עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיס מסך החליט שהוא מתאבד לי (בעקבות הפעלה של משחק רב משאבים - ZUMA ) . הכרטיס הישן היה 8800 GTS . אני מחפש כרטיס חליפי (איכותי) בעלות של עד 1200 ש"ח (אין לי בעיה גם יד שנייה , הכרטיס הישן היה יד שנייה) . בעיקר למשחקים , לא מחפש כרטיס מסך שיריץ הכל על ULTRA וב 50FPS אלא כרטיס שיחזיק את כל המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו . תודה

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  2. היי, לכרטיס המסך שלי (Leadtek Nvidia 6600) התקלקל המאוורר, אז החלטתי במקום לקנות אמצעי קירור, אני כבר אחליף את הכרטיס מסך כליל, אתם יכולים להסתכל במפרט שלי, כעקרון המחשב הוא משנת 2005, כך שאני לא יודע איזה כרטיסי מסך יתאימו לו. כעקרון אני עובד בעיקר עם תוכנות גרפיות (פוטושופ ופלאש) ומדי פעם משחקים. התקציב הוא בסביבות ה-650 ש"ח. הסתכלתי על רשימת כרטיסי המסך החדשים של Leadtek כאן: http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=94 איזה מהם מומלץ? (אני מחפש כרטיס מסך טוב, קצת יותר ישן ובמחיר נורמלי, לא את הכי חדיש במחירים אסטרונומיים) אשמח לעזרתכם, תודה.

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  3. שלום לכולם . היום כרטיס המסך שלי כנראה נשרף, אין תצוגה על המסך, וכשאני מעביר את החיבור לכרטיס המובנה הכל עובד בסדר. המחשב שלי די ישן, זהו המפרט: מעבד - AMD Athlon || X4 635 לוח אם - Gigabyte GA-MA78LMT-US2H זכרון - שני כרטיסים של 2GB כל אחד DDR3 כרטיס מסך - Nvidia 460gtx השאלה שלי היא כזאת: אני התחלתי בזמן האחרון ללמוד קצת עריכת ווידאו ועיצוב גרפי, מתחיל להתעסק קצת בתוכנות כמו פוטושופ, פרמייר פרו, אפטר אפקטס וכו'. עד עכשיו המחשב עבד מעולה עם פוטושופ, אבל בעריכת ווידאו הוא ממש קירטע והתוכנות היו קורסות על ימין ועל שמאל, ממש זוועה. נכון לעכשיו אין לי תקציב בשביל לקנות מחשב שיתאים לעריכת ווידאו, אני יודע שצריך פה מחשבים ממש חזקים שעולים המון כסף. אז חשבתי אם כבר הכרט…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dani thompson,

היי, נשרף לי הכרטיס 660gtx, חשבתי לקנות יד שניה 750ti, האם יש משהו באיזור ה300 שקל שיתאים למחשב שלי? ואיך לבדוק אם הכרטיס מסך תקין והכל.. תודה! המפרט שלי: Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray G.Skill 16GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black 1 מארז ספק כח אקטיבי Antec 550W 80+ VP550P 1 לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2V Micro ATX

5. שלום.. שיחקתי היום במחשב ופתאום נתקע לי הכל מסך כחול ומחשב עשה ריסט, לא עלה והציג שוב מסכים כחולים. ניקיתי אבק ושום דבר לא עזר. הפעלתי ב SAFE MOD עלה עם טשטושים בתמונה מחקתי דרייבר והמחשב עלה, אחרי התקנת דרייבר שוב מסך כחול כנראה שאין מנוס מלקנות אחד חדש ואשמח אם תמליצו לי על משהו באיזור האלף שקלים שיריץ משחקים ברמה גבוה מעוניין רק בכרטיסים של NV עם קירור מתקדם \ שקט. מעוניין לקנות מחר, קשה לי בלי מחשב

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  6. שלום לכולם, היום בבוקר הדלקתי את המחשב והמסך עשה לי צורות וצבעים מוזרים. ריסטים, הוצאה והחזרה של הכרטיס ואפילו ניקוי שלו לא עזרו. העברתי את הכרטיס למחשב של אחי וגם שם אותה הבעיה כך שווידאתי שהבעיה בכרטיס. בקיצור, אני צריך לקנות כרטיס חדש. הכרטיס שהיה לי הוא 8800gt של GIGABYTE מעבד INTEL Q6600 2 GB זיכרון ספק 450W של CORSAIR אודה לעזרתכם בהצעות לכרטיס חדש שיתאים למפרט ולא יצור צוואר בקבוק. לא רוצה את הכרטיס החדש ביותר ושלא יעלה גם יותר מידי. אני צריך גם שיהיה בו חיבור HDMI. תודה רבה.

