כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום, איזה מבין הכרטיסים לפי דעתכם טוב יותר ? בעיקר למשחקים ברזולוציית 1080P על מקסימום. משום מה אני לא מוצא ברשת בכלל ביקורת על הכרטיס מיני של ה - 1060. הסיבה לשאלה היא שהיה לי את ה 970 ובעקבות תקלה החליפו לי ל-1060. רציתי לדעת אם זה שדרוג או שנמוך. אשמח לתגובות בנושא וטובה שעה אחת קודם כדי שאוכל ללכת להחליף במידה וזה לא שווה, תודה, לידור
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
עד היום היה לי את ה8800gts ,והוא הלך לעולמו,ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך חדש כדי לי לקנות המעבד שלי זה e6750 הלוח אם זה msi p6n sli ויש 2 גיגה זיכרון התקציב זה 800 שקל,הרזולוציה 1920x1080 משחק ברוב המשחקים החדשים cod וכדו' תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב מעבד Q6600 4 גיגה זכרון 800MHZ מסך 19 משחק בLCD 32 1080*1920 כ.מ 8500 GT לוח אם לא זוכר וספק 500 ZALMAN ברצוני כרטיס מסך שיריץ לי תמשחקים החדשים באיכות הכי גבוהה שיש התקציב עד 850 ש"ח תודה לעוזרים אם יש משהו בחריגה קטנה לא יהרוג.. תודה לכל העוזרים חשבתי ללכת על Palit Radeon HD4870 Sonic 512 או 1G
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לבקש המלצות לכרטיס מסך ממוצע במחיר 500 שקל +-, 128~ זכרון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי, תגידו איזה טמפ' מומלצת לעבודה עם HD 4850 אם אני עושה פרופיל ידני ב CATALYST, ז"א על כמה אחוזים מומלץ לשים את המאורר , אני לא רוצה לשחק עם הפרופילים ולשנות כשאני מתחיל לשחק ואח"כ לשנות שוב כמו שראיתי שחלק מהאנשים כאן עושים, לכן אני שואל על איזה מהירות קבועה מומלץ לקבוע ?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם אך אני יכול להבדיל בין ב 64 ל 128ביט בכרטיס מסך FX5200 אבל רק לפי צורה חיצונית ??
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא A64 3000+ newcastle 2X512 mb ram leadtek 6800nu ואני מקבל ב3DMARK05 רק 1002 נקודות שזה משהו כמו רבע ממה שאני אמור לקבלO_o בלי פילטרים ברזולוציית דיפולט של 3DMARK...ויסינק אוף... מה בדיוק נסגר לי עם המחשב?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי שאלה כללית לי אין את הבעיה אבל חשבתי על זה שאם יהיה למסך שלי פיקסל שרוף אז ב KSP לא מחליפים עד 4 אז יש דרך לשרוף פםיקסלים למסך? זה יהיה מאוד שימושי אם אתה רוצה להחליף מסך חח ;D
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי כרטיס חדש של HD4850 הקודם שלי היה 7600GT והתוכנות זיהו אותו יופי, יכול להיות שהתוכנות לא תומכות בATI?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
קניתי ביום שישי מחשב ב ק.ס.פ ובחרתי בכרטיס מסך של ATI דגם 4670 . יש לי טלויזיה רגילה עם חיבור RCA (אדום,לבן,צהוב) ואני מעוניין לחבר את המחשב אליה . מה ששמתי לב זה שאין בכרטיס מסך חיבור S-VIDEO (כנראה,המחשב עדיין לא הגיע אלי ) ויש שני חיבורים אחרים . לא משנה. שאלה: האם יש כבל כזה שאוכל בעזרתו להתחבר מהמחבר של כ.מסך ל RCA של הטלויזיה? ואם כן איפה ניתן לרכוש אותו ? ואם כן , האם יש אפשרות שהצליל יצא מכרטיס מסך לטלויזיה ולא לרמקולים של המחשב ? לי זה חשוב כי המחשב נמצא כ 12 מטר מהטלויזיה וזה יהיה קצת דפוק לשמוע סאונד מהפרוזדור ולא מהטלויזיה בסלון. אשמח לתשובה. תודה , ליאור.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
גילוי נאות: סרטון שלי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס FX5900XTV במחיר של 1100 ש"ח. הכרטיס כמובן עם VIVO(אני רוצה כרטיס כזה), ואני מעוניין לקנות אותו בדחיפות כיוון שכנראה נשארתי בלי כרטיס מסך, ואין לי כרגע זמן לחכות לכרטיסים החדשים (6600), וגם לא נראה לי שהם יתאימו לחומרה הקיימת אצלי. אנא תנו חוות דעתכם על כרטיס זה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
בשעה טובה אחרי הרבה התלבטות ותודה גדולה לdj electric הזמנתי היום twintech 9800gt oc xxt (חסכוני בחשמל עם קירור טוב ומהיר) מה הדרך הכי טובה להחליף את הכרטיס הקיים שהוא גם NVIDIA 8600GT הכוונה מה השלבים מבחינת דריברים וכאלה? האם להסיר את הדרייבר הישן ואיך? אז לכבות להחליף את הכרטיס פיזית ואז להתקין דריבר חדש? מה הדרך הכי בטוחה ומומלצת? תודה
