עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RoyShefy,

כי פשוט בדרך כל בהצללת תאים נגדי במשחקים יוצרים מן תלת מימד בקומיקס והSKETCH אם אני לא טועה אז מן הדמיה של קומיקס אבל בשחור לבן.... ואם באמת יעשו הצללת תאים שהופכת לקוומיקס אנשים יירוצו ויקנו את זה רק בגלל התכונה הזאת....

2. שלום, יש לי לפטופ של סמסונג שקניתי לפני שנתיים. לפטופ מאוד חזק שעלה לי כמעט 5000 שקל בזמנו. הבנתי בלפטופ יש 2 כרטיסי מסך: (הכרטיס החלש שהמחשב משתמש בו כרגע) - Intel® HD Graphics 4000 (הכרטיס "החזק" שהמחשב לא משתמש בו) - AMD Radeon. HD 7670M ההגדרות של המחשב הם: זיכרון - 8GB RAM מעבד - Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz מערכת הפעלה Windows 7 64bit השאלה שלי.. היכן אני יכול להגדיר את הכרטיס מסך השני (שהוא החזק ויכול להריץ משחקים טובים)? כי כשאני נכנס לאתרים כמו SystemReqLab לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק הוא מזהה לפי הכרטיס מסך 4000 (הראשון). ועוד שאלה, היכן אני יכול להוריד דרייברים לעדכון? כי בערך שנתיים לא עידכנתי.. בגלל שבאתר הרשמי של ATI כשאני מוריד משם, זה…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by willyp,

שלום חברים, זה המפרט שלי כרגע: i7 930 stock noctua u12p ga-ex58a-ud3r intel x25-m 80gb sapphire 5850 ss 600w lancool k62 יש באפשרותי להביא Diamond ATI 5850 מארה"ב ב180$ = 670 שקל +-. כרגע אני משחק על רזולוציה של 1680x1050 עם מסך DELL 2209WA, בקרוב ארכוש LCD 40" FULL HD לחדר ואשחק על גביה, השאלה היא האם הספק בכלל יחזיק עוד כרטיס של 5850? זה משתלם? או שעדיף לי להשקיע עוד קצת ולרכוש כרטיס "מעודכן" ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. נוצר מצב שבו אני יכול לשים ידי על 98GT במחיר של 300שח ולאור ההתפתחויות האחרונות מבית NGO , האם העניין כדאי? כרגע אני על VistaX64 וכמובן מתכנן לעבור לWIN7 בקרוב. המערכת היא זו שבחתימה. האם לחכות עוד קצת ולראות מה לNVIDIA יש בשרוול (GT300) ? ,תודה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  5. ערב טוב לכולם. יש לי מערכת חזקה : כרטיס מסך 7950 . מסך 22" SAMSUNG T220P (1920*1200( מעבד 4670 מומהר ל- 4.4. ספר של SS M12 2 500W 8 GB RAM הכרטיס מריץ את כל המשחקים שאני משחק בהם . כמובן ש - V-SYNC מופעל . אני חושב על לקנות כרטיס זהה בגלל שהעלות שלו כיום ביד 2 זולה מאוד (400 ש"ח לערך ) האם כרטיס נוסף וזהה יהווה שיפור משמעותי ? ארגיש הבדל ? יש משחקים חדשים שצריכים לצאת שבשבילם אצטרך מערך כרטיסים ? מצ"ב קישור לאתר של טכפאוור אפשר לסמוך על הנתונים שאני רואה שם ? 30 FPS ב- CRYSIS 2 מכובד BF 3 הבדל של 100 % !! ... ) http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7950_CrossFire/10.html תודה רבה ויום מעולה !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בגלל המחירים הנמוכים של הכרטיס ביד2 נראה לי שזה הדבר הכי משתלם במקום לקנות כרטיס אחר . איזה כרטיס משתווה לHD5850 X2 ? המחשב שלי SeaSonic 620W S12II CoolerMaster CM690 Gigabyte X58A-UD3R core i7 950 @ 3.8ghz sapphire hd5850 1gb kingstone 12gb ddr3 1333mhz

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. משחקי וידאו רבים מציעים כיום גראפיקה פוטוריאליסטית, אך כזו שמורכבת מהמון פרמטרים מבלבלים: מה זה Vsync או MSAA? אילו הגדרות כדאי להפעיל או לכבות ומה בדיוק הן נותנות? את כל התשובות תמצאו כאן גראפיקת משחקי וידיאו מאז ומתמיד הייתה בעליה מתמדת – אנחנו רחוקים כיום מהימים בהם משחקים מהשורה הראשונה, ואף משחקים פחות נמכרים, הציעו גראפיקה בעלת טקסטורות "מרובעות" או מפוקסלות. אנחנו נמצאים כרגע בעידן שבו משחקי וידיאו מציגים גראפיקה מפוארת, שלפעמים מטשטשת את הגבולות בינה לבין המציאות. Crysis 3 – מהכותרים הראשונים שהציעו גראפיקה פוטוריאליסטית אם יש משהו שהשתנה לא מעט עם הגראפיקה בשנים האחרונות במשחקי הוידיאו, הוא הדרישה שלהם לחומרה חזקה יותר, ויש יגידו שחזקה…

