עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך מסוג ati 5700 flex אליו משודכים 3 מסכים 22 אינץ ניסיתי לשחק במשחק על שלושת המסכים אך ללא הצלחה האם למישהו יש ניסיון אם הכרטיס הזה ? אשמח לעזרה http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-eyefinity-technology/for-consumers/Pages/what-is-eyefinity.aspx

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  2. במפתחת השבבים מקווים שבחירה בין משחק הפעולה מימי הביניים For Honor לבין משחק הפעולה המודרני Ghost Recon: Wildlands יסייע להם לשמור על רלוונטיות, גם ללא מוצרים חדשים באופק לכתבה

3. גם ללא תחרות ממשית בתחום, מפתחת הליבות הגראפיות מסנטה קלרה ממשיכה לשכלל את ההיצע הנייד של עם דגמי Max-Q מהפכניים עבור ה-GeForce GTX 1080 וה-GeForce GTX 1070 שיאפשרו להשיג ביצועים גדולים במחשבים דקים לכתבה

4. Started by Ido.K,

אז ככה אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי(מפרט מדויק בצד) עד תקציב של 700. תודה ענקית לעוזרים. בברכה עידו.

5. Started by Yap,

האם כל כרטיס שתומך ב X8 יתמוך גם בX4..? אשמח לקבל הצעות לכרטיסים בעלי 256 MB ו128Bit (גם יד שנייה)

6. Started by ac1240,

רשום לי רק ATI 4800 SERIES איך אני יודע בדיוק איזה כרטיס יש לי?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by Pac Pac Chick,

הי לכולם, רציתי לשאול האם יש הבדלים בגרסאות שונות של הXT PE כמו שיש בכרטיסים של NVidia, או שכולם זהים? אם יש הבדלים, איזה חברה הכי טובה (לא בארץ, כי אם בחו"ל)? ושאלה נוספת: הXT PE הוא ב PCI-E או בAGP?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי מאוורר בן כחצי שנה עם כרטיס מסך של ג'יגהבייט 4850 עם קירור של זלמן. המחשב עצמו מאוד שקט, למעט הכרטיס מסך! המאוורר כל הזמן מסתובב בכל הכוח- ויש לו כנראה הרבה כוח כי הרעש ממש מציק! יש לי מס' שאלות: א. יש כאן אנשים נוספים עם אותו כרטיס מסך- אם כן האם אצלכם הוא גם רועש? הרבה או קצת? ב. הבנתי שרק אם מהמאוורר יוצאים 3 חוטים אז אפשר לשלוט על המהירות שלו ואם יש לו רק 2 אז אי אפשר- ואצלי יש רק 2, מה הפיתרונות הנוספים? ג. האם יש מישהו שהייתה לו בעיה דומה, הלך במסגרת האחריות לחברה והחליפו לו כרטיס מסך לכרטיס אחר? אני חושב לבקש החלפה ל 4770 שהבנתי שהוא יותר קר. ד. במידה ואני רוצה לנסות לפרק את הכרטיס ואת המאוורר ספציפית ולנסות לשמן אותו- אפשר איזשהו מדריך על הכרטיס …

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by oren.nk,

קניתי לאחרונה את המסך הנ"ל, השאלה היא על איזה קצב רענון מומלץ להריץ אותו בסביבת חלונות ובמישחקים מבוססי source ברזולוציות הבאות: windows: על 768X1024 בלבד Source: על 1024X768 ולפעמים 800X600 כרגע קצב הרענון על 75HZ ואני רוצה להעלות אותו זה אני פשוט לא מוצא עליו ביקורות או תשובה ברורה פה בחיפוש... תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by roiyair,

אהלן, תוך כדי משחק בMass Effect קיבלתי את ההודעה הבאה: http://img404.imageshack.us/my.php?image=82402467by6.jpg מה אני יכול לעשות עם זה? כרטיס המסך שלי הוא HD4850 עם הדרייבר החדש ביותר.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by King Of Action,

1. האם למישהו יש ניסיון עם החברה הזו או שמע עליה משהו . 2. האם שווה לקנות XpertVision radeon 8500 LE ב-470 ש"ח ?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. יש כרטיס יותר טוב מה 9600PRO 256MB במחיר של 800-850 שקל?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך אני יכול להבדיל בין 9700NP ל 9700PRO ? לפי מה שאני יודע שניהם מזוהים כ PRO, אז רציתי לדעת מה המהירויות שעון של NP ושל ה PRO, והאם הליבות שלהם זהות ? יש לכרטיס SOFT MODים ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  14. שלום יש לי את המפרט הזה : מעבד intel i5 4570 8gb ram fsp raider 550W מסך חדש - AOC GF2460PF 144HZ freesync כרטיס מסך saphhire vapor-x r9 280x 3gb אני משחק בעיקר LEAGUE OF LEGENDS . וקצת CSGO לא יותר מידי.. הכרטיס שלי התחיל ממש להרעיש ויש המון FPS DROPS אפילו בLOL חשבתי לשדרג לכרטיס AMD שעולה 1K גג , גם חשבתי שהכרטיס תומך FREESYNC מה שהתברר כלא נכון.. אני צריך לעשות צעד כזה ? או לחסוך את הכסף . בטח שלשימושים שלי שאני לא מחשיב את עצמי GAMER אפילו

