כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
בקשר לכרטיסי מסך אני כבר מזמן לא מעודכן, אז בבקשה תמליצו לי על משהו בסביבות ה 500 שקל גג.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני יודע שזה כרטיס ישן רצח, זה מה שיש במחשב שקיבלתי מהעבודה... אני צריך דרייברים לכרטיס, אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא. בנוסף, אם תוכלו לתת לי קצת מידע על הכרטיס, כמו מה הוא יכול לעשות, למרות שאני מתאר לעצמי שזה ממש קצת אני אודה לכם מאוד.... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
התקנתי את הגירסה החדשה (על גירסה נקיה של XP SP2) והמשחקים נתקעים .... מישהו נתקל בבעיה כזו? הכרטיס שלי: RADEON 9600 256MB 128BIT תודה
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך באפיק AGP 8 . חשבתי על ה ?Radeon X1600 PRO 256MB עולה 730 ש"ח ב KSP . יש עוד המלצות , שיפורים ?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס HD4890 1GB, חיברתי למחשב, כולל 2 חיבורי 6 פינים מהספק ומשם הוא מחובר ל-LCD42 ע"י מתאם מ-DVI ל-HDMI. הורדתי דרייבר+catalyst מעודכנים, לאחר התקנה שלהם וביצוע ריסטרט הבעיה הבאה מתרחשת: יש תצוגה עד למסך הטעינה של ויסטה ומיד לאחר מכן, אין אות. כנראה יש איזה בעיה בזיהוי תצוגה או עם זיהוי HDMI, כי כשאני מחבר את המחשב ל-17" זה עובד. בנוסף, אם אני לא משנה רזולוציה ומשאיר על 640X480- יש תצוגה.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני קונה היום מסך LCD 32 לחדר...ויש לי מחשב חזק עם 9600GT , אין לי חיבור HDMI פיזי, אבל יש אפשרות או לחבר HDMI ישירות או לחבר דרך הTV out המיוחד שזאת יחידה עם עוד 4 חיבורים (שחור אדום ירוק וsvideo). בספר הוראות של הכרטיס כתוב שהאדום (Pr) משמש לHDTV , עכשיו השאלה שלי מה יהיה יותר איכותי? האם אני יראה באמת בHD ? או שכל עוד אין לי חיבור HDMI בכרטיס מסך אני לא יוכל לראות באיכות גבוהה. ואם לא אז איזה איכות תהיה יותר טובה, Pr או HDMI ? תודה מקווה שהייתי מובן! אהה..ודרך אגב אני מתלבט בין LG (LH20R או PANASONIC(TX32LE8) .. גם לצפיה בממיר של הוט וגם חיבור למחשב.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב בין שנתיים שלוש ואלה הנתונים: ספק SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze כרטיס מסך TwinTech GeForce GTX460 768MB מעבד AMD Phenom 955 לוח אם Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET זכרון Corsair 2GB DDR3 1333Mhz (שני סטיקים, סהכ 4 ג'יגה) לאחרונה נכנסתי קצת לעולם המטבעות הוירטואלים ושקלתי לחצוב קצת. הבנתי שכרטיסי AMD עדיפים בהרבה על פני נוידיה. מצאתי כרטיס שמניב קצב חציבה לא רע ותקציב יחסית סביר. האם המערכת הנוכחית שלי תצליח להחזיק sapphire radeon vapor x 7950 OC ? זה הלינק להכרטיס.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד בנייד 2.3 -~2.26 P8400 עם הכרטיס 9600M GT הוא עדיין לא הגיע אליי איך הוא יריץ את ה GTA IV על 1024X768 מדיום?? ולאן הוא יכול להגיע?? במחשק הזה בדיוק תודה שלומי
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם מתוכננת השקה כלשהי של משפחת ה MX שתתמוך ב DX9 ?
-
אני מתכוון להזמין השבוע מחשב עם אחד המסכים הנ"ל. ההבדל ביניהם הוא שלדגם ה-B ישנה כניסת DVI, וההפרש במחיר הוא 300 ש"ח (1800 מול 2100). האם לדעתכם כניסת ה-DVI שווה את ההפרש הזה במחיר?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני יודע שכבר פתחתי על זה נושא בעבר אבל מצאתי ממצאים חדשים שמראים שכמעט ואין הבדל בין ה 9600GT ל HD 3850 256MB: http://www.neowin.net/news/main/08/01/14/nvidia-geforce-9600gt-review יש סיבה להוסיף כסף לטובת ה9600? בנוסף, יש הבדל משמעותי בין שתי הגרסאות הבאות? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3745 http://tms.co.il/product/5235 ושאלה אחרונה: איך כל אחד מהם בOC? תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
האם זה שיש לו רק 256 MB ישפיע על בקר הזיכרון - 256 BIT ? איך הכרטיס בכלל ? - 554 ש"ח . מה אורך הכרטיס ?
