עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב חדש ומחפש את הכרטיס המתאים. איני גיימר כלל אך מתעסק בין היתר עם תוכנות גרפיות (2D ו-3D) ותוכנות עריכת ווידאו. אין לי תקציב גבוה במיוחד ואני מחפש את הכרטיס ה"מעל הממוצע" שיתן לי יחס טוב של ביצועים/עלות. בחנתי את ה-ATI 1650XT והוא דווקא נראה לי נחמד אבל שמתי לב שכמעט ולא מתייחסים אליו פה. יש סיבה? אשמח לשמוע את המלצתכם! הערות: אין לי צורך ב-OC התקציב המירבי שלי הוא באזור ה-1000 ש"ח (כמו המחיר של ה-1650XT) תודה!

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  2. סביבות ה-800 - 850 ש"ח, יש כרטיס טוב ממנו?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. Started by LooseCannon,

שלום, אני מחפש כרטיס זול אבל שיחזיק מעמד לתקופה ארוכה ויוכל להריץ משחקים חדשים כמו HL2... אני עוד מעט מתגייס ככה שאין לי טעם להשקיע בכרטיס יקר, אז איזה כרטיס אתם ממליצים? ה9200 נראה טוב למחיר אבל השאלה אם הוא לא יתיישן מהר? ראיתי גם אנשים פה שאמרו שאפשר להפוך כרטיסים ל8 פייפליינס, זה אפשרי גם איתו? ויש אולי מצב שאני אמצא 9500 ב700 שקל? דרך אגב עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שיעזור לי...

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  4. כך יש לי רסיבר פיוניר 73 שאני מנסה לחבר לו כרטיס מסך נבידיה 470 יש בעיות תאימות צבע הצבע נראה כמו 16 BIT למרות שחיברתי דרך HDMI תקין פירמטתי את המחשב והצבע לא כמו אתמול מלא וחי ( שאני מחבר ישירות לטלוויזיה הצבע שוב מלא וחי ) התקנתי את הדרייבר האחרון 280.26 האם צריך להתקין עוד דרייבר ? הרסיבר +כרטיס מסך עובדים ב- 1.4A בגדול תמיד היה לכרטיס מסך הזה בעיה לעבוד מול רסיבר ( בדיקה אצל היבואן לא גילת כלום ) הכרטיס נמצא ב- 29 HZ ולא 60 HZ

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  5. עבור הרזולוציה הנ"ל, (3X1080), האם יש אלטנטיבות נוספות שכדאי לשקול הן מבחינת הVFM והן מבחינת הביצועים? תודה.

6. Started by or_y,

שלום. אני משתמש לצרכים משרדיים במחשב די ישן. לאחרונה קיבלתי מסך 27, תומך 4K. נראה לי שהכרטיס מסך מגביל אותי לרזולוציה נמוכה יותר. אם זה יעזור, אני רוצה להחליף כרטיס. הצרכים הם משרדיים בלבד, לכן אין צורך בכרטיס יקר במיוחד. צירפתי תמונה של מה שיש היום. תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by Nirco,

החלטתי לשדרג את הכרטיס המובנה במחשב שלי, לכן אשמח להמלצות על כרטיסים בטווח המחירים 700-1000 ש"ח. המפרט שלי: מעבד e7200 לוח אם g45 לוח מוגבל ;D של אינטל. זיכרון: 2gb (אבא לקח לי סטיק אחד נוסף של 2gb והבטיח להחזיר ) sonata3 חשוב! אין לי בלוח אפשרויות המהרה, לכן אבקש כרטיס שנותן ביצועים טובים גם ללא המהרה. בגלל יכולות האיוורור "המדהימות" של הסונטה, חשוב כרטיס בעל קירור טוב שלא יפגע בשאר חלקי המערכת. תודה רבה מרא ניר

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Gimel,

שכן שלי רוצה כרטיס מסך PCI-E עד 1000 שקל, לא שקל יותר. מצאתי 7600GS בסביבות 900 ש"ח, כדאי? יש כרטיס יותר משתלם (במסגרת התקציב, בלי להוסיף 50 שקל בשביל משהו יותר משתלם...)

