כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
http://www.guru3d.com/news-story/amd-radeon-r9-390r9-380r9-370-and-r9-360-series-rebrands.html אולי יתנו לו שם בדומה ל "טיטן" 980TI כבר עבר מקצי ביקורות באתרים השונים, רק מחכים לאישור לשחרר. ואיפה החדשים של AMD??! שלא יגיעו בסוף למצב של "to little, to late" ...
-
- 47 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח את עזרתכם בייעוץ לפני שאני קנייה יש ברשותי מחשב עם לוח אם מדגם Gigabyte P55-US3L ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך כך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים של היות (GTA, The Witcher3) קיבלתי המלצה של לכרטיסים הבאים: AMD HD7850 GeForce GTX 750 טווח המחירים לכרטיס נע בין 600-700 אשמח לשמוע את עצתכם בנושא ואם קיים המלצות לכרטיסים אחרים אשמח לשמוע גם תודה רבה! אור
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בכרטיס מסך הנ"ל יש 2 חיבורי 6 פין עבור מתח. האם אני אמור להשתמש בשניהם? אין לי 2 כבלים כאלה בספק . הספק הוא Enermax modu 82+ 425W מה אני אמור לעשות? תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קפצתי היום לKSP והבאתי את הכרטיס אחרי התלבטויות רבות. יש לי שאלה קטנה הספקתי להכניס את הכרטיס לOC יציב והכל אבל למה בGPU-Z זה מראה כאילו הזיכרון עובד על 2000 mhz? (זה לא אמור להתחיל מ7000?) GPU +150mhz mem +500mhz מתח +87mv Power limit 112% אני מאמין שיש אפשרות למתוח את הגבול עוד מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 970 g1 ומעוניין להריץ את wicher 3 ובאטמן החדש על אולטרה על fps מה שיותר גבוה, יש לי מסך 144hz.1080p מתלבט אם להוסיף עוד 970 או להמתין לכרטיס דור הבא. השאלה היא אם יצא כרטיס בודד במחיר עד 3k שיהיה חזק מsli 970? במידה ויצא כזה כרטיס כמב זמן אצטרך להמתין? ראיתי כמה סרטונים על בעיות עם sli, שהצל קופץ וכאלה.. לא זוכר את השם באנגלית.. זה בעיה נפוצה במשחקים החדשים? ובפחות חדשים כמו קרייסיס 3, ובאטמן הקודם, וcompany of heroes 2 אין מגבלה כספית, אבל רוצה להתנהל בחכמה, כדי לקבל את מקסימום הביצועים על החומרה שלי.תודה רבה
-
- 80 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
אני קניתי חלקים למחשב בנפרד בכמה חנויות אחד מהם היה כרטיס מסך מחנות STARTPC , (קניתי לפני שנה וחצי בערך אז עדיין יש אחריות) הכרטיס הוא GIGABYTE GEFORCE 780TI WINDFORCE OC http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4839#ov עכשיו בזמן האחרון גיליתי שכל הסדרה של המוצר הזה באה עם בעיה בקירור של הזיכרון של הכרטיס.. (vram) (הקירור של הליבה הגרפית טוב וזה מראה טמפרטורות טובות ) הבעיה היא שהקירור לזיכרון לא טובה וזה גורם לקריסות ול artifacting במשחקים . כמו בסרטון הבא מהמשחק the witcher 3 בסרטון