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by ישראל760,

שלום! לפי מה שהבנתי יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך חדש, שיחקתי במשחק יחסית איכותי "gta v" אז בהתחלה המשחק היה מגיב טוב ואחרי 10 דק' בערך זה היה נהיה מקוטע, אז נגעתי בכרטיס מסך, ואז המסך נתקע לגמרי, אז הפעלתי מחדש המסך והמסך לא הראה כלום, הבאתי אותו ל"תקן מחשבים" הוא אמר לי שיש בעיה במגעים, אוקי חזרתי יותר מאוחר חיברתי את המחשב הוא עבד הפעליתי את המשחק והוא הגיב מאוד לאט נגעתי נגיעה ממש קטנה בכרטיס ושיניתי רזולצייה במשחק ואז המסך התחיל לרצד ממסך "intel" לכחול וכולי' כיביתי את המחשב ואז הוא לא נדלק לגמרי. יכול להיות שהכרטיס מסך נשרף?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by mdmdmd,

שלום לכולם לפני כ3 חודשים בערך הפעלתי את המחשב כדי לגלות שהמסך שלי לא עובד(היה חשמל אבל לא ראו תמונה) אחרי כמה בדיקות וחיבור לONBOARD גיליתי שכנראה הבעיה בכרטיס מסך-הכרטיס מסך היה 6600LE לקחתי את המחשב לחנות שממנה קניתי את כל המחשב, ושם הוא אמר לי ש"הכרטיס מסך שלך שרוף לגמרי" אמרתי טוב למה לא...זו הזדמנות טובה לממש את האחריות ולהחליף כרטיס מסך(בתוספת תשלום כמובן) הוספתי 600 שקל וקיבלתי ממנו LEADTEK 7600GT חדש ומבריק שאותו אני מאד מאד אוהב בכל מקרה, היום אחרי חודשיים בערך של שימוש בכרטיס מסך החדש, אני מדליק את המחשב ושוב המסך לא עובד!!! החלפתי מסך ועדיין לא עובד, חיברתי ל ONBOARD וכן עובד (כרגע אני משתמש במחשב) הONBOARD לא עבד לי בכלל עד שלא ניתקתי את הכרטיס מסך מ…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by fantax,

שלום קניתי את המשחק HL2 ,והתחלתי לשחק בו אבל אחרי כמה דקות המשחק נתקע ויש הודעה שמנוע גרפי לא מגיב. איתחלתי את המשק ושוב עלה אבל כל כמה דקות נתקע המשחק, הורדתי דרייוור חדש (4.12) אבל זה עדיין נתקע למישהו יש מושג למה זה קורה? יש לי את המערכת הבאה: A64 3000 s939 k8ns ultra gigabayte radeon 9600 pro 1024 ram תודה לכל המגיבים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by snail100,

שלום רב לחברי הפורום אני מחפש כרטיס מסך לא חזק במיוחד שיתאים לתצוגה בינונית של משחקים בסביבות 300 ש"ח. כדוגמא המחשב שלי מריץ bioshock עם ati1900 ונשמע כמו טרקטור אוזבקי והמסך מקרטע ואני רוצה שהמשחק ירוץ חלק. המפרט של המחשב שלי הוא: 1. amd athlon 64x2 dual 2700mhz 95W 2mb am2 2.gigabyte ga ma74gm s2h amd 740g 3. זיכון פנימי של 2*2 ג'יגה 800mhz 4. מסך 20 אינטש תודה מראש