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. מישהו מכיר, יודע, שמע ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by tukidess,

מחפש המלצות למכשיר אלחוטי ללא כבלים שנמכר עכשיו באולסייל ומאפשר לראות סרטים שהורדנו למחשב בטלויזיה. לינק למכשיר http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=399343&type=2&product=1&=

10. X1950XTX זה לא כרטיס המסך החזק ביותר שקיים היום בשוק? המחיר לא היסטרי... 2,800.

• 16 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by Or ei,

יש לי כרטיס GF 2 TI של INNO עכשיו 32 MB מהזכרון שלו נעלמו לי כנראה איזה בעיה איתם וגם המאוורר של נתקע או משהו כזה פשוט הוא מסרב לזוז אז עכשיו אני שולח אותו לP שיחליפו לי אותו כדאי לי להחליף אותו לכרטיס של הרקולס ???? כי אני רוצה לעשות לוOC ושמעתי גם שהזכרונות שלו יותר מהירים ..... ותגידו אפשר לעשות לati 8MB OC כי עכשיו אני תקוע איתו ואני לא יכול לעלות כלום חוץ מSC!

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by IdolAdmin,

קניתי שבוע שעבר את ה HD5850 GYGABITE 1GB ויש לי בעיה איתו בחיבור שני מסכים הוא כל הזמן עושה ריצודים שחורים, ויש לו איזה עיוות עם הפלאש, ביוטיוב במיוחד..אפילו התקנתי ווינדוס מחדש במקרה שזה היה בגלל דריברים של ג'יפורס הקודם... אני הולך להחזיר אותו וכנראה יחליפו לי אותו.. השאלה האם כדאי פשוט להישאר עם אחד חדש או לשדרג ל 560Ti ההתלבטות חוץ מלהוציא עוד 400 שקל, עד כמה זה שווה (ביצועים)? וכמובן לחזור לאנווידיה שאני כבר מצטער שעזבתי אותם..(האם יש הבדל משמעותי ב 560Ti שאני אהנה לתקופה יותר ארוכה מה5850?) או שאפשר בתוספת תשלום נמוכה יותר להחליף לאנווידיה אחר טוב יותר? הדרישות שלי זה משחקים באיכות הכי גבוהה (וכן כנראה כשיצא קריסיס 2 אני אחליף את המעבד,לוח אם, זכרונות...אז לא לחשוב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Vladgi,

יש ברשותי כרטיס מסך 9600xt 256mb,לאור ירידת המחירים כיום ושבמחיר שבו אני קניתי את הכרטיס שלי לפני 8 חודשים ניתן לקנות כרטיס הרבה יותר טוב כמו 9800pro תמורת תוספת מחיר דיי קטנה (יד שניה) בקיצור מה שרציתי לשאול זה האם שווה לי למכור את הכרטיס מסך הזה (9600xt) ולהוסיף ל9800pro? או שלא? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by orjerby2013,

הלך לי הgtx 460 , צריך המלצה לכרטיס מסך חדש בערך באותה רמה או קצת יותר טוב. תקציב ~ אין הגבלה, אבל שיהיה שווה את המחיר.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by anti_fashist,

שלום לפני חצי שנה עשיתי טעות.קניתי מחשב חדש (XP 2500.512 ram )- עם כרטיס מסך redon9000-כי חשבתי שאולי המחירים ירדו -ואז אני אוכל לקנות כרטיס ממש חדש. אבל הזמן עובר,ומשחקים חדשים בקושי רצים אצלי-על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי? אני מעוניין בכרטיס שעולה עד 1500 ש"ח תודה שי

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by clyde1,

שלום. בשבוע באחרון קיבלתי את מחשבי החדש. בו יש כרטיס מסך: GF4 MX440. יש לי 57 יום להחזיר אותו ולקחת משהו אחר עם תוספת כסף כמובן. בזמן הקרוב יצאו הליבות החדשות אני מניח שגם ירדו המחירים של הכרטיסים האחרים. השאלה מה אני אקנה ומתי? יש לי 57 יום.אחרי זה אני תקוע עם הכרטיס המסריח הזה. קחו בחשבון שאני לא אשלם 5000 ש"ח על כרטיס. כלומר מחיר סביר בוא נגיד עד 1500 ככה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eliranl,

המצב הוא כזה החלטתי לקנות כרטיס מסך 6800GT שעולה בערך 1500 שקל היום יש לי AGP ,השאלה היא אם שווה לי לקנות לAGP או להחליף לוח אם לPCIE (שזה עוד 600 שקל) ואז גם הכרטיס מסך צריך להיות שונה וגם יהיה יותר יקר ,הלוח אם שלי זה INTEL D865PERL מעבד 2.6ghz 800fsb סוקט 478 ,זיכרון 256x2 dual 400mhz ,הלוח אם שאני חושב להביא זה Asus P4GD1 Intel 915P: http://uk.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=27&model=167&modelmenu=1 אז שווה להחליף לוח אם? ואם שווה להחליף לוח אם אני צריך המלצה לכרטיס מסך תקציב 1500 שקל??