רואים את השחור (0:01 ו0:41 בסרטון) זה דיונים מהפורום של geforce על הבעיה בקירור של הזיכרון : https://forums.geforce.com/default/topic/688127/update-gtx-780ti…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים היום אני קונה GeForce GTX980 הלוח אם שלי הוא Sabertooth z77 אז יש לי 2 שאלות, האם הלוח אם שלי יתמוך בכרטיס מסך בלי בעיות? וכרטיס של איזה חברה כדאי לקנות? MSI, EVGA, GYGABYTE, ASUS?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התוכנה GPU-Z מדווחת כי ההכרטיס עובד על X2 במקום על X16 הכרטיס הוא 650 ti לוח גיגבייט ga z77 d3h ספק cooler master g650m למישהו יש מושג מה קרה שם? יש פגם בלוח? בכרטיס? דרייברים עדכניים של הכרטיס אם אני מניח את העכבר על הכיתוב שם זה מרחיב וכותב שהכרטיס מדווח שהוא יכול לעבוד בX16 ובפועל עובד על X2 הרצתי כל מיני מבחנים לראות אם זה עולה במאמת וזה לא, זה נשאר על X2
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצורפת תמונה עם החומרה של המחשב שלי. עיקרי החומרה: מעבד: i5-2500k 3.3ghz כרטיס מסך: radeon HD 6950 2Gb v2 ספק: antec true power trio 550Watt כמו כן כרטיסי הזיכרון שודרגו לפני מספר חודשים ל- 2x4 Gb DDR3 RAM ככה שיש 8Gb Ram כרגע. המחשב נקנה לפני 4 שנים בערך והוא עובד אחלה. לאחרונה באזורים מסויימים שאני משחק world of warcraft אז יש נפילות ב FPS. ניסיתי לשחק עם the witcher 3 אבל המחשב מתקשה עם הגרפיקה אפילו שאני מוריד רזולוציה והגדרות (נראה שאודיו יותר מהיר מהגרפיקה, מה שגורם לאי סינכרון בין מה ששומעים למה שרואים). תודה מראש לכל המגיבים. ממה שאני רואה בפוסטים אחרים זה בערך יוצא השלושה הבאים: radeon r9 290 radeon r9 280 GTX970 ממה אני רואה כדי לתת מענה אמיתי זה ל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, ברשותי מחשב עם המעבד הנ"ל שהוא סה"כ מעבד טוב לצרכיי. כיום במחשב כרטיס מסך ישן 9500GT, הייתי רוצה לרענן אותו. ההבנה שלי בתחום נמוכה מאוד אבל ממה שהצלחתי להבין עליי לחפש מאיצים גרפיים בחיבור pcie 2.0m מה אתם אומרים על GTX560? האם יתאים? האם יש מצב כזה שמעבד/לוח אם מסרסים אותו? תודה מראש, יובל.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, חשקה נפשי לשחק ב CS GO. אני מחפש כרטיס מסך זול שיריץ CS GO סביר. המפרט שלי הוא: i3 4130 3.4Ghz Gigabyte GA-H81M-HD3 Seasonic 380W S12II Hynix 8GB DDR3 1600Mhz Samsung SSD 120GB WD HDD 1TB היום על כרטיס מסך של אינטל אני מריץ CS GO באזור ה 25-30FPS במינימום הגדרות. אני מחפש כרטיס מסך זול, נניח עד מקסימום 400-500ש"ח, של חברת NVIDIA (סורי AMD, התמיכה שלכם בלינוקס נוראית), שיהיה שקט ושיתן לי סביבות 100FPS בהגדרות סבירות. שידרוג ספק נלקח בחשבון ולא כלול בתקציב של כרטיס המסך, אשמח גם לדעת לכמה וואט עלי לכוון. תודה וחג שמח!
