כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
בוקר אור קניתי לפני חצי שנה לוח אם חדש של אינטל עם מעבד I5 - 2300 יש על המעבד כרטיס גרפי ולכן המשחק NBA 2012 הותקן והאחיין שלי משחק ונהנה אך המשחקים FIFA 2012 וPES2012 לא נטענים . איזה כרטיס מומלץ בבקשה למשחקים אלו ? וכמה צפוי לעלות ? המסך כרגע 19 אינץ רגיל ועוד פרטים יירשמו במידה וצריך (רק תכוונו אותי בבקשה ) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחוץ לשוק כבר כמה שנים טובות (אחרי שיחה עם חבר "מה, אתה לא יודע? היום יש כרטיסי מסך מובנים במעבד") בכל מקרה, מרכיב לאחי מפרט. הוא עובד עם תוכנות עריכה(תלת מימד) מקצועיות כמו ZBRUSH, 3DSMAX, MUDBOX. <- דרישה עיקרית. דרישה משנית -> שיתאים לגיימינג, לפחות למשחקים החדשים. ההשקעה בכרטיס מסך היא לכל היותר 1000, אולי 1200 אם ממש אתלהב ממשהו ספציפי, ככה שמוצרים כמו QUADRO לא באים בחשבון. השאלות: -עם איזה כרטיסים התוכנות האלה יודעות לעבוד טוב? -לאיזה מאפיינים חשוב לשים לב כשעובדים עם תוכנות כאלה? -האם הם דורשים משהו מהלוח אם? ובשורה התחתונה... מה תמליצו לי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
סוף סוף משדרג את המחשב בכרטיס מסך! מתחבר למסך 22" ב - DVI ולמסך 32" ב -HDMI שיהיה עם זכרון גבוה ככל הניתן (ברמת היעילות) וטוב למשחקים ביחס "עלות/תועלת" האידאלי לטווח המחיר. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
לצערי הרכטיס הישן של המדיה סנטר שלי בגסיסה ועומד למות (Nvidia Gforce 250 GTS). אני רוצה להחליף אותו בכרטיס חדש, המדיה סנטר משמש גם למשחקים אבל לא מהדור האחרון. רצוי שתהיה לו יציאת HDMI אבל אפשר להסתדר גם בלי, אין העדפה לATI או NVIDIA העיקר כמה שיותר טוב במחיר הזול ביותר תודה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
GEFORCE FX 5200 128MB + DVI + TV GEFORCE FX5700LE 256MB + DVI+ TV 128BIT איזה?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קניתי קירור של ARCTIC שמתאים לכרטיס הזה וחיברתי את ה 4 PIN של המאוורים לכרטיס והמאווררים משום מה לא עובדים יכול להיות שקרה משהו ליציאה הזאת יציאת ה 4 PIN של הכרטיס ? אם כן מה אפשר לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1. איך הכרטיס מסך Geforce 5500 FX -256 MB ? שווה? 2. אני מחפש מסך LCD בסביבות ה 1000-1300 שקל שהוא 17 אינץ' וזמן תגובה 16 MS ...מישהו מכיר משהו כזה? ואם יש..האם הוא בכלל שווה? דרך אגב לפורום הזה יש אחלה סמיילים
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מה עדיף לקחת X1900GT או 7900GT אני רוצה לקנות מקיספי ויש להם את ה Galaxy 7900GT או את Sapphire X1900GT מה יריץ לי יותר חזק משחקים? מה עושה פחות בעיות? מה עדיף לקנות? אל תציאו לי כרטיס מסך אחר כי אני קונה רק מKsp
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום. האם יש לנו נתונים על מהו אורך החיים הממוצע של כרטיס מסך? מאוד מעניין אותי לדעת. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם- מתלבט בין 3 מסכי LC 19", כולם בסביבות ה-4500 ש"ח אם אינני טועה- ViewSonic VP191B http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp191b/ Samsung 193T http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/193t.asp DELL 1901FP http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?sku=320-0699&c=us&l=en&cs=19&category_id=4009&page=external למישהו יש אחד מהדגמים? אגב, מי מייצג את ViewSonic בארץ? תודה ולהתראות! מיכאל
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי את המערכת הזאת: Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ Motherboard Name Abit AN8 / Fatal1ty AN8 Series Motherboard Chipset nVIDIA nForce4, AMD Hammer System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display: Video Adapter RADEON X800GT (256 MB) 3D Accelerator ATI Radeon X800 SE PCI-E (R423) Monitor Samsung SyncMaster 730B (Digital) [17" LCD] (HVEYC00389) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- הבעיה …
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם זה הכרטיס שהוצע? הכרטיס http://www.pc-shop.co.il/Product.asp?Pid=121654&Cat2Cat1ID=2857&Cat2ID=3695 הצעה של הפורום כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=17
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X800 GTO. רשום בספר שלו שיש לחבר חוט מתח שמתחבר אליו, אל הספק, ואל ה HARD DRIVE. מה זה הרד דיירב??? חיברתי אל הדיסק הקשיח אבל כל הזמן אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מופיע לי מסך כחול שמודיע על תקלה בכרטיס מסך. תקלה חמורה... בבקשה עזרו לי... מה זה הרד דרייב???
