עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש לעשות שדרוג לכרטיס מסך שלי, בגלל שאני לא משחק יותר מדיי ולא מתכוון לבזבז הרבה כסף מצאתי בטרייד-זון את ה8800GT. ב200 ש''ח. לפי האתר HWCompare ה-8800GT יותר טוב מהכרטיס שלי ב26%. רציתי לשאול את הפורום מספר שאלות לפני שאני מחליט אם לקנות את הכרטיס או לא 1.האם השדרוג משתלם ב200 ש''ח? אני משחק פה ושם בעיקר במשחקי קווסטים למינהם ברזולוציה של 1440x900 בהגדרות בינוניות (גבוהות כשמתאפשר אבל הדגש הוא על הרזולוציה). 2.איך הכרטיס ב-OC? ניתן להגיע איתו לתוצאות יפות? כי אני יודע שיש כל מני גרסאות שכבר נמכרות כ-Super OC וכו'. האם אפשר להשיג תוצאות דומות ל-OC שמגיע מהמפעל? 3.יש לי ספק 400W Enermax (מפורט בחתימה ביחד עם שאר המיפרט). איך הוא יתמודד עם הכרטיס וה-OC?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  2. השאלה בכותרת.... תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  3. האם כרטיס המסך Intel GMA 950 המשולב בלוחות האם בצ'יפסט 945G חזק יותר מ-Geforce 4 mx 440? אם כן, לאיזה כרטיס חיצוני הוא משתווה? אם לא, לאיזה כרטיס חיצוני הוא משתווה? תודה מראש, גיא

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  4. במשחק Max Payne 3 פתאום הAA ואולי גם הצלילת נראים על הפנים. וזה לא היה לפני כן. הכל התחיל שרציתי לשדרג לדרייבר החדש 301.42 אז לפני שמחקתי את הדריבר הפעלתי את התוכנה וסימנתי כל מה שקשור לנוודיה. אחר כך התקנתי את 301.42 . נכנסתי למשחק וזוועה. מחקתי את הדרייבר מלוח הבקרה והחזרתי לקודם (לפניו ) הבעיה נשארה. מחקתי את המשחק והחזרתי , לא עזר.הגדרות בדרריבר נשארו אותו דבר כמו שהיה תמיד אפילו נסיתי AA יותר גבוה אין הבדל בכלל. הנה תמונה קטע שנראה הכי גרוע.. בהמשך כבר יותר טוב. אבל בכלליות הAA נהיה שונה. מה אפשר לעשות? למחוק את הדרייבר ואז להשתמש בDriver Sweeper ? ואחריו שוב להתקין דרייבר חדש? תמונה 2 לפני הבעיה.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  5. זהו זה נשאר לי רק תכרטיס מסך המעצבן הזה וזהו אני מזמין אז ככה אני משתמש ביתי ביותר לא גיימר ככה שזה אחד הכרטיסים שאני יקח רק תעזרו לי לבחור מה הכי עדיף מבחינת מחיר ואיכות Leadtek FX6200 PX6200TD PCI-e 128Mb 128 bit Retail Video 580 Gigabyte Radeon X300SE GV-RX30S128D PCI-e 128Mb DVI Bulk Video Card 1 419 ¤ Sapphire Radeon X300 PCI-e 128MB Retail Video Card 589 Sapphire Radeon X300SE PCI-e 128Mb Retail Video Card 449 זהו על מה עדיף לי ללכת והלתחשב שאני לא גיימר אז ככה שעם עדיף להשקיע על הכי יקר

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by ktmsx,

שלום , אני מתלבט בין שני הדגמים האלה: Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster רציתי לשאול (רק באמת מי שיודע !) האם יש הבדלים בין הכרטיסים שנוגעים ל - 1. צינורות עיבוד 2. רוחב פס (סיביות) לזכרון\לליבה או כל דבר אחר משמעותי... בתודה . אני מבקש שתעזרו לי בבקשה לבחור

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by tazmnia,

אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ LCD בתקציב של עד 2500 אבל אני לא יודע איזה כדאי לי לקנות . חשוב לציין שזה משחק למשחקים וסרטים אז עדיף שהזמן תגובה יהיה 8mi .

