עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jook,

יש לי חבר ויש לו Asus GF4 Ti4400, הוא עם מערכת הפעלה win2k והיו לו בעיות רבות במשחק CS. על איזה דריברים אתם ממליצים שיהיו הכי יציבים ויעילים ? תודה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  2. אהלן, יש לי מחשב איטי יחסית - P3 800 Mhz, 256 mb עם לוח אם ASUS CUV-4X האם יש למישהו מושג אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך GeForce 4 mx-440 או לחכות חודש שייצא הכרטיס מסך החדש Geforce FX ואז המחירים יפלו ? ? עזרו לי בדילמה....

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  3. אני מוצא לכרטיסים יותר חדשים אבל מה שיש לי זה דוקא את זה. למשל באתר של NVIDIA - לא מצאתי. גם דרך גוגל לא הצלחתי. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  4. Started by Curse,

מישהו יכול לומר לי מה יותר טוב-ATI HD4850 512 MB/nVIDIA 9800 GT 512MB

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  5. יש ל יכרטיס טלוויזיה יחיסת יןש. fly video 98 אני חושב ויש לי windows xp בכל מקרה, התקנתי את הכרטיס ואני משתמש בדרייברים שהורדתי מהאתר Lifeview עם תוכנה שלהם גם לא הכי מתקדמת הטלוויזיה עובדת ואין שום בעיה הכל עובד טוב. (אני מחובר לyes ומזה נאי וראה). עכשיו, הסיבה לפתיחת הדיון. יש לי קטע בן 5 דקות על קלטת וידאו שאני רוצה להעביר למחשב. וכשאני עושה capture דרך התוכנה הזו שיש לי flyvideo זה מקרטע בטירוף (יענו עובד על 2 fps) וגם האיכות אודיו יורדת ממש... יש פה למישהו תוכנה להביא לי שתעשה שזה יהיה אפשרי להוציא את הקטע כמוש צריך? כי אני ידוע שזה אפשרי... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by Lmagus,

שלום, יש לי מסך Mag AH-778 בגודל 17 אינץ'.(CRT) הוא טוב לגיימינג? כי אם כן אין לי סיבה לקנות מסך חדש.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  7. כבר העלתי את הנושא בעבר ולא קיבלתי תשובות מספקות לכן אני מעלה זאת שוב אני עומד לרכוש מחשב חדש לכן אני זקוק ליעוץ לפני הרכישה . אני רוצה להפעיל משחק כמו פלייטסימולטור , משחק שתומך בריבוי מסכים [ אני לא בטוח אבל שמעתי שאפשר עד 9 מסכים כשבכל מסך רואים תמונה אחרת ) אבל ידוע לי שכרטיסי המסך יכולים לעבוד רק עם 2 מסכים אני רוצה להפעיל 4 מסכים ולא יודע איך לעשות את זה כל מידע בנושא יכול לתרום

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by Omerole,

זה non ultra ?! לא ראיתי שמופיע באתר שלהם פס יצור כזה...

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by huckaaui,

המחשב חדש מלפני כמה ימים המחשב נייח gtx 670 לוח אם - B75N-D3H שאני משחק במשחק ואז אחרי כמה דקות זה יוצא וכותב לי : Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered מה לעשות ? מחקתי כבר והתקנתי גרסא ישנה זה עבד יותר טוב ואז אחרי דקה יותר מהרגיל עוד פעם אותה בעיה ואז ניסיתי למחוק ולהתקין את הדרייבר החדש והבטא ועוד פעם לא עובד ... בבקשה תעזרו לי המחשב חדש הכל חדש מלפני כמה ימים

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס הזה RADEON 9550 128MB אני יודע שהוא לא הכי חזק אבל האם הוא יריץ משחקים (לא חזקים כמו DOM3) ממוצעים וקצת יותר?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by yo-c24,

איזה מהכרטיסים עדיף? inno3d nvidia geforce 260gtx 896mb freezer x2 192p pcie שעולה 830 ש"ח או power color radeon 4870hd 512mb ddr5 ב850 ש"ח על מסך סמסונג 22' 2243bw? תודה על העזרה חבר'ה...

