כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
ממה שהנבתי זה עוד 3 3 וחצי חודשים יוצא.. ואם זה מיד רנג' זה בטח בין 1000 ל2000 המחיר.. יש עוד מידע.? או משהו שטעיתי בו? כאילו יודעים בכלל איך יקראו לכרטיסים?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת נועה מחשבים טוענת שכרטיסי ה-BFG החדשים שברשותה הם הטובים בעולם http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=bfg האם היא צודקת?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סדרת כרטיסי המסך של NVIDIA הושקה. אתם מוזמנים לשתף את דעותיכם, ביקורות ושלל מידע מרחבי הרשת ביצועיהם של כרטיסי המסך החדשים:
-
- 181 תגובות
- 46.5k צפיות
- 5 followers
-
-
ההמתנה נגמרה - ערכנו מבחני ביצועים בשלל משחקים לכרטיסי המסך החדשים של AMD מדגמי Radeon RX 6800 XT ו-Radeon RX 6800. כל המספרים כאןלכתבה
-
- 103 תגובות
- 17.5k צפיות
- 3 followers
-
-
היורש של ה-Vega 10 וגם ה-Radeon RX 590 מפגינים את שיפורי הביצועים הפוטנציאליים שלהם באופן הברור ביותר עד היום לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
מתי אמורים להגיע לארץ הכרטיסים החדשים ג'יפורס 6600gt ו-6700? האם צריך בשבילהם ספק חזק\מערכת קירור נוספת? בתודה מראש, אלי
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
היצרנית הטאיוואנית יצרה צמד שעשוי להיות הבחירה המושלמת למחשבים סלוניים צרים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
את ליבת GP100 האימתנית נקבל כנראה רק בשנה הבאה, אבל הכירו את אחותה הקטנה שתנסה לכבוש את עולם כרטיסי המסך בעוד חודשים ספורים כמיטב המסורת, מוצרי הדגל של דור כרטיסי מסך מסויים נדחים לשנה שניה של השקות מה שאומר שמוצרים המכונים "שוק הביניים" ו-"שוק הביצועים" יגיחו בקרוב בחנויות. את ההשקות הקרובות של NVIDIA תלווה הליבה הגרפית GP104 ונגזרותיה שישמשו כאחים הקטנים יותר. בכנס GTC שערכה NVIDIA לפני כמה ימים היא חשפה שני מוצרים, האחד הוא ה-Tesla P100 אשר מבוסס על הליבה הגרפית החזקה ביותר שלה כיום. המוצר השני הוא ה-PX, לוח מודפס שכולל שתי ליבות גרפיות מדור Pascal החדש ומטרתן היא חישובים הקשורים לסביבת הרכב וצורת נסיעתו כדי לקדם את עולם המכוניות החכמות. ההצצה הזא…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בדיון הזה אני מבקש שתשימו רק את הכרטיסים הכי שווים מבחינה כספית ומבחינת הביצועים שלהם לגיימר הממוצע ובכלל. לגיימר הממוצע לדעתי הכרטיסים הבאים הכי כדאיים: NVIDIA Geforce FX5900XT ב1200 ש"ח 8) או ATI Radeon 9600XT ב1100 ש"ח או ATI Radeon 9800SE בקצת יותר מ-1100 ש"ח וכמעט משתווה בביצועים ל9600XT ואין בו תלוש ל-HL2. לגיימר שכל מה שמעניין אותו בחיים שלו זה משחקים משחקים משחקים ועוד משחקים הכרטיסים הבאים לדעתי שווים: ATI Radeon 9800PRO ב-2200 ש"ח 8) זה לא ממש משתלם אבל לגיימרים כבדים במיוחד זה כדאי הרבה יותר מהרדיאון 9800 XT כי הוא עולה 1000 ש"ח יותר והבדל הביצועים המזערי בינהם בהחלט לא שווה את זה!!!
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מפתחת השבבים הגדולה המתינה בסבלנות רבה עם המעבר שלה להתבססות על תהליכי ייצור של 7 ננומטר - בכדי ללכת על כל הקופה עם כמות חסרת תקדים של יחידות עיבוד שתזניק את רמות הביצועים המוכרות לנו? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
^כותרת. <--מפרט אם הכותרת לא הייתה מספיק מובנת אז הכוונה שלי היא בעצם היא איזה מכרטיסי המסך החזקים ביותר ורק מהסדרות האחרונות HD6000>X500 של Nvidia וAMD הספק שלי מסוגל לעבוד איתם בצורה יציבה ללא קריסות ושלא יהיה גבולי? עד כמה שאני מבין הכרטיסים הכי חזקים מהסדרות האחרונות שהספק שלי יכול לעבוד איתם בצורה יציבה הם הHD6950 והGTX 560 Ti , תקנו אותי אם אני טועה. תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לכרטיסים האלה... מישהו אמר פה שהR520 יוצא בחודש 3-4 וראיתי שהR500 יוצא ב2006 אז משהו פה לא מסתדר לי... אני רוצה לקנות מחשב חדש... אני מוכן לחכות עד חודש 4-5 2005 ורציתי לדעת אם יש למה לחכות? האם יצאו כרטיסי מסך ששווים את הזמן הזה?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השמועות מתבררות כנכונות, ומפתחת לוחות האם מטאיוואן מאשרת לנו כי היא מתכננת להציע לצרכנים כרטיסי עיבוד גראפי משלה - עם ליבות Radeon תחילה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
הכרטיסי מסך החדשים שיצאו שיהיה להם מעבד נפרד חוצ מהמעבד הרגיל במחשב שיטען את הפיסיקה של המשחקים או משהו כזה.. האם יצטרכו בשבילו לוח אם מיוחד או שבלוחות אם של היום אני גם יוכל לשים בעתיד כזה כרטיס מסך..?