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הכרטיס HD2900 PRO ויש בו VIVO רציתי לדעת אם בעזרת תוכנה כלשהי אני יכול לכוון להקליט משהו במועד שבו לא אהיה בבית. למשל אני יוצא עכשיו מהבית ורוצה לכוון את התוכנה שתקליט דרך ה VIVO סדרה בעוד שעה בערך. ישנה אפשרות כזו ? תודה רבה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
חברים אני לא מצאתי את הכרטיס הזה בארץ!!! http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=3335390&sku=P450-8806&SRCCODE=WEBTV&CMP=OTC-WEBTV זהו גירסא חדשה ל 8800gts של XFX שעשו עליו overclock והוא שווה בכמעט לנתונים של 8800gtx!! תראו בעצמכם באתר למעלה!! והוא אפילו חצי מהמחיר של gtx !! אז חברים הוא הגיע לארץ או שהוא בתהליכים או שבכלל לא???? תודה...
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, מגיע לאילת סוף השבוע וחושב להחליף את ה 280X שלי, האם יש כרטיס מסך ששוה לקנות באילת? מצ"ב המפרט שלי: I7 4790 16 GB DDR3 H97 -HD3 גיגהבייט 520 SEASONIC BENQ 24 אני מחפש כרטיס מסך עד 900-1000 גג למשחקים בעיקר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני כמו עוד הרבה אנשים שקנו את הR9 290\X בהתחלה [אולי מהלך קצת פזיז אבל הכרטיס פשוט תענוג] חפשתי פתרון ל"בעיית" ההתחממות של הכרטיס. מצאתי שהפתרון הכי כלכלי יהיה ללכת על הקירור Gelid Icy Vision Rev 2 הקירור עולה 39 דולר באיביי. בשילוב עם קירורי VRM מחברת ENZOTECH שעולים 9 דולר באיביי בערך. יש פה מדריך מעולה איך להתקין את הקירור בצורה מאוד פשוטה על הכרטיס. http://www.overclock.net/t/1437634/installation-guide-tips-of-rev-2-icy-vision-on-r9-290x אני זה פעם ראשונה שעשיתי דבר כזה לכרטיס מסך והיות והוא עלה 2800 שקל נזהרתי מאוד על הכל. אני עוד מעט אעלה תמונות מההתקנה עם כמה טיפים. סה"כ יצא לי איזה שעתיים עבודה, בגלל שיצאתי לעבודה עוד לא בחנתי את הקירור במאמץ ממושך אב…
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת איך מומלץ להגדיר את הדרייבר עבור התמונה האיכותית ביותר במשחקים (חלון 3D ב-CCC): 1. האם לשים על standard settings ולבחור שם optimal quality (הכי ימינה)? שמתי לב שכאשר אני בוחר את זה, AA הוא ב-4 ולא ב-8 (8 זה המקסימום שם), adaptive AA בכלל מבוטל, AI נמצא על standard וכו'. אז למה הם קוראים לזה optimal quality אם זה לא בוחר אוטומטית את הכי גבוה? 2. האם להשתמש ב-custom settings? אם כן, מה כדאי לבחור בכל אופציה? יש בפילטרים אפשרות לתת ליישום לבחור בעצמו, האם זה מומלץ יותר? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
החדשה שהיתפרסמה היום על מסך ה SAMSUNG SYNCMASTER 152T "ULTRA THIN אז כמה הוא עולה? ויש אותו בארץ בכלל? יש אפשרות להזמין?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כשאני בא לרכוש כרטיס מסך באותה הרמה;אז איזה סוג כרטיס מסך יותר טוב/מוביל/מתקדם/עדיף לאותם השימושים ו/או בקיצור - מהו יצרן/סוג כרטיסי המסך הטוב ביותר והמומלץ ביותר בעולם? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית גייסה את מפתחת אמצעי הקירור האוסטרית עם החיבה לצבעי חום ובז' לשיתוף פעולה ראשון מסוגו עבור כרטיס GeForce RTX 3070 מאסיבי ביותרלכתבה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן חבר'ה! אני מתכנן בניית מחשב לצורכי אינטרנט בשוטף ו-HTPC בשאר הזמן. אין לי צורך בגיימינג במחשב הזה, אך תכני FHD ירוצו עליו תכופות. לכן חשבתי על כיוון של כרטיס מובנה כדוגמת HD3000 שמגיע ב-SB של אינטל. לאחרונה שמעתי שבגלישה באינטרנט ובשימושים כמו שלי ארגיש הבדל אם יש לי כרטיס מסך מובנה לכרטיס מסך ייעודי. למרות זאת, כששאלתי על כך אמרו לי שאין שום הבדל כל עוד לא מדובר במשחקים. לכן אשמח לדעת בוודאות אם קיים הבדל, ואם כן בין אילו רמות של כרטיסים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-