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  9. אהלן חברים, יש לי טלוויזיות תלת מימד ואני רוצה לנגן סרטים תלת מימד מהמחשב ואני מחפש כרטיס מסך תומך עד 1000 שקל פלוס מינוס, אני בקושי ישחק משחקים אולי פעם ב... כרגע יש לי HD 4670 אני עדיין לא מנוסה בניגון תלת מימד ואשמח לעצות, אולי מספיק כרטיס ב 300 שקל ? תודה!

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  10. יש לי מחשב עתיק. מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHZ. 8 גיגה זכרון סיני כלשהו. לוח אם gigabyte 965p-ds3 כרטיס המסך שלי שמעולם לא היה מדהים (גם כשקניתיו) הוא ATI Radeon HD 2400 Pro. נדמה לי שספק הכח שלי הוא 450w (לא גנרי. לא זוכר את השם אבל זוכר שהוא מותג כלשהו. אין לי כח לפתוח כרגע את הקופסה ולבדוק :-)). אשמח להמלצה על כרטיס מסך (לא אכפת לי שיהיה משומש) למשחקים שיכול להתאים למחשב שלי (ושכמובן לא יהיה מעבר ליכולת של המחשב שלי לסחוב כי חבל על הכסף כמובן). אני לא מצפה לשחק ב-1080P. גם 720P יהיה נחמד כי פעם שיחקתי בפחות מזה ועדיין היה לי נחמד. העיקר שאוכל לשחק במשחקים חדשים יחסית (גם 5 שנים אחורה זה בסדר מבחינתי כי יש לי חסך רציני …

11. הכרטיס צריך לשמש לחיבור טלויזיה למחשב וניגון סרטים בfhd . גם למשחקים אבל לא הרבה ..מה הכרטיס המשתלם ביותר במחיר הזה? המליצו לחבר שלי את ה 9400gt עם גיגה זיכרון אבל אני לא בטוח שהוא הטוב ביותר במחיר הזה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by Bakshi1,

שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים עד 400 ש"ח המגבלה היחידה שאני חושב שיש לי היא המעבד amd440x2 וספק כוח hec 400trt שאני חושב שהוא חלש.. יש לי גם 2 ג'יגה זיכרון. אודה אם תוכלו להמליץ על כרטיס. נ.ב אני שוקל לקנות בעקבות בעיות חמורות שיש לי עם x1950pro. יש המוון ארטיפקטים, יכול להיות שזה קשור לספק כוח?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני מחפש להחליף אותו לכרטיס עם שני חיבורי DVI טובים (שלא יהיה DVI אחד רגיל ואחד מומר מ VGA או מה שלא יהיה, לא מבין בזה, שיהיו שני DVI "אמיתיים" וזהו). גג גג 400 שקל, נחמד אם תיהיה לו האצת חומרה ל HD, אבל חשוב גם שהוא לא יפול מה X800GTO שיש לי כרגע במשחקים. המליצו לי על ה HD2600PRO, אשמח לשמוע אם יש משהו טוב יותר. עדיפות גבוהה למוצרים מ www.midicom.co.il ועד כמה זה קריטי 256 או 512 מגה ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by גדי,

בוקר טוב. לא קיבלתי תשובות לשאלה שלי וההודעה כבר נדחקה אי-שם להיסטוריה, אז אני אנסה לחדד אותה. מחפש כרטיס מסך ללוח Gigabyte GA-945 GZM-S2 עם זיכרון של ג'יגה. הכי חשוב שאני אוכל לחבר אותו לטלוויזיה ולצפות באיכות סבירה. רצוי שגם יתאים למשחקים. מה אתם אומרים על 7300GS? יש משהו יותר מתאים באותו איזור מחיר?

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש עם מעבד Athlon II 3X 435 ו- 4GB DDR3 במהירות 1333. הסוקט יהיה PCIe 2.0 (כנראה) והמסך שלי הוא 19 " עם רזולוציה טבעית של 1280X1024. השימוש של המחשב יהיה רב-תכליתי ויכלול כמעט כל שימוש אפשרי, אבל את החוזק של כרטיס המסך אני צריך רק למשחקים. הבנתי שה- 4770 הוא הכי חזק בטווח מחירים הזה וגם יאפשר לי לקנות ספק *יחסית* זול. הבנתי נכון?