15. שלום, אני מבין שכרטיס מסך מנצל רוחב פס מסויים של PCI-E שמחברים אותו ישירות למעבד. למשל כשאני מסתכל על התכונות של כרטיס מסך 580 GTX, וכתוב שם : Bus Support PCI-E 2.0 x 16. בלוחות החדשים של ASUS עם chipset P67, לרוב קיימת קונפיגורציה הבאה: Expansion Slots: 2 x PCIe 2.0 x16 single at x16 or dual at x8/x8 mode. לפי מה שאני מבין, אם אני שם כרטיס מסך אחד אזי הוא ינצל (בפוטנציה) 16 אפיקים, אבל אם אני שם שני כרטיסים אז כל אחד ינצל רק 8. במקרה שאני רוצה יותר מכרטיס מסך אחד, האם יש סיבה בכלל לחשוש שהם לא ינצלו את כל רוחב הפס של PCI-E, או שהם בכלל לא מגיעים אפילו לניצול מלא של 8 אפיקים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכם, שידרגתי מכרטיס שתומך בDX10 לכרטיס שתומך בDX11. עכשיו, במשחקים כמו battlefield bad company 2 ועוד, שלא רואים אפשרות של בחירת DX בתפריט המשחק, האם המשחק מזהה את השינוי, ומשנה את ההגדרות?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by ron533,

שלום, עברתי ל Nvidia לאחר שנים רבות של ATI, ואני מחפש בדרייבר ללא הצלחה, אחר אפשרות לשמור על פרופילים לסידור המסכים שלי. למשל לעבור מתצוגה של מסך אחד לשני מסכים כשהמסך השני נמצא במיקום מסויים, כל זה על ידי הוטקי (hotkey) כמו שקיים ב ATI. קיים דבר כזה? :s05: כעת אני צריך כל פעם להכנס לדרייבר, לבחור את ריבוי המסכים, ולהזיז את המסך השני למיקום שלו, כשכל פעם אני לא בטוח פוגע בול במקום , קצת זז (וזה משפיע על התצוגה אח"כ) ולשמור. ולחזור על זה כשאני רוצה לבטל ולחזור למסך יחיד או לעבור למיקום אחר של המסך השני, במקום לשמור על הגדרות (Preset).... שאלה נוספת - - האם יש מדריך למשתמש המתחיל ב Nvidia או ATI עם ריכוז של תוכנות עזר שימושיות יעודיות לכל חברה כמו למשל D3DOverider…

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by INFERNO,

בוקר טוב. יש לי כרטיס TV .. דיי ישן (BT848 למי שמכיר ) עכשיו בכרטיס יש כניסת Composite ו כניסת S-video בממיר HOT (מסוג Thomson ) יש יציאת Composite המצב הנוכחי הוא שאני מחבר Composite ל Composite (בין הממיר לכרטיס TV ) השאלה שלי היא כזאת: האם כשאני אחבר כבל S-video ל Composite (הממיר Composite והכרטיס TV יחובר ב S-video ) האיכות של התמונה במחשב תתשפר ? תודה ויום נעים INFERNo OuT.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by 00Amir,

יש לי GTX460 1G ואני שוקל לעשות SLI , מה יהיה ההבדל אם אני אוסיף GTX460 2G לבין הדגם של 1G ?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by Yoda_1168,

משחק על מסך 17" שמגיע ל1280... יש סיבה ליותר זיכרון מזה? אומרים ש320MB לא יספיק בקרוב.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by bcvbvc,

מה זה בדיוק Leadtek PX7800GT TDH הכוונה ל TDH

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  22. חשבתי על 7600GT כמו שקראתי כאן בתגובות שלכם לאנשים ששאלו שהמלצתם עליו בטווח מחירים הזה. יש לי זיכרון 1 ג'יגה עם מעבד 2.93 עם אובר ל3.86 intel 516 האם המעבד והזיכרון שלי יוכלו לעמוד בדרישות של הכרטיס מסך מבחינת ביצועים? תודה לכם... דרך אגב איך אני רושם את המפרט מחשב שלי בצד? פשוט ניסיתי למצוא ולא מצאתי. תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by wooda,

הPower Color? או הLeadtek? שניהם באותו המחיר.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  24. Started by No buddy,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מסך דק מתאים למשחקים? כלומר האם יכולה להיגרם איזשהי בעיה? משחקים לא יעבדו טוב? וכו'...

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  25. כשאני נכנס לATITOOL הוא רושם לי שיש לי TEMPORAL AA במקום NORMAL AA והוא אומר לי שאני צריך לבטל אותו כי הוא מפריע לבדיקות בנצ'מארקים שאני מריץ... עכשיו השאלה איך עושים ת'זה ויש לי RADEON 9800 PRO עם דרייבר של אומגה 2.5.90 נ.ב. אכן הרצתי בדיקות וירד לי הניקוד משמעותית למשל באקוה מארק 3 מ48600 ל-47400 וב-3DMARK01 SE מ19625 ל-18445 אשמח אם תעזרו לי !

• 3 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.