עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by budy,

איך הכרטיס מסך הזה?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  2. ניסיתי לשחק בקוויק, בGTA החדש, בפרו אבולושן ועוד אינספור משחקים.. תמיד זה היה גורם לקיפאון המסך ותוקע ת'מחשב.. זה לא בכל המשחקים אבל רובם.. אני יודע שיש לי ביוס דפוק.. בדקתי את זה.. ואני קראתי את המדריכים איך לצרוב ביוס חדש.. אבל נתקלתי בכמה בעיות... הבעיה שבביוס כשאני משנה את שיעלה את הדיסק און קי ראשון, זה לא מעלה לי.. במקום שיזהה את הדיסק און קי, זה מעלה ת'וינדוס עולה.. אפשר מדריך הכי מפורט לצריבת ביוס.. כי אני כבר לא יכול עם התקיעות בכל המשחקים ]= עריכה: במחשבה שניה אני בכלל לא יודע אם יש לי אפשר להעלות DOK דרך ביוס ]= יש לי לוח אם P5QL-E.. בביוס יש שם אפשרות להעלות דרך דיסק, הארדיסק, ועוד איזה חיבור. אבל לא כתוב USB או DOK.. ]= תודה מראש!

• 26 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. אני משחק את המשחק אמריקן ארמי , אבל ה-FPS שלי נורא נמוך (20-30) והמשחק רץ לי לא כל כך טוב (איטי לטעמי) . יש לי מחשב פנטיום 4 - 2400 , ג'יגה זיכרון ,כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 256MB. כמוכן יש לי חשבון אינטרנט של גיימר , כך שהפינגים שלי נמוכים וטובים . אני לא יודע אם כדאי לי לשדרג , כי המחשב אמור להיות דיי טוב ומספיק למשחק הזה . יש לכם אלו המלצות , מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ לי טוב מבחינה גרפית ? אשמח לקבל טיפים בקשר לכרטיס זה ובכלל , למחשב , אם יש משהו שכדאי לעשות . אם לא, אז נקנה את ה-RADEON 1900XTX ... תודה מראש , Predator

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by crazydiamond,

קיבלתי רדאון 8500LE ונתתי תמורתו את ה גיפורס 2 MX400 שלי + מחשב פנטיום 3 450 ללא HD וללא CD עסקה טובה ? בכל מקרה איך אני יכול לבצע אוברקלוקינג ל 8500 מבלי להשקיע יותר מדי ומבלי לגרום לנזק כלשהוא או התחממות. הכרטיס שלי הוא powered by ATI ולא built והאם זה משנה - אני לא יודע את שם החברה כי זה לא מצוין על הכרטיס או הקופסא. בברכה.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by snogoo,

היי, המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל להרעיש מאוד, מדובר ב WINFAST 7600 רציתי לדעת אם צריך לנקות אותו בצורה מסוימת (כי לנקות אותו מאבק ניסיתי וזה לא עזר) או שצריך לשמן אותו או משהו. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  6. Started by GalB,

אהלן כולם, קיבלתי לפני כמה ימים את המחשב שלי מRSM. והכרטיס מסך שלי פשוט ממש ממש רועש.. הרעש שהוא עושה: עכשיו אני צריך להתייעץ איתכם - זה רעש סביר? רעש נורמלי? הקירור של גיגבייט פשוט לא מספיק טוב? הם טוענים שזה רעש נורמלי... וכרגע הגדרתי פאן קורב דרך הMSI Afterburner אבל לא יודע זה פשוט לא פרקטי מדי... עצות? להוסיף קירור? כרטיס תקול? להחליף אותו..? הדגם המדוייק של הכרטיס הוא Gigabyte R9 280 3GB OC Edition. רץ על ספק Antec NeoECO 620W. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, לפני כמה ימים קניתי gainward hd4850 gddr5 והוא מאוד מאוד רועש. הורדתי את catalyst control center בכדי להוריד את מהירות המאורר, אבל משום מה, 50% זה המינימום שהוא נותן לי. יש פתרון? תודה