16. Started by ZenMaster,

מחפש כרטיס טוב עד 500 ש"ח, הומלץ לי על ה X550 של ATI ועל ה - GeForce 7300 GT של Nvidia. אשמח לקבל המלצות והצעות, תודה. -- --

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by Danikk8,

אני צריך למצוא כרטיס GeForce 7600GT עד 600 ש"ח האם זה אפשרי,או משהו יודע איפה אפשר לקנות?

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by eladbu,

זהו אכלתי אותה סופית אחרי שהתקנתי לאחי הקטן מחשב עושים עלי עליהום עכשיו חבר טוב שלי מתקרצץ בהגיעו לכמעט 30 שנה אני צריך כרטיס מסך עם 650 שקל אולי אולי בלחץ 700 עדיף ראדאון!!!!!!לא שקל יותר רוצה שיסחוב את כל המשחקים בכבוד בלי גימגומיישן לשיקולכם תנו לי משהו פצצה שאני יגיד לו תשמע זה ה x800 שלי אולי קצת פחות טוב!!אוי שכחתי לא pcix בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  19. טוב אז יש כרטיס אשראי של חייל אפשר לקנות מי אינטרנט נכון אני רוצה כרטיס עד 1000 שקל משהו פצצה ככה לפנק את עצמי יש לי מחשב קצת ישן אבל יש לו PCI-E והספק שלי של 500 המעבד של AMD 939 3000+

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  20. Started by Cynicoren,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של כ 2000 ש"ח. שמתי לב (ע"פ עמוד הבית שלהם) שלכרטיסים של MSI יש OC בלחיצת כפתור, לטענתם. מישהו מכיר את זה ? האם יש משהו דומה גם ליצרנים אחרים של כרטיסי מסך באותו טווח מחיר ? תודה

21. אני צריך את הכרטיס עבור המחשב שלי לסלון יהיה מחובר אך ורק אל הטלויזיה תווך המחירים המקסימלי הוא 1000 ש"ח אבל עדיף פחות

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  22. אני רוצה לדעת כמה יעלה כרטיס מסך שייתן לי את אותם הביצועים כמו של הleadtek 8800gts 320mb אבל שיהיה עם vivo, בשביל שאני יוכל להקליט סדרות מהטלויזיה למחשב. נא לכתוב את שם הכרטיס, לינק אם אפשר ומחירו[br]פורסם בתאריך: 21.08.2007 בשעה 17:20:36 אם אפשר בבקשה תשובה כי אני עומד לקנות מחשב

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by zvkel,

סוף כל סוף המחשב הישן שלי חופשי לשמש לסרטים בלבד כרגע יש עליו voodoo 3 3500 ואני לא מצליח לגרום ליציאת טלויזיה שלו לעבוד בXP אז אני מחפש המלצה לכרטיס מסך שכל השימוש שלו יהיה לראות סרטים בטלויזיה לא אכפת לי לקנות משומש העיקר שהיציאת טלויזיה תהיה איכותית אז אם מישהו רוצה להיפטר מכרטיס ישן תשלחו לי הודעה אם מישהו יכול לעזור לי לגרום ליציאת טלויזיה לעבוד בXP אני בכלל אודה לו (פעם הצלחתי לעשות את זה ב2000 עם דריברים מאיזה אתר אני פשוט לא זוכר מאיפה ) תודה רבה ושנה טובההה

24. Started by ziros,

שלום לכולם ראיתי שיש כרטיסי מסך של ASUS כדוגמת N7600GS Silent שאני מניח שיש לו קירור פסיבי האם גם הדגמים האחרים שלהם כמו N7600GT /2HDT ו ה- N79000GT TOP או ה - N7900GTX / 2HDT גם באים עם קירור פסיבי או עם מאוררים? ומה ההבדל בין הכרטיסים הנ"ל לבין ה - ATI מהדגמים EAX800 ואילך מי מהם נחשב יותר טוב ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  25. Started by maorbe,

שלוםם אני מחפש כרטיס עריכה שיהיה אפשר להקליט בעזרתו מקלטות וידאו למחשב כלומר לחבר את הוידאו למחשב רצוי שיהיה איכותי ועד 450-500 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.