18. Started by ashbit_q,

שלום יש לי מחשב שקניתי לפני שנה וחצי. המפרט הוא: לוח אם גיגבייט s3 ga p35 מעבד e6750 2.6 כ.מ. gf 8800 gt השאלה שלי היא האם שווה להחליף לוח אם שתומך בשני כ.ט. ולקנות כרטיס מסך פשוט כגון 9400gt שיש לו 1000 מגה או שזה לא יעבוד ביחד עם מה שיש לי ואפילו יהרוס לי "הלוח אם 400 שקל אם משהוא מכיר במחיר כזה . ואם משהוא יכול להגיד לי מה הצאוור בקבוק של המחשב שלי ואם אפשר עצות לשידרוג קל שיוסיף הרבה.

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי מחשב בן כמה שנים למשחקים בעיקר שבימים אלה חשבתי להחליף אותו עד שראיתי את הסרטון הבא ששיבש לי את כל קו המחשבה ובעצם גרם לי לחשוב למה לא להחליף רק את הכרטיס מסך? ומן הסתם גם את המסך כדי לשחק ב2K. בסרטון רואים שמה שאחראי בצורה כמעט מוחלטת לביצועים במשחקים זה הכ.מסך. המפרט שלי נכון להיום הוא: intel 4570 I5 3.2GHZ ASUS H87 pro 16GB (8X2) 1600 cl9 gigabyte 780 ghx edition antec neo 550W Seagate 1TB מסך IPS 24 אינץ של דל 1920X1200. האם לפי המפרט הנ"ל שידרוג הכרטיס לRTX 2070 גרסת OC כלשהי ישדרגו לי את הביצועים בצורה ניכרת ואוכל לשחק בהגדרות גבוהות מאוד+פילטרים על מקס' (במידה ואפשרי) על מסך 2K? או שבכל…

20. משחק ה-ARPG המצופה הושק רשמית ואנחנו אספנו אותו לסשן מבחני ביצועים עם שלל כרטיסי מסך וקונפיגורציות מעבד על מנת לראות כמה טוב הוא פועל כאשר הוא במיטבו לכתבה

21. Started by Dr__MIKO,

הי קיבלתי מחבר מסך סביר אבל עם בעיה אחת כניראה בגלל אי שימוש בשומר מסך "נצרבה" לו התמונה של הווינדווז והכיתוב windows 98... יש דרך להיפטר מהמטרד?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  22. טוב אז אני כמעט שנה עם הכרטיס מסך הזה ורציתי לשאול אם שווה להחליף אותו בכרטיס אחר בטווח מחיר של עד 1.3K או שלהישאר איתו עד שהמחירים של הכרטיסים האחרים בשוק ירדו מעט? תוודה לעוזרים

23. Started by wzeedan,

שלום לכולם יש לי מצלמת וידאו רגילה ולמרות שכל העולם עובר לדיגיטלי אני עדיין לא (יש לי מצלמת סטילס דגיטלית אבל לא וידאו). צברתי המון קלטות וידאו ומאוד רציתי להעביר אותם ל DVD בצורה עצמאית. אני יודע שזה אפשרי. נא עזרתכם!! נ.ב. המצלמה שיש לי היא PANASONIC VZ10 תודה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by ronenn1,

שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש השבוע מחשב שמיועד בעיקר למשחקים - אבל אני לא מחשיב את עצמי כגיימר רציני... נראה לי שאסתפק ברזולוציה של 1280*1024 האם להסתפק בינתיים ב OB ולהמתין קצת, או ללכת על 1950PRO?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  25. Started by mazinya,

המסך מחשב שלי הוא 19 אינץ עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024. כרטיס המסך שלי הוא HD4850 ולמחשב מחוברת טלווזיה 26 אינץ' 720P HD READY בחיבור של HDMI ל DVI מה אני צריך לעשות כדי לשחק משחק כלשהו דרך הטלוויזיה ולראות את זה ברזולוציה שהטלוויזיה מאפשרת? כשאני עושה DUPLICATEת אני רואה את מה שבמחשב על המסך של הטלוויזיה, אבל אני רואה את זה ברזולוציה של 1280X1024 ביחס של 5:4. אני מניח שזאת לא השיטה נכון?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.