עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by WhiteLen,

היי קניתי את ה6600gt ורציתי לדעת איך מודדים את ה-FPS של המשחק?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

אהלן שוטטתי לי באתר של XFX וראיתי שהדגם היחידי של 6800 רגיל AGP הוא GAMER EXTREM EDITION אבל זה לא היה מוזכר על הקופסא.... אז שלי זה GAMER EXTREM EDITION? ומה זה אומר בתכלס?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by Ro-K,

איזה כרטיס עריכה אתם מציעים עד 150 שח צריך שיהיה גם כבל DV, ושיתאים למצלמת וידאו דיגיטלית פנסוניק תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by parker,

הכותרת אומרת הכל, כל עזרה תתקבל בברכה D: (עדיף מאייבורי)

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  5. אז ככה, כרטיס המסך שלי הוא 8600GT של נוידיה. סה"כ למשחקים הוא בינתיים מחזיק לי מעמד לא רע בכלל. הבעיה היא בחיבור לטלויזיה. בהתחלה הכל עבד מצויין, חיברתי בכבל SVIDEO את המחשב לטלויזיה וראו מעולה. אחרי כמה חודשים פתאום זה הפסיק לעבוד לי, ויותר מזה כל פעם שאני מנסה להגדיר מצב CLONE אז המחשב נתקע וקורס. (ניסיתי הכל, דרייברים חדשים, ישנים, כלום לא עובד. ממה שמצאתי בגוגל אז הבעיה הזאת קיימת.) ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שבכלל יש הרבה בעיות בכרטיסים של NVIDIA לגבי חיבור לטלויזיה, למשל שרואים רק בשחור לבן ואי אפשר לתקן את זה. גם הבנתי שבסדרת 8 אין שום אפשרות של FULL SCREEN, מה שהרגיז הרבה מאוד אנשים שקנו כרטיסים מהסדרה הזאת גם כדי שישמש לחיבור לטלויזיה ואז גילו שהאופציה הזאת בוטלה.…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by Rivking134,

אף פעם לא הבנתי את הקטע אני יכול לקחת X1950 CF master edition ולעשות את המערך עם X1950XT? לא הבנתי איך זה פועל כי הבנתי שצריך כרטיס אחד רגיל ואחד CF edition מאותו סוג זה נכון? אם כך... איך זה פועל עם X1950XT?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  7. אהלן דבר ראשון המערכת הכללית שלי היא: Core 2 Quad Q6600 ASUS P5-NE SLI (nForce 650i) 4GB 800mhz kingston RAM אני משתמש ב Windows 7 Ultimate 64Bit המחשב שלי מחובר לLCD32 וכל המערכת קולנוע נתתי את כל המידע פה כי הספק שלי לא הכי חזק וכל המערכת שמחוברת ל LCD גם לוקחת חשמל ... עכשיו בכללי הספק שלי זה Thermaltake Purepower RX 450W וזה ספק חזק אבל לא מספיק וואט אני מבין .. אבל אחרי הכל הוא הריץ לי את מערכת מה שאני שואל פה זה ככה על הכרטיסי מסך בצד יש לי 2 תבניות שכח אחת מהן 6 פינים (אחד מהחיבורים שמתחבר אליהם של PCIE to molex שמקבלים עם הכרטיס מסך) ב6 פינים השניים אני משתמש ב משהו שמחובר אליו 6 פינים מ2 הכיוונים והוא מתחבר ישירות לספק (בלי Molex וכאלה) בכרטיס השני אין לי את זה …

8. Started by Baridy,

בנתיים יש לי את המסך Mag E786 . הוא מיתחבר לכרטיס??

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by tootie,

שלום, יש לי כרטיס מסך 5770, הכל עובד בו יופי טופי. יש לי מסך 17" ישן, שיש לו רק חיבור VGA, אז כל הזמן אני עובד עם VGA. יש לי טלויזיה 32" של טושיביה ויש לה כמה חיבורים של HDMI, VGA וכד'.. אבל אין לי כבלים של HDMI אז אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה רק עם VGA. הבעיה ברגע שאני מחבר את הכרטיס לטלויזיה דרך VGA, אני רואה מסך שחור ורק ריסט למחשב מסדר את זה ואז אני יכול לראות את המחשב דרך הטלויזיה. זה אמור להיות ככה? והבעיה השניה היא רזולוציה, שהמחשב כבר מחובר לטלויזיה אין איזון בין מאונך למאוזן, ואני לא מצליח לסדר את זה, כמו לשנות רזולוציה. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by lalush33,

ואם כן אז באיזה איכות...

11. Started by יוסי משה,

מבחינת יכולות - לאיזה כרטיס מסך רגיל הוא מקביל? אני משחק מעט - דיאבלו 3 ו- GRIM DAWN היו האחרונים שממש שיחקתי - האם הכרטיס מספיק למשחקים כאלו בהגדרות בינוניות? תודה

12. Started by madror,

מבולבל מהיצע הכרטיסים, מבקש את המלצת הפורום לכרטיס מסך (בעדיפות ל AMD) שיתאים לגימינג סביב תקציב של 600 -700 שקל. לא הבנתי לדוגמא איזה כרטיס "חזק יותר" 5770 לעומת 5830 (שניהם נמכרים סביב אותו המחיר , אני מניח שה 57XX ישן יותר ,אבל ה 5X30 חלש יותר מה 5X70 ? ). אשמח לסדר בנושא, תודה מראש, דרור.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by Ido.G,

