כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך HD7770. המסך שלי הוא CRT. משום מה, בתפריט בחירת הרזולוציה בווינדוס7- לא מופיעה רזולוציית 1280X1024. אני יכול לבחור אותה "ידנית", אבל הבעיה היא שאני רוצה לשחק משחק בשם company of heroes 2, שמאפשר לי רק את הרזולוציות שמופיעות בתפריט ה"סטנדרטי". ניסיתי להשתמש במדריך הזה: -First go to AMD catalyst and look under Information, then Software. -Look for the 2D Driver Path. Make a note of the Path as you'll need it later. -Go to start menu search for RegEdit -Open Regedit as Administrator (You must open as admin otherwise regedit will not save changes). -Open the folder as described in the 2D driver path. -Look for a registry file in that folder called DALNonStanda…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD7850 ומנסה לחבר לטלוויזיה F9000 4K של סמסונג שעובדת 4K לכרטיס מסך אין אופציה כלל לשידור מעל 1080P , הדרייבר נותן הרבה רזולוציות ולא מעל 1080P עידכון הדרייבר לא נתן כלום . AMD מתחייבת שהכרטיס כן עובד ב- 4K עד 30 FPS http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/7000/7800/Pages/radeon-7800.aspx#2 איך ניתן לכוון בכרטיס רזולוציה 4K או דומה ? דרך HDMI 1.4A DisplayPort 1.2 לא מצאתי מעביר מתאים שתומך ברזולוציה 4 K הוא מוגבל הכבל / מעביר עד 10.2 GB במקרה הטוב http://es.tinypic.com/view.php?pic=20rr6tv&s=8#.UzfrQ_l_u3Q
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
- 1 follower
-
-
היי כאשר אני מנסה ללכוד חומר מוידאו עם כניסת "קומפוזיט" אני לא מצליח. שמתי PLAY בוידאו אך אין שום תמונה. צריך למצוא תחנה כלשהי? חיברתי את ה-RCA לכרטיס של פינקל לוידאו IN תודה! וידאו פיליפס
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות Sapphire HD4670 1GB עבור המחשב שלי ופשוט לא מצליח למצוא חנות שמוכרת. אני מעוניין בכרטיס הנ"ל משתי סיבות: 1. וידאתי שהוא יכול לעבוד עם הסלוט שלי Pcie x16 מדור 1.0a 2. יש לי ספק חלש של 305w סה"כ (מדובר במחשב מותג של Dell). האם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דבר כזה, כבר ניסיתי בלא מעט מקומות (חיפשתי גם דרך יבואנים בישראל של Sapphire) לחילופין האם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס חזק באותה רמה שיתאים למחשב הישן שלי? תודה לעונים.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי למצוא דריבר חדש לכרטיס מסך שלי 7600GT ומצאתי את זה http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html הבעיה שלא מוזכר שם בכלל 7600GT וגם שניסיתי להתקין אותו אז זה לא עבד עזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
רכשתי ביד 2 ברטיס מסך Sapphire Nitro R7 370 , התקנתי למחשב ישן יחסית מבוסס AMD עם ווינדוס 10 64 ביט. שאני מתקין את הדרייבר Adrenalin- הכל הופך לירוק, חשבתי אולי דרייבר ישן יעזור אז ניסתי את ה-catalyst הישן יותר ולא פתר. מישהו נתקל או יודע מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרטיס RADEON9550 של חברת גיגהבייט והוא עכשיו אם אוברלקוק של 365.40 לליבה ו 250.20 לזכרונות והכל יציב מבחינת ATITOOL !!! 3DMARK01SE וגם 03 מסיים והתוצאות טובות מאוד! עכשיו אני מריץ את 3DMARK05 והוא נתקע לי אחרי איזה דקה אני רואה את ה FPS הכי גבוהה על 7 והכי נמוך על 0 ואז הוא נתקע והמחשב יחד איתו ואז אני צריך לעשות CTRL ALT DELETE ולסגור את התוכנה ולא אני לא יוכל להמשיך להיות במחשב! אני לא מבין למה זה קורה לי גם ניסיתי על הגדרות סטוק וגם שם זה נתקע רק שאם אני בהגדרות סטוק ה FPS הכי גבוהה זה 5 אני לא מבין למה זה קורה לי :'( מי שיוכל לעזור לי אני באמת יודה לו ודרך אגב אני לא יכול להעלות את הליבה יותר מ 370 כי כבר יש ארטיפטקים