8. Started by RayZ,

יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 6600 256MB. בקיצור הוא בלי מאוור,הוא נראה כך: בקיצור,אני רואה שבאמצע המשחקים הוא כזה מאט ומעצבן.. (וזו לא הפעם הראשונה) אני פותח את המחשב,נוגע בכרטיס וממש מקבל כביאה.. הכרטיס רותח במיוחד עד שהוא גורם לאווירה חמימה במיוחד מסבבו. מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by alongi,

קניתי לפני כמה ימים את כרטיס המסך Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP חברתי והוא עובד אבל נתקלתי בבעיה : הוא עובד והכל טוב ויפה עד שאני מנסה להעלות סרט.. ניסיתי ב2 תוכנות (מדיה פלייר וMVPLAYER) ובשתיהן מתרחשת אותה התוצא לאחר שאני מעלה את הסרט: המחשב זז באיטיות מחרידה ומתנדנד בינה לבין תקיעה טוטאלית, והסרט בכלל לא מתנגן (לא וידאו ולא אודיו). במקרה הטוב אני סוגר את היישום של הפעלת הסרט (שהוא כמובן על סטטוס not responding) ובמקרה הרע (שקורה יותר) פשוט אין מנוס מלכבות או לאתחל את המחשב... למישהו יש מושג למה זה קורה? ועוד 2 שאלות: יש לי ספק 330W, האם הוא מספיק לכרטיס מסך הנ"ל? הכרטיס מסך הזה חם כמו הגיהנום - גם הוא וגם צלעות הקירור שיש עליו ממש חמות עד כדי כך שאחרי כמה ש…

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  10. Started by adi518,

לא יודע למה אבל נכנסתי לאיזה סרטון ביו טיוב שמראה איך עושים OC על Gigabyte Z68X-UD4 והבנאדם טען שם (בלי קשר לOC) שאם מחברים שני כוננים ל SATA 3 שנשלט ע"י הצ'יפסט הראשי (Z68) אז מהירות הבאס של הסלוט 16X יורדת ל 4X (לא הבנתי מה הקשר בכלל?). לא מצאתי מידע על זה בחוברת של הלוח אבל נכנסתי ל GPU-Z כדי לבדוק ואני רואה שאמנם זה לא רץ על 4X אבל זה רץ על 8X! עכשיו אני יודע שכמעט אין הבדל בין 8X ל- 16X אבל זה עדיין מעצבן. ניסיתי לשנות בעיצת הוידאו לפורטים של ה SATA2 כי גם ככה ה HDD והצורב הם SATA2. עדיין לא עזר...תקוע על 8X ב GPU-Z (הכרטיס כמובן יכול לרוץ ב 16X, זה 5850). בקיצור.... לא יודע איך לתקן את הבעיה הזאת... תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ayauasca,

מה קורה חברים? אני קונה מחשב וכל מה שנשאר לי זה לקבוע איזה כרטיס מסך... אלה הם הכרטיסים שמשכו את תשומת ליבי, מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש את הכרטיס מסך הזה- nVIDIA GeForce NX6600 128MB PCIe MSI שעולה 900 ש"ח. ויש את הnVIDIA GeForce NX6600GT 128MB PCIe MSI שעולה בערך 1000-1100 ש"ח. הנה השאלות: 1) מה עדיף מבין שניהם, ומהם המאפיינים שלהם? (חוץ מזה שהם PCI-EXPRESS). 2) האם המחיר של שנייהם יקר מדיי??? 3) ובכלל שנייהם כרטיסי מסך טובים? החברה MSI יוצרת כרטיסי מסך טובים?? תודה על העזרה

