כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... אז ככה.... יש לי כרטיס מסך Geforce 2 GTS שתומך ב AGP 4X אך במחשב(בדריורים) הוא מראה לי שהכרטיס מכוון על מהירות AGP 2X נכנסתי ל bios וראיתי ששם הוא מככון על AGP 4X אז אני לא יודע באיזה מהירות הכרטיס שלי פועל ואם בהנחה שהכרטיס אכן מכוון על AGP 2X אז איך אני משנה אותו ל AGP 4X ? מקווה שתעזרו לי ותודה מראש לוח אם : TUV 4X ASUS (תומך ב AGP4X) כרטיס מסך: ASUS V7700 DELUX G- F 2 GTS(תומך ב AGP4X) :AR15:
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
טוב סוף סוף קניתי בשעה טובה את ה710T לאחר התלבטויות קשות. אני מאוד מרוצה ממנו, ציפיתי שהתמונה במשחקים כשהרזולוציה היא 1024*768 תהיה מרוחה אבל לא, התמונה ממש טובה קניתי בטרקלין חשמל, ב2000, אני מעדיף לקנות מחנות גדולה ולא מהאינטרנט. הם היו איתי מאוד נדיבים ואמרו לי שאם אני מוצא פיקסל שרוף במסך שאני אבוא והם יחליפו לי. למזלי אני חושב שאין שום פיקסלים שרופים. ולשאלה: במסך יש כפתור Source, שבוחר אם לפעול דרך הDVI או דרך הD-Sub. חיברתי את המסך דרך שני החיבורים ושאני לוחץ על Source או אמור להחליף בין הDVI לD-Sub ולהפך. "הבעיה" היא שהוא בוחר ישר את הDVI [מחליף לAnalog וחוזר לDVI] , זה בסדר? אם אני רוצה לראות את האנלוגי אני צריך לנתק את הDVI? חבל שזה לא פועל כמו שחשבתי.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את הדרייברים של הקטליסט החדש ויש לי לג רציני ממש... הכל זז לאט ובקאונטר סטרייק יש לי 10 אףפיאס תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ריצתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס הזה האם הוא שווה 485 ש"ח? אני פשוט מחפש את הכרטיס הכי טוב שניתן להשיג ל PCI-E גג עד 500 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המסך הנ"ל, אני מבקש לקבל המלצות או טענות נגד ממי שמכיר את המסך הזה, שמע עליו או או בכלל על מסכים של Viewsonic באופן עקרוני. תודה.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קראתי את מה שרשם raul וזה מאד יפה ומסודר איך שהוא רשם את זה אבל לא מובן לי מה שהוא רשם על ה7600gs הנה> ------------------------------------------------------------------------- NVIDIA GeForce 7600GS כרטיס לגיימר הממוצע הרוצה להנות ממשחק חלק על הגדרות גראפיות גבוהות, הכרטיס המשתלם והמומלץ ביותר בקטגוריה! למי שיכול להוסיף עוד קצת לתקציב, מומלץ מאוד לקחת GF6800 ------------------------------------------------------------------------ 6800.. לאיזה כרטיס הוא מתכון שהוא יותר טוב מה 7600 gs אני למשל יש לי כרגע 6800 xt הנקרא xt . מזה הכרטיס מסך הזה 6800 ללא שם שהוא כזה חזק?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בהנחה שאני רוצה לקנות שניים ולשים אותם במערך CF (CROSSFIRE) ואני רוצה להחליף להם את הקירור למשהו מסיבי ורציני יותר כמו הS1 החדש או Thermalright HR-03 GT כשעליו מאורר 92 מ"מ האם זה יכנס במארז ובלוח האם? כלומר האם יש מקום לשתי מפלצות קירור כאלו שכוללות גם היטיסניק ענקי מצד אחד, וגם מאורר לא קטן וכל זה על לוח אם אחד (נניח X48 של ASUS) ומארז FULL TOWER גדול כמו PCP80 של LIAN LI ??