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי Leadtak 8600 GT עם שני מסכי Mag 19 " LCD S976i המחוברים שניהם בחיבור DVI . משום מה רק מסך אחד עובד בצורה דיגיטלית ואילו השני בצורה אנלוגית . איך ניתן להגדיר ששניהם יעבודו בצורה דיגיטלית ?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אני מריץ בדיקה 3DMARK 2003 ברזולוציה של 1024 על 768 בלי שום פילטר ואני לא מצליח לעבור את 2400 נקודות יש לציין במבחן הראשון אני מקבל בערך 80 עד 110 פריים בשניה מהמשחק השני זה כבר צונח ל 5 - עד 25
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך palit9600 gt. אני מוריד לו עדכון מהאתר של nvidia מתקין את העדכון עושה ריסט למחשב אבל שאני בודק במאפיינים האם הדרייבר התעדכן אני רואה שלא אני רואה שרשום את המספר של דרייבר ישן מה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת למה זה קורה לי? אני לא מצליח לעדכן את הכרטיס מסך פיתאום הגרפיקה ירודה משהיתה וזה עשה כאילו זה עידכן את הכרטיס מסך ובעצם לא עידכן שום דבר ועדיין נישאר על הגירסה 13 במקום 14. מישהוא יכול לענות לי על זה? תודה מראש גל. המפרט נימצא בצד ימין כרגיל.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתחלתי במלאכת ההתקנה של WIN7 64B. לאחר הסיום (וכמובן WINDOWS UPDATE מלא לאורך כל התהליך) התקנתי את הדרייברים של לוח האם שלא היו מזוהים, עם הדיסק שקיבלתי. כעת רציתי לעדכן גם דרייברים לכרטיס המסך (למרות שב DEVICE MANAGER נראה שאין שום הערה על תקלת חומרה) וההודעה שאני מקבל היא שהחומרה המתאימה לא מחוברת. צרפתי עוד כמה תמונות להשלמת התמונה (אך שכחתי להודיע שהשומר מסך לא עובד כי הוא מודיע על בעייה כלשהיא שכרגע שהמחשב לא לידי אני לא זוכר). למען הסר ספק, המסך מחובר לכרטיס (GYGABYTE 7790) עם ממיר כי הוא VGA בלבד. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. לפני כשבועיים קניתי HD3650 AGP של sapphire,והייתי מרוצה ממנו מאד. התקנתי את הדרייבר מדיסק ההתקנה המצורף,וזה עבד יופי,למרות ההזהרה של מייקרוסופט לא להתקין (בחרתי באפשרות continue anyway). היום ניסיתי לשדרג לגירסה החדשה (9.1),וקיבלתי הודעת שגיאה כפי שאפשר לראות בתמונה שצירפתי. אז הסרתי את הדרייבר הקודם על כל מרכיביו,ושוב ניסיתי להתקין,ושוב אותה שגיאה... שוב הסרתי,וניסיתי להתקין גירסה 8.12.חשבתי שאולי החדשה היא בעייתית...אבל שוב אותה הודעת שגיאה. לא נותר לי אלא להתקין מחדש מדיסק ההתקנה,למרות שבחנות מתעקשים שלא צריכה להיות בעיה לעדכן דרייבר לכרטיס הזה. כמובן שבחרתי בדרייבר שמתאים למערכת ההפעלה שלי ולסוג הכרטיס. אז מה יהיה,האם הכרטיס הזה הוא בלתי ניתן לשידרוג? [attachment…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי. יש לי ב. מסך HD3650 AGP.קניתי אותו לפני כשנה וחצי...הוא מחובר לשני מסכים ועובד יופי. הדרייבר המקורי שלו שבא על הדיסק עובד ללא בעיות. אבל אני לא מצליח לעדכן אותו בכלל!.... באתר של ATI מפנים אותי לעמוד הזה: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx ובאתר של sapphire מגיעים לאותו קובץ בדיוק. עשיתי בדיוק לפי ההוראות:מחקתי את הדרייברים המקוריים דרך לוח הבקרה/הסרת תוכניות,אח"כ עשיתי uninstall לדרייבר דרך מנהל ההתקנים,מחקתי את תיקית ATI מכונן C.....ורק אח"כ באתי להתקין את הדרייבר החדש. אגב,כל ההכנות שכתבתי לקוחות גם מהאתר של ATI וגם מזה של sapphire. אז....במהלך ההתקנה הוא כותב לי שהוא מתקין כל מה שצריך,(כולל CCC כמובן),יש שתי הודעות של מיקרוסופט שהד…
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לפני מספר ימים רכשתי כרטיס מסך 256M radon9600 pro תוצרת SAPPHIRE.ברשותי מסך MAG 810 FD ולוח אם gigabyte GA-7VAX.התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר מבית ATI 4.11. הבעיה: הדרייברים לא מאפשרים לי לעבור קצב refresh rate מעל 60HZ (ברזולוציה 768*1024 ) למרות שהמסך תומך ברזולוציה הזאת עד 120HZ!. כתוצאה מכך התמונה מרצדת וגורמת לכאב עיניים, מה עושים? תודה
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