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני צריך להתאים כרטיס מסך, בתקציב של עד 700 שקלים, ללוח אם של אפוקס EPOX EP-9NPA+ AMD Socket-939. הכרטיס ייקנה בLamir ולכן צריך לבחור אך ורק מהמחבר הקיים אצלם כיום.. האם ללכת על כרטיס PCI-E? AGP? אשמח להמלצות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by asichen,

איזה כרטיס אתם אומרים יותר טוב : MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI 128 BIT או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128 MB 256 BIT ?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by aiw,

בעקבות הודעה בפורום שוטטתי ב- comp-il וראיתי ש-R9800pro oem (של ספיר) יותר יקר מה-retail של GEXCUBE. אתם חושבים שזה הגיוני? אולי זו טעות? הנה ה-oem: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?PID=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ה-retail: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGICR9800C32&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 עוד שאלה בפנדה יש גם R9800 retail אבל של ATI: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5380 מה ההבדל בין שני ה-retail?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by arkadur,

עקב המעבר ללוח חדש אני צריך כ.מסך חדש לבסוף - הוחלט על כרטיס מהסדרה 6200 קצת חקרתי בנושא - ואני לא הולך על הטורבו קאש הזה :-X עכשיו הייתי בחנות מסויימת - שבה היה רק את הכרטיס הנ"ל, לשמחתי, בניגוד לשאר היצרנים , לכרטיס הזה יש בנוסף ל2 ברגים לקיבוע הסינק עוד 4 חורים ל"הכנה" לקירורים אחרים - דבר שאני אישית צריך(בלוק לקירור מים שכבר יש לי) השאלה שלי היא כזאת האם גם ל6200 ה"רגיל" יש את ה4 חורים הנ"ל? או לחילופין - האם יש לכם 6200 "רגיל" ללא TC, עם 4 חורים?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by ydob,

מיהי היבואנית בארץ של כרטיסי מסך תוצרת ASUS? בתודה YDOB

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by Alon Fridman,

קבלתי מתנה כרטיס מסך 7300GSכמה זמן הוא יחזיק מעמד עד שכבר המשחקים לא יעלו ? תודה רבה !

18. Started by pergola,

בינתיים אני חשוב על ה8800GTS 640MB יש משהו שעדיף עליו?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  19. הרגע שמתי לב משהו מוזר,יש לי LEADTEK GEFROCE 6600GT AGP ועם הכרטיס קיבלתי תוכנה בשם WINFOX, התקנתי אותה והיה רשום שבליבה של הכרטיס מסך ב2D,יש גם 3D אין לי מושג מה זה כל אחד מהם בכל מקרה ב2D בWINFOX רשום 10 בליבה (?!?!?!?!?!?!WTF) אבל בדרייבר של NVIDIA ב2D רשום 300 בליבה,האם זה אמור להיות על 300 בליבה ב2D ב6600GT ?? כי ב3D רשום שם 500MHZ בליבה *תמונה מצורפת* תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  20. סקר : איזה כרטיס נותן תמורה הכי טובה ב-400 , 500 , 600 ש''ח בבקשה לרשום דגם מלא עם שם היצרן ( רצוי קישור לאתר החנות ) בצורה הבאה : עד 400 ש''ח עד 500 ש''ח עד 600 ש''ח

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  21. הרשתות החברתיות הסיניות מספקות לנו תיעוד ראשון של מה שעשוי להיות העיצוב הסופי והרשמי של NVIDIA בכרטיסי GeForce בדור ה-Ampere לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Cyron,

קניתי מטליות לניקוי המסך שלי, LG L1710s, מאופיס דיפו, וכתוב בתחתית האריזה "אינו מתאים לשימוש במסכים עם ציפוי כרום....", מכיוון שאין לי מושג מזה רציתי לוודא שהמטליות טובות לפני שאני משתמש בהם ? אלה המטליות: תודה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  23. Started by LL@SS,

אף פעם לא הבנתי מזה נותן? מה התפקיד של השעון הזה ומדוע בתוכנה GPU-Z לא מופיע כלום אצלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  24. שיפור של-3K בהוספה של כרטיס לפיזיקס מערכת ללא אוברקלוק..הכל בדיפולט תודה על העזרה שקיבלתי בנושא מי-Lanzar... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  25. שלום חברים... קניתי לא מזמן כרטיס מסך של ג'יגבייט ATI Radeon 9250 128 mb עכשיו התקנתי ווינדוס וויסטה - אבל אין דריברים באתר הרישמי לכרטיס הזה לוינדוס שלי. מה לעשות ? להסתמך על הדרייבר המובנה של הווינדוס ? ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.