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס גרפיקה למחשב שלי, ושמעתי שבקרוב AMD יוציאו סדרה חדשה. כמה זמן לאחר שהכרטיסים יוצאים בחול הם בדרך כלל מגיעים לפה? האם זה שונה אם אני רוצה לקנות כרטיס non-refrence?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד I5 - 4590 ספק כח : thermaltake tr2 500wזיכרון 8G 1033 כרטיס מסך : gtx 750 {לא TI} ssd : evo 840 120G hdd : wd 1T green אני עובד באופן קבוע על טלויזיה 40" 1920X1080 המחשב מיועד למשחקים מכל הסוגים בעיקר אך בעיקר The Witcher® 3: Wild Hunt מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח {עד 1100 עם חריגה} על מנת להפעיל משחקים על הגדרות בינוניות לפחות באופן חלק
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני כחודש הכרטיס שלי (gigabyte gtx 570 oc) שבק חיים אחרי 3.5 שנים כעת אני מעוניין לרכוש את ה970 gtx הייתי מעוניין לקבל הכוונה לדגם שלפחות לפי מה שידוע לאנשים נחשב לאמין ביותר ובעל יכולות oc טובות. אני כרגע אינני כלל חושב בכיוון של gigabyte בגלל אותו מקרה עם הכרטיס האחרון אלא אם כן 3.5 שנים זה אורך חיים נורמלי לכרטיס מסך, בכל מקרה ההתלבטות העיקרית היא בין דגמי ASUS,MSI ו-EVGA
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרטיס יקנה מKSP או כל חנות אחרת בבאר שבע בלבד! ההתלבטות היא בין שלושה אופציות, מה שחשוב לי בכרטיס זה שיהיה קירור איכותי שישמור על הכרטיס כמה שיותר "קר" ושקט כמה שיותר ובנוסף יכולות אוברקלוק גבוהות יותר. 1: EVGA http://ksp.co.il/?uin=25354 2:ASUS http://ksp.co.il/?uin=24957 3:GIGABYTE http://ksp.co.il/?uin=24678
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בשל בעיה שיש לי ( מסך נהיה שחור אחת לכמה זמן ולא מגיב לכלום- המחשב והמסך עובדים) חרשתי כבר לא מעט פורומים ולא מצאתי עדיין פתרון. ניסיתי לעשות כמה פעולות שהוצעו לצמצם סיבות לכך. אחת מהן הייתה להתקין דרייבר ישן יותר לכרטיס ה- amd 7700 שלי. זה לא עזר. על מנת לבדוק אם זו בעיה במסך, או משהו שמתנגש עם כרטיס המסך של amd או הדרייבר שלו ומערכת ההפעלה (התחיל רק כשעברתי מוינדוס 7 ל 8.1 ) , אני מנסה לעבוד זמן מה עם הכרטיס המובנה על המעבד. לא מצליח למצוא אותו. כשאני מנטרל את הכרטיס החיצוני, אני רואה רק את הדרייבר הבסיסי של מייקרוסופט. ניסיתי להתקין דרייבר של אינטל המתאים אך זה מוציא לי הודעה שהמחשב לא עונה על דרישות הסף לכך. כשהגדרתי בביוס שיעבוד קבוע הכרטיס המובנה , זה העלה מסך שח…
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, נכון להיום המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Intel i5-2500K CPU לוח אם: GIGABYTE P67X-UD3-B3 ספק: Thermaltake Toughpower 600w כרטיסי מסך: 6850HD (שתי גרסאות סטוק, אחד עם קירור סטוק והשני עם קירור כלשהו של Arctic Cooling שהחלפתי כי אחד מקירורי הסטוק מת) מארז: Cooler Master Silencio 450 RC-450-KKN1 רזולוצית מסך: 1920x1080 הבעיה: חום. כרטיסי המסך (שניהם) מגיעים למאה מעלות בכל שימוש מאומץ, מהר מאוד. התופעה שאני רואה על המסך היא קרטועים, ובמידה ואני לא סוגר את האפליקציה המאמצת, כיבוי של המחשב. במידת האפשר, אני מעוניין לקבל תוספת ביצועים יחסית לכרטיסי המסך הקודמים, אך יש לשים דגש גדול על קירור שיהיה אפקטיבי יותר מהם, ובתקווה ימנע את הבעיות הנלוות. אני רו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להחליף את אחד המאווררים בכ.