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by pet4a,

CPU Intel Pentium E6300 @ 2.80GHz 45 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00 GB Dual-Channel DDR2 @ 400MHz (4-4-4-15) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. EG41MF-S2H (Socket 775) 48 °C ספק של HEC 300W צריך למלצה לכרטיס שיריץ משחקים מהשנה האחרונה בצורה סבירה

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  12. חברה אני כיום על כרטיס מסך hd4830 המחשב שלי : asus p5q pro e8400 4gb זכרון ספק ip-s450bq3-3 t 450w אני משחק בעיקר משחקים כגון : fifa 12 כל הסדרה של COD ועוד משחקים בסגנון. רזולוציות מסך : 1680X1050 האם שווה לשדרג את הכרטיס מסך ? ת'כלס הוא מריץ ללא בעיות מיוחדות, אבל אם שדרוג לדעתכם יעניק ביצועים טובים יותר אשמח אם תציעו לי כרטיס עד 500 ש"ח שיתן תשואת ביצועים טובה יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  13. היי, אני מחפש כרטיס מסך שהכי משתלם לתקציב שאמרתי והעיקר יהיה לשחק בשני המשחקים שציינתי בכותרת. המפרט של המחשב שלי כרגע הוא: Intel i5 760 4GB DD3 1333MHZ 2.5TB HDD (FEW HDDS) GIGABYTE 960GT כרטיס מסך ישן (יש לי אותו מ 2008) אני צריך את הכי משתלם לתקציב, ואני יודע שפה עוד 150שח יכול לתת כרטיס חבל"ז, אבל להוציא מעל 1000שח על כרטיס מסך זה בזבוז. תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Rbix,

דרישות המערכת של GTA V האם קיים כרטיס מסך למחשב נייד שיריץ לי את המשחק ללא תקיעות (אמנם בהגדרות נמוכות, אבל ללא תקיעות). יש חייה כזו?

15. Started by DXM,

שלום רב, אני מחפש כרטיס מסך עבור מחשב לעסק (מסגריה), למחשב WINDOWS 64 BIT, עם 4GB זכרון ומעבד I54430. אני הבנתי שהגרסאות החדשות של SOLIDWORKS מ2011 ומעלה, תומכים בכרטיסי מסך יעודיים כמו הQUADRO או PRO\FIRE GL. האם באמת יש צורך בהם? או שאפשר להסתפק גם בכרטיס מסך רגיל... תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by rbaron,

שלום. אני בונה מחשב חדש ולפי המלצת הפורום פה נירא לי שאני ילך על: athlon 640 ו gigabyte ga-870A-UD3. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי משחקים כמו GTA IV באיכות טובה + סרטי HD, חשוב גם שהכרטיס יוכל להתחבר ל2 מסכים בו זמנית (מסך אחד עם חיבור VGA ואחד עם DVI)(לא חובה החיבורים האלה מקסימום יש מתאמים) המסכים הם אחד 22'' ואחד 19'' לא יודע בדיוק באיזה רזולוציה. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים (לא יותר יקר מ500 ש"ח)

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by yaniv15,

מה הייתם קונים היום (1080P)? 1660 Super ב- 1900-2100 ש"ח 6600XT ב- 2000-2200 ש"ח 1080 TI (יד 2) ב- 1800 ש"ח

18. Started by adiyos,

שלום שמי עדי ואני משתמש בתוכנת 3DSMAX עם מנוע רנדור של VRAY אני בונה עמדה חדשה וזקוק ליעוץ לגבי כרטיס המסך שאני ארכוש התקציב שלי הוא 1200 שח בקירוב ואני מתלבט בין שלושה כרטיסים 1. LEADTEK QUADRO FX560 128MB 2. NVIDIA GEFORCE 7900GS 256MB 3. ATI RADEON 1900 256MB אני מעונין לדעת מה השוני בין הכרטיסים בגדול וכיצד הארכיטקטורה שלהם משפיעה על העבודה היום יומית שלי האם המודל נראה יותר ברור - VERTEX,POLYLINE וכד' האם המודל "קל" יותר? האם הרנדור מהיר יותר? האם יש קשר לאנימציה? לעיתים אני משתמש בתמונות HDRI כתמונות רקע לרנדורים האם אני צריך כרטיס מיוחד לכך? מה הכרטיס המתאים ביותר? ד"א שאר המפרט הוא כזה לוח אם: GIGABYTE 9650 DS4 מעבד: INTEL E6600 זיכרון: 2X1024 DDR2 660MHZ KINGSTON…