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by stone cold,

שלום לכולם אני חדש פה אבל ישן בטכנו ואני רוצה להגיד שהיום ראיתי סרט (אומנם באיכות לא טובה )שמציג חלק מהיכולות של הDX-10 שאמור לצאת ב2006 שזה קשור גם לתוכנה אבל גם לגרפיקה תורידו ותגידו מה אתם חושבים על זה http://www.gamershell.com/news/24901.html אותי אישית זה מאוד מרגש בימיוחד שחושבים על זה שגם ביגלל שהקונסולות החדשות יוצאות בשנת 2006 ובימקום פורטים מיPS2 XBOX וקוביה נקבל פורטים מי PS3 XBOX 2 ומהפכה הגרפיקה במישחקים תהיה הרבה יותר טובה אחרי שראיתי תסרט ותמיפרט של הPS3 +XBOX 2 אני רק מחכה לעוד שנה שאני יקנה מחשב חדש ואני מיתפלל שמישהו יעתיק תשלט החדש של נינטנדו למחשב (הוא מעולה לFPS )

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by harley,

שטות של שניה בטיפול בקרבי המחשב עלתה בשבירת אחד מכנפוני המאורר של הכרטיס (Inno3d GF-GTS250-Green). היכן ניתן למצוא מאורר מקורי/חלופי לרכישה? מה צפוי להיות הנזק לכיס?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by kobibo,

רציתי לדעת אלו דרייברים עדיפים יותר לשם התקנת כרטיס 9800PRO 128MB 256BIT ? 1. הדרייברים שיגיעו יחד עם הכרטיס ? 2. הדרייבר החדש באתר של CATALYST 4.6 ATI ? 3.הדרייבר של חב' אומגה שהבנתי שגם לה יצא גירסה של 4.6 ? איך ניתן להגיע לאתר שלה ? האם יש הבדל משמעותי בין סוגי הדרייברים ? חשובים לי הביצועים אך לא פחות גם היציבות . תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by AleXus-,

לא יותר מ1300 !!! מטרה... מישחקים, של AGP. יש לי INTEL 2.6 Ghz 256M RAM תודה.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by YARONGT,

תגידו אחים שלי יש הבדל משמעותי בין GF 550 לGF 450 אני רוצה לדעת הכל הכל עליהם כמה עולים מה ההבדלים תמיכה בטכנולוגיות והאם 550 נמכר בארץ ?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  13. היי אני לא בטוח האם השאלה שייכת לכאן, או לפורום מסכי מחשב או לwindows, אז אם צריך להעביר, נא להעביר, או להעיר לי ואפרסם אותה בפורום אחר. יש לי כרטיס Geforce 6200 ואני עובד בתצורה של מסך מחשב וטלוויזית LCD 32" Wide-screen כדי לראות סרטים. הטלוויזיה מחוברת למחשב עם מחבר מ S-video (שיש בכרטיס מסך) לבננה צהובה שמתחברת לטלוויזיה (Composite). ב control panel של אנוידיה המסך מסומן כ 1 והטלוויזיה כ-2. השאלה שלי היא איזה דרייבר אני בוחר לטלוויזיה, ואיזו רזולוציה להגדיר לה? (כמובן שהחיבור הוא לא HD למרות שהטלוויזיה היא HD-Ready - 720P.)

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by wow,

יש לי מסך מסוג LG די חדש (חצי שנה בערך) וזה מה שאני מקבל לאחרונה: מה זה בדיוק? האם "הלך" המסך או שזה קשור לאיזשהם הפרעות (מגנטיות?),אגב אין לי ליד המסך שום מכשיר חשמלי אחר.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by sub@master,

ברשותי כרטיס Gforce3 delux של asus (דגם v8200). כמה שאלות לגביו: 1. מותקנים אצלי הדרייברים של asus v21.81a. האם כדאי להחליף לדרייברים של Nvidia? 2. מה ההבדל בינו לבין gforce3 Ti200 ו gforce3 Ti500? 3. הציון שלי ב 3dmark הוא 6756. זה נראה טוב?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לחבר שלי יש מחשב פנטיום 3, כרטיס מסך 128 מגה (נדמה לי SIS (בלי יציאות וכניסות מיוחדות)) וזיכרון 128 (או 256 הוא לא זוכר...) הוא רוצה לחבר מצלמת וידיאו של SONY למחשב (חיבור RCA צהוב) איזה כרטיס שווה את ההשקעה? כל הצרכים הם פשוט ללחוץ PLAY במצלמה, REC במחשב ואחר-כך הוא רוצה לערוך את הסרט במחשב... הוא לא יודע כמה הוא יכול להשקיע, הוא לא רוצה לקפוץ מעל לפופיק, מסתפק במועט ביותר... בבקשה תנו הצעות לכרטיסים, לטווח המחירים שלהם ואם הם שווים את מוצר/מזומן... תודה רבה, נדב (וגם רז...)