מסך(בצבע שחור אדום), אני מדבר על המאוורר השמאלי כשמסתכלים על כ.המסך כשהוא מותקן על הלוח האם ועליו ישנה טבעת נוספת קרוב למרכז , כל זה בגלל שהוא מהווה בעיה ענקית במחשב של רעש מקרר קוביות קרח. מה לא ניסיתי, ניקוי אבק מקצועי,טיפות שמן בשלושה חריצים מאחורי המאוורר אחרי שהוצאתי את המדבקה ושום דבר לא עזר. לכן, אני רוצה להחליפו באחד תואם מקורי אך לא נמצא אף מקום באינטרנט או בכלל בארץ(בעדיפות) ואם יש כזה בארץ ,מהו מחירו(מקורי בלבד) ? ואני מאמין שאתם מסכימים איתי שפתרון זה יותר זול בהרבה מאשר לרכוש כ.מסך חדש, למרות שאני ממתין בקוצר רוח ל- TI 980 בכל מחיר עד שיגיע ,השאלה מתי? ומהם החידושים שלו לעומת הכרטיס שלי? בבקשה מכם באם ניתן לקבל …
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס מסך בסביבות ה- 700 ₪. שימושים: AutoCAD, Revit, Sketchup. לא משחק במשחקים. חומרת המחשב: Asus Z97 - k i7-4790k 16gb Seasonic 550W Antec p100
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי בכרטיס מסך הנ״ל. אשמח לקבל ביקורות/חוות דעת. התלבטתי בינו לבין evga960. איזה מהם עדיף? ואיזה כרטיס אמין יותר? הבנתי שבאסוס מערכת הקרור יותר מתקדמת. הכרטיס כביכול מקרר את עצמו בשימוש רגיל (לא בזמן משחק) הביקורות ברשת היו טובות לגביו. אשמח להמלצות/חוות דעת בברכה דביר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי לוח אם asus z97 deluxe עליו מותקן מעבד של אינטל i7 4790k עד לרגע זה השתמשתי במעבד הגרפי המובנה שבמעבד של אינטל התחדשתי בכרטיס מסך evga 980gtx פיזית אני יודע איך להתקין הבעיה שלי מתחילה עם ההגדרות השאלה שלי אם לא יהיו התנגשויות עם המעבד הגרפי המובנה אשמח להדרכה איך אני מבצע התקנה מושלמת שלב אחרי שלב בכדאי להפיק את התועלת המלאה מכרטיס המסך ללא בעיות .
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכרטיס מסך שלי מחוברים שני מסכים שכל אחד מהם פחות מ-FHD אתמול הכל עבד בסדר והיום כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהמסך הראשי שלי לא עובד בטענה שאין אינפוט חיברתי את המסך ליציאה בלוח וראיתי שהוא עובד והכל בסדר ואז חשדתי שאולי נשרף לי יציאה על הכרטיס מסך... חיברתי את המסך השני ליציאה החשודה כתקולה וראיתי שהוא עובד בסדר... אני לא כל כך יודע מה הבעיה כי המסך עובד בסדר וגם הפורט על הכרטיס מישהו יודע אולי מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש השבוע מ ksp בלבד כרטיס גרפי שיריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות. אבקש המלצות לכרטיס גרפי עד סכום של 1,000 ש״ח. כמו כן, אבקש המלצה לספק כוח שיהיה מותאם לכרטיס. בתודה דביר
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה הסיפור - הייתי עם כ.מ 7950 שהתקלקל, ועד שהוחלף השתמשתי ב7870 חלופי. לפני ההחלפה מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש (למרות שזה אותו הדרייבר). קיבלתי היום את ה7950 החלופי ועוד פעם מחקתי והתקנתי את הדרייבר מחדש (פלוס שימוש בDRIVER UNINSTALLER), ואחרי שאני מתקין את הדרייבר (אני חושב שבלי הדרייבר זה לא קורה) אני כל הזמן רואה פסים לבנים ושחורים מופיעים במקומות רנדומליים על המסך. הפסים הם אופקיים, באורך של שלוש מילים בערך בפורום הזה והם מופיעים לחצי שנייה ונעלמים. ניסיתי עם מסך נוסף וזה עדיין קורה. האם למישהו יש רעיונות? יכול להיות שהכ.מ החדש דפוק גם כן? עריכה - אני לא מצליח לצלם אותם בצילום מסך, הם פשוט לא מופיעים שם.
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-