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  19. חג שמח לכולם בדקתי צריכה כללית של המחשב במחשבון של enermax עם כרטיס ATI 1950 והתוצאה 422W HD 6870 +-450W אני חושב שהדגם הזמ מאוד משתלם וגם לא צריך לעשות OC רק המחיר קצת יותר יקר HD 6850 +-420W מבחינת מחיר משתלם HD 5850 +-440W מבחינת מחיר מאוד משתלם הדגם החדש EXTEME בערך 680/712 ש"ח אני עושה קצת OC למעבד (Q6700 ) מ 2600MHZ ל 3000/3200MHZ על איזה כרטיס כדאי ללכת ? כדאי ללכת על כרטיס יד שניה ? האם היה צבר בקבוק והאם אני ירגיש את זה ? יש לי מסך 19" CRT + מסך סמסונג 32" LCD ואני מחובר לשניהם צפייה ב LCD בסלון דרך המחשב , האם היה לי שינוי לטובה/לרעה אם אני יחליף כרטיס מסך אחר ? http://www.enermax.outervision.com/PSUEngine כרגע יש לי 2 GB זיכרוןDDR 2 שוקל להחליף/לשדרג ל4/…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין להחליף מחשב מכיוון שהנוכחי כבר לא סוחב. אני מעוניין להריץ סרטים ברזולוציה של 4K גם מתוך מקור פנימי מהמחשב וגם ביוטיוב. האם כרטיס מסך מובנה שמגיע בתוך מעבד i3 יספיק לשם כך ?

21. Started by dvirl,

שלום לכל המומחים אני מעונין לשדרג את יכולות המחשב שלי על מנת להתמודד עם משחקים חדשים כיון יש לי פנטיום 3 1000 512 זיכרון RAM ולוח אם ASUS CUSL2 שתומך רק ב - AGP4 אני מתלבט בין GIGABYTE RADEON 9200 128M לבין GIGABYTE RADEON 9200SE 128 ברור לי שה - SE פחות טוב אך האם בהתחשב בלוח שברשותי זה לא מספיק ? דרך אגב אם יש לכם המלצה על כרטיס אחר היא תתקבל בברכה בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  22. זה המפרט שלי כרגע. Antec TurePower Trio 550WQuadCore Intel Core i7-870, 3200 MHz (24 x 133) Gigabyte GA-P55A-UD3 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Transcend JM1333KLU-2G *4 NVIDIA GeForce GT 240 (512 MB) אני רוצה להחליף כרטיס מסך למשהו שיאפשר לי להריץ משחקי מחשב מודרניים ברזולוציה 2560X1440 (אני משדרג ל U2711 ) בלי צורך בפילטרים. הדרישה היא שירוץ חלק וברזולוציה הנל. אני מאד מעדיף לא לחרוג מ 500 שח

• 44 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. Started by kipod28,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עלי לקנות שיהיה מספיק טוב לתוכנות אנימציה (מאיה) וקומפוזיט (אפשטר אפקט),שיהיה יעיל ולא יקר מדי. תודה, אמיר.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  24. אני מחפש כרטיס מסך באזור 1500 שקל עבור תוכנות תלת מימד ומשחקים. כרגע יש לי QUADRO 400 והוא מספיק לי מבחינת עבודה בתלת מימד ( SOLIDWORKS ). אני משחק ב-FAR CRY'CALL OF DUTY. אשמח להמלצות. תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by OverBooking,

שלום חברים, אני צריך לשדרג את כרטיס המסך שלי בגלל שהתחלתי להשתמש ב SketchUp והעבודה נתקעת לי. המפרט הנוכחי: Intel® Core™ i5-6400 2.7GHz Gigabyte H110M-S2PV Kingston 8GB DDR3 Nvidia GeForce GT730 1GB אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.