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני יכול לעבוד עם שני מסכים אבל לא עם רזולוציה זהה? אם אני יחבר עוד מסך, אני יכול לשים אליו רזולוציה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כמו שמובן כרגע, הכרטיס מגיע מקונפג לתדר עבודה רשמי של 1630mhz ולתדר זיכרון 945mhz DDR, בנפח כולל של 8GB ורוחב פס העומד על 484Gb/sec . הביצועים לפי מבחן בנץ בתחום הגיימינג הידוע בשמו 3DMark11 - מצביעים על סביבות 15% מהיר יותר מ- GTX1080, ו- 17% מתחת ל GTX1080Ti לעניין זה ראו צילום מסך מטה: GTX1080Ti מספק 38400 נק' Vega RX מספק 31800 נק' GTX1080 מספק 27600 נק' GTX1070 מספק 23600 נק' AMD RX Vega Leaked Benchmark Shows It Ahead Of GTX 1080 – Specs Confirmed, 1630MHz Clock Speed, 8GB HBM2 & 484GB/s Of Bandwidth http://wccftech.com/amd-rx-vega-benchmark-leaked-specs-confirmed-1630mhz-8gb-hbm2-484gbs-of-bandwi…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מדובר על מערכת לא חדשה כל כך: מעבד intel core 2 due e6600 לוח אם p35 chipset 6gb ddr2 לגבי המסך אני לא בטוח בגודלו אבל רזולוציה לדעתי 1920x1080 מחפש כרטיס מסך שיתן מקסימום תמורה למחיר הזה. אגב, זה לא מיועד לי אך הבחור שזה מיועד לו מאוד היה רוצה להיות מסוגל להריץ את GTA החדש (שטרם יצא) ברמה סבירה כלשהי. אני מודע לכך שהמערכת ישנה, אך השאלה האם כרטיס מסך יכול להביא אותו לרמה הזו - הוא משחק ב GTA 4 ללא בעיה כיום. נ.ב. אני דווקא מבין בחומרה אך איני גיימר ולכן אשמח לדעות שלכם.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
זאת הרשימה: PALIT ATI Radeon® X800GTO Club 3d ATI Radeon X800RX 256MB (אם אפשר קצת הסבר על הכרטיס הזה) Sapphire Radeon X850XT 256MB HIS Radeon X1600XT IceQ 256MB PCIe GeCube Radeon X1650XT Pro Gamer Edition 256MB PCIe מי מבינהם הכי טוב למשחקים של היום.... קונה את הכרטיס במיוחד בשביל CRYSISוגם כמו שרשמתי אם אפשר קצת הסבר על הX800RX ובכלל על כולם תודה!! עריכה: מפרט: מעבד פנטיום 4 2.8 זיכרון 512 (מתכוון לשדרג ל 2GB או 1GB תלוי בכמה אני אקנה את הכרטיס) כרטיס מסך GEFORCE 7300GS לוח אם: Intel Eatonville D915GEV אם יש כרטיסים יותר משתלמים במחיר הזה בערך אז תגידו...
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אז כמו שהכותרת אומרת לכרטיס המסך שלי(9600GT) מחובר חיבור צהוב&שחור שמתחבר ל2 פינים מצידו של הכרטיס מסך ול2 פינים נוספים על לוח האם. הייתי מעוניין לדעת מה החיבור הזה עושה בכלל? ואם אני אחליף כרטיס מסך בעתיד עדיין יהיה לי צורך באותו חיבור צהוב&שחור? העליתי תמונה(מצטער על האיכות :-\ ) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מה לפי דעתכם מהיר יותר: דריברים של הספק למשל :דרברים של GAINWARD FOR TI4200. או Nvidia's 41.09. לפי דעתי זוהיא התלבטות של הרבה, אז חוו את דעתכם ואולי גם נסיונכם . יאיר.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
המחשב שלי זה: Dualcore intel Pentium D 805 2.66 1GB RAM DDR1 האם כרטיס המסך 2900pro 512mb יעשה לי צוואר בקבוק? אם כן, כמה משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס מסך שיש לו חיבור של 6 ו-8 פינים. עכשיו לי יש רק 2 של 6 פינים. מה אני עושה? אני לא מבין כלום בחיבורים. והכרטיס מסך לא בא עם כבלים בגלל זה אני שואל. ויש לי ספק של CORSAIR 550W אם זה חשוב בדקתי עכשיו את החיבורים ויש לי 2 של 6 פינים אבל לאחד מהם מחוברים עוד מין 2 פינים נפרדים כאלה. זה מה שאני מחפש?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600LE וחיברתי אותו לטלויזיה דרך TV OUT ואני לא רואה צבעים בטלויזיה רק שחור לבן. ניסיתי הכל שיחקתי בהגדרות שיניתי drivers כלום לא עוזר. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי קישור לחברה בארץ שמוכרת את ה-Sparkle Calibre 880LV שעשו עליו סקירה...
