כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
אז ככה כדי למנוע שאלות אז: 1. זה קורה בכל סוגי הקבצים. 2.נסיתי גם בנגן ה dvix, לא רק במדייה פלייר. עכשיו אני חושב שאפשר לטפל בזה דרך כמה הגדרות שנמצאות בדרייברים של נוידיה, אבל אני לא יודע בדיוק. הנה תמונה של הבעיה, כעיקרון אני רואה את הסרט בכלל אבל כשאני מעביר לצייר אז הוא לא מופיע, ואם הסרט עדין נשאר דלוק, רני רואה אותו כאלו דרך הצייר, נגיד איפו שהמדייה פלייר אז רואים אותו בתוך הצייר, אבל אם אני מכבה את הסרט אז גם בצייר לא רואים אותו הנה תמונה: (אמורים לראות את הסרט בפנים כמובן)
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש מTMSFOX, ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הבא: http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=2173 האם הוא מתחמם יתר על המידה? יש ארטיפקטים? כמה גדול הכרטיס? כל מה שחשוב לדעת בקיצור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין במחשב שישמש בין היתר למשחקים קלים. הוא מתלבט בין שדרוג הכרטיס המובנה ל-8400GS - בעלות 150 ש"ח, או לבין שדרוג הלוח ללוח עם כרטיס x1200/x1250 מה מבין האופציות האלו עדיף?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אחרי שפתחתי את הכרטיס זאת התוצאה שקבלתי במשחק Mafia 2
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המסך שלי היום MAG 796FDII ששירת אותי באמת כמו שצריך למסך דק. התקציב שלי הוא 1700 שקל (גג). קראתי את התרד למעלה וקראתי ביקורות באינטרנט ולפי מה שהבנתי סאמסונג שולטים בשוק ומציעים את האיכות הכי טובה. ראיתי שבבאג מוכרים דגם חדש פיווט דיי בזול 721S. מה דעתכם? ללכת עליו או על מסך LG? איך המסכים של MAG ו BENQ?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מפתחת השבבים כבר הבטיחה לנו פרטים חדשים אודות דור ה-Radeon RX 6000 המבטיח בסוף החודש הבא - אבל נראה שגם היא מתקשה לחכות בסבלנות ובדממה עד אז לכתבה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
קודם שלום לכולם ותודה על העזרה המיוחלת.. אני מתלבט קשות לגביי כרטיס מסך חדש מ"המעמד הבינוני", להלן Sparkle Geforce 9600 GT Overclocking VS Geforce 9800GT התקציב הוא באזור ה-650-750 ש"ח יש לציין שכל כרטיס שאבחר דורש רכישת ספק משודרג בנוסף לתקציב המצוין לעיל. כמובן שהמלצה על כל כרטיס אחר בטווח המחירים הזה תתקבל בברכה. מה טוב יותר כרגע? מה טוב יותר לטווח הארוך? ומה משתלם מבחינת value for money? אני מבולבל מכל סוגי הדגמים והחברות שמוצעים כרגע באינטרנט (9800gtx, 9600 gt not OC..לא מבין בזה, המון המון תתי-סוגים לכל דגם) ---------------------------------------- מפרט טכני מלא: Processor Information: Vendor: GenuineIntel Speed: 3000 Mhz 2 logical processors 1 physical proc…
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
נראה לי הגיע הזמו להחליף את הmx440 הישן שלי...אבל מה לעשות אני עני ( ;D) אז ככה,התקציב הוא בערך 400...אני חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=2398 הוא שווה את זה?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס עם יחס עלות ביצועים הכי משתלם שיש.אני מתלבט בין HD 4670 של Msi לבין sapphire http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6825 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6818 יש לי מעבד E6300 1.86 GHZ 2GB RAM OF Kingston Motherboard of Asus 945 ספק כוח 520 watt של gyro וכרטיס מסך 7300GT מסך "Sansung 20 השאלה שלי אם לא יהיה לי צוואר בקבוק? ואם אחד מהכרטיסים הנל" משתלם?.או שעדיף ללכת על 9600GT OR 9800GT?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2000 שקל ואני רוצה ליקנות כרטיס מסך על איזה אתם הכי ממליצים ? הרבה ממליצים לי על ה 6600 gt אבל הוא עולה 1300 אולי יש יותר טוב ב 2000 ???? כל זה מצטרף למחשב שאני קונה amd 64 3100 ולוח אם לא זוכר בדיוק איזה ....
