עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מעניין אותי האם הצלחתם להביא אותו למקסימום שהדרייבר נותן (790 ו4400 במקרה של 4870), כמה חום זה הוסיף לו, וכמה שיפור ביצועים זה נתן לו ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by HardTom,

אממ אז ככה למישהו יש מושג מתי יצאו הדור הבא של כרטיסי המסך? גם מחברת נוידיה וגם מati ? בערך כל חצי שנה הם מוצאים לא? כי נכון לעכשיו שהדור הבא של המשחקים כבר כאן,שמחובר אליהם מונעי גראפקיה עצומים...הם חייבים להתחיל ולשחרר סדרת חדשה שתריץ את המנוע הכי כבד קלות לא? שאלה אחרונה! ה7900gtx הוא הכרטיס החזק ביותר כיום? אודה מאוד מאודדדדד למי שיענה לי תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי מחשב יחסית ישן עם כרטיס מסך של GEFORC 5200 של NVIDIA ואני מעונין לשדרג אותו ,וחשבתי לשדרג ע"י החלפה של הכרטיס שלאחד מסדרות 8600 מאותה החברה האם זה אפשרי?האם לוח האם תומך בו (בהתחשב בעובדה שה5200 כן עובד טוב עליו) והאם שינוי זה שווה משהו? ואם כן האם פעולת ההחלפה קלה ? או שאני צריך איש מחשבים בשביל זה (בנושא הגדרות) עזרו לי (כי יש לי בן שלוחץ עלי) תודה יוסי

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  4. פוסט מעניין בבלוג נחמד על מחשבים ושאר ירקות: קודם כל לינק למי שרוצה לקרוא במקור + תמונות: http://www.kfr.co.il/?p=917 אופים ביחד, והיום בתפריט – כרטיסי מסךאו: איך לתקן כרטיס מסך מת בעזרת אפיה בתנור היה לנו פעם כרטיס מסך טוב, מצויין לזמנו ועדיין מריץ משחקים חדשים, NVIDIA GeForce 8800GT. הבעיה היחידה שאולי היתה לו היא שלפעמים ב-Starcarft II וב-Battlefield היו נקודות וצבעים מוזרים במסך ובסוף ה-Windows היה קורס, אבל שום דבר חוץ מזה. למה "היה" לנו? כי יום אחד כשהדלקנו את המחשב, עוד בשלב ה-BIOS ראינו את זה: ואז את זה: וכש-Windows 7 ניסה לעלות זה הדבר האחרון שראינו לפני מסך שחור אינסופי: מה זה יכול להיות? מהר מאוד הבנו שהבעיה היא בכרטיס המסך והחלפתי את הכרטיס באחד ישן שהגיע ע…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by FroshA,

היי, יש לי כרטיס מסך ישן וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג. הטווח התקציב שלי הוא 500~1000 שקל. הייתי מעדיף משהו של nvidia geforse. עם 2 יציאות DVI וגם HDMI. הכרטיס מסך הוא לצורך משחקי מחשב. יש לציין שהלוח אם שלי גם כן ישן עם חיבור PCI-E2.(לא יודע עד כמה זה משנה..) מה דעתכם על Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  6. הגרסא המומלצת היא STRIX נכון? האם יש עוד חנויות שמוכרות את הכרטיס פרט ל ksp? האם יש גרסא אחרת מומלצת (העדפה asus\Gigabyte) אך מכיוון שרק ksp מוכרת אני כנראה לא אקנה את ה STRIX (אלה אם כן לא מולם אני ממש את האחריות). ה Gigabyte g1 קצת גדול מדי למארז שלי אז אעדיף כרטיס קטן יותר. בתורה. האם כדאי 390 ממה שראיתי הם פחות או יותר שווים ואני מעדיף את nvidia?

7. היי, השאלה בכותרת. עוד שאלה: האם הבעיה,שראנדומאלית בצפיה בסירטונים באתר יוטיוב (ללא ביטול האפשרות הנ"ל),לפעמים כשמגדילים סירטון למסך מלא->המסך נהיה ירוק עם קוביות כמו בטטריס בכל מיני צבעים - מה זה אומר?,והשאלה העיקרית:האם זו בעיה נפוצה ונורמאלית לגמרי,אשר לא אומרת כי כרטיס המסך תקול - ומהם הגורמים לתופעה זו? תודה רבה מאוד מראש .

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. את הקטליסט הכי חדש או ה OMEGA DRIVERS 5.10 מנסיון אם מישהו ניסה היה הבדל ? ולטובת מי ?

9. Started by DeathBlooms1,

אז ככה, יש לי לבסוף את הכרטיס, מותקן ומעודכן. כשאני נכנס לאתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest ובודק איזשהו משחק, הוא אומר לי שהכרטיס מסך מעולה והכל, אבל אני צריך לעדכן את הדיירקס שלו. מאיפה להוריד? כי לא הבנתי את זה ממש ._.

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  10. ככה לא הצלחתי להבין מה זה עושה תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  11. יש מישהו שמשתמש כבל SVIDEO לחיבור לטלויזיה, איך האיכות ? יש לי רדיאון 9500 פרו עם יציאת וידאו מעולה ואני מעוניין לשדרג

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  12. חבר שוקל לקנות מסך חדיש ומחודש ומתעניין לדעת הם הכרטיס הנוכחי בכלל יתאים לרזולוציה הטבעית של המסך....