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי כרטיס בילד אין ואני לא יודע איך אני ניפטר ממנו ואני רוצה לקנות את הכרטיס Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote http://europe.hercules.com/showpage.php?p=88&b=1&f=1#top ואני לא יודע אם הוא מתאים למחשב שלי. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס מסך טוב בשם רדון 5970 בטח חלקם מכרים אותו בפסח שעבר הוא נחשב לכרטיס מסך הטוב ביותר כיום המצב שונה אבל אני עדין מרוצה אני רוצה משחקים בעלי גרפיקה מרשימה כדי לבחון תכרטיס מסך למה הוא מסוגל להגיע הסגנונות שאני אוהב זה פעולה יריות הרפתקות מכניות קיצור כול מה שעולה לכם בראש את המחשב אי מחבר למסך טלווזיה LEDLG 42 LH90 וחושב לי למצות תפונטיציל גם מהמסך וגם מהכרטיס מסך אם יעזור לכם יש לי מעבד I7-960 וזכרון 6 גיגה מחכה לתשבות תודה לעונים ושבוע טוב ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כיום יש לי XFX HD6870 1GB Black Edition (Oc X2 Crossfire) 2 כרטיסים כאלה שעברו OC מהחברה ועשיתי מהם CROSS FIRE והם בגלל זה גם נותנים לי 2GB.. עכשיו רציתי לשאול: א) כמה שתיהם שווים היום? ב)איזה כרטיס מסך בעל ליבה אחת מקביל מבחינת ביצועים ל2 הכרטיסים האלו ביחד? (גם של NVIDIA וגם שלAMD)? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הכרטיס הנ"ל מגיע OnBoard על הלוח אם GA-M51GM-S2G של Gigabyte. למשהו יש נסיון איתו בתוכנות גרפיות כמו אוטוקד? האם הוא מספיק חזק בשבילן?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
קראתי הרבה בתוך הפורומים ועדיין לא ברור לי מה עדיף עבורי בין שני הכרטיסים המומלצים לי: QUADRO 600 או GTX 460? באתר התוכנה לא מצאתי תשובה מדוייקת\ - והבנתי שכרטיסי הקוורדו מכילים SHADER מה שלא ראיתי ב460 , -וכן הקוודרו צורך ספק כוח בעל הספק קטן יותר לעומת ה 460 שדורש הספק 450W . - באתר של NVIDIA הם ממליצים על הקוורדו ככרטיס מותאם לCAD . התוכנות הן: CAD , REVIT, SKETSH בעיקר ומעט פוטושופ. האם יש מי שיכול לסכם מה באמת מתאים יותר מבין השניים לעבודה חלקה? תודה מראש לתורמי המידע. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכרטיס הזה טוב? http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-RX80256D.htm
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כשבאתי לקנות בKSP את ה9800PRO 128MB 256BIT של ספיר, ראיתי שאת זה ספציפית כבר אין להם, ובמקום יש את אותם נתונים רק של MSI. כמה קריטי ההבדל והאם MSI חברה טובה?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני לא מוצא באתר של ניבידה את הדרייבר ויש לי רק את הדרייבר לWIN VISTA אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-