• 40 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה של אינטל מאחר והשימוש היקרי שלי הוא קולנוע ביתי, אינטרנט ואופיס. המחשב מחובר לרסיבר שמחובר למסך טלויזיה של היטאצ'י עם רזולוציה טבעית של 1366X768. במחשב הישן עם XP וכרטיס מסך של nVidia הצלחתי להגדיר בלי בעיה רזולוציה של 1366X768 שהתאימה בול לטלויזיה. במחשב החדש עם הכרטיס המובנה של אינטל לא הצלחתי לשנות את הרזולוציה. השאלה שלי היא האם אפשר לשנות? ואם כן כיצד? במידה ולא, איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שאוכל לראות בטלויזיה כמו שצריך. הטלויזיה שלי תומכת ב- NR תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by ItachiSan,

היי, הכרטיס מסך שלי שבק חיים (כנראה, אני לוקח אותו היום למעבדה לבדיקה). במידה ואני אצטרך להחליף אותו בחדש, מה כדאי לי לקנות? זו המערכת שלי: Intel Q9550 Gigabyte ga-ep43-ds3 ATI HD 4870 1GB Vapor-X A-Data 4GB DDR2 HDD 3 x 3TB Crosair 550W Dell e-IPS 2109 22" 1650X1080 1920X1080 (לא זוכר דגם מדויק) LG LCD אם אפשר אני מעדיף לא להחליף חלקים אחרים מהמפרט, וכמובן שאני רוצה לקבל מקסימום ביצועים במינימום מחיר. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Dj Tal Doek,

שלום .. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך .. תקציב שלי עד 500 שקל ועדיף כמה שפחות... המערכת שלי עכשיו היא כזאת : AMD 4200 אני עושה לה OC לוח אם: K9N Ultra 2GB Ram ספק 450W של EZ COOl זה די דחוף.. ואני צריך סניף פה בחיפה .. תודה לעוזרים :-)

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by shay820,

שלום לחברי הפורום אני מחפש כרטיס מסך למחשב בעל יכולות כמו של PS3 למישהו יש רעיון??? והאם הכרטיס מסך זהו הפרמטר היחידי או שצריך גם מעבד וזיכרון חזקים אשמח לעזרה שי

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by dan111,

שלום, הלך לי הכרטיס מסך ואני מחפש לקנות משהו לא יקר מידי ב-KSP עם ביצועים שווי ערך פחות או יותר ל8600GT הלוח אם שלי זה ASUS P5B DELUXE מעבד E6600 אשמח להמלצות! ואשמח גם המלצה לכרטיס ב200-300 שקל אם הכרטיס ששווה ערך ל6600GT יקר זה מחשב שלא אחזיק עוד הרבה זמן ולא רוצה להשקיע יותר מידי, מצד שני אני רוצה מוצר איכותי וטוב תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  18. מחפש כרטיס מסך למחשב בן כ7 שנים אחרי שכנראה הלך הכרטיס הקודם (המחשב לא היה עולה או עולה ונכבה ומשמיע המון צפצופים בעליה). רק אחרי שהוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח אם וניסיתי שוב להדליק, הוא נדלק ללא בעיות ומאז כמה שבועות שאין שום בעיות. מפרט המחשב: I5 2500 8GB RAM לוח אם של גיגהביט gigabyte ga b75m d3h 2TB WD BLACK SEASONIC 620W מאז שאין כרטיס מסך במחשב, תכנים ביוטיוב אפילו נראים תקועים ועם לאגים, סרטים FHD כבר לא יכולים לרוץ כמו שצריך במחשב ושלא נדבר על 4K שלא זזים. אני רוצה שהמחשב יזרים דרך PLEX למשל לטלויזיה (חיבור רשת חוטי), או לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה. כשאני מנסה להפעיל סרט המעבד עולה ל100%. מה כדאי …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  19. למסך 22 אינץ'. יש לי לוח אם שתומך גם ב AGP וגם ב PCIE ככה שלא משנה לי איזה תושבת. עכשיו יש לי 7300GT SONIC שכנראה לא יספיק לרזולוציה כזאת. אפשרות לתוספת של מקסימום 50 שח אם זה ממש כדאי. חשבתי על ה 7600GT SONIC של PALIT ב 570 שח יש עוד הצעות?