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכם, קראתי את ההודעה המכילה את כרטיסי המסך המומלצים לקניה, וראיתי את ההערה כי כרטיסי המסך המומלצים בהודעה לא יציגו את יכולותיהם במידה וישויכו למסכים בעלי רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 ומטה. לטעמי זה נשמע קצת קיצוני - מן הסתם ככל שהרזולוציה עולה הביצועים מרהיבים יותר, אבל האם רזולוציה של 1280X1024 שבה אני עובד כיום לא תספק לי בשילוב עם כרטיס שכזה (GeForce 8800GTS 320M) איכות יוצאת מן הכלל במשחקים ? תודה רבה. אגב, אם זה משנה, המסך שברשותי הינו ViewSonic VP171b.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מערכת עריכה חדשה ללא כרטיס עריכה לכן אני רוצה להתיעץ בקשר לאיזה כרטיס מסך יתאים לי למערכת כזאת כשאני יוצא מנקודת הנחה ששאר רכיבי המחשב יהיו איכותיםם ביותר מעבד אינטל 3.4 1024 ראם וכו ... ככה שאני צריך מסך איכותי שיתאים לצורכי, אני לא צריך משהו למשחקים וגם לא משהו לתוכנות תלת מימד תודה!
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מוכר כרטיס מסך Sapphire RADEON 9800 PRO ATLANTIS ULTIMATE 256MB DDR AGP8X TVO/DVI זמן שימוש: הכרטיס היה בשימוש במשך 4 חודשים. סיבת מכירה: מחשב חדש עם חיבור PCI Express כרטיס חדש כיום עולה יותר מ- 1800 ש"ח. מחיר מכירה: 1100 ש"ח. לפרטים: 03-7518797 תומר. מאפייני כרטיס: Graphics Processor and Memory Graphics Processor ATI Radeon 9800 Pro Graphics Processor Codename R350 Graphics Core Clock Speed 380MHz Pixel Pipelines 8 Texture Units Per Pixel Pipeline 1 Vertex Units 4 Pixel Shader Version 2.0 Vertex Shader Version 2.0 Installed Video Memory 256MB Memory Technology DDR II SDRAM Memory Clock Speed 350MHz Memory Bus Width 256-bit; Primary RAMDAC Clock Speed 40…
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי המחשב שלי נקנה לא מזמן והכרטיס מסך הנוכחי גרוע לא מעלה שום משחק גבוהה , אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיוכל להעלות לי משחקים גבוהים כמו crysis warhead,far cry2,call of duty ועוד משחקים אחרים. תקציב:500 ש"ח תודה.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני נוסע עכשיו לקנות כרטיס מסך חדש למחשב בסביבות של 500-600 שקלים: אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך דגם Radeon HD 5670 1024MB GDDR5 מומלץ לקחת אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר במחיר הזה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו בכלל ניסה את זה? זה הצליח? יש הפרעות? צריך כבר ליישב אחת ולתמיד את הסוגיה אם האפשרות הזאת באמת מעשית, או רק תיאורתית. אנחנו הרי לא יכולים להמליץ על ימין ועל שמאל לאנשים לעשות את זה, בלי לדעת אם זה באמת עובד או לא. אז מי כבר ניסה את זה? שתפו אותנו...
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק המסך משנה צבעים מכחול לאדום לירוק יש לי כרטיס מסך radeon 9100 עזרה??
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה לפני 3 חודשים ובזמן האחרון שמתי לב שהתצוגה על המסך בורחת מהכוונון טיפה. הכוונה היא שאפשר הריי לכוון את התצוגה על המסך כדי שזה יהיה בדיוק על כל המסך, אז זה בורח טיפה והתחיל לרצד למטה. זה כבר מתחיל להיות מוזר, המסך חדש ולא נראה לי שזה צריך להיות ככה. האם להחליף אותו במסגרת האחריות?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים והעוזרות, אני עומד בפני רכישת מחשב חדש לחדר, ואני מעוניין שהמסך ישמש אותי גם כטלוויזיה, אבל אני לא מבין מספיק בכרטיסי טלוויזיה, או יותר נכון, לא מעודכן (יש לי אחד ישן יחסית). המטרה היא לקחת שידור מממיר של yes ולחבר אותו למחשב (מסך 22.1" רחב ! )ולצפות ככה, מבלי לאבד את האיכות שידור האיכותית שאני מקבל מהלוויין . אז תודה מראש, .MORIEL
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך במקום הGTX470, האם מסדרת הכרטיסים החדשים של ATI וNVIDIA ישנו כרטיס המומלץ ביותר ביחס לביצועים / מחיר? אם התקציב הוא לא שיקול האם היתם ממליצים ללכת על הGTX580? תודה!! מפרט מחשב: Intel Quad 9300 Asus P5P43TD Pro MB Intel SSD X-25V 40gb 350GBx2 Raid0 WD Raid edition 7200 64gb SataIII 1TB Black 64mb SATA3 WD HDD X 2 4GB Corsair DDR3 1366 Mem Inno3d GTX 470 Corsair HX 750w power supply Asus Xonar Essence ST
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ואיך מבטלים את צג הטמפ' ב-ATT בצד המסך במשחקים אבל רק במשחקים http://img46.imageshack.us/img46/6963/lkmi8.jpg לא ליד השעון
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-