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by zaroor,

שלום לכם אני צריך לעזור למישהו לקניית כרטיס עד סכום 370 שח ל- AGP X8 מה ההמלצה שלכם מחשב 2.8 1.0 זיכרון

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  18. לפני מה שקראתי כאן.... האם זה הכרטיס ההכי טוב במחיר 1000 ש"ח? את המפרט אני לא יודע אבל המחשב נקנה לפני חצי שנה...והשקיעו בו יותר מ 6K ... הכי הרבה אם יהיה בעייה יחליפו ספק.... זה לא משנה... ועוד שאלה...בלי קשר יש הבדל אם הכרטיס נקנה עבור משחקים או עבור תוכנות גרפיקה כגון פוטטושופ? כל ההתייחסות כאן באתר היא למשחקים כבדים.... או שמה שטוב למשחקים טוב גם לתוכנות האלו?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by MiD,

רציתי לדעת איפה אפשר למצוא מסכים כאלה בארץ? ומה מחירם? למשל הדגמים האלה: N'view Z255 SHARP QA-1500

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by tomer99r,

אהלן , לא ממזמן התחדשתי בכרטיס מסך 7970 (מהקבוצתית) ולפני שבוע החלטתי לשדרג לwin8 , לאחרונה כשאני מפעיל משחקים אני נתקל בבעיה של נפילות ותקיעות ומופיעה ההודעה - Display driver stop working and has recovered חיפשתי מידע ומצאתי שבwin7 היו בעיות דומות שנגרמו בגלל מנגנון של המערכת הפעלה (הזמן שהמערכת מחכה עד שהGPU מגיב לקריאות I\O היה קטן מדי ) הבעיה שלא מצאתי שום מידע רלוונטי על איך מסדרים את זה ב win8 מעבר לכך האם יתכן כי הבעיה היא לא בתוכנה אלא בחומרה והכרטיס מסך תקול? הכרטיס מחובר למערכת עם הנתונים הבאים : c/////core i7 2600k c/////8 GB DDR3 כל עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by joni69,

מישהו מוכן לדרג לי את שלושת כרטיסי המסך הטובים ביותר והמשתלמים ביותר לתווך המחירים שבין 600 ל700 שח מי מבינהם הכי חזק ומי הכי משתלם...תודהה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by wiseman,

תגיד אנשים nvidia מייצרים כרטיסים? אף פעם לא ראיתי כרטיס של nvidia שזה לא של נגיד powercolor או משהו כזה.. :\ למה הם לא מייצרים?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by athi,

אני רוצה לדעת עליו ועוד משהו שנישמע מצחיק מה ההבדלים בנו ובין redyon 9550

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by SMoKeR,

היי, ברשותי מסך מאוד ישן שנקנה לפני חמש שנים AOC 7KLR הבעיה היא שהוא פשוט אינו נדלק... בינתיים אני עובד עם מסך זמני שקיבלתי מחבר... האחריות על המסך כבר פגה ממזמן והחנות ממנה הוא נקנה כבר אינה קיימת... מה לדעתכם עליי לעשות? נואש לעצות..

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by Walter Samuel,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך שיעבוד ברזולוציה של הLCD 19" שיש לי כרגע, כלומר 1024X1280. חשוב לי שהוא יריץ את המשחקים עם פילטרים והגדרות גבוהות כמה שיותר וכמובן שיעלה כמה שפחות ויצרוך כמה שפחות חשמל, משמע HD5870 כנראה לא ישתלם לי למרות צריכת החשמל היחסית נמוכה שלו. האם יש איזו המלצה כדאית או שעומדים לצאת כרטיסים חדשים? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.