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  20. אני מתכוון לקנות תמחשב הזה 2000# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core 2400# כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 1200# זיכרון: lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 700# לוח אם: GA-945P-S3 Intel Core 2 1066FSB DDR2 667MHZ 4 memory slots PCI Express x 16 2300# מסך: LG LCD 19 L1970HR 500# כובן קשיח: HITACHI 200GB 7200rpm 8MB Buffer SATAII 150# כונן דיוידי: Asus 16/48 Silver Retail DVD-ROM 500# ספק כח: ENERMAX LIBERTY 400W 600# מארז: GIGABYTE 3D AURORA אבל חשבתי שכבר עדיף לא להשקיע עכשיו הרבה בכרטיס מסך לקנות משהו שיחזיק לחצי שנה טיפה יותר ועד אז אמור לצאת D10 ואז לקנות כרטיס …

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  21. מפרט המערכת: AMD Athlon II X4 630 Kingston PC3-10700 4GB GA-MA785GMT-UD2H DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) ATI Radeon HD 4200 (Gigabyte) (Onboard) 500W eneramx/Or some other non genery company Sonata 3 case משחקים שישוחקו בהגדרות הכי גבוהות: Counter strike 1.6( נכון לעכשיו נפילות FPS ב SMOKE) Dragonica Dragon Nest Burnout Paradise Blade and soul ( when hes out ) http://www.gamesurferonline.com/blade-and-soul/#more-458 תודה מראש, נתן

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  22. מתוך סקרנות - היום יש מבחר גדול של כרטיסי מסך טובים וחזקים. לי יש מערכת מבוססת AXP 1800 . השאלה היא איזה כרטיס מסך ינוצל במלואו ע"י המחשב שלי (אפשר להציץ בשאר הפרטים ב"מפרט המחשב" שלי). ג'י פורס 2 מהווה כיום צוואר בקבוק. רדאון 9700 ירגיש כמו שילדה של פרארי על מנוע של סובארו ג'אסטי... המטרה שלי היא להגיע לאיזון מקסימלי בין שני הרכיבים, כשכמובן קיימת אפשרות האוברקלוקינג גם למעבד (באוברקלוק ל + AXP 2000 הוא יציב כסלע) וגם לכרטיס מסך, אם אחד מהם טיפה חזק מהשני. (נ.ב: אין צורך בכלל להתייחס לשידרוגים עתידיים וכו') מקווה שהשאלה שלי ברורה בתודה HF

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by susuFOX,

שלום לכולם רציתי לדעת אם Raddeon X9250 יכול להריץ Windows Vista עם ה Aero Glass המחשב שלי בעל מעבד פנטיום 4 2.8g לא HT ועם 1G זיכרון

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by liav12,

במינימום מחיר..לא חייב על רזולוציה גבוהה ביותר...מספיק לי 800*600 או 1024*768 ואני לא ממש משחק על פילטרים...אממ התקציב שלי הוא עד 500-600 שקל בגירודדדד חח בתודה על העזרה [=

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by gggil,

שלום, לפני מלא זמן ביקשתי הצעה ואמרו לי שה9500 יהיה הכי טוב בשבילי. גיליתי שיש לדי הרבה אנשים בעיה עם הכרטיס והוא עושה לי די הרבה תקלות אז רציתי להחליפו לכרטיס מסך יותר טוב או טיפה טיפה פחות טוב. הנה מפרט: פנטיום 4 ספק 520W ג'נרי לוח אם ABIT IG80 זכרון DDR ג'יגה כרטיס מסך 9500GT חשבתי על ה3650 512MB DDR2, אין משהו אחר שיכולתי לחשוב עליו. אז מה לעשות? להחזיר את המוצר ולקחח ת'כסף, ולקנות בKSP את ה3650 ב280 שקל? הצעות מTMS או KSP בבקשה תודה רבה לכל העוזרים, גיל

• 12 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.