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  13. שלום לכם! לכל בעלי CORE2DUO ו NVIDIA GF8800 בטח נתקלתם בבעיה ש DEMOS כמו הבחורה המהלכת וה FROGGY (צפרדי) זזים כמו צב במיים.... ב10-12 FPS? אז הנה פתרון בזמן הרצת ה DEMO תעשו ALT TAB כנסו ל TASK MNGR שנו את הDEMO שיעבוד ב CORE בודד ולא בשניים! ושנו בצועים ל REAL TIME אחרי זה תראו איך הבחורה תרוץ ב 50 FPS ! ולא ב 15! תהנו! תגובות? למי עבד מי לא? בבקשה!

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by ORANGEJUICED,

מה הטמפ שלכם במנוחה ? בתמונה זה 48 34 אבל אחרי ניקיון זה 47 32 מה שלכם ? רק לאלה שיש להם תלידטק תענו לי בבקשה תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. טוב אז לאחר חיפושים ומשחקים במסגים שלי חפשתי "קצת" יותר ממה שאני יודע על DUAL VIEW ועוד... ומצאתי באתר של NVIDIA סרטונים להורדה ללימוד בכלל על NVIEW DESKTOP. ממליץ בחום להוריד... בטוח שיחדש לכם דבר או שניים... http://www.nvidia.com/object/nview_tutorials.html

16. Started by ORrrr,

אז ככה יש במשחק הזה אפשרות לעשות Benchmarks אז עשיתי את הבנצ' של botmatch antalus משום מה כשה AA מופעל, אני מקבל תוצאה קצת יותר גבוהה מאשר הוא כבוי. 1024x786, 32bit הכל על high חוץ מ world detail שהוא נמצא על highest. בבקשה למי שיש ראדון כמו שלי אני רוצה להשוות תוצאות. AAx4: 18.478327 / 37.572433 / 77.400200 fps -- Score = 37.589062 ללא AA: 17.657816 / 36.422302 / 76.435501 fps -- Score = 36.441204 תודה לכל משתפי הפעולה

• 14 תגובות
    • 981 צפיות
  17. Started by mentalist12,

שלום חברים, אני כמו עוד הרבה אנשים שקנו את הR9 290\X בהתחלה [אולי מהלך קצת פזיז אבל הכרטיס פשוט תענוג] חפשתי פתרון ל"בעיית" ההתחממות של הכרטיס. מצאתי שהפתרון הכי כלכלי יהיה ללכת על הקירור Gelid Icy Vision Rev 2 הקירור עולה 39 דולר באיביי. בשילוב עם קירורי VRM מחברת ENZOTECH שעולים 9 דולר באיביי בערך. יש פה מדריך מעולה איך להתקין את הקירור בצורה מאוד פשוטה על הכרטיס. http://www.overclock.net/t/1437634/installation-guide-tips-of-rev-2-icy-vision-on-r9-290x אני זה פעם ראשונה שעשיתי דבר כזה לכרטיס מסך והיות והוא עלה 2800 שקל נזהרתי מאוד על הכל. אני עוד מעט אעלה תמונות מההתקנה עם כמה טיפים. סה"כ יצא לי איזה שעתיים עבודה, בגלל שיצאתי לעבודה עוד לא בחנתי את הקירור במאמץ ממושך אב…

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  18. לבעלי כרטיס 4870 האם הכרטיס תומך ב- 24 BIT או רק 16 BIT בדרייבר מצויין מספר הביט באם ניתן להעלות תמונה שנתרשם

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  19. התקינו לי אותו אבל נשאר בקופסא כבל "E.I.C.E - CALL" שנקרא כמו כבל אודיו כזה שמחברים בין הלוח אם לסי די רום. אולי זאת הסיבה שבגללה אני לא שומע קול בטלויזיה כי פשוט לא חיברו אותו?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  20. אתם יכולים להגיד לי איך לכוון את התמונה הטובה ביותר במסך אני פשוט לא מצליח לכוון להכי טוב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

אתם רואים משהו מוזר בתמונה המצורפת? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לרוכשים של הכרטיס המדהים הזה האם ידוע לכם על רעש שמגיע מהכרטיס? ניתן לבדוק זאת ע"י הפעולות הבאות: לגלגל את הגלגלת בעכבר ולהקשיב לכרטיס. לכתוב משהו תוך כדי ולנסות לשמוע. משומה בכרטיס שלי יש את הרעש המדובר מן רעש סטטי רציתי לבדוק גם אם אצל אחרים הרעש נמצא

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by WarNet,

היי, אני(חבר) מעוניין לקנות מחשב חדש :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486921.10 והעניין הוא התגובה הזו:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486921.msg4169484#msg4169484 האם זה נכון והלוח אם UD4 לא יוכל להפעיל CF של 6950 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  24. Started by NETANELKOREN,

שלום אני מעוניין בקניית X1950 PRO 512 MB אני מעוניין לשמוע חוות דעת שלכם לבי הכרטיס. והשאלה השנייה שלי היא האם הוא יכול לעלות את המשחקים נגיד הכי כבדים שיש היום בעולם בקלות. תגידו לי מה המשחק הכי קשה שלפי דעתכם קשה למחשב לעלות כיום ותגידו לי איך הכרטיס יוכל לעלות את המשחק שחשבתם שהוא הכי חזק מבחינתכם מ1-10. תודה נתנאל קורן

• 8 תגובות
    • 510 צפיות
  25. רציתי לדעת מה לגבי הכרטיס הנ"ל שבזמן פעילות רגילה במחשב (אינטרנט מוזיקה וכו') האם המאוורר יורד בפעילותו כדי למנוע בלאי מוקדם? כנ"ל לגבי מהירויות הכרטיס (שלי למשל עכשיו על 640 לליבה ו 805 לזכרונות), האם הם יורדות למהירויות נורמליות ועולות אך ורק כאשר אני מפעיל ישומי 3D ומשחקים? תודה וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.