי מחשב נייד, עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ואני רוצה לראות במסך של הנייד את הווינדוס ובמסך אחר נגיד גם של מחשב נייד המשך של הווינדוס... או במסך רגיל... יש את מפצלי ה- VGA, השאלה אם זה ממשיך את המסך או שזה מפצל את המסך לשני ווינדוסים נפרדים? צריך לשנות משהו בהגדרות של הכרטיס מסך? (אין לנייד כרטיס מסך של GE FORCE, יש לו משהו מובנה של אינטל, עם SVIDIEO). תודה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הנה הקישור למוצר: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XV-X800XL〈=heb&cart=1146374228600680 ראיתי שהמחיר סביר אבל בחיים לא שמעתי על היצרן XPERTVISION למישהו פעם היה ניסיון איתם או מכיר אותם? ובכלל כדאי לקנות את הכרטיס הזה (כן אני בAGP) וגם יש לי ספק של 350W ג'נרי אז כדאי להחליף אותו גם? כי הוא מסתדר עם הFX5200 שיש לי עכשיו :-X
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Geforce 6600GT PNY 128mg יש לי בעיה עם הכרטיס הנ"ל המוצגת כאקטיפקטים כל מי שיש לו את הכרטיס הזה מחברת PNY וAGP אשמח אם יצור איתי קשר דרך הפרטי\איסי\מסנגר\אימייל תודה מראש! זה ממש דחוף!
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יתאים ללוח אם שלי?????.. יש לי זכרון sdram האם זה יתאים למחשב שלי וללוח אם שלי? הכרטיס הוא 6600GT Trinity...
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רב, אני חושב בימים אלה לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי (nVIDIA GeForce MX 440 128MB) בדקתי באינטרנט ומצאתי כמה כרטיסים כמו אלא: nVIDIA GeForce FX6600 256MB Gainward Gigabyte ATI Radeon X9600PRO 256MB Palit nVIDIA GeForce FX6600 256MB Palit nVIDIA GeForce FX6200 256MB אני מוכן להשקיע בקרטיס עד 700 ש"ח, אני לא gamer רציני אבל אני משחק במשחקים כמו: SWAT 4, FAR CRAY, COMMANDOS 3, DOOM 3, SPLINTER CELL 3, ועוד... (חחח אני יודע שאולי המשחקים קצת ישנים אבל אני אוהב אותם...) בכל מקרה יש לי כמה שאלות: 1. האם הכרטיסים שהצגתי כאן יוכלו להריץ משחקים אלו ומשחקים חדשים נוספים ? 2. איזה מן הכרטיסים כאן הוא הכרטיס הכי איכותי ? 3. האם יש המלצות אחרות / טובות יותר. תודה רבה על העזרה.
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני כשבוע שלחתי תגובה ושאלתי על מסך LCD אם הוא טוב או לא וככה והאם יש הצעות יותר טובות... לא שמתי לב שיש דיון מיוחד, אז הם אמרו לי שאסור לשאול פה ומחקו את ההודעה... הלו? מישהו עונה לי? כשאני שם הודעה חדשה קוראים אותה הרבה ושולחים לי תשובות... אבל כשאני שם אותה בדיון של 240 תגובות אתם חושבים שמישהו ישים לב בכלל? במיוחד כשהיא נעלמת לשני דפים אחורה בגלל התגובות החדשות? כדאי שתחשבו פעמיים! אני חושב שאני לא היחיד שנתקלתי בזה... תמצאו פתרון כמו לפתוח פורום במיוחד למסכים, למרות שאני אוהב את זה יותר עם התצוגה וגרפיקה, אז אל תגבילו ת'אנשים רק בדיון.
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין קניית X1600 ל6600GT העניין הוא שGT עולה יותר מX1600 באיזה 200 100 שח, וזה לא הגיוני כי בפורום כתוב שהX1600 יותר חזק... עכשיו אם תוכלו לעזור לי, בקשר לכמה כל אחד מהם עולה, איפה קצב הפריימים יהיה יותר טוב, 256 או 128 וכו'. מישהו אמר לי שלא כדאי לי לקנות את ה-X1600 כי הוא עושה בעיות עם משחקים מסוימים, כנראה משחקים של נווידיה או עוד סיבות לא מובנות לי, אם תוכלו לעזור לי אני אודה מאוד. וה-X1600 הוא X1600 PRO כמובן. תודה מראש. לא יודע מה ראיתם, אני כתבתי X1600
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי amd 64 3000+ 1024 mb ram radeon 9800pro MSI 200gb maxtor בקיצור בזמן האחרון המאוורר של הכ.מ היה תקוע והוא עבד בלי איוורור ראוי.. אחרי כמה זמן הוא כיבה תמחשב פשוט.. עכשיו התקנו מאורר חדש כמו שצריך הבעיה היא שעדיין יש מריחות ועיוותים של פיקסלים במשחקים שונים כמו PES5 Ghost Recon דוגמא: http://zitzman.com/bug.JPG
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-