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שאני קונה - אני יכול להשיג כרטיס GFORCE4 TI4600 עם 128 DDR (סמסונג) של VISIONTEK במחיר מציאה. השאלה המתבקשת היא כמה החברה הזו שווה ואם ההפרש הדי גדול במחיר בין הכרטיס הזה למקביליו (ASUS וכו') שווה את ההפרש בביצועים (אם קיים בכלל).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס מסך הוא: NVIDIA GEF ORCE FX 5200
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, אני מקווה להזמין מחשב חדש השבוע, וראיתי את שני הכרטיסים המשומשים האלו במחירים מדהימים: Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - סה"כ 882 ש"ח מזומן Gigabyte Radeon HD7970 GPU - 3GB 384bit GDDR5 - OC Version - סה"כ 763 ש"ח מזומן יש בין הכרטיסים הבדל של 119 שקלים, אך האם יש ביניהם הבדל בביצועים שמצדיק את תוספת התשלום? על מה אתם הייתם הולכים? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון, לא בידיוק היה לי מושג איפה לדבר על זה. אני רוצה לשחק WC3 על הXP MODE שבווינדוס אולטימייט שלי, והבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את המשחק כי זה טוען שאני צריך DX8.1 או DX9 אז הורדתי DX9 וזה משום מה מחלץ לי אוסף של מידע אבל לא מתקין לי שום דבר ולא תורם שום דבר. איך אני יכול להתקין DX9?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי, קניתי טלווזיה חדשה LCD 37 אינצ' HD. חברתי אותו למחשב עם כבל HDMI ואני רואה הכל מצורה מדהימה, אבל שאני רואה בסרטים או כל מה שיש לו רקע\צבע שחור אני רוצה אותו בצבע ורוד או משהו מוזר ובאיכות לא טובה... והצבע משתנה מכל מיני זוויות. האם אתם יודעים מה הבעיה? האם פשוט ככה זה? (לא יכול להיות) אני רוצה לציין שלכרטיס מסך שלי יש יציאת DVI, אז קניתי מתאם של DVI ל HDMI, והחיבור עצמו הוא HDMI בסופו של דבר.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי,עקב התחממות של כ.מסך (G8500) שבא ללא מאוורר אלה רק צלעות קירור החלטתי לקנות מאוורר ולהרכיב. קניתי מאוורר 92מ"מ של ARTIC COOLING וקניתי מתאם לMOLEX. קיבלתי עםהחבילה של המאוורר ארבעה ברגים אבל הם קטנים למדי, פה בפורום אמרו לי שאני צריך להכניס את הברגים בין המעברים של הצלעות קירור וזה פשוט יתקע שם ויקרר שם.. הינה תמונה של כל העסק ותמונות של הברגים לכוד...תגידי לי עם זה בסדר ועם אפשר תכוונו אותי קצת יותר.. הכל ביחד: http://img22.imageshack.us/img22/6213/p1010004wy.jpg הברגים: http://img687.imageshack.us/img687/5992/p1010006yw.jpg http://img687.imageshack.us/img687/5992/p1010006yw.jpg תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ATI 5770 איך אני מזהה צוואר בקבוק ומה זה מפרט המחשב מעבד I920 לוח של Gigabyte GA-EX58-UD5 זכרונות של OCZ3RPR1600 4G ספק 650 וואט כרטס מ ATI 5770 1G
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
תגידו אנשים ל Radeon X1600 יש יציאה לטלויזיה? http://ati.amd.com/products/RadeonX1600/index.html אולי הקישור יעזור לקבל קצת מידע על הכרטיס..אני בכל אופן לא מצאתי אם יש לו יציאה TV OUT או לא
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום קניתי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת אם אפשר לקבל המלצה למשחקים חדשים שאפשר להריץ עם הכרטיס הזה בסבבה אני מודע לעובדה שזה כרטיס מיינסטרימי למהדרין... ודבר נוסף הכרטיס תומך ב- Shader Model מה זה נותן? תודה מראש על הסיוע
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך HD 4800 512 MB 1. אני רוצה להחליף כרטיס ליותר מתקדם מינימום 1GB זיכרון. 2. שאלה אם הלוח אם הוא DDR2 האם אפשר להתקין עליו כרטיס שהוא DDR 3 . שאר הנתונים : מעבד E8400 זיכרון 4GB DDR2
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני צריך עזרה!! אני רוצה ליקנות את הכרטיס ATI HD 5770 אני רוצה אותו בשביל גשאמינג אני צריך לדעת אם הוא מתאים למארז שלי או לא ואם לא אז איזה כרטיס מהסדרה אני יכול ליקנות במקום מעבד:intel core 2 dou E7400 לוח אם: Gigabyte g31m-S2L והכרטיס מסך שאני משתמש היום הוא nvidia 9500gt
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-