כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי כרגע כרטיס אחד של 260GTX שנקנה לפני חצי שנה בערך. אין לי מושג כל כך איזו סוג ליבה יש לו (נראה לי מהדגם הישן). השאלה היא האם אין לי בעיה לקנות כל כרטיס 260GTX שנמצא עכשיו בזיל הזול בשוק ולחבר בנוסף או שאני חייב את אותו CORE? למיטב ידיעתי הכרטיס המהיר מבין השניים יעשה DOWNCLOCK לכרטיס האיטי. האם זה נכון? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך להחיות את הגרוטאה אצלי אז חשבתי ללכת על X1950PRO. עכשיו שמעתי שהולך לצאת 2600XT AGP שנשמע כמו בחירה לא רעה בכלל. השאלה הגדולה מתי הוא הולך לצאת. מישהו יודע לפחות בקירוב?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1. האם הם באמת שווים משהו ? 2. אני כנראה קונה BFG GEFORCE 8800GTS OC2 320MB , אם אני יקנה כרטיס פיזיקאלי זה ישנה משהו ? 3. על איזה כרטיס פיזיקאלי אתם ממליצים ? תודה ויום נעים!
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר הטמפרטורה של הכרטיס שלי HD4890 VAPOR-X SAPPHIRE כשהכרטיס בעבודה רגילה כאילו במנוחה הוא עומד אצלי על 59 מעלות צלזיוס ואני תוהה עם זה הטמפרטורה הנכונה או שזה חם מידי ... העם זה בסדר או שזה חם מדי?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכם.. רציתי לשאול האם הספק שיש לי עשוי להוות בעיה עם המפרט שלי. משום שאני חווה בעיות משחקים כבר הרבה מאוד זמן ואין לי פיתרון לזה.. קפיצות במשחק.("דילוגי" פריימים). צימצמתי את החלקים האפשריים לזיכרונות והספק- היות ובדקתי את הזיכרונות והם נמצאו תקינים בmemtest אני מניח שהספק הוא הבעייתי. בנוסף ארשום פה את המתחים שלי: CPU Core 1.20 V +3.3 V 3.33 V +5 V 5.59 V +12 V 0.85 V -5 V -7.01 V +5 V Standby 5.04 V VBAT Battery 2.56 V ועזרו לי להבין האם הם תקינים. נ.ב : כיצד צימצתי את האפשרויות- עידכנתי דרייברים כרטיס מסך , "כרטיס" הקול onboard שלי.(nvidia 163.44) עידכנתי ביוס של הלוח . ביטול "כרטיס" הקול onboard בביוס לשם בדיקה ללא כרטיס על מנת לראות אם הוא מפריע ל…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
זה רושם את מה שרשום למטה בבקשה עזרה! :s05: :s05: כרטיס מסך 9250 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי השאלה שלי: האם ניתן לשנות מהירות מאוורר באופן אוטומטי עם הפעלת משחקים? (למהירות שאני אבחר בה)? דוגמא: far cry 2 40% שולחן עבודה 20% - הדגש על אוטומטי ולא שינוי פרופיל ידני ! תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב P4-1700MG כרטיס מסך GE FORCE 2 MX400 32MB הGTA3 קופץ באופן מבייש את המחשב והציפיות שלי
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
סליחה על השאלה הטיפשית אבל אני חייב לדעת. אם אני מחבר שני מסכים דרך כרטיס מסך שתומך בDual monitor אז מה שאני מקבל זה שני מסכים משוכפלים או מסך אחד ארוך?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי ביקורות והשוואות באינטרנט ל6600 (לא GT) ולא מצאתי... אז רציתי לשאול איזה חברה הכי טובה? האם זה משנה בכלל? ובפרט האם WinFast 6600TD של LEADTECH עדיף על ה 6600 של GIGABYTE או ההפך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי הרבה זמן קניתי את המסך שרציתי.. עלה לי 1827 בבאג + נוזל לניקוי מסכי LCD! בסה"כ אני נראה לי מרוצה חוץ מזה שזה בהיר בטירוף!! צריך להתרגל לזה.. עכשיו דבר ראשון, גיליתי שיש פיקסל אחד שרוף בצד ימין למטה(בערך בלמעלה של שורת ההתחל) האם להתקשר ולנסוע להחליף את המסך או שזה דבר זניח??? (בהתחלה נסעתי לרחובות שם חיברנו את המסך ומצאנו פיקסל שרוף, אח"כ נסעתי לרשל"צ לקניון הזהב ושם בדקנו גם את המסך ולא גיליתי פיקסלים שרופים, אבל עכשיו בבית אני מגלה אחד!) בנוסף בהגדרות של המחשב ב: PROPERTIES\SETTING\ADVANCED\MONITOR\SCREEN REFRESH RATE כמה הרץ צריך לשים????[ האפשרויות הן 60,70,72,75,76) זה היה על 60 אבל אולי צריך על הכי גבוה?? אני לא מבין בזה !! בנוסף המסך בהיר מאוד, ככה כל …
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי די פשוטה: האם יש דרך טכנית ליצרן או ליבואן לדעת בוודאות האם המשתמש עשה פעם בעבר OC למעבד/זיכרון של הכרטיס מסך ?? זה לא שאני עשיתי או משהו כזה.. זה פשוט מסקרן. תמיד אומרים שOC עלול לפגום באחריות.. ואחרי הכתבה שקראתי פה : http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTA2OSwyLCxoZW50aHVzaWFzdA== התחלתי לחשוב פעמיים אם לעשות OC לכרטיס שלי , במיוחד בגלל ששלי מגיע כבר עם OC מהיצרן.. (למי שיש בעיה אם אנגלית או שאין לו כח לקרוא ,אתמצט - ישנם מספר לא מבוטל של כרטיסי מסך מסדרת 7900 שמגיעים עם OC מהיצרן של BFG XFX ו EVGA בעיקר שחוזרים ליצרן עקב קריסות ובעיות שונות עם אפליקציות שונות כמו משחקים ובנצ'מארקינגים..)