היי לאחרונה החלפתי מחשב, אך נשארתי עם ה Radeon 4850 המיושן שלי (קניתי אותו רק לפני שנתיים, עם זאת). אני מעוניין לשדרג לכרטיס בינוני פלוס - משהו ברמת ה 7850, 7870, או כרטיס ישן יותר באיזור הזה. את הכרטיס אעביר לאח שלי, לצורך העניין. אני נתקבל במודעות, אך המחירים שאנשים דורשים פשוט מופקעים לדעתי. דעתי מבוססת על כך שהגורמים הבאים הם אלו שמשפיעים על ערכו של כרטיס, לפי חשיבות: ביצועים וכוח נטו ("כוחות סוס", או משהו כזה) כמות הזמן שבה הוא עבד במחשב של מישהו צריכת חשמל ביחס לביצועים חוזי לביצועים ותמיכה עתידית. כרטיס ישן - יש סיכוי שלא יקבל אופטימזציות בדרייברים חדשים וביצועיו ירדו לפחות מכרטיסים חדשים שמקבילים לו מבחינת "כוח נטו". לדוגמה - סידרת ה HD 4X00. טכנולוגיה - ככל שהדו…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by mr hankey,

האם אתם ממליצים על הכרטיס הנ"ל ואפשר לקנות אותו בראש שקט?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  15. משום מה התחילו להיות כל מיני קירטועים ולאגים כאלה במשחקים.. כמו COD2 ו-NFS:MW.. זה לא אמור להיות עם הכרטיס מסך שלי.. בדקתי את הטמפרטורה והיא במנוחה 54 מעלות ובמשחקים מקסימום על 65 מעלות.. אולי 70 בקושי.. הכרטיס לא על OC אלא על סטוק.. האפשרויות במשחקים הם לרוב 1024x768 או טיפה יותר וכל הגרפיקה על כמעט הכי גבוה.. ויש לי את הדרייבר הכי אחרון 81.95 אולי יש לי בעיה עם הכרטיס? או שאולי זה בגלל האנטי וירוס? מקאפי..?

16. Started by ziggystardust,

היי אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה של 720X1366 שזו הרזולוציה של טלוויזת הLCDי שלי התקציב הוא בסביבות 1100 שקלים ,אמנם תקציב בינוני למדיי אבל אני מקווה שמכיוון ששמדובר ברזולוצה נמוכה יחסית אני אוכל להשיג כרטיס כזה יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by yossia23,

שלום לכולם התחרבש לי הכרטיס מסךGF9600GT ומת לפני זה המחשב עבד מצוין במשחקי תלת מימד באיכות טובה זאת המערכת שלי: WINDOWS XP CPU E7200 2GB RAM ספק כוח 550W של CHIEFTEC לא מעונין להשקיע בשלב זה במערכת חדשה אני מתלבט אם לקנותGF450 או GF 460 הבעיה היא האם ה460 חזק מידי למערכת ועדיף להשקיע ב450? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by Tabasco,

ראיתי את המסך הזה ב-KSP, רציתי לדעת אם הוא שווה קנייה, מסך רחב 19". וגם איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שאני אקנה תומך בו? (7600GT) לינק - http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={68A4DFCB-2112-42FF-A02C-80769C47E195}

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by +Eliran+,

אז ככה אני רוצה להחליף למסך דק ויש לי כמה שאלות: 1.מסך של איזה חברה מומלץ לקנייה? 2.למישו יש מסך מומלץ? 3.הציעו לי BENQ או AOC ב1500 ש"ח או MAG ו-LG ב1700 ש"ח,האם השם מצדיק את הפרש? אני מדבר על גודל של 17 אינ'צ ~תודה~ רבה רבה.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by shlomi8,

אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקים ב1000 שקל אבל שיהיה AGP....תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by דור788,

אז יש לי בעיה של מסך שחור כשאני מנסה לעלות משחק (emergency 3) אמרו לי שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך. עכשיו הורדתי את הדרייבר מהאתר של ati ואחרי שהתקנתי אותו אני כל פעם כשאני מנסה להפעיל את ה-control center או כשאני מעלה את המחשב שאני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: הכרטיס מסך שלי הוא ati radeon 9600 xt עכשיו אמרו לי להוריד את התוכנה driver cleaner מכם אבל אני לא מוצא אותה. אז אם מישהו יכול להביא לי קישור או יש לו פיתרון אחר אז שמח לקבל תשובה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  22. Started by Baz34,

לאחרונה קניתי את הכרטיס EVGA8800 GTS 320 SC , שאלתי היא בעומס לאיזה טמ"פ יכול הכרטיס לעלות וזה עדין יחשב בגדר נורמלי? כרגע אני רואה שלאורך זמן בעומס הוא עולה ל-67 מעלות , מה סף הטמ"פ העליון התקין והאם יש אפליקציה לבקרת טמ"פ ל-GPU בסביבת VISTA תודה מראש

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  23. כשאני פותח משחק כלשהו שאגב עבד לי פעם זה עושה מסך שחור ואז מופיע הסמל של ה"NO SIGNAL" וכתוב משהו שזה לא עובד כי זה לא בטווח של ההרץ של המחשק או משהו בסגנון. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Nvidia GeForce 9300M GS ? תודה שי

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  25. קניתי GTX 1070 וקיבלתי קוד לwatch_dogs_2. הבעיה היא שכבר קניתי את המשחק בלי קשר. יום אחרי שקניתי, המבצע התחלף לקבלת קוד for honor/ghost recon wildlands.. החברים בTMS הציעו לי להחליף עם מישהו שקנה עכשיו את הקוד. מישהו מעוניין? פורסם גם בפורום משחקים.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.