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
טוב אז היה לי 7600gt של gainward והייתה לו בעייה של התחממות ..עכשיו החליפו לי אותו לחדש הוא היה עדיין באחריות אבל לא בדיוק אותו דבר אלא אחד דומה אני לא יודע את השם של הדגם אבל אמרו לי שהוא בא עם גוף קירור במקום המאוורר...מישהו יודע לזהות האם זה 7600gt או שזה יכול להיות שעבדו עליי וזה כרטיס פחות טוב כמו 7600gs או אחר...אז השאלה למעשה האם יש 7600gt עם קירור ? והאם הגיוני שהחליפו לי לחדש בלי שאני יוסיף? גם דוד שלי שהוא זה שמטפל במחשב ובהחלפה והכל אמר לי שזה לא אותו דבר בדיוק אבל דומה אז מה יכול היות ?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
תגידו זה עלה לי לראש לא מזמן....האם שי מגבלה בתוכנה של המשחקים לגבי הFSP שלהם ז"א האם יש גבול לכמות הפריימים לשניה שהוא יכול להגיע???...אם אני מביא 8800GTX ונגיד משחק איתו ג'נרלז או דום 2 לא ממש משנה לי...(רק בישביל הדוגמא!...) הFSP יגיע לרמות מפחידות או שהוא יתייצב לו בסביבות ה100+-200+??
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
We would like to announce the availability of a hotfix for Catalyst 7.9. This hotfix addresses the following issues: * Enemy Territory Quake Wars: Crossfire flickering issues are resolved. Performance is improved * Bioshock: Resolved intermittent hangs for the Radeon HD 2400 and Radeon HD 2600 * Call of Juarez: Texture corruption is fixed * World In Conflict: Performance is improved * Team Fortress 2: Facial morphing corruption is fixed * Time Shift: Resolved random crashes for Radeon 9xxx and Radeon X8xx series of products http://game.amd.com/us-en/latest_news.aspx?id=AMD000000003
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1443 זה נראה דיל ממש טוב. כרטיס מומהר עם ג'יגה זכרון במחיר של כרטיסים HD4850 רגילים או מומהרים בלבד. יש למישהו REVIEW על הכרטיס? הכי מעניין אותי איך הוא מבחינת השקט.. תודה
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב AMD XP 2000 GIGA-BYTE GA-7VAXP DDR 3200 256 MB 80 GB 7200 HERCULES GAME THEATRE XP RADEON 9700 PRO הגעתי לתוצאה של 8050 למה? כשאני מפעיל מחדש את המחשב הוא רושם לי שיש לי מעבד 1250 ובתוכנה 3D MARK כשאני נכנס לפרטים של המעבד זה רושם לי Internal Clock:1.26 GHz Internal Clock Maximum:2.80 GHz זה אומר שיש לי מעבד 2000 אבל הוא במהירות מינימום שלו???
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להוריד דרייברים חדשים למסך שלי, כי חבר שלי הוריד וזה נתן לו עוד אופציות ב-refresh rate ולי יש מסך יותר טוב משלו של L.G אז אולי תוכלו לתת לי אתר או משהו להוריד דרייברים מסך. מי שייתן תודה רבה ומי שלא תודה רבה גם. ביי
-
שלום רב, איזה גודל מסך (20 או 22 כניראה) מביא ביצועים הכי טובים עם הכרטיס הזה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://ati.amd.com/support/driver.html בנתיים לא שמתי לב לשינויים בביצועים באף אחד מהמשחקים שלי..
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מתלבט בין HD 2600 XT 256MB או 8600GT 256MB תקציב-500-600 גג
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 5870 ASUS מעבד I5 750 6GB RAM1333 מערכת הפעלה VISTA U 64-BIT והביצועים לפי דעתי נמוכים מאוד FPS במשחקים נמוך כמו לדוגמה BC2 הכי גבוה 75 לא יודעה אולי בגלל VISTA או משהו צריך עזרה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם מישהו נתקל ו\או מצא פיתרון לבעיית התאימות בין ווינדוס 7 64 ביט וכרטיס מסך 460GTX . מדובר בתופעה הגורמת למחשב להיתקע כאשר מגיעים למסך ה WELCOME בעת העלייה של הווינדוס. מדובר במחשב חדש,התקנה נקייה של ווינדוס 7 (שהותקן על מספר מערכות ועובד תקין) ,לוח אם של GIGABYTE . חפרתי לא מעט באינטרנט ומצאתי שאני רחוק מלהיות היחיד שסובל מזה. אם מישהו שמע על פיתרון ( מעבר ללהתקין שוב דרייברים,ווינדוס,לנסות להתקין דרייברים ישנים יותר..) אני אשמח לשמוע. נ.ב כשאני סתם לדוגמה מכניס למחשב כרטיס 6600GT ישן במקום,הכל עובד חלק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-