עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני מקווה שבחרתי בפורום המתאים, רציתי להאיר\להעיר פה, לגבי ההמלצות הגורפות בכל מיפרט שניפתח פה על ה-8800GT. אני מבין ומסכים שהוא כרטיב מסך מצויין, אבל וזה אבל חשוב, לא כל אחד שמבקש לשחק חייב את הכרטיס מסך הזה. יש המון אנשים שאין להם בעיה לשחק על הגדרות בינוניות במישחקים והם אפילו לא ישימו לב אם יעלו את ההגדרות. יש לי המון חברים שמספיק להם שיעבוד על רזולוציה של 1280X1024 על הגדרות בינוניות ובלי פילטרים. ואין להם שום עניין להעלות הגדרות. לכן לדעתי צריך להדגיש את השיקול הזה בפני אנשים שמבקשים המלצות. מכיוון שיש המון אנשים שפשוט זורקים את כספם לריק. ערב טוב לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  2. היי. החלפתי כרטיס מ GF2 MX400 ל XpertVision Radeon8500le ( 250/250). כמובן שלאחר התקנת הדרייברים (3.2) ישר הרצתי 3Dmark. בהתחלה קיבלתי בסביבות ה 59xx. זה היה סביר, אבל עקרונית אני אמור לקבל תוצאה טובה יותר. לכן היום בבוקר מחקתי את הווינדוס והתקנתי מחדש. הרצתי 3dmark ו... קיבלתי 55xx...... אין לי מושג מה הבעיה, אבל התוצאה היא ללא ספק נמוכה מדי. מה לעשות? Athlon Tbird b 1400Mhz ECS K7S5A 256MB SDRAM PC133 Radeon 8500 LE Directx 9.0a ATi Catalyst 3.2

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by eli_790,

ברשותי מחשב פנטיום3 800 מגה הרץ זיכרון 256 sdrm נהרס לי הכרטיס מסך איזה כרטיס מסך ייתן לי מענה חיובי גם כדי להריץ משחקים חדשים והאם אין סיכוי שהכרטיס שתמליצו כמובן יריץ משחקים חדשים אשמח לגבי המלצה לכרטיס תואם

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  4. Started by neil4,

מהי ליבתו? אחד מאלו?-RV250/RV280/R300/RV350 אם לא אז איזה?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by omerico22,

שלום , היום קניתי מחשב חדש אם LeadTek GeForce GTX460 768MB SLI עכשיו איפה אני יכול למצוא באנצים של הSLI הזה ?? ועוד משהו איך אני יכול לדעת איזה משחקים אינם תומכים בSLI ?? תודה וחג שמח .

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  6. Started by shaharZur,

אני הולך לקנות את הכרטיס מסך הזה ואני רוצה לראות את איכות התמונה של חיבור VIVO אז מישהו יכול לעלות לפה תמונה או סרטון של לכידת וידיאו .

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by ziv0798,

המסך 20" והכרטיס עדיף מתוצרת Nvidia אין חנות מועדפת ותקציב עד 700 ש"ח.. תודה! *עריכה*: שיריץ PROTOTYPE ומשחקים כבדים אחרים חלק...

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  8. שלום, לצערי נשרף אחד הדיודות בכ.מסך ישן שלי (PX7600GS) ואני צריך לקנות לו תחליף. מה יתאים לי למחשב? מפרט: לוח אם GA 965P S3 מעבד E6300 ספק: thermaltake RX 450W אשמח להמלצה. שמעון

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  9. שלום המערכת שלי די פשוטה אבל הריצה את רוב הכותרים על 1080 והגדרות כמעט מקסימליות I5 2500 8gb ram Mx200 256 ssd Evga gtx 970 sc acx2 Fsp raider 550 לצערי בגלל הפסקת חשמל (ניתוקים וחזרות) כרטיס המסך הפך לבלוק לכן אני מחפש כרטיס מסך שימשיך להריץ משחקים על 1080 בצורה מעולה - כי להבנתי יהיה טעם בשדרוג כל המערכת כשארצה לקפוץ ל4k ואני עוד לא שם מבחינת זמן ותקציב. האם יש דגם יחסית טוב שיתן ביצועים דומים ל970? לא מעוניין ביד 2 רוב המשחקים בהם אני משחק הם rts כמו Company of heroes 1+2 Men of war assault squad 2 רוצה גם לרכוש את ancestors legacy ופה ושם קצת fps כמו סדרות battlefield …

10. Started by kingdavid,

מה אתם אומרים מי יותר טובה? עוד שאלה לאיזה כרטיס גרפיקה שלהם מתשווה כיום? הנה מאמר Apples to Apples on Graphics? The Xbox 360's ATI graphics core also throws a wrench into our graphics comparison since it uses a new-fangled Unified Shader Architecture that mixes up pixel- and vertex-pipelines and makes comparison to older video card technology very difficult. The Xbox 360 graphics core may have 48-pipelines, but we don't know how powerful they are compared to dedicated pixel and vertex pipelines. The PlayStation 3 has a pretty strong Nvidia graphics processor, but you can see how Sony may be afraid of the specification sheet comparison by the pipeline number convenientl…

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by yotam_10,

אני קניתי מחשב חדש לפני חודש(ראה מפרט) והשאלה שלי היא האם הכרטיס שבמפרט יכול להריץ משחקים שיצאו בחצי שנה הקרובה.... האם הכרטיס שלי יכול להריץ: F.E.A.R....? q4??? ועוד מישחקים כבדים אחרים??