חיברתי חוט מי הכרטיס מסך ל טלויזיה RCA יש לי כרטיס מסך ראדיון 9600 XT אני ניכנס למאפיינ ים http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.hgfhgfhghgfhhgfhgfhgfhgfhgfhggfhghgfhgfhgf.jpg
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קניתי היום כ.מסך FX6200 של PALIT 128 BIT 128 MB ואני מנסה לעשות פתיחת צינורות כמו במדריך אבל יש פה משהו שהוא הפוך הנה תמונה: אהה דבר ראשון רשום פה: NV43(A4,4x1,3vp) http://img503.imageshack.us/img503/9127/1238rl.jpg במדריך צריך לעשות ENABLE לBIT00 וזה כבר מאושר... מה לעשות?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . לוח האם שלי הוא אסוס M2A-VM , לפני כן היה לי P3 עם כרטיס מסך ATI מאוד ישן ולא היתה לי הבעיה הזו. תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . לוח האם שלי הוא אסוס M2A-VM , לפני כן היה לי P3 עם כרטיס מסך ATI מאוד ישן ולא היתה לי הבעיה הזו. תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי. אני מנסה להמהיר מעט את כרטיס המסך דרך לוח הבקרה של NVIDIA. (ברשותי GTX570) וההמהרה היא לצורך הנאה אקסטרה בלבד... פעם זה הצליח לי ומאז שפירמטתי את המחשב אני פשוט לא מצליח לבצע את זה. אני קובע תדר על 780 במקום 732,זכרונות על 2000 במקום 1900 ומהירות מאוורר על 70%. יוצר את הפרופיל,ובמקום הוא מצליח,אך לאחר הפעלת המערכת מחדש הוא מתאפס. יש דרך כלשהי לבצע את זה בצורה מקצועית יותר?יכול להיות שהמתח לכרטיס לא מאפשר?איפה אני משנה? תודה רבה לעוזרים! שגיא.
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לפני חודש בערך קניתי 9500GT חיברתי אותו עם כבל HDMI פשוט של יס לטלויזיה החדשה SAMSUNG 32A650 הכל היה מצויין האיכות טובה ואחלה אתמול בערב ניתקתי לרגע את הכבל מן הטלויזיה ומאז כל אפשרות שאני מנסה לא מצליחה להחזיר לי את האיכות שהיתה קודם המסך נותן תמונה לא חדה כלל, אני לא מבין ממה זה יכול לקרות ניסיתי לחזור אחורה וכלום, הדרייברים הכי מועדכנים ניסיתי הכל דרך ההגדות של הדרייברים וזה לא מחזיר את החדות האייקונים נראים מטושטשים כאלה וכל המסך טיפה מוחשך אפילו תודה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות?המפרט למטה אגב יש לי מסך ישן ואני על 60hz זה קשור איכשהו?
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD 4550 של Sapphire עם יציאת DVI ויציאת HDMI. כרגע מותקן Catalyst 9.3 מעל Win XP Pro SP3 וגם מעל Vista Ultimate SP1. המחשב משמש לעבודה רגילה + סרטים, ולכן מחובר למוניטור ברזולוציה 1600x1200 ולפלזמה ברזולוציה 1360x768. בתחילה, בגלל מגבלת כבלים שהיו ברשותי, חיברתי את יציאת ה HDMI למוניטור ואת יציאת ה DVI לפלזמה ללא בעיות מיוחדות. כעת, לאחר שרכשתי כבל HDMI ארוך לצורך חיבור הפלזמה, הפכתי את החיבורים אבל העסק מקרטע מאחר שאני לא מצליח בשום צורה לקנפג את יציאת ה HDMI להוציא רזולוציה NR עבור הפלזמה של 1360x768. הכי קרוב שהגעתי זה 720p, גם ב XP וגם ב Vista. ניסיתי להוסיף רזולוציה לא סטנדרטית דרך ה registry (לפי חיפוש בגוגל), כמו גם לקנפג באמצעות Powerstrip אבל ללא …
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי את הCCC 5.6 עכשיו אמרו לי שבשביל שיעלה לי הביצועים בכרטיס שלי בבנצ'מרקים אני צריך לכבות פילטרים.. ניכנסתי לCCC ושם בהגדרות של ה3D בכל לשונית שאני בוחר (לדוגמה AA או AF) הוא פותח ומראה רק את הכרטיס מסך ואת המסך שלי בלי להראות לי איזה הגדרות הפילטרים... דרך אגב בכל הלשוניות הנמצאות אצלי ב3D הוא מראה לי אותו דבר...: מה לעשות? כ.מסך בחתימה...
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ברשותי מספר סרטים שהם מסוג HD. כל סרט הוא בסביבות ה-5 גיגה . אני מפעיל אותם במחשב ולא מצליח לראות את ההבדל... ריך שכרטיס המסך יתמוך ב-HD? או שאולי אלו בכלל לא סרטי HD? אני מקבל בשבוע הבא טלויזיית LCD ואני רוצה לראות בה את ההבדלים בין סרטים איכותיים לסרטי DIVX... איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-