-
- 6 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ראיתי שבהרבה הודעות בפורומים שואלים איזה כרטיס מסך יותר חזק מהשני, אני חושב שכדי להפוך את הת'ארד הזה לדביק ולהשאיר אותו ולעדכן כשיוצא כל כרטיס מסך חדש. אחרי ה ATI 9500 אני אישית נהייתי מבולבל לגמרי מהכרטסי מסך שיש היום. אני רק יודע של NVIDIA יש את החזק ביותר שזה ה 5900 ULTRA ול ATI זה ה 9800PRO. מישהוא יכול לתת את הסדר של הכרטיסים של שני החברות עד ל GF 3 TI ו RADEON 8500LE?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר טוב : 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_525&products_id=8562 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_1995&products_id=15083 אני צריך בשביל העברת קלטות לdvd
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שיציג לי תמונה איכותי מה-יס\אנטנה מה אתם אומרים על הכרטיס הזה Sigma Designs Realmagic XCard MPEG-4/DivX Hardware Decoder הוא עולה 600 שקל נראה מאוד טוב יש למישהו הצעות למשהו אחר ? התקציב זה 600 שקל מקס
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה אתם יכולים להמליץ לי על חברה טובה? וגם על כרטיסים ספציפיים במחיר של עד 300 שקל? יש לי ממיר חיצוני אבל הוא לא טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
רציתי לשאול - האם יש היום כרטיס טלויזיה שרק מאיץ את הוידיאו,ולא מאפשר הקלטה או צילום תמונות? כי אני לפני קניה,ואני רוצה לקנות כרטיס שמסוגל להקליט ולצלם
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה כדי שאני אוכל לחבר למחשב את הוידאו שלי אני יודע שאפשר יהיה להעתיק מהוידאו למחשב אבל מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר יהיה לעשות דגימה לתוכנת עריכה מתוך הוידאו למשל תוכנה כמו אביד שעושה דגימה בריל טיים כמו ממצלמת וידאו דיגיטלית דרך פייר וייר תודה!
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שאלתי לפני מספר ימים וזכיתי ל 0 תשובות. האם באמת אף אחד לא מתמצא בתחום מי שהוא יודע, בין שני כרטיסי הטלויזיה הבאים איזה עדיף? Leadtek TV PVR2000 Hauppauge WinTV-PVR-150 שני הכרטיסים עולים בסביבות ה 550 שקל ויכולים להקליט מהטלויזיה. Leadtek כולל גם רדיו אבל נראה לי שאיכויות ההקלטה ושידור טלויזיה שלו נמוכות יותר האם מי שהוא מתמצא בתחום תודה
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס ששימש בעבר לכרייה מ PLONTER R9 280X http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXOu עכשיו יש אחריות יצרן של שנתיים וחצי, ורשום שזה שופץ על ידי היצרן כלומר תוקן. אני מאוד נמוך בתקציב ובשבילי זה נראה כמו הזדמנות לכרטיס מסך חלומי. מה אתם אומרים? בנוסף אני יכול גם להכניס R9 290 למערכת השאלה עם זה יעבוד עם הספק כח. http://www.tms.co.il/preview/spec/xhjbme4w מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪920 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד כ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! אני מחפש לקנות כרטיס ללכידת וידיאו אנלוגי ( כרטיס עריכה ) בסכום של עד 800 ש"ח . חקרתי קצת את העניין באינטרנט וגיליתי עולם ענק של כרטיסי עריכה וטלויזייה ויצאתי יותר מבולבל . . . מה יותר טוב לקנות ? כרטיס עריכה בחיבור PCI או קופסה חיצונית בחיבור USB או אולי מתאמים פשוטים ( RCA לוידיאו USB למחשב ) יעשו את העבודה ? האם קיים כזה דבר קופסה חיצונית המחברת ע"י FIREWIRE ללוח ? האם תוכנות עריכה כמו פרמייר או AVID דורשות כרטיסי עריכה מסויימים או שניתן להפוך חומר אנלוגי לדיגיטלי באמצעות תוכנות אחרות ורק אז לערוך את החומר ( שהוא כבר בפורמט דיגיטלי ) באמצעותן ? אחרי שאני לוכד את החומר האנלוגי - לאיזה פורמט הוא יהפוך ? הבנתי שכרטיסים בחיבור PCI דוחסים את החומר האנלוגי בפעולת הלכ…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ברצוני לשאול מדוע הורידו את הגרפיקה שהיתה בכרטיסי (256graphics core G-Force 2/4) ובכרטיסי המסך החדשים G-FORCE 5/6 וכולל ב ATI יש 128BIT GRAPHICS ויש ירידה קלה בצבעי התמונה כשאני צופה בסרטים דרך המחשב או DVD דרך כרטיסים אלו (יש לי 3 כרטיסי מסך G-FORCE4 MX 440 G-FORCE FX 5700 ו ATI RADEON 9600) ובגלל שכך אני משתמש ב G-FORCE4 האם יש כרטיס מסך חדש עם 256BIT GRAPHICS CORE ? אודה לכם אם תענו לי
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-