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1037 או http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2514&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a& השאלה היא האם שווה להשקיע עוד 400 ש"ח בשביל ה-3870? שניהם PCI-E 2, שנים תומכים directx10.1 + Shader Model 4.1, בקיצור שניהם מאוד דומים. אני לא יודע מה המהירות בדיוק של ה-HD3870, אבל של ב-3650 זה 800/1800. תגידו מה דעתכם, ועד כמה יהיה ההבדל בין איכות התמונה במשחקים? (משחקים כמו PRO EVOLUTION 2008, DIRT, ASSIANSS CREED...)
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם כדי להביא את המסך הזה http://www.aoc-europe.com/lcdtv_TV2054-2E.html מברצלונה ב-400 אירו
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה- 6600GT של LEADTEK. השאלה שלי היא איזה דריברים להתקין? באתר שלהם יש גירסה המבוססת על 71.84 ובאתר של NVIDIA הגירסה היא 71.89. הגירסה של LEADTEK היא 30MB ושל NVIDIA היא 19MB. יש איזה תוספות בגירסה של LEADTEK? אם אני זוכר גירסה 84 גרמה להתחממות בחלק מהכרטיסים ו-NVIDIA הוציאו די מהר עידכון. מישהו יכול לעזור? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מה זה ליבה גרפית, מעבד ליבה, מעבד גרפי? הכל זה אותו הדבר?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לרכוש את הכרטיס מסך הנל, אך יש לי דילמה עקב הספק שיש לי ENERMAX 350W. האם הוא יחזיק את הכרטיס מסך הנל? יש במפרט עוד 2 הארד דיסקים, מעבד E2180, ו2 מאווררים לא רציניים. מה בקשר לקצת OC? עדיין יחזיק?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מצטער על הבורות אבל קיבלתי עם הכרטיס מסך ?DVI to VGA converter? *מה הוא עושה? *המסך שלי MAG INNOVISION 770FD CRT האם זה משנה את איכות התמונה? *למה הוא משמש? בתודה מראש G.A
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
נגיד ויש לכם 1000 שקל, מה הייתם עושים: 1) קונים כרטיס מסך ב1000 שקל (לדוגמא X800GT) 2) קונים כרטיס מסך שמחזיק לעת עתה ב500 שקל (נגיד איזה X600) ובעוד איזה שנה עוד כרטיס שיעלה 500 (נגיד RADEON X800GT) הבנתם למה אני מתכוון
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
למשחקים... מה אתם אומרים על המסך הזה? BENQ LCD 17" FP731S 1870 ש"ח ואיזה כרטיס מסך כדי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אחד או להביא מחול... רציתי לדעת לאיזה כרטיס יש אחריות בינלאומית שאם יקרה משהו חס וחלילה.... תודה מראש חברייה..
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בבקשה אני חייב לדעת איפה אני מכוון פוקוס. במסך MAG FD2 . אני עכשיו עם המסך פתוח ואני רואה מלא חלקים ואני לא יודע במה לגעת תעזרו לי אני לא יודע איפה ה בורג של הפוקוס אני מפחד להרוס משהו.. רק תגידו לי אם זה בדרך-כלל הכיוון הבורג של הפוקוס נמצא איפה שהחיבור שמחברים את המסך? כי אני רואה ש ב 786FD זה מאחורה. אבל לי יש FD2 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-