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  12. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤364 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤443 מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU ¤761 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤109 זה המפרט.. תחליפו את הכרטיס מסך הנוכחי למשהו אחר בסביבות ה1700 שקלים שיתאים כמובן למערכת.... נמאס לי לחכות...וגם אמרו לי שהכרטיס הזה עושה בעיות לאנשים, ושולחים אותו לתיקונים כל הזמן.. תודה לכולם! נ.ב רק מ iqpc בבקשה..

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  13. או את ה: MSI GF4 MX440 64Mb אני לא יודע אם זה DDR אתם יודעים? או את ה: ATI RADEON 9000 TV+DVI 64Mb אני לא יודע אם זה DDR אתם יודעים? או את ה: Chaintech GF 4 MX440 אני לא יודע אם זה DDR אתם יודעים? או את ה: Innovision Geforce 4 MX440 64MB DDR

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי כרטיס Connect 3D X1800 GTO VIVO. כאשר אני מחבר אליו PS2 בחיבור S-Video- איכות התמונה ממש זוועתית. אני מתמש ב Dscaler? האם מישהו מכיר דרכים לשיפור המצב? וכו'? ד"א- גם ה ATI multimedia center פשוט לא מוכן להיות מותקן אצלי. מישהו נתקל בזה פעם? (אני מריץ את ההתקה ולא קורה כלום) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  15. מחפש מדריך להרכבת כרטיס מסך במארז עדיף מדריך שיסביר על סדרה 8 של NVIDIA

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by Dan1919,

טיפה חשוד הייתי אומר.. http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=373 אשמח לתגובות,ובמקרה וזה אמיתי,זה חלום שהתגשם

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  17. Hitler is informed about nvidia geforce gtx 680 kepler

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  18. אני רוצה לקנות כרטיס כדי לראות סרטים באיכות הכי טובה וכרגע יש לי 9500 GT ואני לא מרוצה ממנו מפני שהוא לא מריץ סרטים באיכות טובה ועושה לי בעיות

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by balagan,

giga-byte x850xt pci-e or shppire x850xt pci-e thx ppl

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  20. Started by ArielN,

זה אמור להיות ככה..? אמורים להיות שם 2 אותו הדבר?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by liortaib,

יש לי בעיה שנמשכת כבר חודש וחצי ואין לי פתרון יש לי מחשב נייד מסוג lenovo g510 עם כרטיס מסך AMD Radeon R5 M230 Series וכרטיס מסך נוסף hd4600 של אינטל. המחשב עובד כרגיל אך כשאני מנסה להפעיל משחק כלשהו אני מקבל את השגיאה המצורפת. אני משתמש בדרייבר בגירסא Driver Packaging Version 15.30.1025.1001-151204a-298676C יש למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by leahd3,

אז כחחלק מהכנות לסרטון הבא שלי בערוץ החלטתי למתוח את המערך של 970SLI שלי קצת מעבר לאיזור הנוחות שלי. כל כרטיס רץ על 1590 MHZ עם ירידה קלילה ל 1583 אחרי כמה לופים.. ציון די יפה ב FIRESTRIKE ULTRA

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by shemiraz,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם הכרטיס מסך החדש שלי 6850 Sapphire הבעיה היא שאני לא מקבל את הרזולוציה הרצויה של המסך שהיא 1920*1200 -לאחר התקנת הדרייברים הוינדוס נותן לי רק רזולוציה של 1600*1200 שלא ממש מתאימה למסך ואני נאלץ לכוון לרזולוציה 1440*900 כי היחס שם יותר נכון למסך... מה שיוצא שאני משחק על רזולוציה נמוכה שלא מנצלת את הכרטיס מסך ואת המחשב שלי בכלל.... עוד בעיה היא שלא הצלחתי לחבר את המסך עם כבל dvi אלה רק עם vga עם מתאם ל dvi -יכול להיות שהכבל dvi שלי דפוק? עם הכבל dvi אני לא מקבל סיגנל בכלל בשני היציאות dvi שיש לי בכרטיס מסך, מה שמוזר הוא שגם עם המתאם dvi לvga אני מקבל סיגנל רק באחת מהיציאות dvi. לגבי הרזולוציה היה לי בעיה כזו גם בכרטיס הקודם אבל לאחר התקנת הדרייבר של…

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by extra-g,

מחשבים חדשים נתחיל עם שלי 8400GS של GIGABYTE יציאות: VGA, DVI וTVOUT (מתחבר לקופסה קטנה עם יציאות SVIDEO וRGB שיכול לשמש גם כRCA) המסך מחובר בVGA, מסך דק - 786LS של LG. הוא לא חדש. 1. התמונה שלו לא חלקה. כל קו (שחור בעיקר) שיש על המסך משאיר מימינו "שובל" - שכפול שלו 3 פעמים בערך - לא בשחור אלא פשוט פסים שמכהים את האזור. זה לא תלוי תוכנה וזה לא תלוי מיקום של המסך. עם המחשב הקודם זה לא היה ככה (הכל היה ממוקדם בדיוק באותו מקום) ככה שכנראה זה רק הכרטיס מסך. 2. חיברתי טלוויזיה ושיניתי קונפיגורציה בלוח הבקרה של NVIDIA ככה שיהיה מסך כפול (אולתו דבר גם במסך וגם בטלוויזיה) ואז עשיתי ריסטרט. קיבלתי תמונה בטלוויזיה רק בשניות של העלאת המחשב מהדוס אבל ברגע שהמחשב הגיע למסך הפתיחה של ו…

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  25. כותרת

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.